COSMIN C
Nov 17 2008, 10:33 AM
Sambata, 22 noiembrie, Dinamo se deplaseaza la Brasov pentru penultima etapa a turului. Partida incepe la ora 14:00 si va fi transmisa probabil de gasca slugilor proaste.
Statisticile consemneaza prima intalnire oficiala dintre cele doua echipe acum 51 de ani, pe 3 octombrie, la Bucuresti, cand echipa Brasovului se numea Energia Steagul Rosu Stalin, meci incheiat la egalitae, 1-1.
De atunci s-au mai disputat 77 de partide . Bilantul general: 78 de meciuri, 43 de victorii Dinamo, 15 egaluri si 20 de victorii pentru brasoveni.
La Brasov s-au jucat 39 de meciuri, 19 victorii Steagul ( mai apoi FCM-ul), 11 egaluri si 9 victorii Dinamo.
bigbobo
Nov 17 2008, 10:52 AM
Dupa ce ieri "ne-am revenit" m-a cuprins iarasi frica. Sper macar intr-un egal cu Brasovu'...
Clau_Goool
Nov 17 2008, 11:13 AM
Meci greu la Brasov, 100% sigur ca nu vom castiga, cel mai probabil un egal sau o infrangere, dar mai degraba un egal...
Leaveyou
Nov 17 2008, 11:26 AM
Dacă Ropotan ar avea pauză, dacă Boștină s-ar odihni, dacă Prințesa obosită ar rămâne adormită pe bancă, poate am avea o șansă ... Grav este că nu avem nimic să înlocuim mâinile moarte.
reddog_sv
Nov 17 2008, 11:32 AM
Meci foarte greu..in mod normal nu am castiga dar parca vad ca prindem o zi buna..sper..
POOL
Nov 17 2008, 12:49 PM
X. Atat.
Mihai11
Nov 18 2008, 06:59 AM
CEI CE SUNT DINAMOVISTI NICIODATA NU SUNT TRISTI...
Batem.. 2(3)-0(1)
Mirunik
Nov 18 2008, 09:18 AM
La cum joaca, n-ar merita sa cistige nesimtitii astia cu Brasovul. Noi n-am merita sa piarda Dinamo. Hai c-o dau la pace si zic X.
bogdy_pc
Nov 18 2008, 11:22 AM
nu mai i iese lui Razvan egalul, s-a terminat norocul lui. Castigam la Brasov, dar chinuit....
Cai Lun
Nov 18 2008, 12:02 PM
QUOTE(Leaveyou @ 17 Nov 2008, 11:26)

Dacă Ropotan ar avea pauză, dacă Boștină s-ar odihni, dacă Prințesa obosită ar rămâne adormită pe bancă, poate am avea o șansă ... Grav este că nu avem nimic să înlocuim mâinile moarte.
Ba ar fi: Bucșă, Marcu și....
gavros
Nov 18 2008, 12:27 PM
o alta echipa "mica" cu un antrenor tanar care s-a integrat perfect printre jucatori
meci greu dar de X2
Mister
Nov 18 2008, 05:11 PM
Si la Timisoara am zis ca o sa pierdem, dar jocul banatenilor m-a contrazis, au jucat foarte slab si noi am avut si oarecare noroc.Dar la Brasov chiar nu vad cum putem bate...Macar sa scoatem un egal si sa batem apoi Argesul acasa.Oricum e si o parte buna, pentru ca bag mana in foc ca Steaua bate acasa pe Urziceni si MM pica sigur de pe 1 daca noi nu ne incurcam.Urziceniul este o echipa submediocra,de locul 10, o sa se faca de ras in retur...Problema noastra ramane Steaua, de ei trebuie sa stam departe pentru ca in retur urmeaza renasterea butoanelor...de asta ma tem...Stiu ca jucam mizerabil,dar mai avem doar 2 meciuri si ar fi pacat sa ne inecam la mal...Asa ca Brasov-Dinamo pronostic X, dar cu putina sansa sper sa obtinem toate cele 3 puncte...Ma bazez ca se va intampla o minune in retur si vom juca cu totul altceva...avem destul timp pauza sa ne punem la punct fizic, sa mai revina din accidentati si sa mai transferam ceva pe la mijloc...Deci nu e totul pierdut...Acum trebuie doar sa conservam distanta fata de Steaua si sa castigam la Brasov cu orice pret...Sa nu mai zic ca si CFR e destul de aproape si poate fi periculoasa din retur, mai ales ca mai are 2 meciuri foarte usoare cu Pandurii si Gaz Metan si se mai poate apropia daca noi nu batem...
Max
Nov 18 2008, 07:18 PM
QUOTE(Cai Lun @ 18 Nov 2008, 12:02)

