alexdogalex
Jan 1 2009, 11:59 PM
vad tot timpu aproape in orice articol pe dinamomania atacati pe gașca slugilor proaste. de cateva zile de cand mai uit pe gașca slugilor proaste numa meciuri cu dinamo vad, stiu ca au ei pe site multe articole proaste dar totusi nu inteleg ce aveti cu ei, stati calm ca nu stun angajat la gașca slugilor proaste:))
Cai Lun
Jan 2 2009, 12:07 AM
La Multi Ani! si tie...
COSMIN C
Jan 2 2009, 01:09 AM
S-a plans Tolo? Sau ioanitOAIA?
antisteaua
Jan 2 2009, 01:59 AM
Pai daca ei imi ataca inteligenta eu cum sa-i las in pace? Problema lor e ca se dau ziar independent dar toti sunt oi. Adica e ca si cum ai spune ca nu esti curva ci dama de companie. Singura problema e ca amandoua se spala cu p... pe dinti
RED75
Jan 2 2009, 02:05 AM
gașca slugilor proaste e cei mai tari !
Daca n-ar fi ei de unde am sti noi ce declara in fiecare zi oameni importanti ca domnu Becali sau domnu Turcu ? Sau de unde am mai afla ultimel stiri despre cat de mari au țâțele gacicile lui Mutu ori ce marca de chiloti mai poartă Chivu?
Iar domnu Ioanitoaia e clar un mare caracter... El, cu Dan Voiculescu si cu toti muncitorii de la Antena 1
Morpheuss
Jan 2 2009, 02:40 AM
"vad tot timpu aproape in orice articol pe dinamomania atacati pe gașca slugilor proaste."
Prietene, nu te costa nimic daca pui cate o prepozitie, o conjunctie, pe ici, pe colo. Nu e telegrama. Dupa cum scrii, nu te cred ca nu lucrezi la gașca slugilor proaste.
antisteaua
Jan 2 2009, 02:57 AM
QUOTE(RED75 @ 2 Jan 2009, 2:05)

gașca slugilor proaste e cei mai tari !
Daca n-ar fi ei de unde am sti noi ce declara in fiecare zi oameni importanti ca domnu Becali sau domnu Turcu ? Sau de unde am mai afla ultimel stiri despre cat de mari au țâțele gacicile lui Mutu ori ce marca de chiloti mai poartă Chivu?
Iar domnu Ioanitoaia e clar un mare caracter... El, cu Dan Voiculescu si cu toti muncitorii de la Antena 1

si de la euforia si de la gașca slugilor proastetv
The Game
Jan 2 2009, 03:09 AM
De ce mai e topicul asta deschis?
alexdogalex
Jan 2 2009, 03:37 AM
QUOTE(antisteaua @ 2 Jan 2009, 1:59)

Pai daca ei imi ataca inteligenta eu cum sa-i las in pace? Problema lor e ca se dau ziar independent dar toti sunt oi. Adica e ca si cum ai spune ca nu esti curva ci dama de companie. Singura problema e ca amandoua se spala cu p... pe dinti
cum naiba sa fie gașca slugilor proaste stelisti cand o zis becali sugeti p.a toti muncitorii de la antena1 si dan voiculescu?:))si apropo nu sunt de la gașca slugilor proaste sunt un dinamovist din Arad:)
Leaveyou
Jan 2 2009, 11:48 AM
Ție ți se pare normal ca 5 pagini să fie cu milogii și câte o pagină cu ceilalți ? Ți se pare normal când a zis Turcu și Iancu că o să fie "făcătură" la meciul milogilor (milog = stelist care se bucură de orice victorie, chit că este adusă cu valiza sau cu bricheta) cu Uimirea Urziceni ca pe fiecare pagină a ziarului să fie caricaturizați cu un nas lung, asta în timp ce jiji bagă tot timpul astfel de declarații ?
Revin și eu cu o întrebare preluată de la Joculeț: de ce mai este deschis topicul ?
@alexdogalex: frate, n-ai petrecut bine Revelionul ?
COSMIN C
Jan 2 2009, 01:55 PM
Omu' a intrebat, iar noi, oameni politicosi, ii raspundem. D-aia e deschis topicul.
Cai Lun
Jan 3 2009, 05:10 AM
Da, asta a fost ca un fel de "intrebare de la radio Erevan"...
cosmin targoviste
Jan 3 2009, 01:59 PM
Intrebarea e una legitima,dar trebuia sa fie acolo inca un "numai" . Adica sa sune asa : "ce aveti numai cu gașca slugilor proaste?" .gașca slugilor proaste-ul e si el tot spurcat ca n-ai ce-i face,dar cei mai mari spurcati sunt aia de la trustul pro .
Florin_Dinamo
Jan 3 2009, 03:09 PM
De ce nu apare gasca slugilor proaste in loc de gașca slugilor proaste in titlul topicului?
Mister
Jan 3 2009, 05:08 PM
Toti sunt spurcati si cu asta basta.Nu exista presa pro-Dinamo.Asa ca mai bine ii ignoram pe toti.Eu de 2 ani nu mai cumpar ziare de sport, daca sunt stiri noi le citesc aici.Nu-mi convine sa dau 1 ron ca sa gasesc 5 pagini de Steaua, care oricum nu ma intereseaza si apoi sa il arunc la cos dupa ce citesc un articol, maxim doua despre Dinamo.In plus, mai toate stirile sunt false si tendentioase, cu tenta clara pro(st)eaua.Majoritatea angajatilor de la ziarele de sport pot fi acuzati nu numai de stelism, cat mai ales de o prostie iesita din comun.Singurii gazetari sportivi, daca ii pot numi asa, care imi plac sunt Radu Naum, Radu Banciu si ala care comententeaza pe Eurosport sariturile cu schiurile.
COSMIN C
Jan 3 2009, 05:33 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 3 Jan 2009, 13:59)

