COSMIN C
Nov 2 2008, 11:07 PM
Sambata jucam la Timisoara. Cu o echipa de-i zice acum FC Timisoara. Meciul incepe la 20:30 si se transmite pe gasca slugilor proaste.
Statistica spune ca am jucat 82 de meciuri cu ...echipa din Timisoara, sub diversele ei nume, 20 s-au terminat egal, ei au castigat de 19 ori, noi am castigat de 43 de ori. Ultima ora ne-au batut la Timisoara in urma cu 11 ani...
DisKant
Nov 3 2008, 12:14 AM
Cred ca scoatem un 0-0 sau un 1-1 . La mai mult nu prea putem spera
gavros
Nov 3 2008, 12:16 AM
Eu cred ca o sa fie mai greu ca la Cluj, dar nu o sa pierdem, sau cine stie
cainele_fcd
Nov 3 2008, 02:01 AM
Atentie caini rosii: Timisoara n-a pierdut nici un punct acasa in sezonul asta! Va fi extrem de greu, sper sa scoatem macar un egal. Doar Partizan a cistigat la Tm si nu cred ca momentam suntem mai buni decit Partizan
bigbobo
Nov 3 2008, 09:09 AM
Daca scoatem un punct va fi excelent pentru Dinamo... Nu-mi pun sperante pentru mai mult...
Cai Lun
Nov 3 2008, 10:55 AM
Am votat victoria dar nu cred... La cum jucăm și cum joacă, un punct ar fi din nou excelent... însă vorba aia.. "mingea e rotundă".
COSMIN C
Nov 3 2008, 10:56 AM
"Mingea e rotunda" si " Tot doua picioare au si ei"...
Mirunik
Nov 3 2008, 11:08 AM
Sper la cel putin un egal, dar cred ca o s-o luam in freza.
In freza ar fi onorabil s-o luam, dar eu cred ca o vom lua altundeva. Eu sper doar sa nu cistige obama.
redmania
Nov 3 2008, 11:46 AM
Cred ca va fi egal, un 1-1.
Echipa lui Jabba nu are nici o idee de joc, sunt slabi la constructie pe centrul terenului, din cauza aceasta scot toate mingile in banda in special pe Karamyan (stanga) dar si Badoi/Stancu+Parks (dreapta) care o arunca in careu...Asta e tot jocul lor + fazele fixe pe acelasi stil : Karamyan o arunca in careu (centreaza excelent) acolo unde asteapta cateva matahale in genul oilor din centrul apararii : Cisovsky, Brezinski, Magera, Rusic.
Nu trebuie sa ne aruncam peste adversar, trebuie sa-i lasam pe ei sa vina la joc...asta e cel mai greu pentru ei ca n-au cu cine. Sper sa facem un joc bun de contraatac mai ales ca apararea adversa sta departe de poarta (Bratu era excelent pentru acest meci, din pacate a lipsit si in primavara de la aceasta confruntare).
cosmin targoviste
Nov 3 2008, 11:50 AM
Eu merg pe un 1-1 cu gol Danciu .
@Redmania-Fals.Trebuie sa tinem mingea si sa atacam,pentru ca daca Timisoara este lasata sa atace poate face praf orice echipa a campionatului.Trebuie sa tinem posesia balonului si sa construim cu mult calm.Eu unul asta le-as cere baietilor daca i-as antrena.
Mirunik
Nov 3 2008, 12:01 PM
Redmania, nici noi nu avem nici o idee de joc, si noi sintem slabi la constructie, si noi aruncam mingi direct pe virfuri. Daca intr-adevar asta e tot jocul lor, diferenta cred ca o vor face exact extremele, noi mai ales pe banda stinga sintem de plins. Plus ca ei au jucatori inalti, la cornere va fi pericol mare, mai ales ca nu se stie daca Tamas va juca. Nici posesie nu vom avea, la cite pase gresite dau astia si la cum stie bostina sau ropotan sa tina de minge; cred ca tu esti optimist.
Dar sper sa ai dreptate tu!
Clau_Goool
Nov 3 2008, 12:49 PM
Am votat victorie, dar dupa "daruirea" exemplara de care au dat dovada in meciul cu sthoia ma cam indoiesc.
Daca n-ai cu cine, n-ai cu cine.
RED75
Nov 3 2008, 03:52 PM
O sa fie un nou meci slab al nostru, in care ne vor domina, dar care se va incheia la egaliatate. Nu mi s-a parut nici Timisoara mare scula de echipa dar nici noi nu putem ridica pretentii.
Leaveyou
Nov 3 2008, 04:27 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 3 Nov 2008, 13:50)

