DiliBili
Nov 10 2008, 10:41 AM
Duminica, 6 noiembrie, Dinamo intalneste, in Groapa, Unirea Urziceni, singura echipa asupra careia nu are victorie in Divizia A / Liga 1. In cele doar 4 intalniri s-au inregistrat rezultatele:
- 18.11.2006 / Unirea 11 Dinamo (a deschis scorul I. Ganea)
- 19.05.2007 / Dinamo 1-2 Unirea (Dinamo era deja campioana, toata lumea a fost cu gandul mai mult la spectacolul de dupa meci)
- 31.10.2007 / Unirea 0-0 Dinamo (Dinamo a avut superioritate numerica mai mult de o repriza, Ricardo Gomes fiind eliminat in min.42)
- 20.04.2008 / Dinamo 11 Unirea (min. 80 Torje, min.90 B. Stancu din penalty)
Meciul va fi transmis de gașca slugilor proaste Tv, de la ora 21:00.
POOL
Nov 10 2008, 10:47 AM
Meci foarte greu. I-am vazut si in weekend contra otelarilor. Dupa ce otelu a deschis scorul, urzicenii au intors scorul in 4 minute prin Paduretu si Balan, dupa care nu le-au mai dat nici o sansa de egalare galatenilor, punand stapanire pe joc si marcand al treilea gol.
red_dogvitan
Nov 10 2008, 10:57 AM
Un meci foarte dificil pe care va trebui sa il castigam am incredere in baieti ca vor invinge la cel putin 2 goluri diferenta
The Game
Nov 10 2008, 11:13 AM
Antena 1 da steaua-timisoara in loc sa dea Dinamo - Unirea (locul 1 cu locul 2) ...
redmania
Nov 10 2008, 11:48 AM
Vom avea un meci mai greu decat cu FC Tim.
Am vazut meciul lor cu Otelul, echipa asta chiar alearga, joaca bine si va fi un meci echilibrat chiar daca se joaca la noi acasa. Am votat X pentru ca nu ma deranjeaza nici egalul in cazul in care oile fac egal cu Tim...iar noi inca avem infirmeria plina.
Totusi daca ne uitam la meciul de anul trecut cand noi eram praf si totusi aproape de victorie cred ca acum putem sa-i batem in sfarsit.
Va fi mai greu decat cu Tim pentru ca la meciul asta se asteapta mai multa lume sa batem, plecam favoriti, in timp ce in etapa precedenta ne multumeam si cu un egal in deplasare, am jucat sub presiune, jucatorii au fost concentrati si au scos MAXIM din meci.
PS Ce buna ar fi o victorie la limita dupa un meci slabut al nostru
Cai Lun
Nov 10 2008, 12:23 PM
Eu zic ca daca jucam la fel de bine ca si in meciul cu Rușinea Țării nu vom avea probleme. Mai ales că maiși revin dintre indisponibili.
bigbobo
Nov 10 2008, 12:30 PM
Nu concep sa pierdem pozitia de lider in Sfefan cel Mare si mai ales cu astia... Ne asteapta o partida grea, de acord, dar poate meciul de la Timisoara a insemnat si revenirea noastra ca echipa... Unirea cat de buna e ea, este o echipa de batut mai ales in Stefan cel Mare... Merg pe un 2 - 0 pentru Dinamo si un joc bun din partea baietilor...
Mirunik
Nov 10 2008, 03:11 PM
Cum zicea cineva pe prima pagina, acum ca am vazut ca pot, atita le trebuie sa nu joace la fel si cu Urziceniul!
Meciul nu va fi unul usor, dar parca am prins ceva curaj dupa meciul cu poli, sper ca si jucatorii simt la fel.
reddog_sv
Nov 10 2008, 05:27 PM
@Bigbobo..ce dor imi era de astfel de posturi.. sper si cred ca a venit vremea ca inainte de fiecare meci sa fim din nou increzatori...2-1 pentru noi
RED75
Nov 10 2008, 05:48 PM
Chiar daca nu mai e la echipa sper sa se indeplineasca dorinta tribunelor: "Mendy fa-i lui me.me doi copii !"
Leaveyou
Nov 10 2008, 09:52 PM
QUOTE(redmania @ 10 Nov 2008, 13:48)

PS Ce buna ar fi o victorie la limita dupa un meci slabut al nostru

Slăbuț ? Groznic, îngrozitor, fără cuvinte poa' să fie. Ăsta-i meciul la care mă doare în bașcheți cum câștigăm ... numa' să câștigăm.
Meci nașpa ! Iau egalul.
RED75
Nov 10 2008, 09:58 PM
Am avut o viziune: Ii batem cu 1-0 gol Cristea

