Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului FC AEK Timisoara - Dinamo 0 - 3, voteaza cel mai bun dinamovist!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
Amn_Googly87
Dinamo face un joc bun si castiga deplasarea de la Timisoara cu 3-0. Din partea mea, plusuri pentru toata echipa mai putin Miranda din pacate.
Mirunik
Tamas, Torje, Cristea, Danciu, Lobont cu +++
Ropo si Boshtina cu ++, pentru rosiile alea mai ales...
Restu` mult mai bine ca de obicei adica +
Cu exceptia aluia cu nume de suc, care ii ia locul lui Bostina - il trec la morti! Ce nu-l suportam pina acum, apai ce-a facut in seara asta a pus capac! complaining.gif
gavros
+Tamas, a jucat fara greseala (defapt a fost una mica tongue.gif,dar neinsemnata )
-Miranda
jocul cel mai bun de pana acum
rezultatul de neprezentare
razvan_superdog
In sfarsit si primul meci BUN.

Remarcatii mei sunt culmea tocmai cei pe care i-am criticat din greu in acesta toamna: Cristea (printul), Ropo, Torje si Bostina. Un mare plus pentru Danciu.
O nota buna si pentru aparatori.

La minus: Miranda - penibil de slab.
Morpheuss
+Danciulescu,Cristea, Torje, Bostina
-Mirinda
Joc bun.
super_dog
Mie mi-au placut Cristea si Torje .... de la ei a plecat tot. Daca mijlocul merge, vin si golurile. L-as aminti si pe Danciu, care chiar daca nu a avut un meci formidabil a avut o evolutie mult peste cele precedente. Bravo, tot asa ... picioarele pe pamant si vom avea si rezultate.
DinamoEver
s-au achitat bine de sarcini: Izvoranu Lobont Blay Bostina Ropotan
au jucat foarte bine: Danciulescu Adrian Cristea Andrei Cristea Torje
slabi uneori chiar penibili : Goian Miranda
Joc per ansamblu - extraordinar
super dog female
Eu vreau sa dau + intregii echipe, (- un jucator), chiar daca unii mi-au placut mai mult.., pentru incurajare
La minus, din pacate nu pot sa-l trec cu vederea pe Miranda...dezamagitor
Joc bun spre foarte bun
rew
+ Lobont , in rest aceiasi ghertoi care calca pe minge
- miranda

joc mediocru, de vacanta, am intilnit un adversar de divizia B. 3-0 nu inseamna neaparat spectacol, ci doar adversar penibil, degeaba se umfla Rednic in pene.
cosmin targoviste
+toti
-niciunul

S-au achitat de sarcini,au jucat perfect in aparare.Miranda m-a enervat la cele 2 faze penibile,dar in rest n-a gresit mingile si a intrat in combinatii cu Torje si Danciu.A avut un rol important in mentinerea posesiei fiind singurul care le-a facut fata uriasilor banateni.
Cat despre cartonasele de pe final...scopul scuza mijloacele.E bine ca ii avem pentru meciul cu Urziceni.

Joc : foarte bun.un mare plus pentru Rednic.

Il rog pe DinamoEver sa imi zica de ce Goian a fost "slab,uneori chiar penibil".Vreau exemple concrete.Apararea a fost PERFECTA aseara.Toate fazele fixe au fost jucate magistral.La meciul cu CFR , AEK Timisoara a avut ocazii numai din faze fixe,de acolo venind si cele doua goluri.CU noi,nu au avut nicio sansa la centrari,Lobont Tamas si Goian facand legea in careul nostru.
The Game
+ Lobont, Danciu
- - - miranda (penibil, e din alt film)

Joc bun, timisorenii dupa primul autogol s-au pierdut, am profitat.
mihaiul90
De foarte mult timp nu am mai vazut pe Dinamo jucand asa de bine... am ramas impresionat. A fost intradevar un joc foarte bun. Printre remarcati se numara Tamas, Adrian Cristea si Danciulescu.
Miranda a fost execrabil si Bostina la fel, cat de tare a putut sa ma enerveze la faza la care a luat al doilea galben... pe amandoua le-a luat in acelasi stil. Zici ca el ar fi marea vedeta ce trebuie menajata pentru meciurile importante ce vor urma complaining.gif
reddog_sv
+ toti mai putin miranda..de data asta m-am convins ca e o gluma de fotbalist..n-are pic de treaba ciu sportul asta...daca fotbalul s-ar juca pe ratari ar lua balonul de aur complaining.gif
Torje incepe si el in sfarsit sa arate ca isi merita banii
Joc : cum de mult n-am mai vazut
DisKant
@ The Game

