Raikkonen
Jan 21 2009, 10:37 PM
Astazi FRF a semnat un contract pe 4 ani cu marca de bere Ursus.
Printre conditiile cerute de Ursus se pare ca ar fi si schimbarea culorii echipamentului principal din galbenul traditional in rosu, caz in care culoare secundara de pe tricou sa fie galben sau albastru deci e posibil ca echipamentul sa fie similar cu cel al spurcatilor de pe vremea cand aveau sponsor tehnic Adidas.
Unu la mana mi se pare o porcarie sa schimbi culoriile unei nationale dupa sponsor, nu-mi amintesc ca o nationala cu renume sa-si fi schimbat vreodata culoriile datorita unui sponsor care oricum nu are voie sa apara pe echipament in timpul meciurilor oficiale sustinute de UEFA ( calificarile Euro si Mondiale + Euro in sine, amicalele in zilele oficiale stabilite ) si FIFA ( Campionatul Mondial, Cupa Confederatiilor ). Nu stiu ce reclama isi fac Ursus prin aceasta schimbare in special ca e o marca care nu stiu cat se comercializeaza peste hotare.
Acum nu stiu cat timp Mircea Sandu spunea ca in Europa numai marciile Premium si Super Premium au acces la astfel de sponsorizari, mie Ursus nu mi se pare o firma deloc Premium dar in lipsa de oferte...fie.
Ca e contractul cel mai mare din istoria FRF e si normal ca dupa 10 ani cu Bergenbier sa se semneze un contract mai mare asa cum si peste 4 ani se va semna daca nu va pica de tot nationala in anonimat.
Sunteti de acord ca Romania sa isi joace majoritatea meciurilor in rosu cu albastru dar in general va convine ca o astfel de schimbare sa vina numai datorita unui sponsor?
Morpheuss
Jan 21 2009, 10:53 PM
Ma doare-n cur. Se stie ca jumate de echipa e de spurcati (ca sa nu zic de tata lor, barbugiul-sef ), schimbarea echipamentului e oficializarea caracterului spurcat al nationalei.
Cai Lun
Jan 22 2009, 12:36 AM
O fi, dar dupa principiul asta, inseamna ca trebuie sa toleram si toate aberatiile lu' borcea, toate oligofrenismele lu' murcu, etc...
RED75
Jan 22 2009, 01:13 AM
Chiar daca facem abstracție de faptul că ar fi culorile echipei lui Jiji nu cred ca am mai auzit ca o națională (sau chiar echip[ de club) să-și schimbe culorile că așa vrea un sponsor. Păi dacă vine Prigoană cu firma de desfundat WC-uri poate vrea să se îmbrace băieții în căcăniu.
COSMIN C
Jan 22 2009, 01:27 AM
Bun titlu. Tricolorii in ros-albastru, nationala Ursus. N-am nici un motiv sa tin cu nationala Ursus si nici cu o echipa in ros-albastru.
The Game
Jan 22 2009, 01:45 AM
Ca o masura suplimentara, as propune scoaterea culorii galben de pe steag.
Hai Romania, hai baietii!
antisteaua
Jan 22 2009, 02:46 AM
Si in loc de Desteapta-te romane sa rasune Scuter.
Ba sincer sa fiu pe mine chiar nu ma intereseaza nationala de multa vreme. Dupa parerea mea este un fel de steoaie + Lobont, Mutu si Chivu. Deci .... si la tot trustul lui voiculescu.
marcher
Jan 22 2009, 10:09 AM
Oamenii dau bani si-au pus conditii, daca asa o fi. Si mi se pare normal. Sper totusi ca echipamentul sa fie unicolor sau tricolor si-n nici un caz bicolor.
radu
Jan 22 2009, 12:25 PM
Am vazut echipamentul la tv; neinteresant!!! Oricum o sa ajungem ca la handbal ne calificam odata la 14 ani.
BoYkA
Jan 22 2009, 12:37 PM
Exact, jumatatte de echipa e plina de spurcati si asta din cauza spurcatului de la carma. Normal ca o sa joace in ros albastru. muşeţel steaua
POOL
Jan 22 2009, 01:16 PM
Eu sper totusi sa fie galben rosu. Fara albastru. Sa asteptam sa vedem cum va arata la meciul cu Serbia.
Raikkonen
Jan 22 2009, 05:34 PM
QUOTE(marcher @ 22 Jan 2009, 10:09)