Meci terminat cu scandalul de rigoare din partea lui me.me si dan petrescu care oricum vor face spume ca i-a furat arbitru.
cosmin targoviste
Nov 10 2008, 10:09 PM
Dan Petrescu si daca bate cu 7-0 tot "e furat" ....
Merg pe un 2-0 cu goluri Danciulescu si Andrei Cristea.
Leaveyou
Nov 10 2008, 11:16 PM
QUOTE(RED75 @ 10 Nov 2008, 23:58)

Am avut o viziune: Ii batem cu 1-0 gol Cristea

Meci terminat cu scandalul de rigoare din partea lui me.me si dan petrescu care oricum vor face spume ca i-a furat arbitru.
În viziunea aia me-me-ul era ars ?

Sau doar tăvălit ?
matador
Nov 11 2008, 01:42 PM
hai toti la stadion,ca acum echipa chiar are nevoie de noi!! cu stadionul plin putem sa intoarcem orice scor,sa ii casapim.daca o sa fim 1000 in tribuna atunci sa nu ne facem prea mult sange rau! echipa vine dupa o perioada grea si vrea sa arate ca valoarea adevarata este cea din meciul cu poli. pronostic,macar egal!
djmihaitza
Nov 14 2008, 05:26 PM
Dinamo București, echipa probabilă:
1. Lobonț - 16. Blay, 4. Tamaș, 30. Julio Cesar, 2. Diabate - 22. Torje, 25. Ropotan, 20. Ad. Cristea, 8. Boștină - 10. Dănciulescu, 9. Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.
Rezerve: 12. Dolha, 6. Homei, 5. Izvoranu, 29. Diakite, 27. Ze Kalanga, 28. Miranda, 17. Andrei Cristea.Unirea Urziceni, echipa probabilă:
1. Arlauskis - 16. Epaminonda Nicu, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 23. Bordeanu - 10. Mara, 17. Burns, 25. Pădurețu, 8. T. Bălan - 11. Onofraș, 9. Bilașco. Antrenor: Dan Petrescu.
Rezerve: 77. Grigore, 22. B. Fernandes, 3. R. Gomez, 5. Todoran, 30. S. Frunză, 15. Dănălache.
Absenți: Apostol (suspendat)
Palmares: 4 0 3 1 3-4Primul meci: 1-1, la 18 noiembrie 2006, la Urziceni. Pentru Dinamo a marcat Ionel Ganea.
Ultimul meci jucat la București: 1-1, la 20 aprilie 2008. Pentru Dinamo a marcat Gabi Torje.
Singura victorie a oaspeților: 2-1, în anul 2007.
Dinamo București nu a reușit să obțină nicio victorie în meciurile directe cu Unirea Urziceni.
redmania
Nov 14 2008, 10:57 PM
mihaitza, de unde ai luat echipa probabila ???
o prima greseala, Bostina e trecut mijlocas stanga si Ad. Cristea in centru...cand tot sezonul a fost invers
Florin_Dinamo
Nov 14 2008, 11:26 PM
QUOTE(RED75 @ 10 Nov 2008, 22:58)

Am avut o viziune: Ii batem cu 1-0 gol
Cristea 
Care Cristea? Sa nu cumva sa-mi zici A.Cristea.
djmihaitza
Nov 14 2008, 11:47 PM
QUOTE(redmania @ 14 Nov 2008, 22:57)

mihaitza, de unde ai luat echipa probabila ???
De pe
MediaFax, d-aia am pus si semnul intrebarii in dreptul lui Apostol, pentru ca eu stiam ca i-a expirat etapa de suspendare in meciul de Cupa Romaniei. Dar nu sunt sigur, deci nu bag mana-n foc. Cred ca el a avut cumul de galbene, nu eliminare cum a fost in cazurile lui Ropo si Bostina.
Si mai cred ca n-o sa-l forteze pe Niculae din primu' minut.
DiliBili
Nov 14 2008, 11:53 PM
Apostol a luat rosu in meciul din campionat. La fel ca si cei 2 de la Dinamo, a primit o etapa de suspendare. Si cum a stat in meciul din Cupa Romaniei va juca duminica.
redmania
Nov 15 2008, 01:46 AM
QUOTE(djmihaitza @ 14 Nov 2008, 23:47)

