Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Dinamo-FC Arges 2-0
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
cosmin targoviste
Dinamo a invins pe FC Arges cu 2-0 prin golurile marcate de Adrian Cristea si Osvaldo Miranda . Din pacate ceata nu ne-a permis sa vedem prea bine meciul pentru a reusi sa ne facem o impresie despre joc . Cert e ca am avut posesia balonului si am reusit sa ne cream ceva ocazii .

+ toata echipa pentru ca s-au mobilizat frumos
-nimeni

joc : bun .
gavros
nu am inteles nimic din meciul asta
razvan_superdog
In sfarsit un meci peste dezastrele de pana acum. Nu am stralucit, am avut si putin noroc la bara pitestenilor, am ratat si un penalty la 0-0, am trait periculos ultimele 10 minute desi aveam 1-0, om in plus si jucam acasa dar am invins meritat.
Remarcatii mei: Andrei Cristea, Bostina si Miranda
Binisor: Diabate si Torje
Deceptiile mele: Mitea, Danciu (n-avea voie sa rateze un penalty la 0-0 in min.60)
Jocul: mediocru

P.S. Este posibil ca opiniile mele sa fie puternic influentate de ce am "vazut" pe net datorita cetii si transmisiei TV.
mrbodo2002
Din ceata vazuta la tv:
Cel mai bun : Andrei Cristea ( s-a miscat foarte bine)
Cel mai slab: Danciulescu ( pt ca a ratat penalty)

Meciul a fost mediocru, oricum mult mai bun decat precedentele.
djmihaitza
Din ceata de pe stadion la plus ii trec pe:
- Dolha, pentru ca n-a luat gol
- Dragos Grigore, ... asa de incurajare
- Adrian Cristea, pentru ca a dat gol
- ultimul, dar nu cel din urma, NOE, pentru golul doi (spre disperarea contestatarilor)

..... La nulitati:
- Danciu, dupa episodul Dacia Mioveni (Cupa Romaniei, 2007/2008) tot n-a invatat cum se transformă un penalty
- Torje si Ropotan, mascaricii saptamanii (ăilalți doi n-au jucat fiind excluși din lot)
Amn_Googly87
+++ Adrian Cristea - tristete mare pentru contestatari dar pare cel mai in forma jucator pe acest final de tur.
++ Andrei Cristea - s-a luptat mult, a si reusit cateva faze interesante, atat cat am reusit sa vad in ceata.
+ Miranda pentru ca a dat in sfarsit golul pe care il merita

--- Mitea ... absolut penibil, chiar daca a jucat putin. Si un minut in teren i-ar ajunge sa se faca de ras...

Jocul - mai bun ca de obicei in acest tur, scandalul a produs un soc, iar jucatorii au aratat mai multa determinare.
redmania
Cel mai bun : Adi CRISTEA (pt GOL si DEDICATIE)
Cel mai slab : nimeni

Meci : mediu

REDNIC noata 10 pentru ca i-a bagat pe cei 2 in teren, pentru schimbarea decisiva cu Miranda (gol + pasa de gol, daca a atins-o ?), pentru ca a dedicat "contestatarilor lui Dinamo sa le stea sarmalele in gat". Stiu ca sunt multi si pe DM goodone.gif
DinamoEver
f buni: Andrei Cristea, Adrian Cristea, Gabriel Bostina, George Blay
buni: Dolha, Grigore, Miranda
slabi: Mitea, Danciu
bigbobo
+ Adrian Cristea
- Danciu

Meci "cetos"...
matador
+miranda,care incepe sa imi confirme asteptarile,cristea
-rednic, sa ii faca o vizita de sarbatori "colindatorii" inaripati si sa -i fure porcu de pe masa ca totun antrenor de mana a 2-a ramane!!
rew
+: nici unu de pe teren, poate doar Lobont care minca seminte in spatele portii
-: blay, danciu, mitea
execrabil: andrei cristea (l-am vazut de la 6m, nu ca altii prin ceata)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.