Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Daca Dinamo nu ar exista
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
Mitzi
QUOTE(antisteaua @ 19 Feb 2009, 0:54) *
Daca Dinamo nu exista atunci trebuia inventat.

Dinamo si Mihai Eminescu :))
As fi foarte curios totusi cati dintre frumosii suporteri ai Stelei ar mai veni la meciuri si in divizia B.Asta chiar ar fi interesant de vazut...cum unor tipi (care in marea lor majoritate nu prea le au cu fotbalul) le dispare obiectul pasiunii.
Spre ce echipa se vor orienta?
Sa dea Domnul sa nu fie Dinamo!
Leaveyou
De abia aștept să văd câți spectatori vor avea milogii în B 010.gif
Cai Lun
Rautatea asta nu prea tine, pentur ca momentan noi nu ne putem mandricu nr. de suporteri prezenti pe stadion... chit ca are el numai 15.000 de locuri.
Nexus
Da, ai dreptate @Cai Lun, la unele partide nici nu stiu daca se poate vorbi de spectatori.
Mitzi
QUOTE(Cai Lun @ 21 Feb 2009, 13:39) *
Rautatea asta nu prea tine, pentur ca momentan noi nu ne putem mandricu nr. de suporteri prezenti pe stadion... chit ca are el numai 15.000 de locuri.

Pai tocmai asta este ideea,nu ei sunt cei care se lauda cu numarul mare de sustinatori "din toate colturile tarii?"
Nu sunt ei care se lauda cu stadionul la normele UEFA?
Eh...de aici vine curiozitatea mea.
eny
Daca DINAMO nu ar exista atunci inimile noastre nu ar bate la fel........pentru culori,pentru istorie,pentru performanta,pentru tot ce inseamna DINAMO!............cred ca nu este ceva mai urat decat sa ne imaginam ca DINAMO nu exista!

VA ROG MERGETI LA MECIURILE ECHIPEI DINAMO DACA AVETI POSIBILITATE,ORIUNDE V-ATI AFLA!!!!!!
POOL
@ dudu, eu nu zic ca e general valabil pentru fete, insa intr-o mare masura asa este.
adebayor : haita_lui_odin
pff Dinamo.... fara steaua... parca nu i Dinamo... ei ne definesc...
concret ....nu poate exista binele nu poti sa stii ce i aia dak nu stii ce i raul ;)
anna
@ adebayor: poftim? cum adica ei ne definesc? Dinamo nu ar fi Dinamo daca nu ar fi existat steaua? sau ce vrei sa spui exact? eu inteleg ca tu ai vrut sa expui o idee filosofica de genul: nu exista bine fara rau si invers pe conceptul ying si yang, alfa si omega sau cum vrei tu sa spui, da' cred ca ai cam exagerat... Dinamo ar fi Dinamo si fara steaua, daca nu ar fi ei, ne-am bate cu altii pentru titlu si ar fi acelasi lucru.

eu, daca nu ar fi fost Dinamo, as fi fost suporterul unei alte echipe. nu stiu care.
Amn_Googly87
adebayor deci tu esti anti-stelist nu dinamovist cu o astfel de atitudine. Am ramas sincer perplex la ce ai putut sa scrii acolo...

Noi iubim Dinamo pentru ceea ce este, nu pentru ca steaua e rivala de moarte.
DinamoEver
cand eram mic toti colegii mei erau stelisti .. iar din auzitele mele de la cei mai batrani, cum ca steaua a fost echipa comunistilor, cum stiam de altfel ca si comunistii erau oameni rai.. am ales sa tin cu Dinamo (pt ca am vazut 1 meci in care Mihalcea a facut un meci memorabil si cum zice si scandarea galeriei noastre "am vazut pe Dinamo si pe loc eu m-am indragostit" si plus de asta rosul si albul erau culorile mele preferate)
acuma revenind la subiect, daca Dinamo n-ar exista, e clar ca nu as fi tinut cu steaua .. ci ori cu o echipa ale caror culori ar fi fost alb- rosu ori cu echipa din orasul meu si anume Farul Constanta (mai greu de crezut pentru ca mai mult de 75% din galeria constanteana e bine stiut ca e stelista)
nu am replica... pune ti ochelari te rog, sau invata sa citesti...
de abea ce apreciam rivalitatea concretizata de existenta stelei
nu stiu in ce masura ai ramas tu perplex insa eu m am blocat, am citit mai sus crezand ca te referi la alt comentariu...

