UNGUREANU ROBERT
Oct 31 2004, 10:09 AM
m-am mutat de curand in Drumul Taberei( cartier bantuit de spurcati ), as vrea sa stiu daca este un grup organizat care vine la meciuri daca nu sa ne punem pe treaba. sa fim " cainele troian " din curtea spurcatilor, sa nu se mai simta in siguranta nici acasa.
qsl111
Nov 1 2004, 06:15 PM
anul trecut am stat acolo si crede-ma ca ma intorceam intotdeauna singur acasa de la meciuri...nu prea mai era nimeni,organizat sau nu :) .
1948
Nov 1 2004, 06:22 PM
qsl111 si n`ai avut treaba cu stelistii pe acolo ?
Anonymous
Nov 2 2004, 11:03 AM
Eu stau in Dr. Taberei :D
qsl111
Nov 2 2004, 05:06 PM
E cel mai linistit cartier pe care l-am vazut,nu am avut nici o treaba cu stelistii.Si cu nimeni in general.
bibishte
Nov 2 2004, 06:45 PM
sa vezi cum e sa mergi dupa meci cu spurkatzii in Berceni .. m-au mirosit imediat shi de-abia am dat-o la intors .. e CREEPY pe oltenitzei pe-acolo, baga-mi-ash.
intr-adevar drumul taberei e linishtit, acum 6-7 ani ai fi putut merge cu baietzii de la opposta ca aia faceau interventzii pe la razoare.
Sezran
Nov 2 2004, 09:12 PM
linistit pe dracu'!
ce inseamna pentru voi linistit? grupuri de tinerei care injura dinamo cit ii tin plaminii ore in sir, inclusiv in noapte, cu orice ocazie, legata de fotbal sau nu? tare m-as lipsi de asa o liniste.
Anonymous
Nov 2 2004, 11:06 PM
Stand in cartier cunosc juma' de galerie de la spurcati.... oricum nu e bine sa apari pe acolo in tricoul lui Dinamo ca iese rau.... ini rest e linistit, dar mare valva in preajma meciurilor.
Sezran
Nov 3 2004, 05:45 PM
exemplu: la un meci de handbal intre dinamo si o echipa straina (aia care ne-au batut in cupe in primavara parca) a trebuit sa suport ore in sir urletele unor aurolaci adusi la extaz de infringerea noastra.
flaviusO
Nov 3 2004, 10:02 PM
stiu eu pe unu' care e dinamovist si sta in Drumul Taberei si n-are probleme ;) adica merge cu fularul si tricoul lui DINAMO ;) ... partea misto e ca omu' e SPP-ist lool
1948
Nov 4 2004, 07:17 PM
hahaha...pai si eu daca is de la jandarmerie nu se mai iau stelistii de mine ?
jetall
Nov 4 2004, 10:41 PM
Da frate, eu sunt dinamovistul de care vorbeste Flavius. Nu-i nici o problema (sau n-a fost pana acu'). Chiar daca lucrez unde lucrez, nu are nici o importanta, nu scrie pe mine unde lucrez. Nu sunt de-ala 2 metri pe 2, adica arat chiar normal (1,80 m si vreo 85 de kg). Am plecat de multe ori la meciuri cu fular si tricou cu Dinamo pe mine si nu mi-a zis nimeni nimic. O singura data a trebuit sa injur un taximetrist pe la Raul Doamnei ca n-a vrut sa ma ia pana pe Stefan cel Mare. Atat. E drept ca se mai uita cate unii mai stramb la mine, da' ma doare fix la 14 metri in fata.
Cat despre cartier, mie imi place foarte mult, e relativ linistit si mi-am dorit de mult timp sa stau aici. Parca e mai putina tiganie decat in alte parti ale Bucurestiului si seamana, ca zona, cu zona in care am crescut (Salajan). Oricum, tot ce pot sa spun e ca am adorat cartierul asta sezonul trecut. Era asa o liniste cand veneam de la meciuri... :) Acu' vad ca-s mai agitati baietii, da' le trece lor curand. ;)
flaviusO
Nov 4 2004, 11:53 PM
rare dar consistente sunt interventiile tale pe forum... sa speram ca le trece repede euforia la stelisti si se pare ca a inceput din seara asta :)
1948
Nov 5 2004, 05:51 PM
da` asta cred si eu
UNGUREANU ROBERT
Nov 9 2004, 12:44 PM
da, aveti dreptate, intru rar pe forum din cauza serviciului, multumesc pt informatii, am observat ca este un cartier linistit dar inaintea meciurilor pe care le are steaua credeti-ma ca imi cumpar 2-3 pachete de tigari si inchid ferestrele sa nu-i aud. ideea este ca deja m-au mirosit. am un mare avantaj, nu se leaga de mine pt ca risca sa-mi inchid calculatorul si atunci adio filme xxx si asta inseamna ca raman fara sursa de inspiratie in momentele lor gratie.
respect celor care mi-au scris, jetall este posibil sa fi fost colegi prin 96' acum lucrez intr-o banca. poate ne vedem la o bere.
UNGUREANU ROBERT
Nov 11 2004, 11:31 AM
a fost tare urat aseara. cred ca trebuie sa trec pe distonocalm sa nu-mi mai pese de jocul lor ca ploaia nu m-a suparat. se pare ca intradevar CH inseamna dinamo si implicit PCH inseamna dinamo nu un grup de mercenari si samsari
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.