qsl111
Oct 28 2004, 11:28 AM
Azi dimineata a decedat Serginho,fundasul lui Sao Caetano,in timpul unui meci de campionat cu Sao Paolo.Aparent a fost vorba de un infarct.Acum cateva luni a murit tot pe teren in timpul unui meci un tanar maghiar,imi cer scuze ca imi scapa numele,jucator la Benfica,pentru ca in urma cu doar cateva zile sa se fi intamplat acelasi lucru cu Foe,camerunezul lui Manchester City.Aducandu-ne aminte de curtea noastra,unde s-au intamplat multe si poate nu era cazul,stau sa ma gandesc ca poate a fi fotbalist inseamna mai mult decat ceea ce credem noi.Este inadmisibil,in fiecare an mor 3-4 oameni pe teren,si altii in afara lui....Fifa nu face nimic.Incearca ea sa reduca numarul de meciuri scotand o faza a grupelor din CL sau introducand una in UEFA,dar este inadmisibil ca un fotbalist de valoare sa joace 50-60 de meciuri inca pe sezon...Poate ar trebui facut ceva.Sau poate banii suntmai importanti.Ideea este ca poate putem sa fim mai rezervati cand unii cer vacante ...si sa nu-i atacam pe toate fronturile cum am facut-o si eu ...stim cu totii la cine ma refer.
Sezran
Oct 28 2004, 02:40 PM
nu e inadmisibil sa joace. e inadmisibil sa nu se pregateasca asa cum trebuie sau sa fie trecuti cu vederea la controlul medical.
gindeste-te la cei care lucreaza in mina sau la furnale. uneori 365 de zile pe an (ca mai sar si concediile). oricum peste 300 de zile. e mai greu sa stai o zi in mina sau la furnal sau sa alergi 90 de minute? in plus, cei care fac munci grele nu au conditiile fotbalistilor. toti cei enumerati au murit in ultimii ani. citi au murit pe teren inainte de anii 90? sa fie de vina numarul de meciuri sau altceva?
1948
Oct 28 2004, 05:42 PM
jucatorul ala maghiar de la Benfica se numea Miklos Feker ... sau cam asa ceva ...
intr`adevar poate prea multi jucatori mor pe teren in ultimul timp ... cred ca ar trebui facut ceva ... oricum ... Dumnezeu sa`l ierte pe Serginho ala ...
StefaN
Oct 28 2004, 10:20 PM
daca controalele medicale sunt facute superficial.....uite rezultatele !!
Anonymous
Oct 29 2004, 10:45 AM
era vorba de Miklos FEHER - jucator in nationala maghiara!
Daca vb de controale superficiale sa zicem ca vb de romania, cu toate ca dupa nenorocirea lui CATALIN Hîldan si Vrabioru, cel putin la cluburile mari s-a mai schgimbat ceva.
Dar afara controalele medicale sunt considerate extrem de importante, deci greseala este undeva in pregatirea jucatorilor si din pacate este sigur legata din dorinta de ajuca titulari 100% indiferent ca nu se simt bine si antrenorii&conducerile accepta situatia!
Dra va pun o alta intrebare: de ce nu s-a auzit pana acum de vre-o problema de acest gen in campionatul englez??? Acolo se joaca intr-un ritm infernal...si uite ca e treaba in regula!
flaviusO
Nov 3 2004, 10:15 PM
hmmm.... e grava rau... e clar ca se petrece ceva necurat, dar pana la urma e vorba de cate zile are fiecare, iar Serginho, Feher sau Vrabioru atatea au avut... e nedrept sa moara unii ca Hîldan sau Klein in loc de un drogat infatuat care consuma cocaina mai des ca portocalele...
1948
Nov 4 2004, 07:12 PM
flaviusO ... vad ca esti anti-mutu
flaviusO
Nov 4 2004, 08:02 PM
nu... dar parca unii nu merita sa moara... iar altii isi cam bat joc de viata si traiesc pe cai mari... bine ca a primit doar 7 luni...
1948
Nov 5 2004, 05:50 PM
da...
qsl111
Nov 5 2004, 07:02 PM
Ma nu cred ca am fost inteles.Ceea ce am vrut eu sa spun este ca poate exista ceva mai profund in spatele vietii de fotbalist.Poate stresul si emotiile sau 60-70.000 oameni care te huiduie la un meci important sunt mai importante decat banii castigati de pe urma acestui sport...la unii oameni.De aceea poate ar trebui sa fim mai indulgenti cu unele persoane care cer vacanta pentru a petrece mai mult timp cu familia ,sau sa le oferim compasiunea noastra macar ,altor oameni care au calcat stramb intr-un moment delicat al vietii.Toti gresim,doar unii recunoastem insa...Nu toti avem nervi de otel si nu toti putem rezista in postura lui Beckham de ex. Poate radeti,dar ganditi-va putin ca o persoana slaba de nervi clacheaza dupa 20-30 de meciuri importante intr-un sezon.Si de aici pana la un atac de cord care poate fi lesne pus sub semnul divinitatii nu mai este mult...
flaviusO
Nov 5 2004, 07:50 PM
am inteles de la inceput ce ai vrut sa spui, dar nu ne cere sa fim indulgenti cu unii ca Semeghin sau Iordache... astia isi bat joc de viata si mai ales de noi... Da Tames merita sa fie inteles mai ales acum cand si-a pierdut tatal... sa fie tare si sa revina mai puternic si sa dea goluri mai frumoase ca cele cu National sau Foresta!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.