eu tot ce am vrut sa spun este ca fara un meci, macar 1 Dinamo steaua pe an nu cred ca m as uita la liga noastra fara orizont.... si evident Dinamo fara steaua ar fi aceeasi echipa insa cu o alta rivala de "moarte"

pe de alta parte, nici nu am spus ca fara steaua dinamo nu exista ci doar ca daca ar exista o definitie a ceea ce inseamna fc (si nu numai ) Dinamo, steaua ar facilita o :)
Amn_Googly87
Stiu foarte bine sa citesc stai linistit. Am inteles de prima oara ce ai vrut sa zici, nu trebuia sa repeti - e foarte clara pozitia ta, personal nu pot fi de acord.
cosmin targoviste
QUOTE(adebayor : haita_lui_odin @ 4 Mar 2009, 23:30) *
abea
dinamo

Cititul ca cititul,dar cu scrisul ce facem ?
Mirunik
Sau cu logica.

QUOTE(adebayor : haita_lui_odin @ 4 Mar 2009, 18:42) *
pff dinamo.... fara steaua... parca nu i dinamo... ei ne definesc...

Daca as auzi un stelist zicind treaba asta despre Dinamo, m-as strica de ris.
Iar daca ar fi fost prima oara cind auzeam de la un dinamovist fraza asta, as fi ramas cu un nod in git. Dar asa, am doar o senzatie de deja-vu.
da bine .. ce impresii trebuie eu sa creez.... ar trebui sa spun forta Dinamo si m**e steaua de 100 de ori intr-un comentariu si as deveni suporterul lunii aici...
daca spun insa ca apreciez ce e steaua ca rivala pentru Dinamo sunt o paiata sau un ciudat ... asta e....apropo, am impresia ca aceeai stare de spirit generala nu e doar aici... se mai intampla si pe alte forumuri

"vai aoleo sa apreciezi steaua???? (sau Dinamo la ei) esti nebun baiete mai lasa-ne.."

eu am parerea mea si o repet:
"fara un meci, macar 1 Dinamo steaua pe an nu cred ca m-as uita la liga noastra fara orizont"
Mirunik
Poti sa ai parerea ta, dar asa cum tu iti poti spune opinia, la fel putem sa o facem si noi, nu? Adica, cei care nu sintem de acord cu tine, putem sa ne exprimam fara sa ne jignesti, asa cum i-ai trintit-o lui Amn?

Uite, din ce spui tu eu inteleg ca daca steaua n-ar exista tu n-ai mai urmari campionatul (deci implicit nici Dinamo nu te-ar interesa). Treaba ta care-s motivele pentru care esti dinamovist, dar mie nu mi se pare oabla treaba asta. Fara suparare.

Plus ca, una e sa te raportezi la rivala istorica, rivala de moarte, blabla; una e sa apreciezi performantele, alea care-au fost ele performante chiar pe bune, si altceva sa spui ca steaua te defineste pe tine ca dinamovist, exprimare si sentiment pe care eu nu le pot intelege de nici o culoare.
Amn_Googly87
Cand faci o declaratie ca "steaua o defineste pe Dinamo" nu te poti astepta la alte reactii degeaba esti ofensat acum.
cosmin targoviste
Asa e . Banuiesc ca daca steaua ,in viziunea ta, defineste pe Dinamo ,atunci fiecare dintre jivinele inculte din peluza ghencista defineste pe unul dintre noi .
da, pai, pentru ca, sincer, nu exista decat un meci care m-ar putea face sa renunt la orice program...meci pe care Dinamo l-ar disputa in divizia a... si in niciun caz nu ar fi vorba de vreun Dinamo-pandurii sau Dinamo- craiova :))