Intrebarea e una legitima,dar trebuia sa fie acolo inca un "numai" . Adica sa sune asa : "ce aveti numai cu gsp?" .gesepe-ul e si el tot spurcat ca n-ai ce-i face,dar cei mai mari spurcati sunt aia de la trustul pro .
Pentru ca mai sunt si hoti pe deasupra????
Cai Lun
Jan 3 2009, 08:56 PM
Scrisesem ceva mai mult si mai argumentat, dar mi-am dat seama in ultimul moment ca as fi ridicol daca as face asa ceva cand vine vorba de gasca slugilor proaste....
RED75
Jan 3 2009, 10:15 PM

Si eu la fel facusem !
marcher
Jan 3 2009, 10:27 PM
Trustul din care fac parte, e de fapt, o societate comerciala, caruia pentru supravietuire ii trebuiesc bani. Si cum la ora asta, din varii motive, steaua vinde cel mai bine, scriu si vorbesc vrute si nevrute despre ea. Nu numai Dinamo este minimizata, ci si cfr-ul, timisoara,rapidul si craiova. Are dreptate cineva...5 pagini cu zdrentele si una pagina cu celelalte 5.
RED75
Jan 3 2009, 10:31 PM
Culmea e ca si o mare parte din suporterii de la stana ii injura de mama focului. Prin stilul "profesionist" prin care incearca sa-si vanda maculatura au reusit sa se faca "simpatizati" de toata lumea.
marcher
Jan 3 2009, 10:36 PM
N-am vrut s-o spun eu...dar ei nu sant practic pro-steaua, ci pur si simplu, brandul asta, acum in romania se vinde.
anti-spurky
Jan 3 2009, 11:12 PM
Eu nu mai cumpar gașca slugilor proaste de vreo de 2-2-ani jumatate,de cand mariuca andries a scris niste prostii la adresa lui Catalin Hildan!
PS: UE lor, gesepistilor!
cosmin targoviste
Jan 4 2009, 12:10 AM
QUOTE(marcher @ 3 Jan 2009, 22:36)

N-am vrut s-o spun eu...dar ei nu sant practic pro-steaua, ci pur si simplu, brandul asta, acum in romania se vinde.
Era o melodie cu ceva de genul " E o tara plina de tigani si de tarani/ Nu ma mir ca steaua are cei mai multi fani"....
E adevarat ca oaia vinde cel mai bine si ca gașca slugilor proaste se conformeaza.Sunt de acord in aceasta privinta .
Trustul "pro" insa, este al lui jiji,sau ma rog...Il pupa in fund pe oier . A si zis odata la fanatik ca cica :
"-Hai ba Horia mai repede ca ma duc si eu sa dau declaratii la televiziunea mea..
-Care e televiziunea dumneavoastra,domnu' becali ?
-Pai cum ba, pro tv nu e televiziunea mea ? "
alexdogalex
Jan 4 2009, 03:56 AM
QUOTE(cosmin targoviste @ 4 Jan 2009, 0:10)

