Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Daca Dinamo nu ar exista
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3
Hanf
Probabil nu m-as mai uita la fotbal..probabil...sau m-as uita dar as tine cu o echipa din provincie..poate ''U''..cred!!
cosmin targoviste
Daca Dinamo nu ar exista nu ar mai exista nici aceasta intrebare si nici nu am mai exista noi care sa raspundem la aceasta intrebare,si deci nici aceste raspunsuri n-ar mai exista ceuameni.gif .
Daca Dinamo n-ar exista , m-as rezuma sa urmaresc campionatele Angliei,Italiei si Spaniei si sa fac galerie lui Chelsea,lui Juve si Bacelonei .
The Game
Clar n-as mai avea nicio treaba cu 'liga lu' mitica'.
cosmin targoviste
Eu da , domnul Udrea 010.gif . M-as uita la The League of Mitica precum la un circ . Daca nu as fi asa impatimit fata de Dinamo , chiar m-ar amuza campionatul asta .
Hanf

Asta cu circul e ok...da cand vezi ca sunt si platitori de bilete....si maimute care se cred lei...
gavros
da de unde
daca nu ar fi existat Dinamo erati cu totii mielusei tongue.gif
Cai Lun
Daca Dinamo nu ar exista? Pai ce, acum tare mai exista?

Dinamo nu e doar un nume care trezeste pasiuni, Dinamo nu isi va regasi niciodata o definitie in disctionar. Dinamo nu vine de la dinam, de la dinamita si nici de la Dinamo Moscova. Daca nu ar exista Dinamo, acest forum ar exista. Mania ar exista, pentru ca oamenii care s-au nascut pentur a cladi Dinamo, ar fi cladit un alt nume, cel putin la fel de falnic. Daca Dinamo nu ar fi existat, as fi fost un maniac al clubului a carui istorie ii reuneste pe Ozon, Angelo, Nicusor, Traian Ionescu, Vasile Anghel, Nunweillerii, Fratila, Parcalab, Stoenescu, Datcu, Dinu, Lucescu, Dudu, Dumitrache, Varga, Moraru, Ion Marin, Custov, Cheran, Moldovan, Multescu, Dragnea, Orac, Talnar, Augustin, Mihaescu, Vaiscovici, Klein, Rednic, Andone, Sabau, Lupu, Lupescu, Mateut, Raducioiu, Cheregi, Mihalcea, Hildan, Petre, Niculae, Niulescu, Musat, Bucsa, pustiul de 4 ani care martea viitoare va incepe fotbalul la grupa 2004 si toti ceilati care impreuna cu ei au cladit istoria asta de peste 60 de ani...

Daca nu ar exista Dinamo? Ce intrebare teribilista...
Hanf

atunci nu trebuia sa raspunzi....dar teribilismul se pare ca e parte si din fiinta ta. bravo.gif
Cai Lun
Uneori, si intrebarile teribiliste merita un raspuns. Dupa cum si teribilistii trebuie ingaduiti, pt. ca ei inca nu au trecut de faza in care se separa graul de neghina si vorba ceea, nu stii de unde ai vreodata ocazia sa mananci o paine...
Hanf
reticenta si sictirul ne reprezinta pe noi romanii...sincer...categorisirea si ''punerea la coltz'' nu stiu in ce masura le are la indemana toata lumea...mercy de aprecieri romania.gif
cosmin targoviste
QUOTE(gavros @ 5 Feb 2009, 22:39) *
da de unde
daca nu ar fi existat Dinamo erati cu totii mielusei tongue.gif

Alt profet mosionroata.gif icon_lol.gif .

Mai degraba cred ca intrebarea ar fi trebuit sa sune "Daca Dinamo nu ar mai exista ?" .
Mirunik
Alt sadic icon_lol.gif
Nu cred ca-s multi cei care ar vrea sa-si imagineze lucrul asta
Cai Lun
QUOTE(Hanf @ 6 Feb 2009, 0:30) *
reticenta si sictirul ne reprezinta pe noi romanii...sincer...categorisirea si ''punerea la coltz'' nu stiu in ce masura le are la indemana toata lumea...mercy de aprecieri romania.gif

