COSMIN C
Nov 24 2008, 10:04 AM
In ultima etapa a turului Dinamo intalneste sambata, 29.11, pe teren propriu, de la ora 21:00, echipa aflata in acest moment pe locul 4 in clasament, la 5 puncte in spatele nostru, FC Arges.
Sambata se disputa partida cu nr 87, pana in prezent Dinamo castigand de 52 de ori, Argesul de 22 de ori, 12 meciuri terminandu-se la egalitate.
Pitestenii au reusit in Stefan cel Mare numai 4 victorii din cele 43 disputate ( au mai reusit si doua egaluri), una dintre ele fiind foarte greu de uitat: in sezonul 1978/1979, si atunci in ultima etapa, Argesul a obtinut titlul de campioana chiar in Groapa, invingandu-ne cu 4-3, pentru Dinamo au marcat Dragnea si Dudu Georgescu (de doua ori), pentru Arges, Radu II (doua goluri), D.Nicolae si Dobrin( in min 90).
bigbobo
Nov 24 2008, 10:14 AM
Poate-i batem pe pitesteni... Ne va fi greu dar sper intr-o victorie...
miza
Nov 24 2008, 10:42 AM
uf!dupa ce am vazut la Brasov mi-e greu sa sper in victorie;sa speram ca nu ninge,nu ploua,ca se vor trezi si vor spala umilinta pe care am indurat-o la Bv;
Sa aratam ca suntem Dinamo!
Sper in ei pana la.....sfarsit!
POOL
Nov 24 2008, 10:53 AM
Daca pierdem si cu argesu, suntem chiar terminati. Avem nevoie de io victorie ca de aer.
cosmin targoviste
Nov 24 2008, 11:30 AM
Ar fi bune un egal al urzicatilor in ghena si o victorie a noastra cu Argesul. Am fi la egaltiate cu memeii,si am lasa oaia in urma rau de tot .
Asta e ce ar fi bine,insa nu stiu daca batem Argesul.
reddog_sv
Nov 24 2008, 11:37 AM
Sa bata Urziceniul shtoia si sa termine la cat vor ei in fata noastra..noi sper sa batem Argesul..dar orice e posibil in meciul asta..
gavros
Nov 24 2008, 11:45 AM

la meciul dintre steua si Urziceni zarurile sunt deja aruncate
Mister
Nov 24 2008, 01:39 PM
A castiga ultimul meci a devenit un ordin.In caz contrar, deviem rau de tot...Problema noastra este pregatirea fizica si conduita la efort...Sunt jucatori care pur si simplu nu vor sa alerge sau sa faca un tackling...Suntem penibili
redmania
Nov 24 2008, 02:55 PM
Suntem OBLIGATI sa castigam pentru ca venim dupa 2 rezultate proaste si al 3-lea ar aduce si mai multa dezbinare.
In schimb o victorie la finalul turului (care poate insemna si locul 1 = campioni de toamna) ar aduce o oarecare liniste in iarna, REDNIC ar avea postul asigurat si LINISTEA necesara pregatirii asaltului final din retur.
Cu o pregatire buna cu tot lotul la dispozitie + cateva transferuri cred ca in retur vom fi mai puternici.
Daca nu batem, Rednic are postul amenintat, daca vine alt antrenor vom repeta sezonul trecut...scandaluri peste scandaluri...si locul 4-5.
Asa ca TREBUIE sa batem Argesul !
red_dogvitan
Nov 24 2008, 04:06 PM
Neaparat VICTORIA alt rezultat nu conteaza......
POOL
Nov 25 2008, 12:29 AM
Dupa scandalul de saptamana asta, inclin sa cred ca vom castiga. Cam asa se intampla de fiecare data dupa ce la Dinamo e un scandal mare.
rew
Nov 25 2008, 12:53 AM
da, prietenii la nevoie (si la bani) "se cunoaste" , ca sa aiba porcea o iarna linistita
costin91
Nov 25 2008, 01:58 PM
Cred ca batem,dar chinuit.
cosmin targoviste
Nov 25 2008, 08:21 PM
Daca Rednic joaca cu jucatori de la D2 in locul lui Ropotan,Torje si Goian,batem sigur.Sau daca nu batem,macar o sa jucam fotbal.Parerea mea.
red_dogvitan
Nov 25 2008, 08:25 PM
Cu siguranta cei 3 nu ar trebui sa evolueze dupa ce s-a intamplat.....
POOL
Nov 26 2008, 12:08 AM
Daca joaca Ropotan si Torje sigur castigam. Aplicam tactica secreta.
bigbobo
Nov 26 2008, 06:15 PM
Si daca castigam ii propunem lu' porcea sa le dea prima de meci in produse... Sticle de vin, coniac, sampanie si whisky, tigari si brichete, pahare de cristal si frapiere... Mi-e sila...
Raikkonen
Nov 26 2008, 08:42 PM
Daca tot incepe vacanta si vin sarbatorile de ce nu?
RED75
Nov 26 2008, 09:27 PM
Gol Mirinda. ca de vreo 20 de meciuri tot astept s-o vad si p'asta
nicolle_reddog4ever
Nov 26 2008, 09:29 PM
Chiar daca rednic o sa joace cu jucatori de la Dinamo 2 sau cu Ropotan si Torje ar fi bine sa faca in asa fel incat sa castigam...Si totusi nu inteleg de ce toata lumea e suparata pe 3 jucatori care radeau de o melodie dedicata turmei in loc sa fim suparati pe toata echipa pentru ca nu joaca si pierdem puncte aiurea!
DJ_ME
Nov 29 2008, 11:11 PM
Important e ca am castigat. Cu putin noroc terminam turul pe primul loc. Desi ma astept la slugarnicie de la urziceni.
amma
Nov 30 2008, 02:58 AM
Am castigat...dar atitudinea galeriei ma fac esa simt tristete...orice ar spune ei..ropotan nu merita "tratamentul" lor..de fapt nici care....sper sa realizeze ca au gresit
Clau_Goool
Nov 30 2008, 09:52 AM
Importante sunt cele 3 puncte si bucuria golului doi pe care i-a produs-o Noe lui djmihaitza...
razvan_superdog
Nov 30 2008, 10:14 AM
Nu-i inteleg pe cei care vor sa fim "campioni de toamna". La ce ne serveste? Daca Urziceniul nu pierde in ghena va avea cel mult 2 puncte in fata noastra. 2 puncte nu inseamna aproape nimic.
Atentie!
Daca Urziceniul pierde luni, CFR-ul bate Gazu', Timisoara isi reprimeste punctele si Buzaul se retrage clasamentul turului va fi:
1-2. Dinamo si Poli - 32 pct.
3. Urziceni - 31 pct.
4. steaua - 28 pct.
5-6. CFR si Arges - 26 pct.
7-8 Rapid, Craiova - 25 pct.La un astfel de clasament orice este posibil. Vor fi doar 7 puncte distanta intre locul 1 si locul 8 si vom fi la doar 4 puncte de spurcati.
Daca Urziceniul scoate o remiza si Buzaul nu se retrage vom avea 8 puncte in fata spurcatilor.
Eu prefer x2 luni in ghena!
bigbobo
Nov 30 2008, 10:23 AM
QUOTE(RED75 @ 26 Nov 2008, 21:27)

