cosmin targoviste
Nov 22 2008, 04:12 PM
Dinamo pierde inca un meci la Brasov dupa un asa-zis meci de fotbal. Ce-ar mai fi de zis...
+Zapada
-Toti
Joc execrabil,jalnic,penibil...
COSMIN C
Nov 22 2008, 04:30 PM
Ce sa mai fie de zis? M-am saturat de echipa asta, de conducere, de antrenor, de tot...
bigbobo
Nov 22 2008, 04:46 PM
+ Nimeni
- toti
joc penibil... RUSINE!!!
DisKant
Nov 22 2008, 04:54 PM
Penibili toti in frunte cu M Niculae si Mitea care nici n-a atins mingea..
Totusi nu l-as pune si pe Goian in aceeasi oala cu ei . Mi s-a parut cu cel putin o clasa peste toti coechipierii lui...din pacate
gavros
Nov 22 2008, 05:05 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 22 Nov 2008, 16:12)

+Zapada
prima oara am crezut ca te referi la jucatorul ala de la steua
Florin_Bogdan
Nov 22 2008, 05:05 PM
de 3-4 meciuri tot zic acelasi lucru.. Suntem PRAF!....
gavros
Nov 22 2008, 05:41 PM
nu am vazut meciul si m-am uitat la rezulatul de pe prima pagina care spune totul, nu l-am vazut deloc pe stelea
chiar nu am avut niciun sut pe poarta ???
POOL
Nov 22 2008, 05:48 PM
Am avut la poarta. Degajarile alea penibile ale lui Blay. Cristea iarasi cred ca nu trebuia bagat. Pe zapada aia a fost 0. Nu a dat o pasa calumea.
Mirunik
Nov 22 2008, 10:20 PM
Niste nesimtiti, neputinciosii naibii.
Sondajul nici nu-si avea rostul, meci evident mizerabil, o echipa de gradinita facea egal cu ei.
razvan_superdog
Nov 22 2008, 11:33 PM
OOOPS! N-am vazut meciul si am vrut si eu sa vad "remarcatii" partidei si caracterizarea voastra asupra jocului.
Si m-am cutremurat! Din 12 voturi, 10 nu remarca nici un jucator si constata ca jocul a fost execrabil.
E clar, iar "am jucat un fotbal bun" dar n-am avut noroc, a nins, nu s-a vazut bine poarta, mingea a fost portocalie, aerul a fost rarefiat, iarba inghetata si baietii un pic neinspirati. Jucatorii de culoare (Blay, J.Cesar si Diabate) probabil s-au speriat de albul zapezii, Cristea a fost deranjat in piruetele lui spre propria poarta de terenul inghetat, Izvoranu a jucat pe un post nou, Mitea si Marius Niculae nu sunt inca pusi la punct cu pregatirea fizica, Torje are psihicul la pamant dupa ce l-a amendat politia si a dat autogol la nationala de tineret, Andrei Cristea si Miranda nu s-au putut dezlipi de mentalitatea de rezerva, asa ca e normal sa mai luam din cand in cand bataie.
Nu-i nimic, vine vacanta, baietii se vor odihni si isi vor numara sutele mii de euro pe care le incaseaza an de an de la Dinamo.
gavros
Nov 23 2008, 12:02 AM
QUOTE(razvan_superdog @ 22 Nov 2008, 23:33)

Si m-am cutremurat! Din 12 voturi, 10 nu remarca nici un jucator si constata ca jocul a fost execrabil.
defapt sunt 11, dar am votat din greseala niciulul in loc de toti
perovalenciano
Nov 23 2008, 02:23 AM
Daca va era bine si nu stiati de ce trebuia sa vedeti acest meci si in mod sigur capatati o depresie de care va veti chinui toata iarna sa scapati. Daca nu a-ti vazut meciul bucurati-va de sarbatori.
bigbobo
Nov 23 2008, 02:53 PM
Din pacate in acest sezon primeaza la + nimeni, la - toti iar la joc penibil, slab, dezastruos etc...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.