Dar nu sunt sigur, deci nu bag mana-n foc. Cred ca el a avut cumul de galbene, nu eliminare cum a fost in cazurile lui Ropo si Bostina.
Am vazut si eu meciul cu Otelul, 100% a luat rosu deci va putea juca duminica.
marcher
Nov 15 2008, 03:24 PM
1 solist...sa moara avortonul ce-si boteaza fetele dupa numele bagaboantelor londoneze.
red_dog_rahova
Nov 15 2008, 03:42 PM
sunt optimist ca vom lua 3 puncte....sa moara toata sleahta ovina....
Florin_Dinamo
Nov 15 2008, 05:19 PM
Cica ne arbitreaza Marius Avram din Bucuresti. Cum sa fie arbitru din Buc la meciurile noastre cu echipe din provincie? Nu e interzis de regulament?
reddog_sv
Nov 15 2008, 05:59 PM
Bre Florine
Clau_Goool
Nov 15 2008, 06:08 PM
Meci usor, 3 puncte lejere...
POOL
Nov 16 2008, 11:51 AM
QUOTE(Florin_Dinamo @ 15 Nov 2008, 17:19)

Cica ne arbitreaza Marius Avram din Bucuresti. Cum sa fie arbitru din Buc la meciurile noastre cu echipe din provincie? Nu e interzis de regulament?
Mi se pare ca s-a schimbat regulamentul de anul acesta arbitrii din bucuresti pot arbitra echipe din capitala cand joaca impotriva unei echipe din provincie. Mi se pare ca decizia asta avantajeaza mult echipele din bucuresti.
costin91
Nov 16 2008, 01:13 PM
Spargem gheata, prima noastra victorie
The Game
Nov 16 2008, 01:46 PM
@POOL, aiurea. De unde stii tu de exemplu ca Marius Avram nu e stelist de exemplu?
cosmin targoviste
Nov 16 2008, 01:55 PM
Din contra.Dezavantajul este pentru echipele din Bucuresti.Toata presiunea pusa pe arbitru in situatia aceasta,poate face ca el sa greseasca grav in defavoarea celor pe care este suspectat ca ii va ajuta . In plus,daca de exemplu diseara Dinamo castiga si arbitrul face o greseala cat de mica , fiti siguri ca mihaela si cu Petrescu vor sarii de fund in sus.
Max
Nov 16 2008, 03:44 PM
Violati-l, batjocoriti-l, torturati-l si omorati-l pe mm...
djmihaitza
Nov 16 2008, 03:56 PM
... Si pe Gabi Safta, sluga prostituatei mimi. Sunt singurele personaje pe care le dispretuiesc la maxim de la Urziceni.
Sa-i facem diseara sa spumege de furie si-apoi sa-i internam la "Spitalu' 9".
Rexton_reddog
Nov 16 2008, 03:57 PM
cum am pus si la pariuri : x pauza (1-1) si 1 final ( 2-1) .e meci greu , dar avem 4 jucatori in forma(2*Cristea , Danciu si Torje) si unu' in forma constant foarte buna(Lobont). Cred ca vom face un meci frumos cu multe ocazii p poarta si nu stiu de ce cred ca mai ales in repriza a doua o sa demonstram ca meritam pe deplin locul I.
Radu10mai
Nov 16 2008, 05:55 PM
numa sa nu fluiere cumva arbitrul vreun fault in favoarea noastra, ca isi scoate iar mihaela echipa de pe teren...
sea_reddog
Nov 16 2008, 06:20 PM
Niste siteuri unde se poate vedea meciul, stie cineva? in afara de cooltv si programe tv on line....Oricum CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA.....AUGH AUGH AUGH
DiliBili
Nov 16 2008, 06:40 PM
mm si-a pierdut sotul. Poate reusiti sa o ajutati ... ultima oara a fost vazut ieri, la Bacau
Click to view attachment
cosmin targoviste
Nov 16 2008, 06:58 PM
QUOTE(Max @ 16 Nov 2008, 15:44)