intr-un fel, da, este adevarat, nu sunt 100% dinamovist pana la moarte neinteresandu-ma nici1 alt factor, dar asta este... divizia a mi se pare o mare pierdere de timp nici macar Dinamo nu ma poate face interesat de o asemenea liga subnutrita si corupta

edit:----> vai cosmin tu ai priceput cu totul pe dos tot ce am spus eu :)) nu goian, nu gigi becali nu retardatii aia fara creier din peluza ghencista ne definesc... doar imaginea , simbolul steaua
mi-era teama ca cineva o sa ma citeasa in modul in care ai facut-o tu :))
Mirunik
Nici n-au cum sa te inteleaga niste oameni care lasa totul deoparte ca sa vada un Dinamo-Pandurii, si care se zgirie pe ochi cind pierd citeva faze de joc, cum mi s-a intimplat mie duminica seara. Imi venea sa dau televizorul de toti peretii, ca pica rcs-ul. Apai sa fi pierdut tot meciul.
l.e.: Sau cind n-a fost transmis meciul cu Gazu in tur, si netul picase, am umblat tot orasul sa gasesc un internet cafe, serverul lesinase, auuu! Bogdan la telefon cu baietii din Bucuresti, apoi prin mess sa dea mai departe desfasurarea meciului, a fost crima. Eram atit de obosita dupa meci, de parca eu alergasem pe teren 90 de minute.
Iar de la baietii care etapa de etapa merg in peluza sau in deplasari chiar sa n-ai pretentia sa inteleaga modul in care te pronunti vis-a-vis de Dinamo.
Morpheuss
Intunericul este absenta luminii.

Asta incearca sa ne transmita prietenul nostru. Parerea mea.
Amn_Googly87
da, pai, pentru ca, sincer, nu exista decat un meci care m-ar putea face sa renunt la orice program...meci pe care Dinamo l-ar disputa in divizia a... si in niciun caz nu ar fi vorba de vreun Dinamo-pandurii sau Dinamo- craiova :))

Pai vezi aici ai recunoscut ceea ce am zis noi pana acum. Asta e diferenta intre tine si majoritatea fanilor dinamovisti si nu ai de ce sa te ataci si sa te simti ofensat cand iti spunem ca nu esti dinamovist adevarat.

Majoritatea de aici ar lasa orice sa prinda si un amical al lui Dinamo, nu mai vorbim de meciuri de campionat, indiferent de numele echipei. Noi traim si respiram Dinamo, asteptam cu sufletul la gura absolut fiecare meci, indiferent de miza pentru ca joaca Echipa Sfanta.
si aici, imi pare foarte rau sa va spun, gresiti.... in contradictie cu ce am zis acum apropo de steaua, de simbolul steaua doar, o sa ma refer acum la ceea ce inseamna Dinamo in materie de jucatori staff conducere s.a.m.d. ...

ce sa ma convinga pe mine sa vand tricoul de pe mine pentru a-mi lua un abonament in PCH? ... borcea?... Torje?... Pulhac?... mai demult veneam pe stadion pentru Niculescu, Alexa, Petre.... alexa... dan alexa... multi jucatori pe care ii iubeam si ii visam la nationala sa arate Romaniei intregi de ce sa fi mandru ca dinamovist.. a trecut timpul si am vazut destule astfel incat sa-mi dau seama ca ma consum DE-GEA-BA...

edit--- morpheus , intr-adevar .. pe-acolo ... :)
Morpheuss
Stiam eu Click to view attachment
anna
@adebayor: nu te ataca asa de tare pentru ca sunt unii care nu iti impartasesc opinia... din ceea ce ai scris tu aici, noi doar am tras concluzia ca pe tine te intereseaza mai mult rivalitatea dintre Dinamo si steaua, incrancenarea, dusmania. in schimb, noi vrem sa vedem un meci al lui Dinamo indiferent daca este impotriva stelei sau a pandurilor, important este ca joaca Dinamo, atat. Si poate asa suntem noi mai nebuni ca mergem etapa de etapa in PCH si ne-am da si tricoul de pe noi ca sa ne luam abonament, asta nu iti da tie dreptul sa ne privesti de sus si sa vorbesti arogant. Pe tine nu te-a certat nimeni ca tu, ca dinamovist, te simti definit de steaua, doar ne-am exprimat si noi parerea.

