DiliBili
Feb 23 2009, 11:44 AM
Duminica, 1 martie, incepe returul acestei editii de campionat si pentru Dinamo. Echipa noastra va intalni, pe teren propriu, formatia Pandurii Tg. Jiu. Dinamo a mai intalnit aceasta formatie pe stadionul din Stefan cel Mare de inca 3 ori. De 2 ori au castigat cainii, o data invingand gorjenii. Infrangerea este chiar din ultima editie de campionat, cand Pandurii a invins in ultimele 3 minute ale meciului prin golurile lui sasesase jr. (min. 87) si Arrieta (min. 88).
Meciul va fi transmis in direct de gsp tv, de la ora 20:30.
Preturile tichetelor de acces:
Tribuna 0-VIP (sector 4, sector 5): 60 RON
Tribuna 0-I (sector 3, sector 4, sector 5, sector 6): 40 RON
Tribuna 0-II (sector 1, sector 2, sector 7, sector 8): 30 RON
Tribuna a II-a (sector 20, sector 21, sector 23, sector 24): 30 RON
Tribuna a II-a (sector 19, sector 25): 15 RON
Peluza Catalin Hîldan: 10 RON
Peluza I: 10 RON
djmihaitza
Feb 23 2009, 12:11 PM
Daca faceam macar egal anu' trecut in primavara, eram la sfarsitul campionatului in fata Rapidului, adica pe 3. Dar cum pe "Print" l-au deranjat astia de la promenada pentru a rata jenant penalty-ul....
Si mai avem o chestie nașpa cu "Hei, Hei, Pandurii!". Trebuie sa-l facem noi mare pe junioru' barbugiului.
Pana duminica trebuie sa vedem daca se joaca meciul asta.
eny
Feb 23 2009, 02:51 PM
Mergem la victorie,sunt sigur ca vom castiga acest meci....avem un lot prea bun ca se ne incurce P.T.J.
Leaveyou
Feb 23 2009, 03:39 PM
Dacă:
1. Meciurile din cantonament nu i-au făcut să se creadă jucători de fotbal.
2. Mitea vrea la națională.
3. Marius Niculae vrea la națională.
4. Homei poate să alerge după jucătorii adverși.
5. Pulhac se face bine.
6. Rednic are inspirație.
7. Rednic nu are inspirație dar are noroc.
9. Sorin Cârțu nu este antrenor la PTJ.
10. Dacă se împacă pe suma aia de bani, în sensul să nu o mai vedem, dar 3 puncte sunt 3 puncte.
Și altele, bătem...
Cosmin_fcd
Feb 23 2009, 04:54 PM
face borcia ce face, si castigam meciu la masa verde
POOL
Feb 23 2009, 06:26 PM
Daca se va juca meciul, de data asta il vom castiga. Nu mai poate continua aceasta ineficacitate din partidele cu pandurii.
bigbobo
Feb 23 2009, 08:53 PM
Imi era dor de fotbal... Batem si ne va fi caldut...
flaviu_bad_dog
Feb 23 2009, 09:58 PM
de data asta nu mai avem cum pierde tre sa castigam, sper ca dupa meci sa se dea iar cartu cu capul de toate usile
CATEA_PANA_LA_MOARTE
Feb 24 2009, 04:23 PM
stie cineva cand se pun biletele in vanzare pt meciul dinamo-panduri?
Nexus
Feb 24 2009, 05:07 PM
Nici nu concep altceva decat o victorie clara...sper ca si jocul sa fie la nivelul celui din meciurile amicale, alea de la inceput. Forza Dinamo!!!
matador
Feb 24 2009, 06:22 PM
1-0,meci incrancenat si atat.a si a nu uit,lobont in zi de gratie
red_dogvitan
Feb 26 2009, 10:11 AM
Orice rezultat in afara victoriei nici nu vreau sa-mi imaginez....
cosmin targoviste
Feb 26 2009, 12:00 PM
Eu sunt mai sceptic . Facem egal .
reddog_sv
Feb 26 2009, 02:14 PM
Eu vad victorie si spectacol
POOL
Feb 26 2009, 10:53 PM
E greu sa faci spectacol cand joci contra lui Cartu. O victorie la limita este mult mai probabila.
Amn_Googly87
Feb 27 2009, 12:53 AM
Eu dau un pronostic 3-1 pt Dinamo ca o sa fie pofta de joc la toata lumea.
cosmin targoviste
Feb 27 2009, 01:13 AM
Pe mine ma omoara un sentiment de teama . Teama asta e constituita tocmai de pofta de joc despre care vorbesti . Ceva imi spune ca si-au lasat in Antalya toata pofta de joc. Ma refer aici la Dinamo,desigur.
al314ru
Feb 27 2009, 05:59 PM
Sper sa fie vreme frumoasa si suporteri cat mai multi, in rest victoria vine de la sine!!!!
DINAMO - DINAMO - DINAMO !!!!
Nexus
Feb 27 2009, 06:18 PM
Suporteri sa fie, ca victoria ne apartine, asta e clar. Daca si astia ne pun probleme atunci...
Amn_Googly87
Feb 27 2009, 06:45 PM
E competitie pe posturi, cel putin de la mijloc in sus. Cei care o sa intre in teren o sa dea totul pentru ca un joc slab poate insemna trecerea pe banca de rezerve. Pe langa asta, cred ca jucatorii pe care ii avem acum in lot au ajuns la o maturitate care le permite sa trateze cu seriozitate maxima un retur extrem de important pentru Dinamo.
CATEA_PANA_LA_MOARTE
Feb 28 2009, 12:58 PM
DinamoEver
Feb 28 2009, 06:08 PM
catea_pana_la_moarte te-ai gandit mult pana sa-ti alegi nickul ?
Achiles
Mar 1 2009, 05:57 PM
- - - - - Lobont
-Melinte-Tamas-Moti-Diabate-
--Torje----N'Doye---Cristea-- --Danciu--Niculae-Niculescu--
nu prea ne prinde pe noi 4-3-3 ... suntem slabuti la mijloc ...
cred ca un sistem cu 4 mijlocasi ne coafa mult mai bine
- - - - - - N'Doye
--Torje----Cristea---Mitea--
in sfarsit , sper sa castigam... HAI DINAMO !!!
QUOTE(DinamoEver @ 28 Feb 2009, 16:08)

catea_pana_la_moarte te-ai gandit mult pana sa-ti alegi nickul ?