Adauga si teribilismul pe acolo si eventual incearca sa nu te mai abati de la subiectul topicului...
DinamoEver
daca Dinamo n-ar exista.. fotbalul romanesc ar fii cel mai urat campionat din lume .. fara un derby de traditie
daca Dinamo n-ar exista probabil tineam fiecare dintre noi cu alte echipe .. dar Dinamo exista si pot spune: AM VAZUT PE DINAMO SI PE LOC EU M-AM INDRAGOSTIT
bananasmile.gif
Mitzi
Daca nu ar fi existat Dinamo am fi tinut cu Steaua ,cu Rapid sau cu Craiova...sau de ce nu cu F.C. Vaslui.Inteleg ca vreti sa fiti "patrioti",apreciez lucrul asta,dar hai sa fim sinceri cu noi insine.
Daca nu ar mai fi Dinamo...eh,asta este cu adevarat problematic!Poate as ramane vaduv toata viata,cel putin asa cred acum.M-as mai duce pe fostul loc al bucuriilor si dezamagirilor si as vedea cu ochii minti fazele care m-au bucurat,deopotriva cu cele care m-au intristat,as vedea victoriile si infrangerile cu Steaua,meciul cu Foresta,meciul cu Leverkusen,l-as vedea pe Cata venind la gard sa ne arunce tricoul si sa cante cu noi,l-as vedea pe Danciulescu aratandu-ne degetele mijlocii,pe cand juca si la spurcati si la noi,l-as vedea pe acelasi domn jucator la noi dand cu larghete mui bien Stelei,mi-as aminti de baietii cu care veneam odata la meci,mi-as aminti ca sunt un tip constrans sa traiesc dupa regulile altora intr-o tara pretins democratica,as varsa o lacrima,m-as duce acasa si m-as culca sperand sa nu mai prind a doua zi...cam asta as face.
Cai Lun
Dap, cred ca discutia mai serioasa ar fi pe tema: "daca nu ar mai exista Dinamo "
gavros
aici da, daca Dinamo nu ar mai exista liga I m-ar mai interesa foarte putin sau chiar deloc si nici alt campionat nu cred ca m-ar atrage
multi s-au grabit sa spuna ca daca Dinamo nu ar fi existat nu i-ar fi interesat liga I, dar sunt convins ca nu e asa
cosmin targoviste
QUOTE(DinamoEver @ 6 Feb 2009, 18:47) *
daca Dinamo n-ar exista.. fotbalul romanesc ar fii cel mai urat campionat din lume .. fara un derby de traditie

Nu,nu,nu ... Gresit ! Din ce ai zis tu , rezulta ca si daca nu ar exista steaua,campionatul romanesc ar fi cel mai urat din lume .
DinamoEver
pledez vinovat!!! poate o sa ma criticati, dar nu as vrea sa-i vad pe spurcati in B .. nimic nu e mai presus decat o victorie in fata rivalilor de o viata, sa le furam campionate ca in editia trecuta de campionat
ganditi-va doar cand mergem pe stadion si strigam din toti plamanii "M... steaua" ce bine simtim.. unde ar mai fi sentimentul acesta daca nu ar exista unicul derby ?!
gavros
pentru un an nu se supara nimeni sa nu vada un derby beerchug.gif
nicolle_reddog4ever
eu ma supar icon_redface.gif
cosmin targoviste
Dar nu ar fi mai mare umilinta sa mergi la un meci Dinamo II vs. steaua ?
Mirunik
Mai, v-am mai zis, si daca pica in B avem sanse sa ne bucuram de un "derby" cu spurcatii in Cupa Romaniei!
Nu 100% sanse, ce-i drept, dar chiar v-ar deranja sa asteptati citiva ani pina la un asemenea eveniment?
Vedea-i-as retrogradati!
Leaveyou
Ce atâta supărare dacă pică milogii în B ? Lasă că o să sufăr liniștit până vin ei înapoi 010.gif Auzi, că n-ar mai fi campionatul intersant ... Pff !
rew
QUOTE(DinamoEver @ 9 Feb 2009, 20:34) *
pledez vinovat!!! poate o sa ma criticati, dar nu as vrea sa-i vad pe spurcati in B .. nimic nu e mai presus decat o victorie in fata rivalilor de o viata, sa le furam campionate ca in editia trecuta de campionat
ganditi-va doar cand mergem pe stadion si strigam din toti plamanii "M... steaua" ce bine simtim.. unde ar mai fi sentimentul acesta daca nu ar exista unicul derby ?!

