FarfelkugeL
Mar 14 2010, 01:01 PM
N'Doye, ce i cu tine? Brusc nu mai stii fotbal?
nWbbix
Mar 16 2010, 08:55 AM
O fi de la alea n nopti pierdute.
Florin_Bogdan
Mar 16 2010, 12:30 PM
Dupa un meci slab deja ii sariti in cap ? Sincer acum , ce mijlocas defensiv mai bun a avut dinamo in ultima perioada? Papa malik, Ropotan?
FarfelkugeL
Mar 16 2010, 04:20 PM
Nu e singurul in ultima perioada, se cam aduna Florine, asta e prolema!
Florin_Bogdan
Mar 18 2010, 03:36 AM
Nu cred ca mai aveti ce sa spuneti. Imperial a jucat cu steaUA... deci e un jucator foarte valoros. Eu sunt de acord cu iesirile lui daca ar juca de fiecare data la fel de bine ca azi! E un extraordinar.
Diamond Girl
Mar 18 2010, 09:58 PM
un meci impecabil a facut aseara.. BRAVO!
insa nu pot sa nu remarc stilul in care a venit la stadion... cu margele albe de gat si cu castile pe urechi. Mi-a placut Maaaaxim!
FarfelkugeL
Mar 21 2010, 01:25 PM
Ousmane N'Doye (born 21 March 1978 in Thiès) is a Senegalese football player. He plays for FC Dinamo București in the Romanian Liga I. N'doye is a very strong defensive midfielder.
He signed a 18 months contract with FC Dinamo București in January 2009.
MUUULTI AAANI TRAIASCAAA!
RAkYu
Mar 21 2010, 04:34 PM
La Multi Ani N'Doye
doggyy86
Apr 13 2010, 12:01 PM
Vad ca nu a postat nimeni despre prelungirea contractului scadent in vara cu inca 2 ani.
Pe mine unul ma multumeste foarte tare acest fapt si tin sa felicit actionariatul ca au reusit sa il tina, pentru ca se vede, e cel mai bun mijlocas defensiv din campionatul Romaniei.
Forta N'doye.
dianna
Aug 1 2010, 02:16 AM
imi place jocul lui[bineinteles ca nu intotdeauna] si ii admir stilul
Higuain
Aug 8 2010, 10:04 PM
Ousmane a fost cel mai slab in aceasta seara , defapt a cam fost in nota echipei .
Hanf
Aug 9 2010, 12:26 PM
Ousmane...daca ai sa continui sa joci asa...o sa te transformi intr-un jucator de liga 1! Pana acum erai un jucator peste mediocritatea ''fotbalistilor'' din Romania! Dar incet vad ca incepi sa te confunzi cu ''mercenarii'' ! Trist.....
spin
Aug 9 2010, 05:09 PM
QUOTE(dianna @ Aug 1 2010, 03:16 AM)

imi place jocul lui[bineinteles ca nu intotdeauna] si ii admir stilul

Jocul și mie-mi place, dar de stil, la care te referi , la cel din club ?

De s-ar străduii toți ca Osman ce bine ar fi ... Mai are și el zile proaste că nu-i Superman

... fie vreme bună, fie vreme rea ... HAI DINAMO !!!!
Raressssssss
Aug 9 2010, 08:53 PM
Cand N`Doye nu e in forma se vede imediat , daca el nu recupereaza , atunci nu puteam oprii atacurile , ca doar joaca cu GRANDE MARGARITESCU
bugbox
Sep 14 2010, 01:40 AM
Hai sa vi-l iau pe marele N'Doye la puricat ca l-ati facut mare jucator. Pe fisa postului scrie mijlocas defensiv din cate stiu, nu mijlocas ofensiv, nu coordonator de joc.
Si am luat fiecare meci din campionat la puricat.
1. astra - Dinamo
A intrat in repriza a 2-a si a dat gol din penalti.
2. Dinamo - sportul
La primul gol al sportului, contraatac, N2 se repliaza in pas domol. Se si fereste de ciupe care da centrare de la 2 metri din fata lui. Daca se replia in aceeasi viteza cu echipa ajungea primul la mingea respectiva.
La golul 2 al sportului nu intra in cadru si e al dracului de mare cadru. margaritescu totusi era acolo in careu, a incercat sa-l blocheze pe balan.
La golul 3 la pasa lui nicola sare ca sa nu zica ca nu a incercat si se intoarce cu spatele si ramane pasiv in zona urmarind faza. Kone era langa scarlatina si-i tinea piciorul drept lu' varga si scarlatina la cat il duce capul tot dreptul il tinea.
