Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FC Timisoara 0-3 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2
DisKant
Optimistule 010.gif . Oricum in mare parte iti dau dreptate.Ma uit la clipuri cu Dinamo de acum 2-3 ani si mi se pare incredibil cat de repede ajungeam atunci la poarta adversa si cat de haotic jucam acum . Am realizat de fapt ca in prezent noi jucam cam ce joaca oile de vreo 2 ani incoace adica fara nicio idee,cu mingi lungi direct pe varfuri si fara ca mijlocasii sa participe la constructie...Din pacate am ajuns sa regret jucatori ca Vlad Munteanu, Tames, Baltoi, Grigorie...
razvan_superdog
Daca vom pleca neinvinsi de la Timisoara ar trebui sa fim multumiti. Nu stiu de ce - nu am nici un motiv rezonabil - presimt ca vom face un meci mult mai bun decat ultimele meciuri jucate si poate chiar vom bate. Nu-nteleg de unde am atata optimism mai ales ca avem infirmeria plina, dar asta-i ce-am simtit toata saptamana.
matador
facem egal
reddog_sv
Ar fi bun si un egal...dar nu m-ar surprinde foarte mult chiar si o victorie de-a noastra...daca nici acu' nu ne bat astia..mai trebuie sa treaca inca 11 ani s-o faca....
gavros
cavalerul teuton cand pleca la lupta, o pune pe poli jos si-ncepe s-o ....
matador
mah acum ce draci mai au astia pe ei de arunca cu torte,conducem,jucam bine...si nu imi spuneti de scuza cu bannerul
Achiles
Dinamo a inceput sa joace fotbal ...

Va dati seama cum o sa arate Dinamo cu Cesar, Bratu, Niculee, Zicu si Pulhac pe teren ?

FORZA DINAMO !!!

Sper ca la iarna sa intarim lotul ...
RED75
QUOTE(RED75 @ 5 Nov 2008, 0:05) *
Le dam 3-0. Hatrick Mirinda busted_blue.gif

verystrange.gif

He, he, he. .... Ori Rednic e superantrenor si a facut din rahat bici, ori aia de la Timisoara au mancat ceva stricat si au dat in "emeningita". Nu stiu daca sa invoc "super-bulanul" cu cele doua autogoluri, dar sa bati cu 3-0 in conditiile in care Mirinda iese cu mingea de pe teren ca un pusti din curtea scolii e o mare realizare.

Una peste alta, bravo baieti ! Era pacat sa-i dam satisfactie Lui Jabba si galeriei de violeți.

p.s Dar sa nu uitam, daca ajungem in Liga in stilul asta, ne calca aia pe cap mai ceva ca pe ovine.
Morpheuss
Nu stiu cum, dar azi Dinamo a jucat bine. Am avut si noroc. Cristea, Torje par in crestere de forma si asta se reflecta in jocul lui Dinamo. Nici Bostina n-a stat rau in teren.

Ramanem lideri si vom fi campioni la sfarsit mainchin.gif
gavros
si uite ca a venit si raspunsul la intrebare "ce se intampla cand Dinamo va juca cat de cat bine"
razvan_superdog
Aseara am prorocit "Nu stiu de ce - nu am nici un motiv rezonabil - presimt ca vom face un meci mult mai bun decat ultimele meciuri jucate si poate chiar vom bate. Nu-nteleg de unde am atata optimism mai ales ca avem infirmeria plina, dar asta-i ce-am simtit toata saptamana". . Nu cred ca mai am ce comenta. Cred doar ca rezultatele din acest tur le datoram lui Catalin Hîldan, care ne vegheaza si ajuta meci de meci si care a pus o vorba buna pentru noi la sefu' al mare!
antisteaua
Ba nu am vazut asa meci de nu mai stiu cand. Pase multe pe varfuri, joc pe poarta, goluri si autogoluri, ratari, o nebunie. La 3-0 Dinamo facea presing in careul bragadirenilor!!! Asa ceva nu am vazut la Dinamo din vremea in care Mister era antrenor.
Ce poti sa spui decat felicitari si jos palaria. Asa va vrem mereu.
COSMIN C
N-am vazut meciul din cauza de chef de sf Mihail si Gavril. Deci nu tv, nu net. Noroc cu prietenii. Primul sms suna asa: "A inscris Brezinsky...in poarta lor ". Mi-a zis, perfect, da Doamne sa jucam sub orice critica si sa-i batem cu autogolul astuia. Ar fi fost mai mult decta o vitorie din penalty inventat in min 94 cum zicea cineva zilele trecute pe undeva pe aici. Stiu, sadism. La sms-ul nr 2-0 nu mi-a venit sa cred, iar la al treilea, am zis, clar, astia isi bat joc de mine.

