BogdanDinamo
Mar 23 2003, 10:15 PM
Fratilor suntem praf.
Nu stiu ce se mai poate face, psihic jucatorii sunt la pamant, chiar si tehnic unii dintre ei nu au ce cauta in Divizia A, daramite la Dinamo.
Cu certitudine Ando nu avea ce face in 3 zile.
Jumatate din lot trebuie "concediat" facute transferuri, daca tot se lauda d'alde badea si netoiu ca vor sa bage bani la Dinamo.
Kirita, Frasineanu, Alexa, Vlad Munteanu - sunt dezastru, ultimul chiar trebuie pus pe lista de trasnferari.
Stoican, Grigorie, Tamas - mult prea individualisti
Singurele plusuri ale echipei ar fi Barcauan si Danciulescu, s-au lupta enorm, insa, nu au fost ajutati de echipa.
Daca o tinem in ritmul asta avem toate sansele sa-i "incurcam" pe cei care se lupta la retrogradare, si asta tinde sa nu mai fie o gluma.
Rosso
Mar 24 2003, 01:23 AM
Praf e mult spus.Trebuie vanduta toata echipa cu exceptia lui Cristi.Pacat ca un portar ca el nu are colegi pe masura.S-a vazut ca a fost singurul,din ultimele 4 meciuri,care tine la culorile pe care noi le iubim.In seara asta am "reusit" sa traiesc umilinta suprema:sa vad cum Dinamo este batuta fara drept de apel de descultii lui piti tocmai la noi acasa.Rusine pt jocul facut,rusine ca sustin sus si tare ca sunt "caini pana la moarte",rusine ca jucatorii poarta tricouri pe care nu le merita.Ando n-are nici o vina.E venit de 3 zile.Iar Mister ne-a dovedit ca a facut ce-a putut.Vinovatii sunt insa pe teren.
O sa vin in continuare la stadion,da' cred ca o sa vin cu frica de fiecare data.Lucru pe care nu mi l-as fi imaginat in viata mea.Nu mi-a fost frica nici in ghencea,nici in giulesti.Dar acum am ajuns sa-mi fie tocmai la mine "acasa".Si nu cred ca sunt singurul...
Sphynks
Mar 24 2003, 02:05 AM
De retrogradare nu cred ca se pune problema, dar intr-adevar trebuie "umblat" masiv la lot.
Pana una alta, Ando spune ca nu are cum sa schimbe prea mult, nu are de unde. Si inclin sa-i dau dreptate.
Sa speram ca la vara o sa gaseasca printre aia 50 de jucatori sub contract cu Dinamo 17-18 care vor vrea sa demonstreze ca sunt cu adevarat caini...
Anonymous
Mar 24 2003, 07:59 AM
Bai oameni buni, acelasi lot de "rahat" spargea avioane in tur. NU va ambalati inca sa trageti concluzii pripite.
Sezran
Mar 24 2003, 08:11 AM
poat ca ando e doar un intermediar. cohn si ratatii lui vor sa ii faca loc lui gelain sau mai stiu eu carui looser.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.