Morpheuss
Mar 2 2009, 12:56 AM
Dinamo face un joc bun si se impune cu 3-0 in fata Pandurilor, intr-un meci pe care l-a controlat in totalitate. Golurile au fost marcate de Niculae 2', Niculescu 29' si Zicu '92.
stef 22
Mar 2 2009, 01:02 AM
scurt si la obiect: 3-0, 3 puncte...
buni: Scarlatache, Moti, N'Doye, Diabate
slabi: Tamas, Cristea, Izvoranu
RED75
Mar 2 2009, 01:06 AM
Meci acceptabil. Nu pot sa spun ca mi-am facut o impresie foarte clara. Negrul cel nou pare sa puna osul. Sper sa-l țină.
DinamoEver
Mar 2 2009, 01:18 AM
meci bun per ansamblu facut de toata echipa
meci excelent pt : banda dreapta (Torje+Scarlatache dau impresia ca se inteleg foarte bine)
Diabate (tehnica si siguranta iesita din comun pt un jucator reprofilat din fundas central in unul de banda)
N`doye (joc precis, fara sa iasa prea mult in evidenta, a inchis multe culoare)
Niculae (doar daca va uitati la golul marcat de Zicu va dati seama de stofa lui de fotbalist)
COSMIN C
Mar 2 2009, 01:32 AM
Niculae, Marius Niculae!!!!!!
Nexus
Mar 2 2009, 01:37 AM
Zicu-jucatorul meciului
buni:Diabate, Niculae, Niculescu, N`Doye
slabi:Cristea, Izvoranu
RED75
Mar 2 2009, 01:38 AM
Da,uitasem, un plus pentru Marius. E omul care poate sa-i traga si pe ceilati dupa el. Câine !
stef 22
Mar 2 2009, 01:41 AM
QUOTE(Nexus @ 1 Mar 2009, 23:37)

Zicu-jucatorul meciului
De ce??? Te-au impresionat lacrimile lui sau golul marcat din 2 metri cu poarta goala?
onix
Mar 2 2009, 01:57 AM
+ Niculae - meci excelent, lucreaza incredibil de mult, e puternic si a si inscris
+ Scarlatache & Torje - se inteleg foarte bine, au creat pericol. Meci bun. Da' poate si din cauza ca flancul stang al pandurilor a fost dezastruos.
+ Diabate - face foarte bine faza defensiva, paseaza binisor, da' nu poate centra de doi bani. Oricum, m-a impresionat placut, o alternativa foarte buna la Pulhac, si la varsta pe care-o are, e timp destul sa-si dezvolte mai departe jocul.
+ N'Doye - bataios, puternic, muncitor. Sunt convins c-o sa joace din ce in ce mai bine pe masura ce trece timpul si se obisnuieste cu noii colegi.
- Fundasii centrali, mai ales Tamas. Depasiti constant de Piturca cel mic.
- Danciulescu mijlocasul - munceste, da' fara spor. Locul lui e in atac.
Cristea - pe cat de lenes ar parea, e important in jocul echipei. El (alaturi de Zicu, daca-si revine) e cel mai bun pasator pe care-l avem - l-as vedea in locul lui Danciu, la mijloc, cu Mitea pe stanga. A dat si un assist, ceea ce nu-i rau deloc.
edit: uitasem, minus si pentru Izvoranu. Sper sa devina Malick apt de joc cat mai repede, pentru meciurile in care vrem doi inchizatori, mi-a placut juma' de meci sau cat a jucat in ceva amical... Si oricum, decat Izvoranu n-are cum sa fie mai prost daca a prins nationala senegaleza... sper.
reddog_sv
Mar 2 2009, 02:02 AM
+ toti
- niciunul
Mitea e pur si simplu fantastic..cel mai valoros jucator al nostru.
N'Doye s-a acomodat
Fundasii laterali au jucat bine dar e primul meci..si nici nu au avut cine stie ce de munca..
razvan_superdog
Mar 2 2009, 02:03 AM
+ Niculae, Danciu, Moti, N'Doye, Torje, Scarlatache
- Cristea, Izvoranu
joc: bun
Remarci speciale:
1. Niculae: pentru ca a deschis scorul cu o superba lovitura de cap, pentru ca se bate pentru orice minge si asta a facut sa inscriem golul 3
2. Danciu: pentru ca cred ca este alaturi de Torje jucatorul care a alergat cel mai mult si jucand pe un post de mijlocas central alaturi de un alt remarcat N'Doye a reusit un joc bun. Pacat de ratarea din finalul meciului cand putea el sa faca 3-0 dupa combinatia cu acelasi Marius Niculae
3. N'Doye: aflat la primul lui meci oficial m-a impresionat prin jocul inteligent si fara floricele. A stat bine in ghete si s-a pozitionat corect in teren, n-a bubuit mingile si a ales solutiile sigure de transmitere a mingii.
Amn_Googly87
Mar 2 2009, 02:25 AM
Viitorul suna bine.
+++ Scarlatache, Niculae, Niculescu, N'DOYE !!!!!!!!!!
mihaiul90
Mar 2 2009, 02:28 AM
Astazi a jucat bine intreaga echipa, au fost un pic suparatori in startul meciului ca s-au lasat dominati pt o scurta perioada dar apoi si-au revenit.
+ Marius Niculae, Clau Gol, Scarlatache si Mitea
- pentru Cristea care nu se descurca exceptional pe stanga, e clar ca acolo ar trebui jucat titular Mitea si - si pt Izvoranu care ramane la stadiul de jucator mediocru...
Florin_Bogdan
Mar 2 2009, 02:33 AM
+ Aproximativ toti
- Danciu.. mie asa mi s`a parut! :)
si cel mai mare plus.. lacrimile lui ianis
Nexus
Mar 2 2009, 03:27 AM
QUOTE(stef 22 @ 1 Mar 2009, 23:41)