Ba ar fi: Bucșă, Marcu și....

Ion..care toarna'n cur beton...
Haidi bre Cai Lune ce ti-am facut noi de ne iei la misto ?
Te stiam baiat destept .
BoYkA
Nov 19 2008, 09:32 AM
Am o vaga banuiala ca nu o sa prea facem 6 puncte in ultimele 2 meciuri. Cu Brasov ori luam bataie ori egal (mai bine egal, sa nu luam bataie si de la astia) si cu Arges va fi greu dar cred ca o sa castigam. Cat despre Unirea...cred ca avem sanse sa fin campioni de iarna pt.ca ar trebui sa profitam. Noi avem cu Brasov si Fc Arges pe cand Urziceni cu Poli si Steaua. Nu ar fi o surpriza ca Unirea sa scoata mai multe puncte decat noi din astea 2 meciuri.
AU, AU, AU ce ma doare........echipa
................................................................................
................................................................................
....................................................................
DINAMO SUNTEM NOI!!!
Mirunik
Nov 19 2008, 12:33 PM
Vama a luat-o din nou pe aratura. Astea sint preturile biletelor pentru meciul cu Dinamo:
TRIBUNA a II-a - 40 LEI
TRIBUNA I - 40LEI (Sectoare: M, N, P, R, U, V, X, Z)
PELUZA - 80 LEI - (Sectoare: J, L)
TRIBUNA I - 80 LEI (Sectoare: S, T)
TRIBUNA OFICIALA - 150 LEI
Sa fie sanatos, ma mai si stresam sa gasesc masina pentru simbata...
bigbobo
Nov 19 2008, 12:44 PM
Astea sunt de la Real - Barca?... A dat foamea-n toti... E "criza" bre nenea Niculae!!!...
djmihaitza
Nov 19 2008, 01:35 PM
Citeam la ei pe forum cum ca la meciul lor cu Inter, in 2001, au fost cam aceleasi preturi.
Deci, ar trebui sa ne simtim flatati de scumpirea biletelor, ca n-a mai vazut orasul Brasov o asa echipa ... de la Internazionale Milano incoace.
Mirunik
Nov 19 2008, 01:41 PM
Tu poate ti-ai inceput ziua bine, Mihaita, dar eu numai flatata nu ma simt.
Nu stiu daca exista vreun acord intre cluburi si daca baietii din galerie vor fi sau nu afectati de preturile astea, din puctul meu de vedere meciul asta nu merita atitia bani.
Apropo, ce sectoare sint rezervate oaspetilor, ca eu n-am mai fost la meci in Brasov?
djmihaitza
Nov 19 2008, 01:49 PM

Asta e schema stadionului din Brasov, dar nu scrie nicaieri de sectoare sau care este spatiul rezervat galeriei oaspete.
redmania
Nov 19 2008, 01:54 PM
Brasovul e o echipa scarboasa, greu de ucis...Merg pe un egal, 1-1.
COSMIN C
Nov 19 2008, 01:57 PM
Toata treaba e
sa nu fim disperati sa castigam. Redmania stie.
Mirunik
Nov 19 2008, 02:03 PM
Multumesc, Mihaita.
Stadionul il stiu, oaspetii parca la sud stateau inainte de a o da jos; ma gindeam ca au separat in peluza nord si ca vor sta ambele galerii acolo.

