COSMIN C
Dec 2 2008, 12:56 AM
Giani Kirita, cel despre care e foarte greu sa spui fostul dinamovist, pentru ca nu poate fi nici cum un "fost", asteapta intrebarile voastre pe acest topic. Pauza de iarna e un bun prilej de stat la un "pahar de vorba" si nu e nevoie sa va mai spunem noi ce interlocutor placut poate fi Giani pentru dinamovisti.
Asteptam aici intrebarile voastre si cand se vor strange suficient de multe, (sa zicem 50) va promitem un interviu in exclusivitate.
Rugamintea este sa nu repetati intrebarile si mai ales sa pastram acest dialog in limitele bunului simt.
Clau_Goool
Dec 2 2008, 01:42 PM
Hai sanatate, Giani!
1. Cum merge activitatea ta fotbalistica in Turcia, esti multumit la echipa ta?
2. Ce gust ti-a lasat balacareala legata de escapada celor cativa jucatori de la Dinamo care au fredonat un cantec cu rezonante manelistice legat de steaua?
3. Si in final, mai ai de gand sa te intorci la Dinamo? Daca da, cand va avea loc aceasta reintoarcere?
Multumesc!
gavros
Dec 2 2008, 02:00 PM
completez a doua intebare a lui Clau si te intreb ce le-ai face tu (un mare dinamovist) jucatorilor acestia
Morpheuss
Dec 2 2008, 02:02 PM
Doar o intrebare pentru Giani:
Cum te-ai simtit cand ai refuzat Dinamo pentru 50k in plus? Cum s-a simtit cainele din tine?
Multumesc!
POOL
Dec 2 2008, 02:35 PM
Suporterilor le lipsesti. Indarjirea ta si rautatea in joc le lipseste multor jucatori din actualul prim 11 al lui Dinamo.
1) Ai regretat vreodata ca ai ales Turcia? Iti doresti sa te intorci acasa?
2) Daca ar fi sa te intorci in Romania, ce echipe ai refuza? La ce echipe nu ai accepta sa joci?
3) Cand si unde ai avut cea mai satisfacatoare performanta pe plan fotbalistic?
cosmin targoviste
Dec 2 2008, 08:02 PM
Salut Giani . Eu sunt din generatia mai tanara . Te-am prins jucand si desi eram mic,imi amintesc acel numar 3 care purta banderola de capitan si care musca din adversari . Ai facut parte din generatia lui Hildan ,o generatie de caini adevarati , nu de pisici plouate ca generatia actuala . Esti un exemplu de dinamovist adevarat si cred ca ai putea sa le dai si celorlalti macar putintica ambitie si sa ii faci sa joace si cu putin respect fata de noi si de numele Dinamo , nu numai pentru bani . Intrebarea mea e insa urmatoarea : Tu,te mai simti in stare sa joci pentru Dinamo ? Simti ca mai poti ajuta clubul ca jucator ? Multumesc.
jdap
Dec 2 2008, 09:20 PM
Salut Giani!Arata-le frate odata si celor de acum de la Dinamo ce inseamna sa fii caine si sa joci impotriva oilor!
-Ce nu au? ce le lipseste?Ca au jucat lamentabil in acest tur cu exceptia a doua hai sa spun trei meciuri si totusi sunt pe un nesperat loc I.
-Ce crezi ca ar trebui sa faca din punct de vedere mental?
Multumesc!
cata dinamo
Dec 2 2008, 09:45 PM
Salut Giani !
1)Ce pedeapsa crezi ca merita cei 4 jucatori care au fost la petrecere ?
2)De ce crezi ca actualii jucatori nu joaca pentru Dinamo, ci pentru bani ?
deocamdata atat
anti-spurky
Dec 3 2008, 02:59 PM
Giani eu chiar mi-as dori se te reintorci,din pacate eu nu mai sunt increzator ca poti face multe ca fotbalist in liga 1,nu as vrea sa ti se intample ce i s-a intamplat lui Vali Nastase.As vrea sa te reintorci la Dinamo si sa-mi dai peste nas.Succes si te asteptam cu bratele deschise sa mai cantam cum numai noi cainii adevarati stim sa o facem
tudor_spartanu
Dec 3 2008, 08:45 PM
te salut Giani!!!nu-mi vin in minte intrebari,de fapt nu stiu ce as putea sa te intreb!in cazul in care te vei intoarce la Dinamo,iti urez bafta si sa dai totul pentru aceasta echipa!!!CAINI PANA LA MOARTE!!!!!
Giani Kirita
Dec 6 2008, 12:25 AM
Va salut
Clau_gool, sunt multumit de echipa mea, din pacate am fost accidentat foarte mult timp. E prima data cand mi se intampla sa fiu atat de mult timp pe bara, acum a trecut.
Pool, nu regret ca am ales Turcia dar vreau sa ma intorc in tara. La vara sigur ma intorc. De jucat vreau sa joc la Dinamo, la steaua si rapid niciodata. Cele mai mari satisfactii pe paln forbalistic le-am avut la Dinamo. De la celebrele meciuri cu steaua pana la titluri si cupe castigate cu multa munca. Mi-e dor de stadionul Dinamo dar nu asa cum l-am vazut le meciul cu Pitestiul. Eu cand zic Dinamo zic meciuri cu stadionul plin cu suporteri adevarati.
Despre escapada aia am vorbit deja, si noi petreceam dra nu pe melodiile alora. O sa vada ei singuri ce vor pati in viitor.
usturoi
Dec 6 2008, 03:22 AM
Ba baiatule,tu sa iti pui problema daca mai poti fi ce ai fost,ca niciunul dintre noi nu-si doreste sa i se schimbe amintirea despre GIANI KIRITA,cel care si-a castigat locul in sufletul nostru pentru spiritul dinamovist
Nu vreau sa ma gandesc vreodata ca voi auzi de la omul de langa mine pe stadion..uite-l si pe refuzatul asta...
Am incredere in tine,sa fii constient de valoarea ta si sa ramai acelasi caracer,caci toti te vor respecta
E un aspect foarte important,care va implor sa-l aduceti in discutie in cadrul unui interviu..va multumesc
f_rares
Dec 6 2008, 01:18 PM
salut Giani !
Te-ai intoarce la Dinamo in conditiile actuale , cand echipa joaca prost , exista atatea scandaluri in interiorul clubului , iar conducerea pare a nu fi interesata cu adevarat de performanta ? Fara a lua in calcul eventualul salariu .
Mersi!
Capirossi
May 16 2010, 09:54 PM
Giani a castigat campionatul in Turcia cu Bursaspor si va juca in grupele C L. Felicitari !
kidlukas
May 17 2010, 04:14 PM
@ capirossi
am inteles ca devine liber de contract la 1 iunie.
redmania
May 17 2010, 05:52 PM
@Capirossi
Mai lasa-l ca a jucat doar in 8 meciuri sezonul asta dintre care in 6 a fost introdus dupa minutul 80 in teren.
In vara are sanse mai mari sa imbrace tricoul alb-rosu alaturi de C. Munteanu, Mihalcea si ... Danciu decat sa mai joace la Bursaspor.
Capirossi
May 17 2010, 11:05 PM
Ar fi o achizitie de mare viitor. Sa vezi atunci meciuri in vestiar.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.