facem pariu ca nu e dinamovist(a) ci doar o oaie spurcata de ghena ?
DinamoEver
Mar 1 2009, 06:48 PM
nu bag mana in foc
biancap78
Mar 1 2009, 07:38 PM
In sfarsit a inceput returu...
Chiar mi-a fost dor....Sper sa castigam azi....1-0, 2-1....avand in vedere ca avem meci impotriva lui Cartu....Sa avem incredere in baietii nostri....
Forta Dinamo
caine_tm
Mar 1 2009, 09:34 PM

sa speram ca vom juca si fotbal in acest retur.... la cum arata zdreantza, cfr si fulgerul bragadiru... daca jucam un pic nu avem cum sa ratam titlul.....
sper intr-un 2- 0 si un pic de fotbal
Clau_Goool
Mar 1 2009, 11:02 PM
2-0 pana acum, goluri Sageata si Clau Gooool !!! Suuperrr!
marcher
Mar 1 2009, 11:03 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 26 Feb 2009, 10:00)

Eu sunt mai sceptic . Facem egal .
Se pare ca te inseli....
Hanf
Mar 1 2009, 11:26 PM
Ce injura sCartzu la sfarsitul primei reprize..hai baieti ca le dam si la semiprazari sa zaca...DINAMOOOOOOOOOOOOOO
reddog_sv
Mar 2 2009, 12:34 AM
Asa cum ma asteptam...era de vis daca inscria si Danciu la inceputul reprizei a doua...oricum bine ca i-au curmat devreme emotiile lui Cosmin_tgv
red_dogvitan
Mar 2 2009, 12:38 AM
Bravo baieti bun jocul i-am batut cu scorul de neprezentare

am trecut de prima finala
super_dog
Mar 2 2009, 12:59 AM
Un meci reusit. Cristea, Niculae, Torje si Scarlatache au stralucit. In aparere sunt ceva probleme dar spre norocul nostru astazi nu a avut cine sa ne faca necazuri. Sper sa isi intre Tamas cat mai repede in forma, ca sa nu mai avem emotii.
PS: Emotionant moment pentru Zicu. Ma bucur ca au marcat atat Zicu cat si Niculescu la revenire.
Amn_Googly87
Mar 2 2009, 02:24 AM
@cosmin targoviste ia zi prietene cum a fost cu presimtirile tale :P ?
mihaiul90
Mar 2 2009, 02:30 AM
Bai de ce dracu s-a divizat PCH-ul ? Asta mai lipsea dupa ce Sud-ul erau de capul lor de o gramada de timp... A sunat jalnic azi galeria, cel putin in prima repriza. Partizanii lui Elias cantau de capul lor iar restul nu prea cantau deloc... e chiar urat asa, ar trebui facut ceva neaparat !
Amn_Googly87
Mar 2 2009, 02:58 AM
tot turul trecut situatia a fost aceeasi, nu e de acum aceasta despartire.
cosmin targoviste
Mar 2 2009, 12:45 PM
QUOTE(Amn_Googly87 @ 2 Mar 2009, 0:24)

@cosmin targoviste ia zi prietene cum a fost cu presimtirile tale :P ?
Ma bucur ca nu s-au adeverit .
Dar ii intreb si eu , pe cei ce ziceau ca Scarlatache e varza , cum e cu Scarlatache ?
Leaveyou
Mar 2 2009, 01:49 PM
Uitându-ne în urmă se confirmă diagnosticul: de Bruxelles ! Că a jucat bine aseară, dintr-un meci vrei să-ți răspundem ? Mai greșește și el

.
Este primul meci. Au jucat bine. Au fost momente proaste și foarte proaste ale jocului. Dar este prima etapă.
bigbobo
Mar 2 2009, 08:30 PM
Partida bunicica in special in prima repriza in compania unui adversar de valoare medie... Sa vedem continuarea...
POOL
Mar 4 2009, 06:55 PM
Am inceput bine. Ma bucur. Am jucat bine. Cred ca a fost primul meci din sezonul asta in care chiar am jucat bine. Baietii au facut presing, s-au aparat sus si nu le-au lasat sanse gorjenilor. Un castig marepare sa fie Scarlatache, insa e la primul meci, sa vedem cum continua. Si Homei a inceput binisor turul, dar s-a pierdut dupa vreo 2-3 meciuri. Niculae a fost magistral in seara asta. Cu el si Bratu am avea atacul perfect: un buldozer si un "ghepard".

Niculescu la fel a facut un meci bun, contribuind la crearea primului gol si marcandu-l pe al doilea. Cristea la fel s-a miscat, mai mult decat in amicale. Mitea bunicel. Diabate destul de sigur pe el; a si urcat la cateva faze. A fost si o perioada asa dupa inceputul celei de a 2-a reprize si pana prin minutul 80, cand Rednic a cam omorat jocul si bine a facut insa parca o vedeam pe Dinamo din tur.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.