Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "Dojana" pentru moderatori si administratori
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Cai Lun
Primul si cel mai important aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere pe acest topic, este ca "abuzurile" semnalate nu vor fi implicit anulate sau modificate (in caz ca e vorba despre dojana / suspendare / ban) si nici nu se vor lua implicit masuri asupra moderatorilor / administratorilor pe care ii invinuiti de eventuale incalcari ale regulamentului acestui forum.

Orice plangere depusa pe acest topic, va primi un raspuns in termen de 24 de ore - din partea moderatorului / administratorului acuzat (sau, in cazul in care respectivul nu poate raspunde, din partea altui membru al echipei de moderare). In cazul dojanei / suspendarii / banarii, lipsa unui raspuns in termenul mentionat mai sus echivaleaza cu anularea sanctiunii respective, care va trebui pusa in aplicare de oricare dintre moderatori / administratori, in cel mai scurt timp posibil. (am totusi convingerea ca nu se va ajunge aici!)

De asemenea, tineti cont de faptul ca "petentii" de pe acest topic trebuie, sa cunoasca Regulamentul. O acuzatie nefondata nu constituie circumstanta agravanta, dar fiti atenti la acuzele pe care le aduceti, deoarece o acuzatie nefondata va va priva pe viitor de dreptul de a mai primi raspuns din partea moderatorilor / administratorilor!

Nu in ultimul rand, sa aveti in vedere faptul ca acest topic are rol consultativ si informativ. In masura in care se va constata ca o actiune a unui moderator / administrator incalca intr-adevar regulamentul forumului, sau orice alta regula / lege aplicabila pe siteul DinamoMania, se vor lua masurile necesare.

Va rog, pe cat posibil, sa pastram acest loc fara off topicuri!
Max
Sa incepem a dezgropa securile/mortii, sau cine calca pe neon d'acu in colo?
COSMIN C
Nu mi-e clar cum cel care are bann se poate adresa cu o plangere pe acest topic.
Morpheuss
Mi-am luat 20% in ultimele doua zile. icon_rolleyes.gif

Am inteles ca nu e deontologic sa spui "ma doare-n cur" icon_rolleyes.gif , desi s-au folosit cuvinte si expresii si mai urate de-a lungul timpului aici, sanctionate sau nu(asta nu stiu), dar cand am zis ca numele "FC Dinamo Cluj" e "de porc", care a mai fost problema? Suna ca dracu, mi-am exprimat o opinie.
Max
QUOTE(Morpheuss @ 24 Jan 2009, 22:45) *
desi s-au folosit cuvinte si expresii si mai urate de-a lungul timpului aici, sanctionate sau nu(asta nu stiu)

De ex. domnul Rew , se exprima in cel mai exigent, original, autentic si logoreic limbaj academic .
marcher
E noul " Razboi si pace"? icon_rolleyes.gif
Cai Lun
QUOTE(Max @ 24 Jan 2009, 22:35) *
Sa incepem a dezgropa securile/mortii, sau cine calca pe neon d'acu in colo?

Ce se intampla aici nu se aplica retroactiv. Deci e valabil doar de azi inainte.

QUOTE(COSMIN C @ 24 Jan 2009, 22:36) *
Nu mi-e clar cum cel care are bann se poate adresa cu o plangere pe acest topic.

Angajeaza avocat.

QUOTE(Morpheuss @ 24 Jan 2009, 22:45) *

Am inteles ca nu e deontologic sa spui "ma doare-n cur" icon_rolleyes.gif , desi s-au folosit cuvinte si expresii si mai urate de-a lungul timpului aici, sanctionate sau nu(asta nu stiu), dar cand am zis ca numele "FC Dinamo Cluj" e "de porc", care a mai fost problema? Suna ca dracu, mi-am exprimat o opinie.

Nu ma priveste, dar ce ai vrut sa zici cu "e de porc"? Sau.. cum se traduce? 010.gif

QUOTE(marcher @ 24 Jan 2009, 23:15) *
E noul " Razboi si pace"? icon_rolleyes.gif

Din contra, aici e vorba despre un exercitiu democratic... icon_mrgreen.gif
cosmin targoviste
Added to warn level: pt ca n-ai inteles de ce ai luat dojana precedenta
Added to warn level: cadou

Cum ar zice Al Pacino : Hoo ha !
Oricum deocamdata am 30% , ne simtem bine , no problem . Traiasca domnul Bascanu , traiasca domnul CosminC , traiasca domnul Cai Lun , traiasca domnul DiliBili , traiasca domnul Rew , traiasca domnul Dj Mihaitza , in ce ordine vreti voi. Cu totii mi-au si dat , dar mi-au si luat ,asa ca , jos palaria ! Poate meritam mai mult , poate meritam mai putin ... Oricum nemultumitului i se ia darul . In cazul asta , i se mai da un "cadou" 010.gif .
Cai Lun
Mda, tu esti exemplul viu ca dojana e utila. Uite ce ispravnic a iesit din mojicul care intrase-i pe DinamoMania! 010.gif (rog a se remarca si lua in considerare spiritul de gluma... icon_lol.gif )
rew
QUOTE(Cai Lun @ 24 Jan 2009, 21:52) *
Ce se intampla aici nu se aplica retroactiv. Deci e valabil doar de azi inainte.
Nici o lege nu se aplica retroactiv (pentru cultura generala a unora), dar frustrarile (retroactive sau previzionate de mamele omizi) n-au leac.