3. pandurii - Dinamo
La primul gol nu-l dubleaza pe bazzi. E la coltul careului si urmareste faza. Nu i se poate totusi imputa ceva clar.
La golul 2 mingea ajunge in careu din opozitia lui anemica la centrarea de pe partea stanga.
4. Dinamo - crapid
L-a schimbat pe Kone in minutul 61 si a avut ceva interventii.
A respins o minge din corner la adversar din care a iesit ocazia lui Cassio.
5. tg. mures - Dinamo
La golul doi face pasul la offside cu defensiva se uita la centrare nu si la vancea care trece practic prin fata lui si asista spectator la golul acestuia.
6. Dinamo - U Cluj
La primul gol era primul la respingere. Nu anticipeaza traiectoria balonului si se uita neputincios cum acesta intra in poarta.
La golul 2 da pasa aia moale intre fundasi si nici nu se repliaza. La cum a decurs faza avea timp sa ajunga pe linia portii.
La golul 3 nu-l ajuta pe scarlatina care e depasit de Bostina si vine agale spre careul nostru, Kone rateaza interceptia si iese golul.
La golul 4 se fereste pur si simplu de minge la centrarea pentru Niculescu.
7. brasov - Dinamo
La ocazia lui viveiros verticalizarea spre acesta s-a facut de langa N2 care s-a opus ca bunica-mea. Cred ca ea totusi o facea mai bine.
La a doua ratare a lui viveiros, cristescu centreaza din fata lui N2 care iar sare ca sa zica ca a sarit.
La bara lui chipciu mingea ajunge la acesta din respingerea lui N2 fix in piciorul respectivului.
In cupele europene:
1. Dinamo - hajduk split
La golul lui tomasov nu strange langa pulhac si se si opreste si-l lasa pe tomasov sa traga la poarta.
2. hajduk split - Dinamo
La golul 2 se plimba prin careu si nu strange in centru pe directia centrarii.
La golul 3 se opreste din alergare nu cumva sa-l incomodeze pe croatu ala cand trage la poarta. Ca sa nu mai zic ca iar se replia in defensiva ca ochii mortului.
Astea sunt erorile pe care le-am vazut din rezumate. Daca as lua toate meciurile la puricat de la un cap la altul probabil ca ar mai fi ocazii nefinalizate de catre adversari la care a fost pasiv sau nu a intervenit.
Daca nici acum nu are cine marca in echipa atunci nu stiu ce sa mai zic. Daca ar juca impecabil defensiv cum o facea inainte de mandatul lui Ando am lua cu siguranta mai putine goluri si nu ar trebui sa marcam ca nebunii sa revenim in meciuri.
Poate sunt un pic cam sever dar daca ar fi fost mai agresiv si mai concentrat puteam sa evitam o caruta de goluri. Evident nu e strict numai vina lui dar ar fi putut preveni o gramada din golurile pe care le-am primit.
FarfelkugeL
Sep 14 2010, 09:43 AM
Ia ia-i si pe Scarlatache, Curca, Moti, C. Munteanu, Bazzi, si Margaritescu la puricat TE ROOOG!!! Daca am omis vreo petarda rog sa fiu mustrat sever!
vega
Sep 14 2010, 10:03 AM
.... si Niculae te rog eu
tudor_spartanu
Sep 14 2010, 10:18 AM
Pt marele statistician de mai sus: analizeaza tu evolutia fundasilor, daca tot n-ai de lucru...sau acuma te apuci sa enumeri greselile lui Torje?
DinamoEver
Sep 14 2010, 10:26 AM
Anda Banu, tu esti ? din cate inteleg, tu ii reprosezi toate golurile lui N`Doye.. esti afon prietene!
SunGod
Sep 14 2010, 11:15 AM
Ndoye e golgeterul lui Dinamo are 5 goluri in 7 etape,Niculae nu a dat atatea tot campionatul trecut.
Ikon
Sep 14 2010, 01:29 PM
QUOTE(FarfelkugeL @ Sep 14 2010, 10:43 AM)

Ia ia-i si pe Scarlatache, Curca, Moti, C. Munteanu, Bazzi, si Margaritescu la puricat TE ROOOG!!! Daca am omis vreo petarda rog sa fiu mustrat sever!
Garat ! Scuze de subiectivism dar chiar mi-au sarit in ochi cateva greseli de-ale lui prea penale !
adysmq
Sep 14 2010, 02:00 PM
Asa ceva mi-a fost rar dat sa vad.Dupa ce ca sunt doar 3-4 jucatori care joaca ceva la Dinamo si printre astia este si N'doye acu il acuzam pentru fiecare gol primit.Daca ar fi sa o luam asa ii gasesti si lu Messi cate o vina la fiecare rezultat prost al Barcelonei.
