Cai Lun
Mar 8 2009, 08:27 PM
Am adunat 4 puncte dupa primele doua etape ale returului si ar cam trebui sa mai adunam inca 3 dupa meciul cu CS Otopeni. Insa dupa "siprava" de la Medias, e bine sa fim circumspecti, iar jucatorii sa trateze cu seriozitate partida. De notat ca vor reveni la dispozitia lui Rednic, dupa ce si-au ispasit suspendarea, Cristea si Torje.
Meciul Dinamo - CS Otopeni se joaca duminica, 15 martie, incepand cu ora 18:00 si va fi transmis, din pacate, de gasca slugilor proaste TV...
Haita
Mar 9 2009, 06:44 AM
La Dinamo vor reintra suspendatii din meciul cu Gazul: Cristea si Torje si e posibil ca si Mitea sa se refaca. Pe Zicu nu-l punem inca la socoteala sa duca o repriza in treaga.
Mi-ar place sa vad o linie de mijloc: Torje, N'Doye, Cristea, Mitea iar in fata cu Danciu si Niculae. Cred ca altfel s-ar lega jocul.
Chiar daca Otopeniul a pierdut greu 1-0 si-n deplasare la Cluj si acasa cu Otelul, eu cred ca vom invinge si probabil mai clar decat in meciul tur cand am castigat cu 3-2.
Cum pana la ora aia vom sti si rezultatele echipelor ce se declara ca vor la titlu: CFR cu Rapidul , Steaua cu Iasiul , Timisoara cu Gazul si/sau Urziceniul cu Tg. Jiu, eu cred ca va fi nevoie de un public numeros la stadion care sa fie alaturi de echipa.
HAI DINAMO!
Cai Lun
Mar 9 2009, 05:29 PM
Nu se stie pana la urma... foamea de puncte poate determina echipele la prestatii suprinzatoare - cum cu siguranta a fost cea a Gazului impotriva noastra sambata....
Plus ca alde Liviu Ganea, Chiacu, Babicu... s-ar putea sa ne faca ceva zile fripte...
red_dogvitan
Mar 9 2009, 07:46 PM
Castigam la limita dupa un meci destul de greu
bigbobo
Mar 9 2009, 10:11 PM
Sper sa castigam... Am sperat asta si la Medias dar din pacate am aratat ca o echipa impotenta... Daca ne impiedicam si de Otopeni suntem haliti...
POOL
Mar 10 2009, 05:01 PM
Suntem condamnati sa castigam. Ei de asemenea trebuie sa castige. Va fi un meci greu. Daca pierdem puncte si cu otopeniul suntem arsi. Nu cred ca mai avem sanse la titlu, pentru ca vin meciurile tari iar daca tu nu poti bate pe otopeni, medias ce sanse ai cu vaslui, timisoara, rapid sau craiova?
Hatzu
Mar 10 2009, 06:59 PM
Daca pierdem puncte si cu astia ne cam rezolvam, nu mai are rost sa ne facem vise pt Ch L
reddog_sv
Mar 10 2009, 09:44 PM
Cica la Otopeni jucatorii nu se mai prezinta la antrenament de maine..oricum ii batem
gavros
Mar 10 2009, 10:59 PM
frumos meci in tur
sper sa fie la fel de frumos si acum si sa se inchei cu victoria noastra
BoYkA
Mar 11 2009, 10:08 AM
Am aflat de la Gasca Slugilor Proaste ca meciul nu se joaca pentru ca jucatorii de la Pandurii sunt in greva pentru ca nu si-au mai primit salarile de ceva vreme. Zic ca e mai bine sa castigam cu 3-0 din start chiar daca e urat decat sa se repete povestea cu Gazu metan.
bigbobo
Mar 11 2009, 11:04 AM
... Jucatorii de la Pandurii????

... Nu aia de la Iasi?....
gavros
Mar 11 2009, 11:16 AM
eu stiam ca aia de la buzau
BoYkA
Mar 11 2009, 12:16 PM
Greseala mea, am postat de dimineata si eram foarte adormit. Despre cei de la Otopeni e vorba, greseala mea.