Trebuie sa tinem posesia balonului si sa construim cu mult calm.Eu unul asta le-as cere baietilor daca i-as antrena.
Mai mult calm ca al mijlocașilor dinamoviști nu cred că o să întâlnești

Adică dacă nu ești pregătit ai putea zice că sunt chiar delăsători și fără idei. Dar nu-i așa, ei sunt doar calmi. Invers proporțional cu suporterii dinamoviști

Poți să le ceri ce vrei tu băieților dar trebuie să te audă cineva. În lotul nostru sunt grave probleme ORL. Poa' să le zică Rednic ce vrea el că ei tot la Bamboo-uri se gândesc. Culmea, chiar și pe teren fiind. Nu uitați că atunci când vine vorba despre Dinamo labele alea joacă mai cu foc. O altă șansă ca asta să ne prindă așa praf-țăndări nu cred că se mai ivește în următoarea decadă. Dacă se mai apucă și să alerge movulii sau ce culori le-au dat ăștia atunci chiar suntem într-o situație nașpa.
redmania
Nov 3 2008, 05:37 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 3 Nov 2008, 11:50)

Eu merg pe un 1-1 cu gol Danciu .
@Redmania-Fals.Trebuie sa tinem mingea si sa atacam,pentru ca daca Timisoara este lasata sa atace poate face praf orice echipa a campionatului.Trebuie sa tinem posesia balonului si sa construim cu mult calm.Eu unul asta le-as cere baietilor daca i-as antrena.
Fals e ce spui tu. Asa a facut CFR la Timisoara, a avut posesie 70%, tot meciul in terenul advers.
Asta convine de minune gazdelor pentru ca nu stiu sa atace, sa aiba posesie, sa creeze faze. Stau in aparare si joaca la contraatac pe Bucur. Daca scot si niste faze fixe cu atat mai bine pentru ei.
Din pacate noi avem prea multe gauri in echipa la ora asta. Si cu Pulhac & Bratu in teren aveam probleme dar acum problemele sunt si mai mari fara ei. Daca Tamas nu joaca ne-am dus naibii.
Eu inteleg ce vrei sa spui Cosmin, dar daca aveam posibilitatile de joc respective nu mai stateam sa facem calcule acum, calcam totul in picioare.
cane loco
Nov 3 2008, 06:13 PM
QUOTE(redmania @ 3 Nov 2008, 11:46)

Cred ca va fi egal, un 1-1.
Echipa lui Jabba nu are nici o idee de joc, sunt slabi la constructie pe centrul terenului, din cauza aceasta scot toate mingile in banda in special pe Karamyan (stanga) dar si Badoi/Stancu+Parks (dreapta) care o arunca in careu...Asta e tot jocul lor + fazele fixe pe acelasi stil : Karamyan o arunca in careu (centreaza excelent) acolo unde asteapta cateva matahale in genul oilor din centrul apararii : Cisovsky, Brezinski, Magera, Rusic.
Nu trebuie sa ne aruncam peste adversar, trebuie sa-i lasam pe ei sa vina la joc...asta e cel mai greu pentru ei ca n-au cu cine. Sper sa facem un joc bun de contraatac mai ales ca apararea adversa sta departe de poarta (Bratu era excelent pentru acest meci, din pacate a lipsit si in primavara de la aceasta confruntare).
si eu cred ca in afara de elanul taliban al taranoilor bragadireni nu e mare lucru de capul lor, exact asta e tactica pe care sa o foloseasca Rednic, sa lase frustratii sa iasa la joc si asa jucatori nostri asa cum sunt ei, o mare parte au mai multa experienta decat taranoii.Tot de stilul nostru de joc trebuie sa ne temem, dar poate ca cine stie s-au mai trezit si ei, eu zic ca batem scor 1-0 sau 2-1.
DisKant
Nov 3 2008, 10:00 PM
@ cosmin
Nu crezi ca exagerezi cu jocul ala iesit din comun al Timisoarei ? Eu zic ca redmania cam are dreptate . Tot jocul lor se rezuma la sprinturile lui Bucur si centrarile catre uriasii Cisovsky si Brezinski . Asa este, jocul lor se aseamana f mult cu cel al oilor,din sezonul trecut dar parca este un pic mai emancipat .
f_rares
Nov 3 2008, 11:03 PM
asta o sa fie meci greu . poate chiar mai greu pt jucatori decat cel cu oile . aici sigur intra pe teren cu alta mentalitate si alta motivare decat sambata . daca facem egal , sunt fericit . pt ca timisoara joaca bine(cel putin dupa puncte ) . nu m-am uitat la meciurile lor , dar pana una alta clasamentul nu poate fi mincinos 100%
Cai Lun
Nov 4 2008, 10:58 AM
Nu știu de ce, dar am impresia că în funcție de rezultatul acestui meci, Puli și-ar putea primi puntele înapoi...
antisteaua
Nov 4 2008, 12:34 PM
Ce te face sa crezi asta?
POOL
Nov 4 2008, 01:26 PM
Ca si in deplasarea de la cluj si la timisoara, un punct ar fi foarte bun.
Cai Lun
Nov 4 2008, 01:57 PM
QUOTE(antisteaua @ 4 Nov 2008, 12:34)