Era o melodie cu ceva de genul " E o tara plina de tigani si de tarani/ Nu ma mir ca steaua are cei mai multi fani"....
E adevarat ca oaia vinde cel mai bine si ca gașca slugilor proaste se conformeaza.Sunt de acord in aceasta privinta .
Trustul "pro" insa, este al lui jiji,sau ma rog...Il pupa in fund pe oier . A si zis odata la fanatik ca cica :
"-Hai ba Horia mai repede ca ma duc si eu sa dau declaratii la televiziunea mea..
da cine canta melodia sau cum se numeste?
Morpheuss
Jan 4 2009, 12:35 PM
QUOTE(The Game @ 28 Sep 2008, 18:15)

'
Leasa Dragos - Ca florile-n veceu ' >
http://www.youtube.com/watch?v=0-xHZlf4hHE"
E o tara de tarani, de tigani si de ciobani
D-aia nu ma mir ca steaua are cei mai multi fani "
Ia, gașca slugilor proaste-istule.
Hanf
Jan 4 2009, 02:56 PM
da mai nene, da de cate ori ma uit pe gașca slugilor proaste vad numai porcarii, daca tie iti place sa stai sa cauti in rahat un inel.....asta e de naspa!!
alexdogalex
Jan 5 2009, 01:09 AM
QUOTE(cosmin targoviste @ 4 Jan 2009, 0:10)

melodia asta ii facuta de rapidisti :)
cosmin targoviste
Jan 5 2009, 01:11 PM
Si ?! Poa' sa fie facuta si de Avantu' Prabusirea daca e anti-sTeaua .
Rizea
Jan 5 2009, 05:13 PM
Din cate imi aduc aminte parca din cauza lor nu ne.a difuzat un meci in tur si au ales un meci intre 2 echipe de la sf clasamentului parca,nu?Oricum pt ei nu existam asa cum nici ei pt noi nu exista.....mumu ga?ca slugilor proaste!!!!!
bibishte
Jan 6 2009, 08:32 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 4 Jan 2009, 1:10)

ProTV face parte din trustul PRO si au ca ziar de sport "ProSport"-ul. gașca slugilor proaste face parte din trustul Intact (Jurnalul National, Antena 1/2/3, etc). oricum, ai dreptate, protv ESTE televiziunea ciobanului (si mai nou sport.ro)
cosmin targoviste
Jan 6 2009, 09:25 PM
Exact asta am zis si eu legat de prosTsport si gașca slugilor proaste . Sunt din trusturi rivale . Tocmai de aia,becali l-a cumparat pe sarbu pentru a-i crea concurenta lu' "mogul" .
Sport.ro,infopro,protv,acasa,procinema,prosport-toate apartin trustului pro .
dudu1961
Jan 6 2009, 11:41 PM

Eu nu am nimic frate cu ei , dar intreb si eu asa ca p.....VOI CE AVETI MAI ANIMALELOR CU NOI ?
antisteaua
Jan 7 2009, 01:50 AM

Nea Nelule aici erai? Da-i ba dracu pe toti ca sunt toti, de la un cap la altul niste slugi. Chiar daca berbecali i-a cumparat pe aia de la pro asta nu inseamna ca alora de la intact nu le place sa-i s... p... lui berbecali. Au prins gustul si nu o mai lasa.
balreddogs
Jan 7 2009, 10:32 AM
f urata publicatie!nu-mi place,e cam discriminatorie!!!!!!!!!!!!!!!
Un motiv in plus pentru care stam in umbra "lor" in ceea ce priveste aparitiile din ziare si la tv,
este faptul ca am dat cu piciorul la atatea si atatea calificari in cupele europene, sa nu ne facem ca nu vedem...
cosmin targoviste
Jan 7 2009, 02:10 PM
Normal. Ei au facut senzatie cu zaglebie lubin,bate borisov si halmstad .
Exact asta vroiam sa zic , in timp ce noi ne-am rupt cu suedezii si olandezii pentru cupa uefa si am dat cu lazzio de pamant pentru C.L , ei se destrabalau cu aia de care amintesti tu.
Noi am ajuns unde am ajuns datorita conducatorilor si familiei becali.
Si apai aia de la ziare sunt prosti ca noi ii citim ?
alexdogalex
Jan 8 2009, 12:20 AM
dupa parerea voastra care trust e anti-steaua si este pro-dinamo sau pro-rapid?
Mirunik
Jan 8 2009, 12:27 AM