Max
Mar 14 2009, 07:44 PM
Pentru ca n'are nicio treaba cu fotbalul, Otopeniul trebuie sa ramana orasul cu cel mai mare aeroprot din tara.
Achiles
Mar 15 2009, 10:07 PM
Toata echipa a jucat prost , dar Diabate , Scarlatache , Tamas , Niculescu si Mitea au fost catastrofali ...
Avem o echipa de fatalai ... nu avem pic de rautate , nu stim sa bagam frica in adversar,
nu stim sa punem presiune pe arbitru ... chiar daca suntem gazde, oaspetii fac mereu ce vor cu noi
Cand faci egal cu Medias si Otopeni , NU meriti sa castigi campionatul !!!
reddog_sv
Mar 15 2009, 10:14 PM
Deja incepe sa miroase nasol treaba....n-am avut nici norocul bozgorilor dar si ai nostri n-au nici o idee de joc...+ Rednic care ii tine pe Mitea si Zicu pe banca pana se fosilizeaza
Max
Mar 15 2009, 10:17 PM
Da' dar e mult mai satisfacator sa castigam campionatu' in curtea spurcatilor..
cosmin targoviste
Mar 15 2009, 10:26 PM
Sa le fie rusine nesimtitilor care au fost azi in teren .
f_rares
Mar 15 2009, 10:41 PM
copie xerox a jocurilor din tur . se ajunge cu mingea langa careu si nu stiu ce sa faca cu ea .
copie xerox a jocurilor din tur . se ajunge cu mingea langa careu si nu stiu ce sa faca cu ea .
anna
Mar 15 2009, 11:54 PM
am jucat penibil...asta nu a fost meci, a fost bataie de joc si un adevarat circ
antisteaua
Mar 15 2009, 11:55 PM
Ba ma puse dracu sa ma duc la meci. As fi stat acasa dar nu aveam nici vin nici steliste. Asa ca imi luai trasta in bat si speranta in suflet si sigur pe mine am demarat, cu muzica patriotica, spre Bucuresti. Si cum m-am dus la fel m-am intors: adica plin de speranta. Plin de speranta ca lucrurile se vor indrepta, ca Niculescu va executa lovituri libere, ca vor castiga celelalte meciuri si nu isi vor mai bate joc de fotbal. Asta-i viata: fie vreme buna, fie vreme rea, caini pana la moarte si dincolo de ea si multa muşeţel la steoi si la tot trustul lui voiculescu
razvan_superdog
Mar 16 2009, 01:04 AM
Am plecat la meci fara sa-mi pot imagina ca voi asista la una din cele mai slabe prestatii ale dinamovistilor din ultimii ani. Am jucat cu o echipa pasnica, care nici macar nu s-a transformat in "autobaza". Am avut toti jucatorii din linia de mijloc valizi, am avut un arbitraj care nu ne-a deranjat cu un suierat de pluier, am avut tot ce trebuia ca sa invingem si am reusit sa nu tragem la poarta decat de 2-3 ori in 90 de minute. Jucatorii imbracati in rosu au fost lenti si neinspirati, "obsedati" de pase laterale, inapoi, aiurea sau la adversar. Dand dovada de o crasa nesimtire si indolenta, mijlocasii nostri s-au complacut intr-un joc care nu poate fi numit fotbal. Fotbal inseamna ce am vazut marti si miercuri seara in Ch.League, fotbal inseamna ce putem revedea la Replay (bataliile Dinamo-Steaua din perioada anilor 80). Fularul pe care-l port la gat la toate meciurile lui Dinamo are mai multi ani decat unii din jucatorii dinamovisti care ne-au reprezentat cu sictir in aceasta seara. Si acum 25 de ani, Dinamo se remarca printr-un joc de pase excesiv, insa se alerga, se baga "osul", se transpira pe teren. Nimeni nu-si permitea sa se plimbe prin iarba din Groapa asa cum fac unii in aceste zile. Urmaresc cu atentie incalzirea jucatorilor si rezervelor. Urmariti-o si voi: uitati-va la ce face Cristea la incalzire. Cu siguranta ca in discoteca se incalzeste mai mult!
