Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FC Brasov 2-0 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2
POOL
Poi nu va e clar? Cand Dinamo castiga, meritul iir evine lui Rednic, cand DInamo pierde, se gasesc tot felul de scuze,, gen autobaza, se da vina subtil pe jucatori, sau pe alti factori.
Leaveyou
QUOTE(Mirunik @ 23 Nov 2008, 0:25) *
Meciul asta vreau sa mi-l sterg repede-repede din minte.

Hai la Tavernă soro să-l ștergem cu ceva tare ! 010.gif Cu un cui.
Mirunik
QUOTE(COSMIN C @ 22 Nov 2008, 16:48) *
Praf, pulbere, tandari....Sper sa nu castigam titlul. Ar fi norocul prostului si nu vreau asta.

QUOTE(Leaveyou @ 22 Nov 2008, 23:54) *
De ce ? icon_eek.gif

Nici eu nu vreau sa intram cu mizeria asta de joc in grupele Ligii, ca sa aiba cu ce-si umple buzunarele hotii astia.
De fapt, si aici intervine masochismul, acelassi care m-a facut sa deger pe stadion desi eram convinsa ca ne bate Brasovul, vreau sa terminam exact acolo unde meritam. Sau, cu un pic de noroc, mai jos. Sa saraceasca turcaletele si borcea cum a saracit rapidul Copos. Sa dispara din Stefan cel Mare porcimea. Ca doar asa avem sanse sa scapam de leprele astea.
Si Dinamo nu va muri fara ei.
perovalenciano
Cu urziceniul a fost arbitrul , astazi a fost terenul si tot asa o sa jucam in CL. al scuzacilor. PENIBILI!!!!!!!!!!!
Florin_Dinamo
Meciul a fost atat de slab incat am crezut ca e blat. Adica, daca s-au impacat Rednic si Lucescu, ma gandeam ca i-a si dat Rednic cele 3 puncte lui Lucescu junior, sa fie siguri de impacare. Cine a fost portar la Brasov astazi? Sau... a avut Brasovul portar astazi?
reddog_sv
Am vazut doar ultima jumatate de ora din prima repriza...eram optimist..nu ma asteptam sa nu scoatem macar un egal..oricum dupa bafta pe care am avut-o pana acum era normal sa se ajunga aici..
bigbobo
QUOTE(antisteaua @ 22 Nov 2008, 20:33) *
Vad ca borcea tot spune prin ziare ca Dinamo are cel mai mare buget, de parca asta m-ar interesa pe mine ca suporter. Pe mine ma intereseaza rezultatele si nu prostia din capul lor. Un manager bun scoate dintr-un buget, indiferent cat de mare ar fi acesta, maximul posibil. Deci asteptam de la borcea sa spuna ca desi nu au avut un buget prea mare Dinamo are jucatori care joaca bine si echipa este pe primul loc. Dar cui sa-i ceri asta? Lui borcea si zugravului?

Mai rau e ca nu vrea sa mai faca niciun transfer in pauza de iarna... Pai in retur avem toate sansele sa depasim recordul de trista amintire 007...
Max
QUOTE(COSMIN C @ 22 Nov 2008, 16:48) *
Praf, pulbere, tandari....Sper sa nu castigam titlul. Ar fi norocul prostului si nu vreau asta.

Corect, nu vreau ca borcea sa-si bata joc de sentimentele mele, dorinta lui nu coincide cu a mea.
Eu vreau in CL pe bune nu in urma unui pariu cu jiji.
marcher
QUOTE(Max @ 18 Nov 2008, 19:18) *
Ion..care toarna'n cur beton...

Cu maximul respect ce ti-l port, era vorba de "anton"...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.