Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului FC Brasov-Dinamo 2-0
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
cosmin targoviste
Dinamo pierde inca un meci la Brasov dupa un asa-zis meci de fotbal. Ce-ar mai fi de zis...

+Zapada
-Toti

Joc execrabil,jalnic,penibil...
COSMIN C
Ce sa mai fie de zis? M-am saturat de echipa asta, de conducere, de antrenor, de tot...
bigbobo
+ Nimeni
- toti

joc penibil... RUSINE!!!
DisKant
Penibili toti in frunte cu M Niculae si Mitea care nici n-a atins mingea..

Totusi nu l-as pune si pe Goian in aceeasi oala cu ei . Mi s-a parut cu cel putin o clasa peste toti coechipierii lui...din pacate complaining.gif
gavros
QUOTE(cosmin targoviste @ 22 Nov 2008, 16:12) *
+Zapada

prima oara am crezut ca te referi la jucatorul ala de la steua goodone.gif
Florin_Bogdan
de 3-4 meciuri tot zic acelasi lucru.. Suntem PRAF!....
gavros
nu am vazut meciul si m-am uitat la rezulatul de pe prima pagina care spune totul, nu l-am vazut deloc pe stelea
chiar nu am avut niciun sut pe poarta ???
POOL
Am avut la poarta. Degajarile alea penibile ale lui Blay. Cristea iarasi cred ca nu trebuia bagat. Pe zapada aia a fost 0. Nu a dat o pasa calumea.
Mirunik
Niste nesimtiti, neputinciosii naibii.
Sondajul nici nu-si avea rostul, meci evident mizerabil, o echipa de gradinita facea egal cu ei.
razvan_superdog
OOOPS! N-am vazut meciul si am vrut si eu sa vad "remarcatii" partidei si caracterizarea voastra asupra jocului.
Si m-am cutremurat! Din 12 voturi, 10 nu remarca nici un jucator si constata ca jocul a fost execrabil.
E clar, iar "am jucat un fotbal bun" dar n-am avut noroc, a nins, nu s-a vazut bine poarta, mingea a fost portocalie, aerul a fost rarefiat, iarba inghetata si baietii un pic neinspirati. Jucatorii de culoare (Blay, J.Cesar si Diabate) probabil s-au speriat de albul zapezii, Cristea a fost deranjat in piruetele lui spre propria poarta de terenul inghetat, Izvoranu a jucat pe un post nou, Mitea si Marius Niculae nu sunt inca pusi la punct cu pregatirea fizica, Torje are psihicul la pamant dupa ce l-a amendat politia si a dat autogol la nationala de tineret, Andrei Cristea si Miranda nu s-au putut dezlipi de mentalitatea de rezerva, asa ca e normal sa mai luam din cand in cand bataie.
Nu-i nimic, vine vacanta, baietii se vor odihni si isi vor numara sutele mii de euro pe care le incaseaza an de an de la Dinamo.
gavros
QUOTE(razvan_superdog @ 22 Nov 2008, 23:33) *
Si m-am cutremurat! Din 12 voturi, 10 nu remarca nici un jucator si constata ca jocul a fost execrabil.

defapt sunt 11, dar am votat din greseala niciulul in loc de toti doglaugh.gif
perovalenciano
Daca va era bine si nu stiati de ce trebuia sa vedeti acest meci si in mod sigur capatati o depresie de care va veti chinui toata iarna sa scapati. Daca nu a-ti vazut meciul bucurati-va de sarbatori.
bigbobo
Din pacate in acest sezon primeaza la + nimeni, la - toti iar la joc penibil, slab, dezastruos etc...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.