Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ousmane N’Doye
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Foști jucători și antrenori la Dinamo
Pages: 1, 2, 3
COSMIN C
Dinamo a obtinut in aceasta seara semnatura mijlocasului defensiv Ousmane N'Doye, de la FC Vaslui!

"Avem buget nelimitat pentru Liga Campionilor, indiferent dacă pleacă sau nu Ropotan, d-asta l-am adus pe N'Doye, pentru a ne îndeplini acest vis" a spus Borcea dupa semnarea contractului.

Comentarii? 010.gif

Ousmane N'Doye s-a nascut pe 21 Mai 1978 in Thies, Senegal.

Si-a inceput cariera in 1997 la Diaraf, club la care a jucat pana in 1998.

Intre 1998-2002 evolueaza pentru Jeanne d'Arc, iar in 2002 Toulouse il achizitioneaza. Sta la acest club pana in 2004.

In 2004 joaca pentru Lorient, venind ca imprumut de la Toulouse si apoi la Estoril-Praia.

In 2005 evolueaza pentru Penafiel, iar intre 2006-2008 joaca pentru Académica de Coimbra. In perioada petrecuta la clubul din Portugalia, este imprumutat mai intai la Al-Shabab, iar apoi la Al-Ittifaq.

In 2008 este achizitionat de catre FC Vaslui, club cu care castiga in acelasi an Cupa UEFA Intertoto. Avand evolutii foarte bune, devine titular in echipa antrenata de catre Viorel Hizo.
Mirunik
QUOTE(COSMIN C @ 14 Jan 2009, 2:15) *
Comentarii? 010.gif

Despre transfer? Despre N`Doye? Sau despre bugetul nelimitat al lui Dinamo? bag.gif
COSMIN C
Despre vise? icon_rolleyes.gif
RED75
Wellcome N'doye ! Refacem o ceata de negrișori :mamba.gif
Partea proasta e ca la asta ti se 'ndoaie limba-n gura sa-i pronunti numele. Da' macar sa ajungem noi pana acolo sa auzim tribunele "ndoie, ndoie ! "
Mirunik
Partea buna, daca e sa ne luam dupa ghesepe, e ca Lucica Goian si preferatul meu 2guns.gif gunshot.gif 239.gif axe.gif Bostina sint pe post de monede de schimb in transferul asta. plecaciune.gif
Partea proasta: Mitea ramine la Dinamo...
COSMIN C
"Referitor la transferul lui N Doye, financiar Vasluiul a pierdut, în schimb sper să câștigăm la capitolul disciplină în vestiar, în afara lui și mai ales în teren" - Porumboiu

Mdea...
radu
Wellcome to the "club" icon_lol.gif
COSMIN C
Adica omul potrivit, la locul potrivit? bag.gif
Leaveyou
Dacă Îndoaie joacă în locul lui Ropo, să fie primit ! Dacă nu, să fie primit la Secția Jocuri, Petreceri, Golănii, unde ceata celor care îndoaie sticlele are nevoie de un om de bază. Vedeți, este loc pentru toată lumea la Dinamo ! 010.gif
Rizea
Daaaa mare jucator acest "N'DOAIE"......o sa faca furori la fel cum a facut si Voica si multi altii....sa nu mai vorbim de oile primite de langa cimitirul GHEN(ce)A lastrunga.gif Nu cred ca o sa aduca ceva in plus echipei..poate un tovaraș de pahar ca in rest numai de bine..!!!! beerchug.gif
bigbobo
Hai sa-i spunem Bun Venit omului in Stefan cel Mare... Sa vedem ce-i poate pielea...
radu
QUOTE(COSMIN C @ 14 Jan 2009, 14:05) *
Adica omul potrivit, la locul potrivit? bag.gif

Exact.

... dar mai bine incep prin a fi pesimist si sa dovedeasca contrariul.
Clau_Goool
Sper sa nu se indoaie in minge si sa indoaie mingea in plasele adversarilor.
Hai sa ii uram bun venit, cine stie, poate face treaba buna. Apropo, asta cati 45 de ani are? mosionroata.gif
Mirunik
Mai, el zice ca are vreo 30. De fotbal, poate! icon_rolleyes.gif
Dar nu-s asa pesimista ca Radu de pe-acuma... Oricum, in ceea ce priveste wiskanele, daca stam sa ne gindim ca pleaca Flostina si Goian-al-mic, eu zic ca stam chiar bine, sintem chiar pe minus, cum ar veni... drunk.gif
COSMIN C
QUOTE(bigbobo @ 14 Jan 2009, 16:36) *
Sa vedem ce-i poate pielea...

