Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Dinamo-Unirea Urziceni 0-1
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
stef 22
Si dupa turul acestui campionat Unirea Urziceni ramane neinvinsa in fata lui Dinamo. Pentru ca suferinta sa fie si mai mare am parasit si locul 1 al clasamentului, dupa 8 etape in care am fost lideri...
Amn_Googly87
+++ pentru cei doi Cristea si Torje

--- Bostina si Ropotan - creatie si recuperare zero.

Trebuie transferuri serioase in iarna sau o sa continue chinul...
Leaveyou
Poate or fi fost și jucători care au jucat bine. Numai că eu nu i-am văzut. Mi-a rămas în minte căderea în cur a lui Niculae, gafa lui Tamaș, pasele aiurea ale lui Izvo și nu numai ale lui, neputința de a combina, de a crea o fază cât de cât de fotbal. Tocmai ce mă bucurasem de meciul milogilor. Cred că ar fi de preferat ca jucătorii care vor să plece să fie lăsați să plece pentru că așa nu ne sunt de nici un ajutor.
Dacă Tamaș este accidentat de ce-l forțează fraților ? Bine, toți par accidentați.
bigbobo
+ nimeni
- toti

joc penibil...
Clau_Goool
+ buna gluma :)))
- toti inclusiv ceata care nu ne-a lasat sa vedem poarta incat sa tragem si noi un sut sanatos pe poarta
Prestatie : Jenanta & penibila...
Leaveyou
QUOTE(Clau_Goool @ 17 Nov 2008, 13:11) *
Prestatie : Jenanta & penibila...

și enervantă ! Distonocalmul este din nou la putere !
reddog_sv
+ Torje
- Izvoranu complaining.gif Ropotan, Bostina
Joc: mediocru
POOL
Mda. Am jucat prost. Tamas a gresit. Eu zic ca daca era Cezar pe teren, nu exista golul lui Bilasco. La faza aceea Tamas trebuia sa o respinga cu piciorul stang, numai nah cum nu e stangaci a respins-o cu spatele paremi-se aiurea. Cezar o dadea afara. Nu inteleg de ce se tot insista cu terminati cum ii Goian. Eu la fiecare meci in care joaca stau cu morcovu sa nu greseasca. Dupa meci mai apare si Vladoiu care zice ca prefera sa jucam prost si sa castigam.. Lui i s-a parut ca am jucat bine aseara? icon_rolleyes.gif Ciudat. In afara de Cristea nu a miscat nimeni la mijloc.
Dinamo are la momentul de fata, cei mai slabi fundasi de banda din ultimii 10 ani. Nici unul nu stie sa faca faza ofensiva, iar in defensiva, Blay de multe ori nu iese la timp din aparare si ii scoate pe atacanti din offside.
Florin_Bogdan
Intr`adevar.. noi chiar suntem PRAF..
gavros
+Torje, Tamas
-Bostina, Izvoranu, Ropotan
cosmin targoviste
Minunat ! Ne-am revenit !
Data viitoare amintiti-mi sa ma uit la sah...

+Torje
-Restul
Joc : "In revenire"
Mister
Jucatori iremediabil expirati:Izvoranu,Bostina
Jucatori slabi:Goian,Ropotan,Miranda,Blay
razvan_superdog
+ nimeni
- toti
joc specific (adica f. slab)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.