Am gasi alt derby, bazat pe rivalitate sportiva, nu pe furaciunile spurkate din ultimii 25 de ani, am vedea mai mult fotbal fara canceru dintre cimitire.
DinamoEver
fiecare cu parerea lui :)
rew
Iar asta, de mai sus, ca daca nu exista Dinamo "nu ma interesa Liga1" e o prostie. Vorba sa ne aflam in treaba, gindita cu fundu. Cei carora le place fotbalu gaseau alta echipa, iar cele care vin la stadion din alte motive ar fi tinut cu echipele la care ar fi jucat, de exemplu, Raducioiu, bratu sau Niculescu.
nicolle_reddog4ever
@ rew: Inseamna ca eu as fi tinut cu...craiova?? shocked.gif 010.gif nu stiu daca te-ai gandit si la mine cand ai scris de Niculescu (stiind ca e unu dintre jucatorii mei preferati) da' in orice caz tin sa precizez ca pe vremea cand am inceput eu sa tin cu Dinamo, Clau era inca la craiova. Tin cu Dinamo nu cu jucatorii.
gavros
QUOTE(cosmin targoviste @ 9 Feb 2009, 22:55) *
Dar nu ar fi mai mare umilinta sa mergi la un meci Dinamo II vs. steaua ?

uite ca s-a gasit si solutia petru cei care nu vor sa rateze niciun derby
reddog_sv
Ar fi superb sa ii vedem pe spurcati in B...am avea un sentiment de superioritate absoluta in Liga 1..si vorba lui rew, am gasi alt derby si alt fotbal, mai sportiv si mai curat..lipsit de hoituri ros-albastre
Cai Lun
Parca era vorba de(spre) Dinamo...
rew
Nicolle, nu m-am referit la tine, tu esti perfecta, ci la multele care tin cu Dinamo pentru Clau, cu steaua pt radoi, cu Real sau Juventus pentru nu stiu care fotbalist, si asa mai departe. Chiar si eu tin cu Dinamo din momentul in care jucatorii hunedoreni au inceput sa se transfere in Stefan cel Mare, nu m-am nascut dinamovist, ca altii. Pina atunci nu ma interesa decit Corvinul. Sustin echipa, dar si jucatorii care merita, indiferent unde s-ar transfera. Asta nu inseamna ca-i voi sustine vreodata pe zenga, oprita sau bostina, sau voi face ca multi care-l ling in cur pe alde porcea pentru ca e de-al nostru si cu el defilam. Deci daca n-ar fi existat Dinamo, Andone, Rednic, Mateut sau Klein ar fi ramas la Hunedoara, daca totusi fostul mare jucator al Sportului Studentesc, capitanul din Mexico, ar mai fi ajuns sa-i promoveze. As fi sustinut echipa locala pina in anul desfiintarii, 2005, acelasi an in care, intimplator, Dinamo a intrat in coma.
POOL
Rew are dreptate. Sunt multe fete care tin cu anumite echipe datorita exclusiv unor jucatori emblematici. Raul - Real, Gerrard - Liverpool, Del Piero - Juve, Clau - Dinamo, Terry- Chelsea mai nou Robinho - Man City, Beckham - Milan, Real etc... :))... Si sunt destule care, daca nu-si vad favoritul jucand, intr-un meci al respectivei echipe, atunci meciul acela nu mai prezinta interes pentru ele. Se ataseaza mai mult de anumiti jucatori, decat de club in sine.
Cai Lun
DAr de baietii care nu mai tin cu echipa nationala pentur ca nu joaca dinamovisti in ea ce zici? Se aplica acelasi principiu? tongue.gif
rew
Probabil ca tu confunzi pasiunea pentru fotbal si pentru echipa favorita cu patriotismu desantat ori doar vrei sa animezi forumu.
cosmin targoviste
QUOTE(POOL @ 10 Feb 2009, 20:47) *
Rew are dreptate. Sunt multe fete care tin cu anumite echipe datorita exclusiv unor jucatori emblematici. Raul - Real, Gerrard - Liverpool, Del Piero - Juve, Clau - Dinamo, Terry- Chelsea mai nou Robinho - Man City, Beckham - Milan, Real etc... :))... Si sunt destule care, daca nu-si vad favoritul jucand, intr-un meci al respectivei echipe, atunci meciul acela nu mai prezinta interes pentru ele. Se ataseaza mai mult de anumiti jucatori, decat de club in sine.

Sa nu uitam de Cristiano Ronaldo - manchester united . Asta mi se pare cel mai bun exemplu .
Cai Lun
Mama, nu poate omu' sa miste nimic. icon_lol.gif
POOL
Nu e normal. Insa aici treaba e diferita. Nu este vorba despre un anumit dinamovist ca nu este la nationala, ci este vorba de club si cat de bine este el reprezentat in echipa nationala. Cazurile astea cred ca sunt destul de izolate si poate mai multi nu au incredere in echipa nationala datorita unor oameni ca Piturca sau Sandu.