Oricum nu e greu de inteles ca avem nevoie de N'doye.Il vad ca pe un jucator indispensabil pt Dinamo
Hanf
Sep 14 2010, 05:20 PM
Nu cred ca N2 a fost pus la zis...doar s-a atras atentia asupra unor greseli care anul asta le-a facut...poate cam sever

..dar cand fazele exista...ce vreti? Sa-l aplaudam...
bugbox
Sep 14 2010, 05:45 PM
Hai sa va iau pe rand ca eram sigur ca o sa-mi sariti mai toti in cap.
@FarfelkugeL De curca si margaritescu nu trebuie sa scriu ca stim cu totii ca nu sunt nici macar de Divizia Onoare. Munteanu nu mai are viteza dar clarviziune in joc are, aseara daca era pe teren batea mai bine loviturile alea libere, ma rog, ca rezerva Printului mie mi se pare foarte ok. Bazzi e de 50.000 si evident se vede. Scarlatache e cam praf pe toate posturile dar la cum il vad eu acum e clar peste Garat(ca sa-i raspund si lui Ikon aici) care mi se pare foarte lent, nu are pic de plasament, nici un fel de viziune a jocului, isi pierde in 80% din cazuri omul din marcaj incercand sa joace mingea in loc sa-si tina omu, lufteaza la 5 suturi din 6, cred ca am vazut 2 sau 3 alunecari din partea lui de cand e la noi. E clar cel mai slab fundas pe care-l avem. In conditiile astea nu pricep de ce Goian joaca la Astra. Moti a inceput sa-si revina, la brasov a fost pe tot terenu.
@vega Niculae e in crestere de forma. Comentam la un articol si m-a corectat cineva la un moment dat. Aseara a dat 2, si nu 3, pase de gol cate vazusem eu. Una lui Moti, una lui Torje, a avut sutul ala pe poarta, a scos lovitura aia libera de la 25 de m. Si altceva ce nu a observat nimeni: in 2 ocazii era singur singurel cu poarta in fata, demarcat si Printu si N2 trag la poarta de la 25 - 30 de m in loc sa dea pasa in dreapta. Asta la 0 - 0. Erau 2 goluri de curtea scolii de-acolo. Mai are golurile cu tg mures si pasa la Torje cu tg. mures. Iti zic eu ca face mai multe decat Andrei Cristea.
@tudor_spartanu Eu incercam sa pun punctul pe i dar poate nu m-am facut inteles. Stim cu totii ce fundasi avem. CU ATAT MAI MULT in conditiile in care il ai pe margaritescu in teren nu-ti permiti sa-l lasi pe N'Doye mai mult preocupat de faza ofensiva decat de cea defensiva. Ca toata lumea ii da ca jucam cu 2 mijlocasi defensivi. PE HARTIE JUCAM; in realitate margaritescu n-are treaba nici cu una, nici cu alta si e mai mereu inexistent pe teren sau da pase la adversar si daca N'Doye e mai mereu la 5 - 10 m de varf si la 40 de m de fundasi nu o sa te ajute cu nimik pe parte defensiva.
@SunGod Si nu ti se pare cam ciudat ca un mijlocas DEFENSIV are mai multe goluri decat atacantii sau mijlocasii ofensivi? Daca nici acum nu avem calitate in atac ... Avem destui jucatori care se pot ocupa de faza ofensiva atata timp cat nu trebuie sa se replieze echipa din atac in defensiva de 20 de ori pe meci ca nu taie nimeni actiunile ofensive ale adversarilor. Asta e scopul lui N'Doye la mijloc, sa faca interceptii, sa mature in fata defensivei(MAI ALES IN CONDITIILE IN CARE SUNT NESIGURI(a se citi PRAF)). El ar trebui sa taie cat mai multe actiuni PANA sa se ajunga la linia de fund. Ce dracu ? Ca asta e chestie de manual. Si e golgheter cu 2 penaltyuri si 1 gol care a contat doar la impresie artistica, ca tot am pierdut meciul cu U.
@adysmq Nu l-am acuzat pentru fiecare gol primit, tocmai asta incerc sa-ti spun. Dar daca si-ar fi facut treaba la inchidere cu adevarat ar fi fost mai putine ocazii la poarta noastra deci si mai putine goluri cu siguranta. SI MA REPET A NU STIU CATA OARA: TOCMAI PENTRU CA AI FUNDASI SLABI NU AI VOIE SA NU JOCI CE SCRIE IN FISA POSTULUI SI SA-I LASI PE AMETITII AIA DIN DEFENSIVA SINGURI CU ATACANTII ADVERSI.