Angajeaza avocat.
Asta e alta notiune prost inteleasa pe forum. "Avocatu" messenger a functionat si pina acum, transformat in instanta de recurs si eliberare neconditionata pentru toti plingaciosii.

Din contra, aici e vorba despre un exercitiu democratic... icon_mrgreen.gif
Uite-n "exercitiu" tau democratic statea forumul! Democratie faci cu cei care participa, nu cu aia care doar se aseaza la masa.

Inainte de initiative pompieristice si dojeni pentru dureri in cur, mai cititi punctu 5 din regulament
Mitzi
"Democratie faci cu cei care participa, nu cu aia care doar se aseaza la masa. "
Din curiozitate,nu din malitiozitate(exista cuvantul asta?:))) as vrea sa-mi spui si mie daca se poate cum ii definesti tu pe cei care "participa" si pe cei care "doar se aseaza la masa".Care sunt concret deosebirile intre cele doua categorii,mai ales aici,intr-un spatiu virtual.
cosmin targoviste
QUOTE(Morpheuss)

Am inteles ca nu e deontologic sa spui "ma doare-n cur"

QUOTE(rew)
Inainte de initiative pompieristice si dojeni pentru dureri in cur, mai cititi punctu 5 din regulament

Asta apropo de dureri de ... icon_lol.gif

Topicul asta o sa duca numai la cearta icon_rolleyes.gif .
@CaiLun - recunosc pacatele trecutului , dar m-am facut baiat cuminte. Peste doua zile fac cinste . drink.gif
COSMIN C
QUOTE(cosmin targoviste @ 25 Jan 2009, 11:05) *
Topicul asta o sa duca numai la cearta icon_rolleyes.gif .

Eeee, pai nu a amenintat ca-si face si el taverna? Na, ca si-a facut. Ca o sa aiba nevoie si de o firma de paza e alta poveste. bag.gif
marcher
QUOTE(cosmin targoviste @ 25 Jan 2009, 11:05) *
recunosc pacatele trecutului , dar m-am facut baiat cuminte. Peste doua zile fac cinste . drink.gif

Te-au ingenuncheat...ai fost caine, acum esti un catelus dresat
cosmin targoviste
Cainele bland musca cel mai rau 010.gif .
marcher
Da....pe cine ai de gand sa musti?
Cai Lun
QUOTE(Cai Lun @ 24 Jan 2009, 20:12) *
Va rog, pe cat posibil, sa pastram acest loc fara off topicuri!

Si aici se da dojana pentru off topicuri!
Morpheuss
QUOTE(rew @ 25 Jan 2009, 5:16) *

Mai ai si tu de recitit regulamentul, inainte sa dai indicatii. Ai sarit peste capitolul "bun simt" -din spusele lui CaiLun, "bun simt" inseamna sa folosesti expresii elegante, la care tu nu stai prea bine-

Astept acum un warn de 5000%Click to view attachment
rew
Nu se poate da dojana unuia care are probleme cu Suceava, ar fi inuman, ai ales cind il si doare-n cur si se baga in seama aiurea.
Incearca sa-ti tratezi durerea cu definitia lu' CaiLun a bunului simt.
Cai Lun
Morpheuss, sper ca esti multumit de raspuns... 010.gif
Leaveyou
Da' omu' n-aștepta un răspuns ! Aștepta mega warn-ul .... 010.gif
dudu1961
Cine vrea un avocat ?! mosionroata.gif
Mitzi
QUOTE(Mitzi @ 25 Jan 2009, 10:47) *
"Democratie faci cu cei care participa, nu cu aia care doar se aseaza la masa. "
Din curiozitate,nu din malitiozitate(exista cuvantul asta?:))) as vrea sa-mi spui si mie daca se poate cum ii definesti tu pe cei care "participa" si pe cei care "doar se aseaza la masa".Care sunt concret deosebirile intre cele doua categorii,mai ales aici,intr-un spatiu virtual.

Citand din clasici,revin cu intrebarea mea...
marcher
Nu prea se inghesuie tigrii sa-ti dea binete...dar eu cred ca raspunsul e cel din marele adevar al lumii, adica : Intrebare... care e diferenta dintre bilutze si mai draga, intelegi tu. Raspuns: diferenta e ca bilutzele participa, dar nu se baga. Cam asta cred ca vrea a zice omu, fiecare intelege ce si cum vrea.
Mitzi
:))))))...ma declar multumit!
Cine se simte biluta sa ridice o mana sus!
stef 22
Da' bilutele nu au maini...eventual sa ridice cate un floc... bag.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.