Trust pro-Dinamo sau pro-Rapid?
Cosmin, te-ai gindit ca ne-o cam amortit frigul si ca ne-am prea aburit de sarbatori si ai angajat animator pe forum?
cosmin targoviste
Jan 8 2009, 01:37 PM
QUOTE(alexdogalex @ 8 Jan 2009, 0:20)

Nu exista asa ceva .
djmihaitza
Jan 8 2009, 01:46 PM
QUOTE(alexdogalex @ 8 Jan 2009, 0:20)

anti-steaua e un amic de-al nostru din Giurgiu (Salut, batrane!)
pro-rapid e baza lor de antrenament
pro-dinamo? Aici intra cu siguranta DinamoMania.
reddog_sv
Jan 8 2009, 06:47 PM
QUOTE(Mirunik @ 8 Jan 2009, 0:27)

Trust pro-Dinamo sau pro-Rapid?
Cosmin, te-ai gindit ca ne-o cam amortit frigul si ca ne-am prea aburit de sarbatori si ai angajat animator pe forum?

Ar mai lipsi un topic.."Ce aveti cu shtoaia?"..
COSMIN C
Jan 8 2009, 11:07 PM
Ai grija ce-ti doresti.
Mikedog
Jan 9 2009, 01:40 PM
Apropo aveti numerele de azi din gazeta ?Iar in legatura cu ce scrie gazeta ,parerea mea e ca e un trust privat si trebuie sa scoata bani si nu stiu daca e neaparat de partea vreunei echipe.
anti-spurky
Jan 10 2009, 02:11 PM
QUOTE(Mikedog @ 9 Jan 2009, 13:40)

Apropo aveti numerele de azi din gazeta ?Iar in legatura cu ce scrie gazeta ,parerea mea e ca e un trust privat si trebuie sa scoata bani si nu stiu daca e neaparat de partea vreunei echipe.
Nu stiu de ce insistati,multi de aici nu mai cumpara gașca slugilor proaste si nici pe site-ul lor nu prea intra(cel putin asa fac eu).Si de ce va face asa mare placere sa vb despre gașca slugilor proaste?
PS:si un trust pro Dinamo nu exista!
DJVALY
Mar 9 2009, 01:28 PM
eu unul n-am nimik cu ei se vede ca are profesionalismul in sange........... stirile gașca slugilor proaste zbang (moment puplicitar)........ suntem in(direct)dintre pardita x si y dar revenim dupa o scurta zbang (moment puplicitar)........am revenit in(direct) min 1 si cativa secunzi (nu e mult dar se putea si mai bine) transmisiile sunt foarte bune ADIKA SUNT LIVE(cel putin pana acum)FORZZA
marcher
Mar 9 2009, 02:17 PM
gașca slugilor proaste...sa-ti dam la mușețel.!
cosmin targoviste
Mar 9 2009, 02:24 PM
QUOTE(DJVALY @ 9 Mar 2009, 11:28)

eu unul n-am nimik cu ei se vede ca are profesionalismul in sange........... stirile gașca slugilor proaste zbang (moment puplicitar)........ suntem in(direct)dintre pardita x si y dar revenim dupa o scurta zbang (moment puplicitar)........am revenit in(direct) min 1 si cativa secunzi (nu e mult dar se putea si mai bine) transmisiile sunt foarte bune ADIKA SUNT LIVE(cel putin pana acum)FORZZA

Exemplu de gramatica .
Cai Lun
Mar 9 2009, 05:11 PM
Nu... mai degraba exemplu de mesaj care m-a convins ca merita 2 ani suspendare.
draganalin
Mar 1 2011, 01:18 PM
La pagina 7 de astazi a gașca slugilor proaste este o reclama la CIUC.
Magarii care au facut reclama au postat-o peste o pagina de stiri cu Dinamo.
Initial crezi ca este o greseala de tipar. Deoarece stirile sunt mai vechi, realizezi ca de fapt este chiar o reclama, care insa foloseste imaginea DInamo intr-un mod deloc pozitiv...
Inca o dovada jenanta a faptului ca gașca slugilor proaste-ul are o echipa de profesionisti...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.