@Hanf In sfarsit un om obiectiv. Multumesc.
Luati rezumatele la rand. Sunt pe youtube toate si urmariti fazele de care va zic. Singurii pe care i-am vazut prin careu sunt Kone si margaritescu. N'Doye e doar la faze fixe, din actiune nu se repliaza niciodata sa ajute defensiva. A trecut mingea de el ... duca-se. Mie mi se pare prea putin aportul ofensiv pe care-l are fata de aportul defensiv pe care il poate avea. Prefer sa nu mai dea nici un gol pana la sfarsitul campionatului dar sa taie toate sau majoritatea actiunile adversarilor din fasa. Daca vreti pana la urma va fac si un montaj cu N'Doye anu trecut si N'Doye anu asta. Anu trecut a luat galbene pentru intrari dure, pentru agresivitate, era dintr-o banda in alta a terenului, musca din aia. Anu asta ia galben pentru scos de tricou si pentru ca s-a deghizat in FLUTURE. Exact asta e N'Doye anul asta la inchidere, categoria fluture.
Daca pur si simplu nu sunteti de acord cu mine veniti totusi cu ceva argumente. Pot sa recunosc cand gresesc. Si chiar va rog sa intrati pe youtube sau alte siteuri si sa urmariti toate fazele cu pricina. Si il critic si am facut analiza asta TOCMAI pentru ca il vad ESENTIAL in echipa atata timp cat isi face treaba la INCHIDERE.
Razvanica
Sep 14 2010, 08:15 PM
Toata aceasta analiza e facuta in ideea ca N'Doye are de la antrenor sarcini de mijlocas defensiv. Dar de unde putem noi sa stim daca el chiar are aceste sarcini?
In rest, sunt absolut de acord cu analiza. Doar ca problema nu e N'Doye ci faptul ca Andone nu stie sa le spuna celor 2 mijlocasi centrali unde si cand trebuie sa stranga.
LE: Hai ca am 5 minute si am citit mai cu atentie descrierea fazelor de care vorbesti. Cred ca faci oarecum o greseala, cel putin legata de ultimele meciuri. Dinamo a inceput acest sezon in 4-2-3-1, acum joaca 4-4-2. Astea sunt sisteme de joc clasice asa ca o sa vorbesc doar de rolul mijlocasilor in aceste sisteme.
In 4-2-3-1, cei 2 mijlocasi centrali au obligatoriu profil defensiv. Mijlocasii laterali sunt de fapt aripi si au sarcini defensive reduse pentru ca trebuie sa sprijine foarte mult atacantul central. De asemenea, legatura dintre faza defensiva si faza ofensiva este facuta de mijlocasul central avansat, cel din spatele varfului, nu de cei doi mijlocasi defensivi. Astfel, acestia 2 trebuie sa acopere zonele laterale atunci cand adversarul ataca pe acolo. Unul dintre ei trebuie sa dubleze la fundasul lateral, iar al doilea sa acopere zona centrala.
Asta insa e valabil pentru primele meciuri din acest sezon, cam pana la returul de la Split. De atunci am jucat 4-4-2. In aceasta formula, zonele laterale pe faza defensiva sunt acoperite de mijlocasii laterali. Asta pentru ca mijlocasul defensiv trebuie sa acopere zona centrala. Cei 2 mijlocasi centrali nu sunt ambii mijlocasi defensivi. Pentru ca nu se poate, cineva trebuie sa faca legatura intre atac si aparare. Asta nu inseamna ca acesti 2 jucatori nu pot alterna rolurile in timpul partidei. Dar, in orice caz, nu le revine lor sarcina sa dubleze fundasii laterali.
Prin asta vreau sa iti spun ca duminica nu N'Doye trebuia sa stranga la Viveiros si Chipciu, ci Cristea si Torje.
Acum, ca Andone inoveaza si vrea el sa inventeze un nou sistem, un fel de 4-2-4 dupa parerea mea, e treaba lui. Dar cand inventezi un astfel de sistem trebuie sa exersezi indelung, trebuie sa ii explici fiecarui jucator ce vrei de la el. Cineva care a jucat toata viata 4-4-2 o sa joace tot 4-4-2 daca tu nu ii explici ce vrei de la el.
tudor_spartanu
Sep 14 2010, 08:57 PM
@Bugbox
Deci, dupa tine, N'Doye n-ar mai trebui sa urce in atac si sa dea goluri, ci sa stea in spate ca fundasii sunt praf!!!???