Bobo, ne provoci?? bag.gif Eu stiu pe cineva care se va bucura foarte tare de acest transfer. icon_redface.gif
radu
@ Miruna
La cum ne-am fript noi pana acum... nimic nu imi readuce optimusmul. Daca ne referim la spaima sticlelor, mai avem petrecareti sau ai uitat de manelistii stelari? icon_mrgreen.gif
Mirunik
Da, da. Dar pleaca Bostina!!! doglaugh.gif
Sintem pe drumul cel bun! thumb.gif
POOL
Maare jucator; daca a jucat pentru Jeana dArk, inseamna ca e bun. Nu stiu cum a rezistat asa mult la o echipa de calibrul Jeanei. Eu l-am vazut in vreo 3 meciuri la Vaslui si a jucat bine, insa cartea lui de vizita nu ma prea impresioneaza.
Florin_Dinamo
Pe de alta parte am avut jucatori cu carte de vizita buna si ca joc nu au aratat nimic. Cosmin, mare greseala ai facut ca ai postat data nasterii: de unde stii tu exact cand s-a nascut? 010.gif 010.gif
radu
A participat la nastere icon_lol.gif icon_lol.gif
COSMIN C
Ha, acum vad Radule ca mi-ai editat mesajul si ai bagat data nasterii. verystrange.gif
Deci tu esti cel care a taiat cordonul ombilical asa ca poti sa ne spui, are vreo 30, vreo 35, circa 32...circa si ceva... 010.gif
radu
Mai, eventual puteam sa oracaim impreuna la aceiasi maternitate. Dar curios nu imi aduc aminte mai nimic din anul '78.

PS Recunos ca am editat, dar am mari dubii asupra orei, la ora aia sigur eram la volan :)
COSMIN C
QUOTE(Mirunik @ 14 Jan 2009, 17:54) *
Mai, el zice ca are vreo 30. De fotbal, poate! icon_rolleyes.gif

Da' tu cat ii dai? icon_rolleyes.gif
Mirunik
QUOTE(radu @ 15 Jan 2009, 11:59) *
Mai, eventual puteam sa oracaim impreuna la aceiasi maternitate. Dar curios nu imi aduc aminte mai nimic din anul '78.

Mai, tu te-ai nascut in Senegal? omfg.gif

QUOTE(COSMIN C @ 15 Jan 2009, 12:24) *
Da' tu cat ii dai? icon_rolleyes.gif

La Dinamo?
radu
@ Miruna "eventual"
Morpheuss
Eu zic ca-i mai batran ca tata. Si n-am 5 ani 010.gif
gavros
eude e borcea care tipa ca nu aduce nimic
pentru ce mi l-a adus pe asta
matador
ca sa continui,ma cam n'doyesc ca va sta mult pe aici
Radu10mai
din moment ce a fost imprumutat peste tot unde a jucat, e clar ce bun poate fii, numai sa nu-l lasa sa faca vreo vizita acasa, ca nu se mai intoarce nici asta, ca restul simpaticilor..ze kalanga, blay, coreea, qualiqio. chiar nu inteleg de ce vrea neaparat rednic sa coloreze echipa, cand vezi ca astia nu se adapteaza intr-o tara civilizata.. icon_rolleyes.gif
cosmin targoviste
QUOTE(Mirunik @ 15 Jan 2009, 15:51) *
La Dinamo?

Buna asta 010.gif .
Florin_Dinamo
QUOTE(Radu10mai @ 17 Jan 2009, 2:08) *
din moment ce a fost imprumutat peste tot unde a jucat, e clar ce bun poate fii, numai sa nu-l lasa sa faca vreo vizita acasa, ca nu se mai intoarce nici asta, ca restul simpaticilor..ze kalanga, blay, coreea, qualiqio. chiar nu inteleg de ce vrea neaparat rednic sa coloreze echipa, cand vezi ca astia nu se adapteaza intr-o tara civilizata.. icon_rolleyes.gif

Tara civilizata?! Romania?! verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif
doggyy86
Bine ai venit man...sper sa aduci un + de maturitate jocului...si vorba ta...nu ai venit aici sa-ti faci prieteni ci sa JOCI...asa ca :
HAITA_DINAMO.gif
JOACA CAT POTI TU DE BINE
SI ARATA LA TOTI CA ESTI CAINE!!!
HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
N-a venit sa-si faca prieteni, ci sa-si aduca prietenii. 010.gif Cica dupa Papa acum i-l propune lui Rednic si pe Henry Camara.