Raikkonen
Mar 16 2009, 01:51 AM
Mai buna o tarie decat o incalzire.
Foarte slab meci, dar raman cu gandul la 2006/2007 cand in iarna au inceput la fel de muti si au ajuns sa umileasca spurcii si porumbeii.
POOL
Mar 17 2009, 01:22 AM
Visam frumos. As vrea sa fie asa. Numai ca acum nu sunt doar 2-3 echipe sus ci 6. Nu e de ajuns sa ii batem pe porumbei si spurki, pentru ca tot 6 puncte castigam, cat am fi luat daca le bateam pe medias si otopeni.
antisteaua
Mar 17 2009, 01:28 AM
Ba asta cam asa e. Dar poate ne fac astia o surpriza si castiga cu ciorile si cu oile. Totusi ar fi pacat sa mai pierdem meciuri aiurea, cu echipe de 3 lei. Daca pe otopeni nu reusim sa ii batem atunci ma intreb pe cine dracu putem sa mai batem?
Raikkonen
Mar 17 2009, 02:12 AM
QUOTE(POOL @ 16 Mar 2009, 23:22)

Visam frumos. As vrea sa fie asa. Numai ca acum nu sunt doar 2-3 echipe sus ci 6. Nu e de ajuns sa ii batem pe porumbei si spurki, pentru ca tot 6 puncte castigam, cat am fi luat daca le bateam pe medias si otopeni.
Pai am dat ca exemplu ca dupa niste meciuri proaste si foarte proaste incheiate la egalitate Dinamo a explodat tocmai cu spukii si porumbely :).
Achiles
Mar 17 2009, 07:44 AM
nu stiu cum de mai aveti puterea ca dupa doua partide in care nu am jucat nimic sa sperati la campionat
bozgorii, ciorile si urzicatii sunt multe clase peste noi ... si ca joc si ca lot ...
Max
Mar 17 2009, 08:42 AM
Speranta moare ultima Achiles, nu l-ai vazut pe jiji > de Pasti e pe primul loc.
POOL
Mar 17 2009, 10:10 PM
stiaua n-are nici o sansa la campionat. mai degraba il ia timisoara sau rapid.
cosmin targoviste
Mar 17 2009, 10:11 PM
Daca nu il luam noi , prefer sa il ia zburatoarele .
Raikkonen
Mar 18 2009, 02:58 AM
Adevarul e ca dupa aceste 2 meciuri, Dinamo NU merita titlul, insa nu pot sa zic ca si urzicatii (

) sau cfr joaca extraordinar. Ce-i drept la fel de slab ca si cu Otopeni nu cred ca a jucat nimeni din primele in campionat.
Totusi acest tip de impotenta ofensiva nu e ceva ce se intampla odata la 10 ani la Dinamo cum ar zice Turcu, Borcea sau altii. Am avut noi la meciuri din astea hahalau.
Ca valoare a lotului CFR-ul e singura care sigur e peste noi, dpdv al mentalitatii e cu o generatie renascentista peste toate cluburile din Romania, daca s-ar face un All star team de romani din Liga 1, tot n-ar reusi sa joace in Champions League cum au jucat ei in majoritatea momentelor. De Urziceni nu pot sa zic ca au lot extraordinar dar e si avantul unei echipe mici, Galamaz avea ce cauta in aparare la Dinamo? e lider la ei, dar doar asa cam exemplu.
Csimisoara F.C.M. nu stiu cat de in forma sunt daca au facut 0-0 acasa cu Medias, o echipa care deabia a pierdut acasa si a scos dupa mai bine de juma de campionat al doilea punct in deplasare. Ei is pericol acasa si au de jucat meciuri cu pungashii, corbii sau urzicatii acasa ( parca si cu CFR, aici nu`s sigur ).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.