Poate apare pe fcdinamo ceva.
Desi nici nu stiu de ce ma intereseaza, nu-i dau 80 de lei lui vama pentru nimic in lume!
Leaveyou
Nov 19 2008, 05:00 PM
QUOTE(COSMIN C @ 19 Nov 2008, 15:57)

Toata treaba e sa nu fim disperati sa castigam.
Să avem răbdare, să construim liniștiți la mijloc (Cristea, Boștină și poate îl atrag și pe Torje că are set nou de lopățele), în cercul de la mijloc să facă niște castele de nisip (pământ), să nu intrăm în panică odată cu scurgerea timpului... Asta dacă Lobonț nu prinde o zi tristă și o să trebuiască să iasă la atac.

Arătăm noi a echipă "disperată" să câștige ?
red_dogvitan
Nov 19 2008, 06:16 PM
Meci foarte dificil chiar daca la prima vedere nu pare asa insa trebuie sa castigam si Urziceniul trebuie sa faca pasul gresit!!DI-NA-MO
FarfelkugeL
Nov 19 2008, 11:59 PM
Da cineva 80 de lei pe bilet? Sincer, cred ca or sa fie 10 insi maxim.
Leaveyou
Nov 20 2008, 09:05 AM
Rednic a reacționat, spunîndu-le celor din club: "Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar dacă e nevoie, îi susțin și eu financiar pe suporteri pentru a veni la Brașov, să ne încurajeze".
S-a rezolvat !
rew
Nov 20 2008, 10:45 AM
QUOTE(Mirunik @ 19 Nov 2008, 14:03)

Stadionul il stiu, oaspetii parca la sud stateau inainte de a o da jos; ma gindeam ca au separat in peluza nord si ca vor sta ambele galerii acolo.
La ultimu meci la Brasov, cind 'cioc si pene' zicu si-a batut joc de sansa noastra de a mai lua un campionat si stadionu arata tot ca acum, am stat la peluza nord, in coltu dinspre tribuna 2. Restu peluzei era goala (mai exact, undeva pe centru erau baietii de la sud, certati cu PCH pe vremea aia) Galeria brasoveana a stat la tribuna 1.
Mirunik
Nov 20 2008, 10:56 AM
Aha, mersi. M-am gindit si eu dupa ce am postat ca brasovenii vor sta la tribuna, am scris la comentarii.
Sa vedem daca se rezolva sa luam si noi bilete tot la tribuna, sa stiu daca ma mai agit sau imi fac alte planuri pentru simbata.
miza
Nov 21 2008, 11:59 AM
peluza sud e in reconstructie si se pare ca cele doua galerii vor sta destul de aproape,la peluza nord.
mai rau e ca nu poti sa-ti iei bilet la meci pt galeria dinamovista;mi s-a spus ca n-au bilete,dinamovistii intra doar pe baza d etabel facut de jandarmerie;este o aberatie,pt ca nu-mi convine sa stau in tribune,langa stegari si sa nu ma pot manifesta prodinamo;
cred ca vom fi ambitiosi si le luam cele 3 puncte.
Mirunik
Nov 21 2008, 01:57 PM
Miza, da-mi un id de mess sau suna-l pe Mihnea la 0742/100680 in legatura cu locurile pe care le vor ocupa fanii de la Bucuresti pe stadion; o sa stam toti aproape, nu-ti fa griji