In primul rand, nu e vina lui N'Doye ca avem niste fundasi de tot rasul...este singurul mijlocas care stie sa iasa cu mingea la picior si asta e de apreciat nu de criticat!Ca joaca alaturi de altii mai praf ca el(China), nu e vina lui!
In al doilea rand, am observat mai sus ca pomeneai de forta ofensiva a echpei...si ca are cine sa dea goluri, astfel incat nu mai e nevoie sa urce N'Doye in atac...Vreau sa te intreb, la meciurile cu Hajduk,Balti(retur), Astra, U Cluj, Brasov unde erau atacantii aia care marcau multe goluri???
bugbox
Sep 14 2010, 09:34 PM
@tudor_spartanu Ca antrenor tre sa aranjezi echipa in functie de ce material uman ai la dispozitie. Daca fundasii sunt praf sau nu neaparat ca sunt praf dar nici nu joaca aceiasi 4 doua meciuri la rand atunci da, ii ajuti, ii dai sarcini exclusiv defensive lui N'Doye. Dar chiar nu te poti plange ca iei multe goluri in conditiile in care stii ca apararea e fragila si tu il lasi doar pe margaritescu sa-i ajute. Torje stii ca urca si nu are mereu timp sau chef sau vitalitate sa se replieze. Adrian Cristea il stii ca nu face faza defensiva. In conditiile astea iei anumite decizii astfel incat sa iti ajuti fundasii.
Si noi avem nevoie sa dea si mijlocasii si fundasii si baietii de mingi goluri tocmai pentru ca luam o gramada. Nu e normal sa fii nevoit sa dai de la 3 goluri in sus sa castigi un meci la un gol diferenta. Daca N'Doye si-ar face treaba cum trebuie in defensiva ti-ar ajunge si 1 gol sau 2 pe meci. Si iti zic eu ca are cine sa le dea.
In ceea ce priveste meciul de la brasov iar ma repet: 1. Andrei Cristea n-a miscat mai nimic. 2. Marius Niculae a avut 2 centrari nefructificate, a scos o lovitura libera de la 25 de m, sut pe poarta si a fost singur, demarcat, cu poarta-n fata de 2 ori si marii nostri mijlocasi N'Doye si Printu au tras la poarta in loc sa dea o pasa frumos. Uita-te la sutul lui N'Doye din prima repriza unde era Marius Niculae si la sutul lui Adrian Cristea tot din prima repriza. Omul e acolo da asteapta degeaba o pasa ca ea nu vine. Uita-te bine la faze ca nu vorbesc din carti.
@Razvanica Eu am facut analiza aia in conditiile in care in fisa postului scrie mijlocas defensiv. Iti dau dreptate intr-o oarecare masura in conditiile in care Andone i-a dat sarcini de coordonator de joc sau mijlocas ofensiv. Oricum raman o gramada de situatii in care a fost in zona si ar fi putut ajuta defensiva sau ar fi putut interveni sau jena adversarii si a ales sa nu se oboseasca. La meciul ala cu tg. mures de exemplu imi venea sa arunc cu televizoru pe geam. Cum sa stai ca prostu sa te uiti dupa minge si sa nu-l jenezi macar pe vancea ? La meciul cu U Cluj a jucat deplorabil. Pasa aia intre fundasi de exemplu. Si el si Cristea dau uneori niste pase anemice de zici ca-s nemancati de-o saptamana.
Si acum ce facem ? Daca N'Doye e in zona, mai exact la 1 metru de ala, nu-l jeneaza ca asta e treaba lui Adrian Cristea ? Totusi ... uitam de cine vorbim ? Printu si faza defensiva. Oricum s-a retras si el mai des decat N'Doye.
Nu ii pun lui in carca toate golurile. Dar a fost acolo si ar fi putut face ceva in situatiile respective, sa jeneze adversarii, sa alerge un pic mai mult, sa fie mai agresiv. Cand ai jucatori cum ai pe linia de fund nu-ti permiti sa ii dai libertate lui N'Doye si sa-l lasi doar pe margaritescu la inchidere.
tudor_spartanu
Sep 14 2010, 11:06 PM
Dupa tine, ar trebui sa si apere si sa scoata golurile incasate...las-o moarta, ca nu-ti iese nici cu analiza!