Gol Mirinda. ca de vreo 20 de meciuri tot astept s-o vad si p'asta

Ti-a iesit... Doar ce s-a "descatusat" si mirinda si s-a terminat turu'...
Max
Nov 30 2008, 01:40 PM
A fost mai misto ola-la !
DiliBili
Nov 30 2008, 01:57 PM
QUOTE(razvan_superdog @ 30 Nov 2008, 12:14)

Buzaul se retrage
Singura situatie in care oile lui jiji puteau sa beneficieze de pe urma retragerii stelutei: acest lucru sa se intample pana la sfarsitul turului. Teoretic, cei de la steluta se mai pot retrage doar maine. Daca se vor retrage in aceasta pauza competitionala, toate rezultatele din tur vor ramane valabile, iar in retur vor pierde toate partidele cu 0-3.
razvan_superdog
Nov 30 2008, 02:57 PM
Daca-i asa, mai bine se retrag poimaine!
Mister
Nov 30 2008, 03:04 PM
QUOTE(DiliBili @ 30 Nov 2008, 13:57)

Singura situatie in care oile lui jiji puteau sa beneficieze de pe urma retragerii stelutei: acest lucru sa se intample pana la sfarsitul turului. Teoretic, cei de la steluta se mai pot retrage doar maine. Daca se vor retrage in aceasta pauza competitionala, toate rezultatele din tur vor ramane valabile, iar in retur vor pierde toate partidele cu 0-3.
Esti sigur?Eu stiam ca daca o echipa se retrage i se reseteaza toate rezultatele.Daca scrie in vreun regulament altceva, atunci nu am fost bine informat.Oricum ce e cert este ca trebuie sa piarda Steaua si daca exista careva care sa considere ca Urziceni e un adversar periculos la titlu, atunci il pot sfatui:e bun si egalul,numai sa nu bata Steaua.
razvan_superdog
Nov 30 2008, 03:18 PM
QUOTE(Mister @ 30 Nov 2008, 15:04)

Oricum ce e cert este ca trebuie sa piarda Steaua si daca exista careva care sa considere ca Urziceni e un adversar periculos la titlu, atunci il pot sfatui:e bun si egalul,numai sa nu bata Steaua.
100% de acord cu tine! N-are rost sa-i resusciteze Unirea pe spurcati. Sper sa ajunga la cel putin 16 meciuri fara victorie!
matador
Dec 1 2008, 04:31 PM
un egal ar mari si mai mult frustrarea la (b)ovine
POOL
Dec 1 2008, 10:27 PM
Au castigat cu un noroc imens cand nimeni nu s-a mai asteptat. Un egal era mult mai bun.
Leaveyou
Dec 1 2008, 11:14 PM
Ba chiar eram de acord să bată urzicile. Așa sunt numai 6 puncte ... Nașpa. Dar avem șanse mari. În speranța că se întâmplă ceva în pauza asta. Este prost că începem cu Pandurii că la români pauza nu este benfică. Nu am idee cum o să jucăm după pauză, ce transferuri vom face etc. Ne punem spranța că revine Zicu dar eu nu am multe așteptări de la el. Sper să mă înșel.
reddog_sv
Dec 2 2008, 12:11 PM
La cum am jucat in turul asta putem spune ca am terminat foarte bine...sunt optimist, cu mai putine accidentari si cu o pregatire serioasa de iarna chiar si fara multe transferuri putem face un retur care sa ne aduca titlul, asta daca si Rednic o sa fie capabil sa tina vestiarul...cu CFR vad sa ne batem la titlu...shtoia o vad de la locul 3 in jos...antrenor varza, jucatorii care au tinut oile in viata pleaca..lucruile sunt cam clare...la CFR va fi interesant de vazut ce veniri si plecari vor fi.
Hugo Boss
Jun 11 2009, 12:49 AM
Arges-Dinamo 5-2 ... eh... o nimica toata ... ne-au ciuruit
FarfelkugeL
Jun 11 2009, 01:13 AM
2008... 2009?!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.