, nu ne amestecam cu stegarii.
miza
Nov 21 2008, 03:07 PM
eu vreau din suflet sa stam toti alaturi sa ne incurajam echipa,dar cei d ela casa de bilete mi-au dat bilet doar la tribuna,nu se poate la peluza....explicatia lor a fost ca trebuie sa fiu pe acel tabel idiot care cine stie daca exista cu adevarat,deci am bilet cu 40 roni,undeva la tribuna2,insa,ma voi stradui sa intru la galeria dinamovista;vreau si trebuie!
id de mess este miza00miza.
acum am venit din centrul orasul unde se afla Dinamomobilul,insa am stat aproape 2 ore langa el si....degeaba;n-a venit nimeni sa deschida,nimeni nu stia nimic.
Leaveyou
Nov 21 2008, 05:14 PM
Programul "Dinamobilului"
Vineri, Brasov, Hotel "ARO PALACE", intre orele 12.00 si 20.00
Sambata, Brasov, Hotel "ARO PALACE", intre orele 9.30 si 12.30
Acu' au adus ei tricicleta dar poate șoferul-vânzător s-a dus să doarmă și el un pic. Ieși mai pe seară.
razvan_superdog
Nov 21 2008, 11:50 PM
Un egal nu ar insemna o nenorocire, totusi cred ca va fi greu de obtinut. Astept sa vad si eu un joc bun al cainilor. Daca vom bate va fi minunat!
bigbobo
Nov 22 2008, 01:07 PM
Sunt curios cum va arata gazonu'... Daca castigam ultimile 2 meciuri o sa avem o iarna mai linistita... Sa speram ca se va si misca ceva in bine la Dinamo in pauza de iarna... FORZA DINAMO!!!...
Leaveyou
Nov 22 2008, 01:56 PM
Sper să nu se joace (scuze celor care s-au dus până acolo, dar pot merge la Poiană să tragă o răchie) că pe teren prost +-ul nostru se duce dracu' și rămânem cu munca. Ori la noi munca este pentru negri.

Asta înseamnă că Blay, Ze și care mai este nu or să intre că le îngheață instalația aia de neam prost.
bigbobo
Nov 22 2008, 04:45 PM
PRAF... Hai la manele si trabuce...
COSMIN C
Nov 22 2008, 04:48 PM
Praf, pulbere, tandari....Sper sa nu castigam titlul. Ar fi norocul prostului si nu vreau asta.
Hatzu
Nov 22 2008, 04:51 PM
Ce mai poti sa spui dupa asa meci, suntem penibili, e singurul cuvant. Sa le fie rusine jucatorilor, in primul rand, nu joaca nimic, dar nimic...
bigbobo
Nov 22 2008, 05:01 PM
In conducere niste nesimtiti, in teren niste indolenti iar antrenoru' nu poate sa motiveze 11 petarde...
PS... decat sa-l ia steaua mai bine-l luma noi...
miza
Nov 22 2008, 05:28 PM
prea multa suferinta ne aduc aceste meciuri....
nu mi-a pasat ca a nins,ca e frig,am fost acolo,sa-i sustin;acum simt atata dezamagire.....
o minune ne poate face sa ne revenim....n-as putea spune ca a fost vreunul din jucatori in forma.
Trebuie sa se faca ceva,echipa nu merge,clar!
POOL
Nov 22 2008, 05:44 PM
Teren impracticabil, joc aproape de 0, din partea ambelor formatii. A fost poate unul din cele mai urate meciuri din acest sezon. Golul 1 marcat dintr-o eroare de marcaj: Blay a stat gura casca si s-a uitat la magarul ala cum da cu capul. E un terminat, iar Rednic e mai terminat ca tot insista cu el. Daca nu aveam acele victorii cu sansa, acum ne bateam cu rapizii pentru locul 9.
Max
Nov 22 2008, 06:17 PM
Ce vreme naspa ....
dada4
Nov 22 2008, 07:38 PM
QUOTE(Max @ 22 Nov 2008, 19:17)

Ce vreme naspa ....
vreme e chiar naspa.echipa in schimb arata foarte bine.
COSMIN C
Nov 22 2008, 07:59 PM
QUOTE(POOL @ 22 Nov 2008, 17:44)

