Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sa rradem de rrapid :))
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
UT - Pitbulitza
Am murit de ras in seara asta... faceam niste browsing de plictiseala si ajung din greseala pe www.forzarapid.ro ... Pana aici totul ok, din curiozitate navighez in cautare de chestii interesante, cand.... ce vad?

TOTI NE TRAGEM DE LA R... ROMA... ROMANIA... RAPID

Instantaneu cad cu scaunul de ras mai rau ca la cutremur... continuarea logica: RAPID... RROMI icon_lol.gif Putin mai incolo ce vad, poza cu Corsicanu' si langa ce-mi vad ochii? Exact, ati ghicit, baner mare cu crucea celtica ULTRA LATINA... Baiatul din imagine e clar rroman, sigur sigur... trasaturile si culoarea... aleo!!!

plus o parodie de wallpaper la adresa cainilor cu mesajul "va'ff an culo". Adevarata dovada de inteligenta, ce sa zic, gramatica italiana a suferit mult la faza asta...
Einstein a zis bine: "Universul si prostia sunt infinite... de univers ma cam indoiesc" icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Poate pentru voi nu e nimic nou, poate le stiati deja, la mine a fost premiera si m-am amuzat teribil... icon_lol.gif chiar ma gandeam sa facem un banner la urmatorul meci cu o chestie de genul:

VA TRAGETI DIN RR... RROMANES...RRAPID... RROMILOR !!!
anirK
Crede-ma ca nu sunt singurele chestii hilare de la ei.M-am uitat destul de des la ei pe forum din curiozitate.Oare crezi ca ei stiu ce spun??Poate nu ar trebui sa ne mire nimic la ei avand in vedere ca pt ei este normal ca un grup care se intituleaza O.H sa faca coregrafii.Stiindu-se ca hooliganii nu fac coregrafii si nu au bannere normale de brigada si nici mesaje...ci doar un steag pastrat.Lasa mult de dorit...cum e si cazul in care au spus ca sunt hooligans dar cu mentalitate ultras...ceea ce este cea mai mai aberatie pe care eu am auzit-o.
In alta ordine de idei ceea ce tu ai scris mai sus...pe mine m-a facut sa mor de ras cand am vazut mai de mult.Se stie ce sclipiri de inteligenta au ei...unele sunt chiar fugitive rau.
Sincera sa fiu ma asteptam la mai multe de la o singura brigada de la ei...dar se pare ca s-au amestecat cu multimea si s-au prostit si ei.
Dar mai mult m-a distrat la ei cand s-au certat pe tema lozincii "cine sare...holiganii" unii fiind ferm convinsi ca este corect gramatical si ca nu e nimic anormal.Nu cred ca sunt multe de zis ci doar de zambit!:)

Numai Bine!
UNGUREANU ROBERT
cred ( " parerea mea " ), ca nu prea este de ras, madalin voicu se chinuie de ceva ani sa-i integreze in societate, faptul ca au acces la net este un pas inainte, daca ar fi folosit pt. cultivarea minoritarilor nu as avea nimic impotriva dar ei, nu, trebuie sa vada lumea ce lant de aur au, ce limuzine conduc puradeii lor, una peste alta faptul ca sunt izolati in lagarul din giulesti este de bine :), am stat 4 ani la chisinau ei nu au tigani, toti au fost mutati de maresal la soroca. nu spun ca este o solutie dar ar putea fi benefica pt imaginea romaniei cat despre originea lor... nu pot decat sa zambesc, pt cultura lor generala le pot spune ca dacii lui burebista faceau operatii de apendicita si calcule mult mai cumplexe decat titlurile lor. cand vor descoperii apa si sapunul promit sa-i meditez la istorie( gratis)
Schatten
Imagini inedite cu ultrasii huligani visini care sare ;) pe drumul spre Craiova :)
1948
hai ca asta a fost tare ... mi`a placut :)) cat despre rapidisti ... nu avem ce sa le cerem ... ne batem capu` degeaba cu ei
qsl111
Auzi Schatten circula odata un mail cu niste poze de genul asta,ca zicea cineva ca vin 2 familii in 2 mercedesuri din irak si arata 2 camioane(ce-i drept,mercedes :) ) pline la fel cu oameni ca trenul tau.Le ai cumva?Ca am incercat sa le gasesc si nu am avut sanse,si era bestiala gluma .
Despre rapidisti,ganditi-va la faptul ca au avut odata un mesaj la adresa stelutei in care ziceau ceva de genul "ultras doar pe w.w.w. " ...no comment...
Schatten
Nope nu stiu nimik de pozele alea.La asta mi-a dat link un prieten si am ras cu lacrimi, nu am putut sa nu o bag pe forum :))
Sezran
de poza asta e vorba? sau asta?
1948
haha ... frumoase masini
anirK
Hahahhahahahhahahahah....ce tarrrriiiiiiii sunt pozele....mor de ras!!!!!!Misto rau!
In alta ordine de idei...nu cred ca ar mai trebui sa le dam atata importanta pt ca daca stam sa ne gandim ei nu reprezinta nimic pt noi.Mi s-a parut la un moment dat ca in plan ultras ar putea fi o brigada care sa faca ceva...dar m-am inselat bineinteles.Apoi mai este faza cu primul banner ultras din Romania afisat de niste suporteri rapidisti prin 88 daca nu ma insel...am vazut niste poze.Nu contesta nimeni ca au fost primii care au afisat banner ultras-cu toate ca pt mine vor ramane tot timpul Ultras Faru primii- dar de la afisa si pana la a spune ca ei erau ultrasi in acea perioada este ceva cale lunga.Sunt sigura ca habar nu aveui aia ce steag sau banner afiseaza ei...nu inseamna ca si aveau mentalitate.Asta ar insemna ca si tata este un mare ultras (NOT) pt ca avea in 83 un fular cu Ultras Roma....hahahha...NU!
Oricum ma distreaza sa ii vad ca se chinuie....

Numai bine!
qsl111
sezran da,prima era poza:)) merci mult,mi-era dor de ea :) .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.