Din ce spuneti voi meciul asta e comparabil cu 4-2 din ghena? Nici pe ala nu l-am vazut decat in reluare....Stiu ca am pe noroc.. bigcry.gif
Hugo Boss
raspunsul e clar si raspicat : NU !
Mirunik
Cosmin, piaza rea
Deci ce sa intelegem noi de-aici?
1. ca esti sadic
2. ca Dinamo joaca bine cind tu stai departe de stadion / televizor

Asa ca ia vezi poate iti planifici de pe acum un concediu la Mediterana prin 16 mai... taunt2.gif
Me_Sama
In cazul asta, Cosmin, ma ofer sa-ti cumpar bautura la fiecare meci al lui Dinamo, numai sa stai departe de stadion/tv/net tongue.gif
Nu se poate compara cu acel celebru 4-2 pentru ca nimic nu se compara cu umilirea oilor la ele acasa, dar, in rest, referindu-ne strict la modul in care a jucat Dinamo, am fost p-aproape. Incredibil cat de bine au jucat baietii. Daca ar juca asa mereu... mainchin.gif
COSMIN C
Normal ca la modul in care am jucat , am abordat meciul, m-am refeirt. Cum sa comparam o victorie in fata astora cu o victorie impotriva spurcatilor? verystrange.gif
super_dog
polistii in durerea lor, nici acuma nu pot recunoaste ca i-am umilit. O dau la dus si-ntors ca am fost favorizati. Ce sa le faci ? " Viata e greu, nu toti poate .... "
znow
v-ati fi inchipuit dupa prima repriza cu stoaia ca noi putem juca ca si astazi la momentul asta? eu nu...forzza dinamoo!!! :)
cane loco
inca o data am aratat mutantelor fetite liliachii ca suntem cei mai buni, taranii astia complexati viseaza mereu sa ne bata dar o iau ei la nanau tot timpul.Sincer sa fiu nu am mai vazut oras si echipa de taranii frustrati decat la aia de la craiova, alta specie de jalnici, nu am avut cum sa ajung la meci dar cand am vazut filmuletul de pe Dinamomania am avut asa o bucurie in suflet, ce sa mai minunat , mai ales si banerul ala cu ,,Zambon e beton'' genial, am inteles ca i-a atacat rau pe tarani, mai era si o scandare ,,simbolul vostru sta in c, singura ca tarfele'', deci este minunat, multumesc baietilor nostri pentru o seara minunata din nou. Cine sunt taranii, fetitele liliachii.
super dog female
Cand m-asteptam mai putin, baietii au facut un meci bun; poate cel mai bun meci din acest tur de campionat.De mult nu am mai avut sentimentul de mandrie dupa un meci de-al lui Dinamo, insa aseara m-au facut sa fiu mandra din nou.Ati demonstrat ca puteti si sper sa jucati din ce in ce mai bine.Felicitari si bafta in continuare!
cosmin targoviste
QUOTE(cosmin targoviste @ 3 Nov 2008, 11:50) *
Trebuie sa tinem mingea si sa atacam.Trebuie sa tinem posesia balonului si sa construim cu mult calm.Eu unul asta le-as cere baietilor daca i-as antrena.

Exact asta a facut Dinamo aseara.Il felicit pe Rednic si pe baieti.
dudu1961
Apropo de ce ti-am mai spus acum doua seri Liviu , eu am sarbatorit pe Mihail si Gavril(ce sa faci "famelie" mare coane !) beerchug.gif icon_rolleyes.gif in concluzie nu .....am vazut meciul !!!!!!!!!!!!!
Cind am vazut scorul am luat-o de la capat ! bananasmile.gif
Max
Echipa joaca bine fara borcea in tribuna, daca n'ar veni nici turcu am juca superb.
redmania
QUOTE(redmania @ 3 Nov 2008, 11:46) *
Echipa lui Jabba nu are nici o idee de joc, sunt slabi la constructie pe centrul terenului, din cauza aceasta scot toate mingile in banda in special pe Karamyan (stanga) dar si Badoi/Stancu+Parks (dreapta) care o arunca in careu...Asta e tot jocul lor + fazele fixe pe acelasi stil : Karamyan o arunca in careu (centreaza excelent) acolo unde asteapta cateva matahale in genul oilor din centrul apararii : Cisovsky, Brezinski, Magera, Rusic.

Nu trebuie sa ne aruncam peste adversar, trebuie sa-i lasam pe ei sa vina la joc...asta e cel mai greu pentru ei ca n-au cu cine.