Violati-l pe mm...
Nu o faceti ! O sa ii placa !
Florin_Bogdan
Nov 16 2008, 11:48 PM
Da noi chiar suntem praf....
mrbodo2002
Nov 16 2008, 11:51 PM
Iar a gafat Tamas!
DiliBili
Nov 17 2008, 12:14 AM
Chiar nu conteaza cine a mai gafat, atat timp cat Dinamo nu a fost in stare sa construiasca nimic. Toti ne incapatanam sa credem ca avem echipa de primul loc. Declaratiile handicapatilor de la rivali nu fac decat sa prinda contur: am pierdut cu CFR, Rapid, Unirea, am fost dominati de oi... Am batut si noi pe puli aek bragadiru, pe bune sau nu doar borcea cu iancu "stie". Transferurile din aceasta vara vad ca sunt reusite in opinia multor useri pe DinamoMania ... Dar intreb si eu, ca prostul, ce dracu transferuri am facut? Oricum, imi mentin parerea mea mai veche, atat timp cat sunt astia in conducere, Dinamo va fi o echipa care chiar daca va castiga campionatul pe bune tot va fi suspectata de lucruri necurate.
bigbobo
Nov 17 2008, 10:10 AM
Este rusinos sa nu castigi niciun meci din 5 in fata celor de la Urziceni... Nu e nimic de comentat dupa prestatia de sambata seara...
Clau_Goool
Nov 17 2008, 11:08 AM
Am jucat slab, am pierdut pe merit. Atata vreme cat o repriza intreaga nu suntem in stare sa tragem o datape poarta, doar o tentativa de minge care cade pe bara din partea Printesei care defapt dorea sa dea mingea in tribuna nu este de ajuns. N-am jucat nimic, iar neputinta s-a vazut la golul primit, minge pierduta la mijlocul terenului, cei care au pierdut-o s-au aruncat pe jos, iar continuarea a fost un gol in poarta lui Lobby... Prestatie penibila!
reddog_sv
Nov 17 2008, 11:29 AM
Ni s-a terminat in sfarsit si bafta, nu ma asteptam sa-i vad pe urzicati cu autobaza in poarta...mai avem sanse destul de mari sa fim campioni de toamna dar mai important era sa se uite spurcatii si mai in sus la noi..sa mai rupa scaunde meci de meci..
marcher
Nov 17 2008, 02:54 PM
Am luat-o peste bot de ne-au iesit toate fumurile din cap...mm, buursucu si orasul fara semafoare, ne-au asezat acolo unde se pare ca ne e locul. La agricultura , tot se pricepe supervedeta Niculae la arat. Fi-r-ati voi sa fiti de neispraviti, se rasuceste Dumitrache in mormant, atacanti de mucava ce santeti.
red_dogvitan
Nov 17 2008, 04:33 PM
Ne-am batut taranii pentru a 5 a oara......asta e acum trebuie sa castigam la Brasov neaparat iar descultii trebuie sa se impiedice etapa viitoare
RED75
Nov 17 2008, 08:43 PM
O rusine care cu greu poate fi spalata. Cum dracu sa ai palmares negativ in fata unei echipe ca Urziceni ? Si ce e mai rau decat sa joci atat de penibil acasa impotriva echipei conduse de o menajera bonava la cap ? FMM mehme
COSMIN C
Nov 17 2008, 10:34 PM
QUOTE(red_dogvitan @ 17 Nov 2008, 16:33)

Ne-am batut taranii pentru a 5 a oara......asta e acum trebuie sa castigam la Brasov neaparat iar descultii trebuie sa se impiedice etapa viitoare
Numai a doua oara, n-o mai lua asa in tragic, am reusit si 3 egaluri.
marcher
Nov 17 2008, 11:18 PM
Acum sîntem consolati...
Mister
Nov 18 2008, 04:47 PM
Un meci foarte slab facut de noi,ingrozitor as spune chiar...Nu e posibil ca la 0-1 sa nu ai o tresarire de orgoliu si sa nu presezi Urziceniul nici macar cateva minute pe final...A fost umilitor sa vad cum Dinamo nu reuseste sa ajunga la poarta adversa.Problema este in continuare in linia de mijloc,acolo unde Ropotan si Bostina sunt punctul slab,iar Cristea nu isi poate asuma calitatea de lider al echipei.Mai mult, cu accidentarea lui Bratu, avem mari probleme si in atac.Iar Izvoranu este ingrozitor in aparare, nu ajuta deloc mijlocul, avem mare nevoie de niste transferuri in vara.Macar sa revina Zicu si sa ii ia locul lui Bostina ca nu il mai suport pe figurantul asta care nici nu alearga,nici nu dribleaza,nici nu stie sa traga la poarta...E expirat...
razvan_superdog
Nov 18 2008, 10:57 PM
Jocul extrem de slab - obisnuit pentru tot acest sezon de toamna - n-a mai fost salvat de un rezultat pozitiv. Ca mai mereu n-am construit nimic, am pasat extrem de lent si am ajuns extrem de rar in careul advers. Practic am avut doar vreo doua faze de poarta in tot meciul. Din pacate, Rednic isi continua declaratiile "hazlii" in opinia lui si penibile in opinia mea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.