@morpheus :daca te-ai fi uitat pe pagina din urma a topicului ai fi vazut ca si noi ne-am prins de profunda idee filosofica pe care o ilustreaza adebayor aici.

la subiect: Dinamo, in sine, nu a facut nimic pentru mine, ba din contra icon_rolleyes.gif ... dar simpla existenta a acestui club a provocat multe intamplari care, probabil, nu ar fi avut loc daca Dinamo nu exista. Deci, bine ca exista tongue.gif 010.gif
cosmin targoviste
QUOTE(adebayor : haita_lui_odin @ 5 Mar 2009, 13:04) *
intr-un fel, da, este adevarat, nu sunt 100% dinamovist pana la moarte

Pai atunci eu nu prea am ce discuta cu tine . Nu ai cum sa intelegi un lucru pe care nu il simti .
buhu?
atunci nu discuta...
daca din tot ce am scris eu tu doar fraza aia mi-o citezi si ma judeci pentru ea... mai bine, chiar, nu-mi vorbi

si of, anna, tre sa ma repet pt a mia oara... nu zic ca Dinamo= steaua punct ...nu zic ca steaua defineste Dinamo punct... of nici nu-mi mai gasesc cuvinte pentru a va face pe toti sa intelegeti ce am vrut sa spun... in fine mai bine nu mai incerc ca vad ca la fiecare incercare de a explica ceva , la fiecare comentariu in plus bat pasul pe loc... si imi pare rau daca ti-am creat impresia ca ma consider superior fata de oricine , sau ca sunt arogant... chiar... nu e cazu; :))
cosmin targoviste
Pai normal ca din tot ce ai trancanit pe aici doar fraza aia conteaza pentru ca aia zice totul .
Tu zici ca daca n-ar mai fi steaua nu te-ai mai uita la liga 1 si nu te-ar mai interesa Dinamo . Pai eu din asta inteleg ca pentru tine steaua=Dinamo . Eu asta inteleg.Daca tu intelegi altceva ... Sau daca vrei sa zici altceva ...nu stiu . Eu asta inteleg .
Morpheuss
Ce logica de rahat indescifrabila ai. Nu te mai obosi sa ne explici. Noi, astia, ultrasii nu intelegem fenomenul.
Mirunik
QUOTE(cosmin targoviste @ 5 Mar 2009, 20:58) *
Pai eu din asta inteleg ca pentru tine steaua=Dinamo . Eu asta inteleg.

Eu inteleg ca zice ca nu e fan Dinamo, ci fan "el clasico" Dinamo-steaua. In ambele cazuri, nu e cazul sa mai batem apa-n piua pe tema asta.
nu, bun, deci hai sa spun asa ca pentru ultrasi atunci

divizia a e cel mai mare ca***t de campionat, corupt si foarte foarte slab valoric, adormi chiar si pe stadion in PCH unde doar 500-1000 de oameni( in cel mai bun caz canta).....si vezi in fata o intreaga tribuna care doarme si nici la goluri nu se bucura (II);maii esti si inconjurat de semintari oriunde te-ai uita...

singurul meci care iese din aceste limite e steaua Dinamo... astfel incat de ce sa nu spun ca ei sunt un credit pentru ca ne sunt rivali???

si sa nu ma intelegi gresit cosmin... stiind si vazand ce e steaua pentru Dinamo dupa atatia ani, da, spun ca as prefera sa nu "dispara" sau te miri ce.... si interesu care l-as prezenta pentru Dinamo in cazul in care ei n-ar mai fi.... ar fi acelasi ca si acum... sa ma uit la rezultat , la stiri pe site-ul asta,eventual sa vad golurile in format video... nu s-ar schimba nimic
cosmin targoviste
Pai in cazul asta , sa nu te astepti la intelegere din partea noastra.
alexdogalex
daca dinamo nu ar exista as tine cu STEAUA BUCURESTI......not!!!!:)))
DinamoEver
cine te opreste ?
gavros
Dinamo il opreste verystrange.gif
cosmin targoviste
QUOTE(alexdogalex @ 6 Mar 2009, 13:12) *