Si eu am avut dreptate, Tim nu a jucat nimic pentru ca nu au constructie deloc. Cand au fost lasati sa construiasca au cazut in penibil, n-au reusit nimic, au scos mingile in banda si acolo s-a stins tot : centrari aiurea respinse lejer in special de Tamas.
Brezinski si Cisovsky au marcat, dar in proprie poarta bananasmile.gif

Parerea mea este ca vom avea meciuri muuult mai grele cu Urziceni, Brasov si Arges decat cu Tim.

QUOTE(RED75 @ 9 Nov 2008, 0:05) *
He, he, he. .... Ori Rednic e superantrenor si a facut din rahat bici, ori aia de la Timisoara au mancat ceva stricat si au dat in "emeningita".

Nu-l mai laudati pe Rednic, va rog eu, riscati sa va alegeti cu porecle gen "rednicmania" bananasmile.gif

PS Off-topic : pe sport.ro ii putem vedea ACUM pe Mitea, Diakite, Campos & Co
reddog_sv
Da-i naibii de turbati..cum sa bati la timisoara cu 3-0..si fara jumatate de echipa 010.gif
Si uite asa am jucat magarusu' cu liderii thefinger.gif fuck.gif fyou.gif ...dar asa cum zice redmania.vom avea meciuri mult mai grele etapele urmatoare..
bigbobo
In sfarsit o partida buna, cu siguranta cea mai buna din acest tur de campionat. La pauza imi spuneam imi minte ca n-o sa ne mai tine norocul la nesfarsit gandindu-ma la ratarile lu Cristea si Mirinda din prima repriza... A fost un meci bun spre foarte bun cu o Poli apatica si neinspirata... Daca adunam 7 puncte din urmatoarele 3 partide + o politica de transferuri sanatoasa in pauza de iarna nu avem voie sa scapam acest titlu... Bravo baietii!!!...

Sper ca CFR sa remizeze maxim astazi iar spurcatii sa si-o fure de la Rapid...
the dog azza
mda....meci foarte bun.....probabil cel mai bun de anu asta....s-au miscat foarte bine....mai ales andrei cristea dupa ce a intrat....auzeam voci in jurul meu....maaa...cum naiba astia sunt mereu primii la minge????...dupa meci il aud pe unu....au trantit meciul...nu aveau cum sa piarda blahblah1.gif blahblah1.gif blahblah1.gif
FarfelkugeL
Pe cat e returul stie cineva (data)?
COSMIN C
Da' stiu ca esti grabit. Lasa-i omule sa respire, sa uite. 010.gif

Nu cred ca iti poate spune cineva pe cat se joaca meciul. N-am vazut pe nicaeri sa se fi anuntat data inceperii returului. Deci....Pe site-ul ligii profesioniste, Mitica zice la etapa respectiva ca : The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. taunt2.gif
f_rares
Primul meci bun din acest sezon . Primul meci dupa care sunt si eu multumit de joc si de rezultat in acelasi timp .
Felicitari pentru ca in sfarsit au reusit sa lege mai mult de 3 pase la mijloc .
POOL
Sa speram ca incepe si Dinamo sa joace iar miercuri in cupa cu botosani si in weekend cu urzicenii sa vedem si noi scoruri de 3-1,4-1.
Mirunik
QUOTE(FarfelkugeL @ 9 Nov 2008, 17:37) *
Pe cat e returul stie cineva (data)?

Pe 27-28 februarie incepe returul, cu steaua jucam prin 16 mai, cu rapidul la inceputul lui aprilie, si cu poli in etapa 31, adica prin 23 sau 24 mai. Aproximativ.
Date la care Cosmin va fi pe litoral, speram tongue.gif
COSMIN C
Nici o sansa. taunt2.gif
redmania
QUOTE(POOL @ 10 Nov 2008, 10:39) *
Sa speram ca incepe si Dinamo sa joace iar miercuri in cupa cu botosani si in weekend cu urzicenii sa vedem si noi scoruri de 3-1,4-1.

N-ai fi multumit doar cu o simpla victorie cu Urziceniul ?ceuameni.gif
POOL
Ar fi extraordinara o victorie, insa mai mult mi-ar placea daca prima victorie cu urzicenii ar fi una convingatoare. Ne-am mai razbuna si noi pentru ineficacitatea pe care o avem cu ialomitenii.
mafi
Daca a facut cineva poze ( de ceva calitate ...totusi ), il rog foarte mult sa le puna aici sau undeva cu link :P
COSMIN C
Pozele din galeria foto nu te multumesc? icon_rolleyes.gif
mafi
Ba da , sunt foarte bune :D .

Ca si la meciul cu sTEAUA, ar trebui urcat si cel cu Bragadiru aici. As vrea totusi sa-l vad si din perspectiva tv-ului. Se observa mai multe si vad cam ce note au primit si jucatori.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.