Nu cred ca e din alt film,cred ca e din alta retea icon_frown.gif icon_mrgreen.gif

Oricum, pe mine pe langa Miranda m-a mai enervat si incompetentu ala de Bostina . De fapt n-am putut sa il sufar niciodata iar faza asta cu eliminarea a pus capac . Oare cat de important se vede el in jocul echipei astfel incat sa se menajeze pt meciul cu Urziceni ? Mie mi se pare ca el e degeaba pe teren, nu ajuta cu nimic nici la faza ofensiva nici la cea defensiva. Are 0 recuperari, 0 pase filtrante, 0 centrari reusite, 0 pase decisive...si lista poate continua . Zicu ..oricat de indolent ar fi , este de 1231847 ori mai bun decat caricatura asta complaining.gif .

De fapt daca stau sa ma gandesc mai bine, noi am avea un prim 11 destul de bun odata cu revenirile lui Pulhac , Zicu ,Bratu , Julio Cesar.... + ca sunt in crestere de forma si Torje,Cristea, Ropotan, Danciu .... Eu unul astept cu nerabdare returul cand sper sa redevenim echipa de acum 2-3 ani ultras.gif
redmania
Cel mai bun : Adi Cristea
Cel mai slab : Am votat Izvoranu... insa mai aveam vreo 2 clienti (Miranda, Goian).

Joc : Foarte bun (ajutat si de marcarea primului gol relativ repede)

Rednic : nota 10, a pregatit meciul excelent, nu au miscat aia deloc. Iar la fazele fixe nu am avut nici un fel de probleme, nici macar una, semn ca i-a studiat atent si i-a anihilat complet.

Nu-l certati pe Bostina, la primul (auto)gol de aseara el a centrat. Aseaza jocul la mijloc, are experienta, centreaza excelent (are cea mai buna centrare din intreg lotul nostru). Fara el la mijloc jocul nostru sufera, o sa vedeti chinuiala cu Botosani fara el...chiar daca e echipa slaba de B.
the dog azza
la + toti chiar si miranda....totusi s-a zbatut foarte mult...a combinat cu danciu si torje...ce au unii cu bostina????a centrat la primul gol...plus ca a fost mult mai bun decat in alte meciuri
la - ar fi totusi mitea...asta nu mai reuseste nici macar un dribling

@rew....se pare ca nu toata lumea se pricepe la fotbal....
sau e doar asa ca sa fii contra celorlalti???
The Game
QUOTE(redmania @ 9 Nov 2008, 15:16) *
Nu-l certati pe Bostina, la primul (auto)gol de aseara el a centrat.

Asta da argument.
Cel_mai_rosu
Joc bun , as spune spre foarte bun , toata echipa a jucat bine , inclusiv si miranda care la autogol s-a luptat cu brezynsky si astfel acesta a bagat-o in atze :) !
antisteaua
Joc foarte bun, Danciulescu foarte bun, de fapt toata echipa a jucat foarte bine. Felicitari si sa o tina tot asa!
RED75
Se adună deceniile și blestemul nu se ridică de pe Bega. Una peste alta, se pare ca o intreagă generatie de frustrați violeți vor da ortu popii fără să-și vadă implinit maretul vis de a bate Dinamo.... Sa fim generosi, poate organizam un amical in scopuri caritabile sa le curmam suferinta.
bigbobo
+ Danciu, Cristea

- Mirinda

Joc bun
POOL
+ mijlocul lui Dinamo. Pot sa zic ca asta a fost poate primul sau al doilea meci din sezonul asta, castigat de Dinamo la mijlocul terenului. Cristea, Ropo si Torje au jucat extraordinar si asta s-a vazut prin recuperarile lui Ropo si prin fazele create in special de Cristea si Torje.
-Miranda, care a fost jenant in prima repriza. Sarea mingea din el ca din beton.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.