De ce??? Te-au impresionat lacrimile lui sau golul marcat din 2 metri cu poarta goala?
De cand trebuie sa`ti dau tie explicatii? E opinia mea si gata.
Clau_Goool
Mar 2 2009, 10:59 AM
+ toti
- nimeni
Un meci bun, baietii au jucat superb. Ma bucur de perla neagra N`Doye, un jucator care pune osul si dupa cum spune si articolul de pe prima pagina, a trecut vremea plonjoanelor la Dinamo si a paselor fara orizont, a venit vremea jocului
barbatesc. Tizul Clau m-a facut din nou bucuros, iar Niculae, Marius Niculae e marca de marca, caine de caine, rupe-le gioalele Sageata!
BoYkA
Mar 2 2009, 11:25 AM
A fost un meci bun in care dinamo nu a castigat doar 3 puncte. a castigat si un nou zicu, un diabate, un niculae, un mitea dar si jucatori cu fitze si indiferenti pe teren cum ar fi cristea
nicolle_reddog4ever
Mar 2 2009, 12:25 PM
+ Scarlatache, Niculae, Niculescu, N'Doye, Torje.
- niciunul
Un meci bun, s-a vazut ca vor sa joace!
Mirunik
Mar 2 2009, 12:55 PM
Fara sa fi vazut prima repriza in intregime, deci nu il iau in considerare pe Cristea, il votez pe Izvoranu cel mai slab si pe Niculae jucatorul meciului.
Evident Diabate si N`doye la remarcati, iar Scarlatache a jucat peste ceea ce ma asteptam sa vad de la el.
Si pe Mitea sa nu-l uit, a reusit sa ma ridice in picioare!, ceea ce nu credeam ca se va intimpla vreodata.
De fundasii centrali nu zic nimic, daca nu m-a multumit jocul lor totusi scorul m-a linistit. Hai Dinamo!
cosmin targoviste
Mar 2 2009, 01:02 PM
Desi n-am vazut meciul , am votat cu Scarlatache pentru jucatorul meciului.I-as mai pune la plusuri pe Niculae pentru ca a participat la toate fazele importante,faze pe care le-am vazut si eu pe net . De asemenea fitzii,mitzii,ritzii,bitzii Mitea a fost activ .
Impresionant gestul lui Zicu de la final .
La minusuri am votat niciunul pentru ca debutul e normal sa fie putin mai greoi , insa scorul si cele 3 puncte arata ca toti si-au facut treaba .
Jocul cred ca acceptabil .
radu
Mar 2 2009, 01:07 PM
Mda, o echipa interesanta dar cred ca Danciulescu nu are ce cauta la mijlocul terenului. Mi-a placut doar prima repriza iar N'doye, chiar daca nu a jucat in pregatiri, mi s-a parut un castig. Scarlatache si Diabate au facut un meci bun. Izvoranu cel mai slab si Zicu e cam rotofei.
gavros
Mar 2 2009, 02:31 PM
QUOTE(Nexus @ 2 Mar 2009, 1:27)

De cand trebuie sa`ti dau tie explicatii? E opinia mea si gata.
nu trebuie sa dai nimanui explicatii, dar suntem si noi curiosi de ce a fost Zicu omul meciului in viziunea ta
+Niculae
Joc bun: spectacol si trei puncte, dar sa nu ne imbatam cu apa rece si sa asteptam si restul meciurilor sa vedem daca mai facem spectacol
costin91
Mar 2 2009, 05:14 PM
+Niculae,N'Doye,Scarlatache
-Izvoranu.
A fost un meci frumos

Dar se poate un joc mult mai bun...
Jocul a fost bun, dar adversarul a fost slab.
+ Niculae, pentru ca in minutul 93, la 2-0 pentru Dinamo, a alergat si n-a lasat mingea sa iasa afara la faza golului lui Zicu.
I-as mai da un plus lui Rednic pentru ca l-a lasat pe Goian in afara lotului.
bigbobo
Mar 2 2009, 08:25 PM
+ Marius Niculae... Un gol superb si foarte determinant...
+ Cristea.... Asa se bate un corner... Pentru prima data dupa foarte multa vreme cand vad niste cornere executate excelent... tare si cu efect...
+ Zicu... pentru incurajare...
- Moti si Tamas... nesiguri si stangaci in executii...
Partida buna doar in prima repriza... In a doua repriza a intervenit vestita automultumire romaneasca...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.