Daca nu aveam acele victorii cu sansa, acum ne bateam cu rapizii pentru locul 9.
Clar, sansa, noroc, prostia altora, despre asta e vorba, nu ca e Rednic mare antrenor care face din rahat bici. Nu are absolut nici un merit pentru locul de-l ocupam. Nu am batut steaua, nu am batut rapidul, nu urziceniul, ce mama dracului, sa nu veniti sa spuneti ca am batutu aek rocar bragadiru ca nu tine. Suntem unde suntem pentru ca am avut noroc. Dar suntem atat de cretini ca nici macar nu am invatat ca Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista...
antisteaua
Nov 22 2008, 08:33 PM
Bine dracu ca nu am vazut meciul ca ma imbolnaveam.
Ba cu Brasovul de cand ma stiu eu am avut belele la ei acasa, asa ca nu ma asteptam decat la maxim un egal, dar sa nu ai nici macar o ocazie de gol deja e prea mult.
Vad ca borcea tot spune prin ziare ca Dinamo are cel mai mare buget, de parca asta m-ar interesa pe mine ca suporter. Pe mine ma intereseaza rezultatele si nu prostia din capul lor. Un manager bun scoate dintr-un buget, indiferent cat de mare ar fi acesta, maximul posibil. Deci asteptam de la borcea sa spuna ca desi nu au avut un buget prea mare Dinamo are jucatori care joaca bine si echipa este pe primul loc. Dar cui sa-i ceri asta? Lui borcea si zugravului?
PS: Am si eu o rugaminte: daca tot folositi numele mucului pe prima pagina, renuntati macar sa-i afisati poza. Pur si simplu imi produce greata si nu spun asta asa de dragul de a o spune. Chiar imi provoaca greata. Va rog.
razvan_superdog
Nov 22 2008, 09:30 PM
Nici eu n-am vazut meciul si cred ca bine am facut. Iar faceam tensiune. Am inteles ca n-am avut nici un sut pe poarta, nici o faza de poarta, nimic, nimic, nimic. Deci putem spune ca ne-am revenit, dar ne-am pierdut la Timisoara norocul. Am vazut aproape toate meciurile din tur. N-am jucat nimic tot turul, dar ne-am imbatat cu apa rece castigand norocos puncte. Multi se intrebau ce se va intampla cand Dinamo va incepe sa joace, dar putini s-au intrebat ce se va intampla cand norocul ne va parasi.
POOL
Nov 22 2008, 09:37 PM
Mda. Timisoara s-a cam batut singura in meciul cu noi. Noi doar i-am ajutat.
Mirunik
Nov 22 2008, 10:25 PM
Nici macar nu-mi amintesc ultima oara cind am vazut un meci atit de jegos facut de jucatorii platiti de Dinamo ( care sint orice, numai dinamovisti NU! )
Imi e si sila sa nominalizez pe cineva, sa mai rostesc numele acestor tembeli.
Meciul asta vreau sa mi-l sterg repede-repede din minte.
razvan_superdog
Nov 22 2008, 11:48 PM
Dom' profesor se remarca iar cu o declaratie hazlie: "Puteai să zici că noi jucam cu minge medicinală, nu se ridica de la sol. Ei parcă aveau minge normală." Iar n-a inteles nimic. De data asta "vinovatul" pentru esec este mingea! Saracul balon rotund n-avea nimic, insa "finetea" paselor, "precizia" centrarilor, "violenta" suturilor la poarta si "delicatetea" deposedarilor sunt lucruri care pun in evidenta jocul galactic al alb-rosilor.
Leaveyou
Nov 22 2008, 11:54 PM
QUOTE(COSMIN C @ 22 Nov 2008, 18:48)

Praf, pulbere, tandari....Sper sa nu castigam titlul. Ar fi norocul prostului si nu vreau asta.
De ce ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.