Cai Lun
Mar 7 2009, 08:12 PM
Dupa un meci cu o prima repriza greu de anticipat, Dinamo se intoarce cu numai un punct de la Medias. Un dus rece care speram sa serveasca drept invatatura de minte pentur etapele care vor urma.
Pentur sondajul de mai sus nu am reusit sa gasescnici un remarcat (desi Bostina poate ar merita ceva), dar la minus il trec pe Malik.
reddog_sv
Mar 7 2009, 08:15 PM
+ Danciu s-a mai zbatut ceva
- restul
joc: cu fumuri in cap...
caine_tm
Mar 7 2009, 08:34 PM
joc prost... innfata unui adversar f motivat....
- tamas....
+ nimeni
DinamoEver
Mar 7 2009, 08:57 PM
Tamas a fost praf si in meciu de azi si cu Pandurii..
pa-pa Malick!
fcd_4ever
Mar 7 2009, 09:38 PM
Cel mai bun mi s-a parut N'Doye, iar cel mai slab Ze K la mare concurenta cu Malik.
De remarcat tactica ultra-moderna si schimbarile inspirate propuse de Rednic care ne-au ajutat sa tinem cu dintii de-un egal cu mult mai titrata GM Medias.
gavros
Mar 7 2009, 10:17 PM
fara indoiala Lobont a fost cel mai bun si fara el nu stiu ce ne-am fi facut
nu prea mi-a placut Diabate, iar de Malik ala nu stiu ce sa zic, nu a invatat si el ca in fotbal trebuie sa alergi cu rost
Bascanu
Mar 7 2009, 10:37 PM
Am vazut meciul de pe un deal, la o distanta considerabila de stadion.... nu intru in amanunte.... si de acolo am vazut cat de blana ii Malik asta! bomba, nu gluma
Meci penibil din punctul nostru de vedere, am fost dominati de o echipa aflata la retrogradare, da borcea ne vorbeste de CL......
redmania
Mar 7 2009, 10:38 PM
Cel mai bun :
N'Doye - pt golul marcat
Cel mai slab :
Izvoranu de departe
Mister
Mar 7 2009, 11:49 PM
Comentarii destul de deplasate am observat.Gaz Metan nu a jucat in niciun caz ca o echipa aflata la retrogradare,ci fabulos.Dudita si Parvulescu au fost magnifici, cel putin Dudita a reusit 2 preluari in regim de viteza pe care nu le are nici Cristiano Ronaldo.2 jucatori fabulosi, de fapt Mediasul a jucat incredibil de bine, fotbal curat de ambele parti, chiar daca au fost unele intrari mai dure.A fost cel mai frumos meci al lui Dinamo de sezonul asta, pentru ca si adversarul a jucat pe masura.Nu sunt de acord ca Malick a fost oaia neagra, a avut niste tacklinguri hotarate la sacrificiu si un sut de mare jucator care a trecut milimetric pe langa...dar prefer sa ii las pe habarnisti sa vorbeasca,pentru mine a fost un meci SUPERB!
Bascanu
Mar 8 2009, 12:15 AM
Nu am zis ca Medias o juat rau, am zis ca am fost dominati de o echipa aflata la retrogradare! Afirmatie corecta din moment ce Gazu se afla pe locul 16 (loc retrogradabil)
Tesfatuiesc sa lasi ironia.... "habarnicule"
P.S. Daca asta o fost un meci superb, nu stiu ce sa mai zic...
razvan_superdog
Mar 8 2009, 12:17 AM
Singurul plus adevarat este Lobont.
In rest la "multumitor" l-as trece pe Moti.
La deceptii lista-i mare si incepe cu mijlocasii: Izvoranu, Papa Malick, Ze Kalanga si continua cu fundasii laterali: Scarlatache si Diabate si cu jucatorul de "nationala" Tamas!
Joc: slab
Morpheuss
Mar 8 2009, 02:07 AM
+Lobont, N'2e
-Izvoranu, handicapatul de bostina
bigbobo
Mar 8 2009, 12:09 PM
+ N'Doye si Lobby
- Izvorenu
-- Malik
--- Toata apararea... Parca pluteau ieri...
Partida de toata jena...
Arbitraj foarte slab...
Mister
Mar 8 2009, 12:23 PM
N-a jucat ca o echipa aflata la retrogradare, a jucat ca o echipa motivata de Steaua, CFR si Timisoara la un loc...
BoYkA
Mar 8 2009, 01:12 PM
Nu cred ca puteau juca mai rau de atat
DinamoEver
Mar 8 2009, 02:40 PM
Nu stiu de ce, dar am impresia ca toata lumea refuza sa creada ca Tamas a fost cel mai slab de pe teren. Ei bine fundasul de 4 mil, titular in echipa nationala, betiv notoriu si scandalagiu.. a fost egal cu zero .. daca era pozitionat bine .. nu-l forta pe Scarlatache sa stranga asa mult in centru si nu mai luam golul .. plus mai multe ocazii create pe zona lui.. si multe alte mingi "bubuite" in fata la intamplare.
Si Izvoranu a jucat prost .. dar cel putin a centrat la golul marcat de N`Doye
red_dogvitan
Mar 8 2009, 04:43 PM
+Lobont si N'doye
-restul.... joc slab
POOL
Mar 8 2009, 06:51 PM
Din cea mai usoara deplasare ne-am intors cu un punct. Ce o sa facem oare cu Urziceni, Arges si echipele mai tari afara? Am fost la meci si de departe s-a vazut ca cel mai slab jucator al lui Dinamo a fost in meciul de azi Rednic. Trebuie sa ii spuna cineva ca Danciu nu face nimic la mijloc, ca Malick nu e fotbalist si ca noi practic nu am avut mijloc. Atatea pase gresite mai rar am vazut la Dinamo. Degeaba ne-au lipsit Torje si Cristea. Fara ei suntem o echipa de pluton.,
reddog_sv
Mar 8 2009, 07:01 PM
Nu stiu daca asta a fost cea mai usoara deplasare dar nu se poate vorbi acum ce vom face cu Urziceni sau Arges..va fi o motivatie si concentrare incomparabil mai mare..poate nu vom avea nici suspendati pentru ca e cam asa cum spui tu..fara ei suntem cam praf...
mihaiul90
Mar 9 2009, 02:05 PM
N'Doye si Lobont singurii care au jucat bine in meciul asta, restul... ar fi cazul sa punem osul daca vrem sa luam titlul !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.