Zi , pe scurt, ca n-are valoare de Dinamo, daca asta vrei sa zici si gata...
bugbox
Sep 14 2010, 11:29 PM
@tudor_spartanu N-ai decat sa te incapatanezi si s-o ti pe-a ta fara nici un argument. N-am zis ca n-are valoare de Dinamo. E unul dintre cei mai valorosi jucatori pe care-i avem. Dar ori il joaca prost Ando ori e total dezinteresat de faza defensiva anu asta. Zic ca ar putea face mult mai multe si ne-ar ajuta enorm in defensiva. Acum tu intelegi ce vrei. Si te rog eu ia toate fazele de care zic si uita-te de cate ori putea interveni si de cate ori ne putea salva.
Oricum la constructie suntem praf. Norocul nostru ca e campionatul slab. Daca ajungi sa joci cu N'Doye la constructie(jucator de profil defensiv) si cu Printu in banda(dupa ce vezi ca nu-ti da randament acolo si incepi primele meciuri din mandatul asta cu el la mijloc si-ti da randament si spui si in presa lucrul asta) atunci iti meriti toate criticile(ma refer la Ando aici).
S-ar putea sa ma insel, da cand a jucat cu Printu in mijloc la constructie si cu N'Doye la inchidere nu am incasat atatea. Si ma gandesc la meciurile cu Balti tur - retur, la Hajduk - turul, la Astra. In 4 4 2 cu Printu in banda am incasat o gramada. Ma intorc la ce ziceam cu lipsa de consistenta la mijlocul terenului.
Sper sa nu am eu dreptate si sa iasa N'Doye golgheteru campionatului si sa luam titlul. Te impaca declaratia asta ? Sincer iti zic, as prefera sa fiu eu total pe langa si sa luam campionatul.
P.S.: Sa vezi scoruri prin EL si CL ce-si iau marile noastre echipe. Si nationala reflecta exact nivelul la care e fotbalul romanesc acum. Cel mult mediocri.
bugbox
Sep 20 2010, 11:11 PM
"Andone e departe de a face ordine pentru că nu e unitate în vestiar, nu există niciun fel de stabilitate și jucătorii sunt împărțiți în «bisericuțe». Nu merg toți în aceeași direcție! Dacă nu tai în carne vie nu faci nimic; în plus, în afară de Cristi Borcea, nimeni nu mai discută cu băieții. Nicolae Badea nu coboară niciodată la vestiare să stea de vorbă cu ei. Nu știu ce este cu acest N'Doye la echipă! E un jucător bun, dar de când face el regulile la Dinamo? N-ați văzut că-n permanență se ceartă cu cineva pe teren, ba cu Andrei Cristea, ba cu Niculae. La meciul cu Vaslui a avut ceva de împărțit și cu Dănciulescu și cu Torje. Văd că e de capul lui pe acolo. Strică atmosfera și nimeni nu-l trage la răspundere".
"Apărarea e meteahnă veche la Dinamo, sunt gafe extraordinar de mari, dar e adevărat că în meciul cu FC Vaslui, echipa a fost dezavantajată și de arbitri. Moți a greșit și trebuie să-și asume ceea ce face dar să nu dăm vina numai pe el pentru că și atitudinea celorlalți lasă de dorit. Păi, cei de la mijloc nu fac deloc marcaj și atacanții adverși ajung imediat în fața porții. Dacă ar alerga toți nu s-ar mai ajunge în situația asta", a explicat Augustin. (si da, aici e vorba si de Margaritescu si de Adrian Cristea si de Torje)
Contraatac gașca slugilor proaste TV Antrenorul dinamovist Ioan Andone este în continuare nemulțumit de asistența scăzută de la partidele "cîinilor" și crede că aceștia nu apreciază jocul spectaculos al echipei sale, ci se cramponează doar de anumite erori din defensivă.
"Eu nu am nici o problemă cu Ousmane, dacă joacă bine. El poate fi și cuminte. De jucat, joacă ...
Fundașii nu sînt proști, nu e vorba de un singur jucător, trebuie omogenitate, e vorba de întregul joc din apărare."
Asta pentru toti care-mi scoteau ochii. Daca cititi printre randuri sunt evidente anumite lucruri. Si evident ca nu e vina unui singur jucator. Toti sunt de vina. Hai mai putin Torje, Ganea si Danciu(care desi are o varsta si nu e nici intr-o forma de zile mari la daruire e acolo cu ceilalti doi).
Si nu, nu vreau sa ma cert cu nimeni. Nu porniti flame-uri aiurea. Nu v-am raspuns si nici nu o sa raspund celor care nu stiu sa aiba o parere, opinie argumentata. Si apropos, "ca asa am zis eu!" nu e un argument. :)
tudor_spartanu
Sep 21 2010, 10:55 AM
Daca te iei dupa declaratiile lui Oneata si Parcalab, N'Doye ar merita schingiut, atat de mult strica el atmofera!
