Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cristian Melinte
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Foști jucători și antrenori la Dinamo
COSMIN C
Cristian Melinte, fundas dreapta, data nasterii: 09.05.1988.
La inceputul anului a fost in probe la AS Monaco. Se pare ca era unul dintre favoritii lui Ionut Chirila, in echipa aradeana.
Melinte a semnat astazi cu Dinamo un contract pe 5 ani.
POOL
Probabil va fi rezerva lui Homei din moment ce Blay am inteles ca in sfarsit a fost trimis la echipa a 2-a.
Hanf
sa vedem daca o sa reuseasca la Dinamo sa se impuna..sper...ca sincer pe dreapta in aparare suntem...sau mai bine zis..nu suntem complaining.gif
cosmin targoviste
Mie imi pare bine ca l-am luat . Am incredere in el pentru ca nu are rasini in cap , vine dintr-o familie saraca si sunt sigur ca vrea sa faca performanta , nu figuratie prin cluburi ca altii .
Nexus
Baiat tanar, a fost si in probe la Monaco...fata de dezorientatul de Blay eu zic ca e mai bun.
Cosmin_fcd
QUOTE(cosmin targoviste @ 13 Feb 2009, 18:37) *
Mie imi pare bine ca l-am luat . Am incredere in el pentru ca nu are rasini in cap , vine dintr-o familie saraca si sunt sigur ca vrea sa faca performanta , nu figuratie prin cluburi ca altii .

El vrea sa faca performanta. Multi vor. Da nu prea pot toti. Sa speram totusi ca el poate:D
cosmin targoviste
As Monaco a jucat finala UCL acum 5 ani , a dat jucatori precum Trezeguet, Henry,Rothen sau Giuly . E o echipa cu scouteri foarte buni , deci nu aveau cum sa ia un jucator ca Melinte daca nu vedeau ca e bun . Nu l-au pastrat pentru ca ,din cate stiu, antrenorul care il dorea pe Melinte a fost demis in perioada in care el dadea probe de joc . Oricum e tanar si , v-am zis , nu avea cum sa il doreasca o echipa ,totusi de traditie in Europa, daca nu era talentat . Sper sa il luam si pe Bourceanu pentru ca si el e in aceeasi situatie : putini bani si putine figuri .
Nexus
De acord cu tine Cosmin! Sa nu uitam ca Dinamo a promovat jucatori tineri foarte buni in ultimele sezoane, sper ca Melinte sa fie unul din viitori jucatori de calibru.
Cosmin_fcd
app de Bourceanu...stiu ca e bine sa fii modest si sa nu ai fite in cap, da asta, parca prea exagereaza. Sper sa se miste conducerea si sa-l cumpere. Trebuie sa reinnoim pepiniera. HAITA_DINAMO.gif icon_biggrin.gif
reddog88
Bourceanu este criminal , nu am mai vazut de mult un jucator cu atata rautate in joc,nu degeaba i se spune Gatusso,alearga mult,e bataios,imi aduce aminte de China, dar cred ca este peste el.Merita transferat si este foarte tanar,mai creste,este modest.Ar fii un castig enorm pentru Dinamo mai ales dupa plecarea lui Ropotan.Cat despre Melinte il asteptam sa confirme,sper sa nu asteptam prea mult HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.