@da cosmine am omis exemplul asta. La fete e foarte bun, insa la baieti e cam pe dos. Multi urasc Manchesterul din cauza lui Ronaldo. doglaugh.gif
perovalenciano
Sunt sigur ca am inventa alt derby , da la fel de sigur sunt ca multora dintre noi le-ar lipsi adrenalina de la un meci cu aurolacii. Si la victorie si la infrangere dupa un asemenea meci nu pot sa dorm si cu toate astea abia astept , de doua ori pe an , meciurile astea.
Daca Dinamo nu ar exista sunt convins ca voi, cei care meci de meci, iarna sau vara , suferiti sau va bucurati intr-un mod cu totul special alaturi de culorile si spiritul alb-rosii, a-ti inventa , sub alta titultura, o dragoste la fel de mare . Si pentru ca cei ce se aseamana se aduna tot voi ati fi cei care ati duce greul si frumosul pe umerii vostri. Scriu voi si nu noi pentru ca eu sunt departe si noroc cu tv-ul . Cu toate ca mi-as dori atat de mult ca acest voi sa fie noi.
Hanf
Mai bine ai scrie ''noi'', eu asa consider...chiar daca esti in alta tara nu conteaza...si asta chiar ma bucura..tinand cont de faptul ca ochii ce nu se vad se uita... HAITA_DINAMO.gif
dudu1961
Hai sa fiu civilizat si sa zic -aiurea intrebare !!!!!!!!!!!!!
Exista probabil alta echipa -eu vorbesc LOGIC _ aici , si treaba cu fetele iar e neavenita , ce dacaint fetenu pot iubiio echipa pentru ca asa simt , nu neaprat ca le place un fotbalist , sau iubesc pur si simplu please.gif fotbalul ?!
Am o vecin respectabila care tine cu Dinamo de cind era
copil si nu neaparat din cauade fotbalist asaa simtit ea , care-i problema voastra cu fetele , icon_question.gif
Sint destui barbati care stau si se uita la un meci cu alti barbati numai sa-i ennerveze pe ceilalti ca oricum ei nu au nici o treaba ccccccccccccccu sporulin general nu zic de fotbal se uita cu muerile la telenovele .
Oricum eu nu nteleg sensul topicului , daca nu era Dinamo PRECIS era alta echipa . icon_question.gif

SCUZE !!!!
Voi schimba tastatura asta deja incepe sa ma scoata din minti !!!!!!!!
Cai Lun
Ar fi cazu'... bangmyhead.gif
Hanf
QUOTE(dudu1961 @ 15 Feb 2009, 21:33) *
Hai sa fiu civilizat si sa zic -aiurea intrebare !!!!!!!!!!!!!
Exista probabil alta echipa -eu vorbesc LOGIC _ aici , si treaba cu fetele iar e neavenita , ce dacaint fetenu pot iubiio echipa pentru ca asa simt , nu neaprat ca le place un fotbalist , sau iubesc pur si simplu please.gif fotbalul ?!
copil si nu neaparat din cauade fotbalist asaa simtit ea , care-i problema voastra cu fetele , icon_question.gif
Sint destui barbati care stau si se uita la un meci cu alti barbati numai sa-i ennerveze pe ceilalti ca oricum ei nu au nici o treaba ccccccccccccccu sporulin general nu zic de fotbal se uita cu muerile la telenovele .
Oricum eu nu nteleg sensul topicului , daca nu era Dinamo PRECIS era alta echipa . icon_question.gif

este un exercitiu de imaginatie...nu o lua personal...incearca doar sa te gandesti ...iar daca nu intelegi sensul topicului..simplu..nu scrie nimic!!
BoYkA
Daca Dinamo nu ar exista
Eu tot muşeţel lu' steaua as da

Probabil ca as tine cu "U" CLUJ
Hanf

asta poate fi folosita si ca slogan intr-un meci direct cu spurkkati
antisteaua
Daca Dinamo nu exista atunci trebuia inventat.
Hanf
QUOTE(antisteaua @ 19 Feb 2009, 0:54) *
Daca Dinamo nu exista atunci trebuia inventat.

pana akm cel mai bun raspuns HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Hanf, renunta la limbajul mess, chat. "Akm" nu exista pe DinamoMania. Citeste regulamentul.
Florin_Dinamo
QUOTE(dudu1961 @ 15 Feb 2009, 21:33) *
copil si nu neaparat din cauade fotbalist asaa simtit ea
, care-i problema voastra cu fetele , icon_question.gif

Pana la urma vorbesti de un barbat/baiat sau o femeie/fata? Ca eu nu m-am prins icon_lol.gif icon_lol.gif
the_lord
Daca Dinamo nu ar exista....hmmmm...nu prea pot sa imi imaginez acest scenariu sumbru. Dar totusi, daca ar fi asa, un lucru il stiu sigur: n-as tine cu steaua. Cu Sportul poate, cu Rapid, oricum nu cu steaua.
Si eu DA, as vrea sa vad un an spurcatii in B. Un an macar!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.