Nu t-ai intrebat de ce se cearta cu colegii?China, Moti, Torje, Danciu joaca perfect astfel incat nu ai voie sa le reprosezi nimic?
Tu, cand jucai fotbal in curtea scolii si striga unu la tine ca nu i-ai dat o pasa sau de ce ai ratat, navaleai pe el sau te plangeai celorlati???
Hai sa fim seriosi...N'Doye nu e iubit de colegi din alte motive si de aici apar toate zvonurile sifonate prin presa!
matador
Sep 21 2010, 08:37 PM
hai sa fim seriosi, nu poate un mijlocas sa il traga pe Moti sa faca pasul la offside cat de cat decent. Nu i-a facut ousmane vreo poanta lui curca la vestiare de ii da manusile prin lubrifiant sa scape mingea si nu intra in atributiile lui alcatuirea unei formule defensive. Clar, nu a jucat impecabil mai nou dar asta nu inseamna ca trebuie lui neaparat sa i se ia capul.Capul lui Mot(oc)i vrem!!!!!!!!
bugbox
Sep 21 2010, 10:33 PM
@matador - Clar nu, nu la asta ma refeream. Dar jocul lui defensiv, mai ales in situatia actuala cand fundasii si portarul sunt de o valoare indoielnica, ar putea face diferenta. La asta ma refeream. Oricum in ceea ce ma priveste Moti a fost blat la meciul cu Vasluiul. L-a scos pe wesley din off-side si de-abia a reusit sa se opreasca(cu pasi multi si mici) din alergare astfel incat sa ii lase oportunitatea sa traga la poarta sau sa centreze. Curca ori asta ii e valoarea ori pute ceva si la el. Ca a stat capra de atatea ori pentru stoaia incat nu m-ar surprinde.
@tudor_spartanu N'Doye clar a stricat atmosfera si o strica in continuare. Dar nu despre asta e vorba. Pe teren ar trebui sa vorbeasca valoarea si nicidecum atmosfera. Atmosfera se creeaza prin rezultate nu prin show-uri in vestiar sau prin "fratia inelului". Si el ar trebui sa-si vada de treaba lui nu de certat jucatori. De certat poate sa-i certe Andone, el pana una alta e fix pix. Nu l-a dat Porumboiu ca pe o masea stricata de bun ce era. Hai sa nu uitam si amanuntele astea. Ma rog, eu sper sa-si revina(pe parte defensiva) si sa-si faca treaba cat mai bine ca la ce "valori" avem prin echipa avem mare nevoie de el.
P.S.: Referitor la declaratiile oamenilor de fotbal referitor la N'Doye nu pot sa zic decat atat: Nu iese fum fara foc.
Hai, numai bine. Noi sa fim sanatosi si sa prindem un Dinamo fara borcea, badea, becali.
tudor_spartanu
Sep 22 2010, 12:55 AM
O strica doar in mintea voastra...
Sanatate!
TraiaM
Sep 22 2010, 10:42 AM
tudor spartanu zici? eu cred ca ar trebui gica contra. N'Doye nu mai indoaie nimic de ceva timp, chiar nu vezi?
matador
Sep 22 2010, 05:41 PM
QUOTE(bugbox @ Sep 21 2010, 11:33 PM)

Hai, numai bine. Noi sa fim sanatosi si sa prindem un Dinamo fara borcea, badea, becali.
cu sanatatea e probabil, dar un Dinamo curat..........am dubii
tudor_spartanu
Sep 22 2010, 10:05 PM
QUOTE(TraiaM @ Sep 22 2010, 01:42 PM)

tudor spartanu zici? eu cred ca ar trebui gica contra. N'Doye nu mai indoaie nimic de ceva timp, chiar nu vezi?
In afara de a marca goluri e clar ca nu mai stie nimic...scuze!
Razvanica
Sep 27 2010, 08:27 AM
QUOTE(bugbox @ Sep 21 2010, 10:33 PM)

N'Doye clar a stricat atmosfera si o strica in continuare.
Asta e o mare vrajeala. Cand a stricat N'Doye atmosfera? Atunci cand si-a scos Giovanni carpele din cantonament pentru ca jucam prea bine si era posibil sa ii stricam sustele? Sezonul trecut era pozat numai prin cluburi si juca excelent. Acum e cuminte si mediocru, nu asta vroiati?
Cat despre meciul cu Brasov, asa cum striga N'Doye la ei imi venea si mie sa strig. Torje si-a batut joc de 3 mingi pana cand s-a luat Ousmane de el. Iar a doua oara nu era Danciu, ci Marius Niculae, care gresise o pasa de 2 metri cand echipa incerca sa iasa pe contra-atac iar N'Doye alergase 30 de metri ca sa primeasca. Si da, la faza aia nu "s-a retras" (ca tot iti place tie sa ii numeri greselile) ci a stat sa il certe pe ala.