Daca ar fi dupa mine , ai lua un BAN cat tine de mare .
Nici in gluma nu se scrie Dinamo cu "d" si steaua bucuresti cu litere mari .
Hanf
[quote name='alexdogalex' date='6 Mar 2009, 13:12' post='21413
[/quote]
Da ce zici daca ai tine de acum incolo si sa nu mai iti pierzi timpul pe aici cu niste baieti care au ceva in comun: Iubesc DINAMO!!
Mersi pentru intelegere si sper sa nu mai gresesti asa flagrant!!
DinamoEver
QUOTE(gavros @ 6 Mar 2009, 20:34) *
Dinamo il opreste verystrange.gif

cu asa suporteri.. mia bine lipsa
DJVALY
Daca ultras.gif nu ar exista omfg.gif ceuameni.gif .................... hmmmmmm NU AR EXISTA NICI www.dinamomania. taverna.gif NASPA............................ o sa revin cu noi argumente
cosmin targoviste
Noi argumente ?! Cum "noi" ? Ai mai dat vreunul ?
Hanf
QUOTE(DJVALY @ 9 Mar 2009, 10:40) *
Daca ultras.gif nu ar exista omfg.gif ceuameni.gif .................... hmmmmmm NU AR EXISTA NICI www.dinamomania. taverna.gif NASPA............................ o sa revin cu noi argumente

argumente la ce?
dianna
nici nu vreau sa ma gandesc la asta icon_rolleyes.gif
matador
QUOTE(DJVALY @ Mar 9 2009, 01:40 PM) *
Daca ultras.gif nu ar exista :omfg: :ceuameni: .................... hmmmmmm NU AR EXISTA NICI www.dinamomania. taverna.gif NASPA............................ o sa revin cu noi argumente

am eu una buna... nu ar exista nici topicul asta, eventual s-ar numi daca Dinamo ar exista (multi spurcati as impusca)
Hanf
QUOTE(matador @ Aug 4 2010, 10:13 PM) *
am eu una buna... nu ar exista nici topicul asta, eventual s-ar numi daca Dinamo ar exista (multi spurcati as impusca)

sau...borcea ar fi un anonim...turcu un zugrav fara contracte....badea un ''jentelman'' fara difuzari tv.....clanul fecali fara ''teren de joaca''!
matador
ba ar fi aceeasi ageamii , numai ca si-ar lasa fecalele de pe mana pe clanta altui club
Higuain
Daca Dinamo nu are exista ....hmmzz , nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fotbalul fara DINAMO BUCURESTI
fera80
intr-o zi, ma intreaba un prieten " pe cine iubesti mai mult, pe Angela ( sotia mea) sau pe Dinamo?" raspunsul meu " pe Angela o iubesc de 4 ani , pe Dinamo de la 10 ani "
daca nu ar fi Dinamo m-as rezuma la a-mi iubi numai sotia beerchug.gif
Hanf
QUOTE(fera80 @ Sep 23 2010, 09:55 AM) *
intr-o zi, ma intreaba un prieten " pe cine iubesti mai mult, pe Angela ( sotia mea) sau pe Dinamo?" raspunsul meu " pe Angela o iubesc de 4 ani , pe Dinamo de la 10 ani "
daca nu ar fi Dinamo m-as rezuma la a-mi iubi numai sotia beerchug.gif

foarte tare...nevasta stie? 010.gif

QUOTE(matador @ Aug 4 2010, 09:13 PM) *

exercitiu de imaginatie..?! se poate?! tongue.gif
serbangrozaultras
Daca dinamo nu ar exista as vi avut iar 7 ani(atunci am inceput sa tin cu dinamo).Am crescut cu dinamo 7 ani din viata
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.