Oamenii dau bani si-au pus conditii, daca asa o fi. Si mi se pare normal. Sper totusi ca echipamentul sa fie unicolor sau tricolor si-n nici un caz bicolor.
Sunt conditii anormale..."neconstitutionale" vorba vine ca tot vedem ce se intampla prin tara asta.
I-au 1,7 milioane pe an in timp ce Germania ia 20 de milioane de la Adidas si ca sponsor principal Mercedes nu stiu cat...Franta are Carrefour cine stie cat ia...s-au pus conditii de genul sa schimbe culoarea tricoului? Germania inca poarta culoriile Prusiei alb-negru, Italia are albastru de la dinastia de Savoia sub care s-a realizat unirea Italiei in 1861.
Inteleg insa altceva, Ursus poate pune conditia oricand ca echipamentul de rezerva sa fie schimbat din acel alb mai recent inapoi in rosu, acolo se schimba destul de des dupa preferintele federatiei.
Leaveyou
Jan 22 2009, 07:34 PM
Păi să vedem: Germania este campioană mondială de câteva ori, Franța și ea pe când noi ne dăm cu spray pe piept că ne calificăm la mondiale. Apoi, facem o figură asemănătoare cu cea de la europene și, gata, venim acasă și citim ce bășină a mai tras mutu, chivu, contra și mai știu eu care. Ce condiții să pui tu, echipa României ?
Cai Lun
Jan 22 2009, 10:58 PM
E adevarat ca s-a format o oarecare impresie cu echipamentul asta galben... dar galbenul e doar de prin 92... daca e sa ma sui in barca lui Iuliu, MosIon, Haita, Cosmin (

), atunci cu siguranta as constata ca Romania avea prin traditie un altfel de echipament...
Totusi, tinand cont de faptul ca aceasta culoare este una destul de rara, este de pastrat...
marcher
Jan 23 2009, 05:39 PM
Se pare totusi, unora va scapa un amanunt: in mintea suporterilor galbenul a fost asociat, ani de-a randul, cu bergenbier-ul. Pentru ca noul sponsor se numeste ursus, s-a vrut si despartirea de galben=bergenbier. Si de aici rosu. Cred eu.
doggyy86
Jan 24 2009, 04:38 AM
Probabil ca asta e motivul...
Mitzi
Jan 24 2009, 12:45 PM
QUOTE(marcher @ 23 Jan 2009, 17:39)

Se pare totusi, unora va scapa un amanunt: in mintea suporterilor galbenul a fost asociat, ani de-a randul, cu bergenbier-ul. Pentru ca noul sponsor se numeste ursus, s-a vrut si despartirea de galben=bergenbier. Si de aici rosu. Cred eu.
Da,exact la acelasi lucru ma gandeam si eu.
Oricum,prea putina simpatie din partea mea pentru echipa frf indeferent de culori.Puteau sa joace si in alb-rosu,nu putea sa-mi pese mai putin.
Pentru mine "nationala" este un mare targ de vite,unde nu se joaca pe valoare ci din interesele familiei Becali,cum sa sustii asa ceva?
Mister
Jan 25 2009, 01:28 PM
Intr-adevar, mafiotii clanului Becali decid totul la nationala.Nici mie nu imi pasa, in sensul ca nu le doresc raul, dar nici binele, mi-e indiferent.
marcher
Jan 25 2009, 05:58 PM
Dovada acestui fapt, e ca nu se vinde nimic afara. Sau mai nimic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.