In momentul in care avem numai mormoloci tacuti ca toti ceilalti straini, Moti, Printul, 26 si altii ca ei, noi ne luam de singurul jucator cu personalitate, care incearca sa ii trezeasca din starea asta idioata pentru ca strica atmosfera. Sunt de acord cu tine ca nu joaca perfect, ca mai are greseli atat in faza defensiva cat si la constructie, dar ramane alaturi de Torje si Ganea (cand il joaca Andone in centru) unul din singurii jucatori care mai misca in echipa asta.
Am vazut ca dupa meciul cu Vaslui nu i-ai mai facut lista cu greselile. Vad ca toata lumea se ia de Moti si Garat la golul 2 al lui Wesley. Zi-ne tu, cine trebuia sa il blocheze pe Sanmartean la faza aia si sa nu il lase sa centreze?
DinamoEver
Nov 16 2010, 12:50 PM
poate o sa ma credeti nebun da eu ii dau dreptate lui Ousmane!!
va amintiti de Pape Diop, fost jucator la Dinamo in perioada cand tot Andone era antrenor ?
haideti sa facem legatura si sa vedem ce iese, si cine e de vina ..
N`Doye nu e usa de biserica dar atata timp cat isi face treaba in teren totul e ok
e poate cel mai bun jucator strain de la Demollari incoace
vikio
Nov 16 2010, 03:07 PM
vorbesti prostii..... "Atata timp cat isi face treaba pe teren totul e ok"....asta e parerea ta...STRICA VESTIARUL! Cum crezi ca se simt ceilalti cand el vine la ce ora vrea acasa iar ailalti tre sa fie la 11 in pijamale?...Gasim 10 ca N2 daca,cautam bine
kidman
Nov 16 2010, 03:37 PM
pai nu putem sa-i si transferam daca ii gasim pe aia 10? strica vestiarul pentru ca idiotii aia daca fac ca el a doua zi dorm pe teren. problema lor e ca de ce asta poate si ei nu!!!!
vikio
Nov 16 2010, 04:28 PM
Putem! In primul rand trebuie cautati ca sa poata fii gasiti..altfel..nu iti arunca nimeni jucatorii in curte...si cat despre" idiotii aia"...nu stiu la cine te referi ...dar daca am ajuns sa slavim un senegalez satanist de 30 de ani..suntem nuli...
FarfelkugeL
Nov 16 2010, 05:28 PM
N'Doye a fost trimis la echipa a doua:
E o masura corecta. Comportamentul sau nu este unul adecvat.
47%
D-ale noastre... chiar n-are importanta!
8%
N-a gresit cu nimic, sunt alte interese la mijloc. N'Doye nu e printre preferatii clanului, e clar!
43%
DinamoEver
Nov 16 2010, 06:42 PM
va aduceti aminte meciul FC Arges - Dinamo 4-2 .. cand toate panaramele abea isi taraiau basinilie pe teren, singuru remarcat fiind N`Doye ? care dupa meci a condamnat indolenta rebuturilor aflate sub contract cu albanezii ?
dupa mine poate sa stea 7 zile din 7 in cluburi, atat timp cat pe teren e profesionist 100% !!
prefer 11 de N`Doye in echipa
iar cel mai prost exemplu pentru echipa a fost iertarea si trecerea cu vederea peste episodul Cluj cand au plecat din cantonament toate "vedetele"
vega
Dec 18 2010, 01:35 PM
Rizea
Dec 18 2010, 03:08 PM
asa e ,2 ani si jumate.....am ramas cu rebuturile de niculae,marga,rus,scarla,ultimul loc al nostru este!!!!
SA TRAIESTI BINE aNDONE ***************** fara numar
FarfelkugeL
Dec 18 2010, 04:42 PM
MARI jucatori au ramas la noi. Desi pana acum 2 ani erai un zeu printre noi acum NU VREM DECAT SA PLECI ANDONE, UNEALTA CLANULUI BECALI!!!
vikio
Dec 18 2010, 05:14 PM
Bine ca a dat "omu negru"....
Florin_Bogdan
Dec 18 2010, 05:26 PM
Anu asta nici o cupa europeana nu prindem!
Vai de capul nostru, Andone...
MaddowSALAJAN
Dec 18 2010, 07:10 PM
Andone mare mizerie esti ! Pana acum declarai ca decat 1 jucator o sa plece