Asta a semnat contract de fotbalist sau de scouter?
Nexus
Nu stiu daca are un post bine definit la clubul Dinamo, insa cred ca postul de fotbalist se afla in capatul listei bananasmile.gif
POOL
Cosmin, asa se pare. In loc sa-si vada de antrenamente si de joc el tot face lobby pentru prietenii lui din Africa. Cat despre Camara, e un atacant peste ceea ce gasesti in Liga 1, nu cred ca ar veni la noi.
BoYkA
n'doye sper sa-i n'doaie pe toti si sa fie mult mai bun decat ropotan
cosmin targoviste
QUOTE(POOL @ 25 Feb 2009, 15:23) *
Cosmin, asa se pare. In loc sa-si vada de antrenamente si de joc el tot face lobby pentru prietenii lui din Africa. Cat despre Camara, e un atacant peste ceea ce gasesti in Liga 1, nu cred ca ar veni la noi.

Tot nu v-ati obisnuit ? Astea sunt cancanuri ale presei ! Dau doar raspunsurile fotbalistilor,insa nu arata si intrebarile pe care ei le pun . De unde stii ca reporterul nu l-a intrebat " L-ai vrea pe Camara la Dinamo ? Ce parere ai despre el ? " si omul a raspuns cat se poate de corect ca l-ar vrea si ca e un jucator foarte bun . Si va garantez ca asa s-a intamplat . Credeti ca a chemat N'Doye presa si a inceput sa le urle ca vrea el sa il ia Dinamo pe Camara ?
onix
Ha... buna asta, cu Camara.

Apai ala joaca in Anglia, unde-s cele mai mari salarii din lume, nu vine ala in Romania prea curand...
reddog_sv
Am auzit ca in tur a luat 5 galbene...asta ar insemna ca e suspendat la fiecare galben din cate stiu lightning.gif
Amn_Googly87
Asta da JUCATOR. Excelent a jucat cu Pandurii - nu ai ce sa-i reprosezi. Demult asteptam un astfel de mijlocas defensiv la Dinamo!
Morpheuss
Perla neagra ;x
Mirunik
QUOTE(reddog_sv @ 2 Mar 2009, 0:03) *
Am auzit ca in tur a luat 5 galbene...asta ar insemna ca e suspendat la fiecare galben din cate stiu lightning.gif

Hmm. Eu stiam ca la zece... icon_rolleyes.gif
reddog_sv
Da..grea matematica..bine ca nu este topic si pentru asta pe langa gramatica bag.gif
DiliBili
la Vaslui a luat 5 galbene + unul rosu
in cazul galbenelor, in privinta suspendarii eu stiu ca se sta la 4, apoi la 7, apoi 9, 10, 11 ...
Mirunik
QUOTE(reddog_sv @ 3 Mar 2009, 12:46) *
Da..grea matematica..bine ca nu este topic si pentru asta pe langa gramatica bag.gif

Adica? Va sta un joc la fiecare galben in cazul in care a luat pina acum 10 avertismente.
Asa ca n-am inteles ce zici tu acolo de matematica... icon_rolleyes.gif
reddog_sv
Da, asa e..eu ziceam de mine..nu stiu de unde mi-a iesit la 5 crazy.gif 010.gif
gavros
QUOTE(reddog_sv @ 2 Mar 2009, 0:03) *

asa stiam si eu, ca daca are 5 o sa stea la fiecare galben primit cate un meci
reddog_sv
Nu...prima data la 4 galbene apoi la 3, la 2 si in final la fiecare galben primit. icon_mrgreen.gif
Mirunik
Daca nu cumva s-a schimbat regulamentul intre timp, ii cum zice Dili.
QUOTE(DiliBili @ 3 Mar 2009, 12:50) *
in cazul galbenelor, in privinta suspendarii eu stiu ca se sta la 4, apoi la 7, apoi 9,

Si incepind abia cu al zecelea se sta un meci pentru fiecare avertisment, fie rosu fie galben.

reddog_sv, mi-ai luat-o inainte, acum am vazut icon_redface.gif
Florin_Bogdan
Deci N`doye nu trebuie sa fie exclus din lot, amenda da.. pentru ca sunt regulile clubului.
Toata saptamana am fost la antrenamente, si pot spune ca N`doye se pregateste cel mai bine, nu pare deloc obosit.
Este cel mai bun mijlocas central care il are Dinamo in acest moment
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.