Ce te face sa crezi asta?
Păi în ultimul timp se zvonește tot mia des că le-ar putea primi. Iar dacă Dinamo printr-o minune bate, atunci se cam desprinde... și iar câștigăm campionatul încă din tur.. ori interesele sunt prea mari ca să se accepte așa ceva, mai ales că din câte știu ăsta e ultimul an de mers moca în CL...
cane loco
Nov 4 2008, 03:01 PM
@Cai Lun
S-ar putea sa ai dreptate, ca toate spurcaciunile care servesc pe fecalian, si cei din presa si din lpf nu prea doresc treaba asta, sa vedem si ce fluieras o sa fie la centru, oricum de circul oferit mereu la meciurile cu taranii de catre jaba si fosila aia cu alzheimer jaki ionescu nu cred ca scapam, iar sa rascoala tarata in tarani ca ne bat si tot pleaca cracanati de la stadion.Or avea cercurile spurcate interes sa nu ne distantam dar nici noi nu avem interes sa lasam neconsolidat locul 1, pana si ,,actionarii'' se gandesc cu pofta la meciurile de Liga Campionilor si or sa mearga impreuna, banul uneste orice lichea ca ei.
Amn_Googly87
Nov 4 2008, 04:11 PM
io-s optimist ca de obicei - nu prea jucam, dar eu zic ca o sa castigam cu 2-0 ... poate sunt nebun...
redmania
Nov 4 2008, 06:05 PM
QUOTE(Cai Lun @ 4 Nov 2008, 13:57)

Păi în ultimul timp se zvonește tot mia des că le-ar putea primi. Iar dacă Dinamo printr-o minune bate, atunci se cam desprinde... și iar câștigăm campionatul încă din tur.. ori interesele sunt prea mari ca să se accepte așa ceva, mai ales că din câte știu ăsta e ultimul an de mers moca în CL...
Nu prea cred ce spui tu aici din 2 motive :
- Decizia cu depunctarea a fost data de FIFA si nu de FRF. Ca sa fie schimbata/anulata decizia, tot FIFA ar trebui sa revina asupra cazului. Si nu cred ca oile sau altii din Romania au influenta asa mare la FIFA (TAS).
FRF doar a pus in aplicare DECIZIA FIFA care practic a fost o amenintare directa cu scoaterea echipelor romanesti din cupele europene + dezafilierea FRF (adica nationala out).
Ce vreau sa zic : FIFA nu sta sa vada deznodamantul unui meci ca sa schimbe sau nu o decizie.
-Sa spunem, prin absurd, ca totul ar depinde de FRF si nu de FIFA (ceea ce nu se poate, vezi cum am explicat la primul punct), in acest caz crezi ca Mircea Sandu & Co i-ar baga 10 milioane de euro in buzunare lui Jabba ??? Dupa cum l-a spurcat in ultimul an eu zic ca nu.
red_dogvitan
Nov 4 2008, 07:12 PM
Mizez la un egal la mai mult nu pot spera insa daca am castiga ar fi excelent
bigbobo
Nov 4 2008, 07:19 PM
Tu spui bine ceea ce spui redmania, dar moral nu vad de ce suporterii si jucatorii unei echipe trebuie sa sufere din cauza unor personaje gen Jabba, "shampon" sau mai stiu eu ce natafleti... Cred ca exista si varianta contestatiei pe langa ce-ai enumerat tu sau alte organizatii capabile sa ia o decizie finala si corecta intr-un final... Ar trebui sa abordam aceasta partida cu ideea ca Poli este in clipa de fata cu un punct in plus in fata noastra in clasament iar jocu' lor seamana foarte mult cu ceea ce se numeste fotbal... Norocos sau mai putin norocos, Timisoara reprezinta in clipa de fata o forta gandindu-ne la numarul de puncte si la pozitia din clasament... Anu' trecut au fost cei de la CFR, n-ar fi exclus ca in acest sezon Poli sa produca o mare surpriza mai ales daca-si vor recupera punctele pierdute pe filiera mafiota jabba - shampon... Ne asteapta un meci mai greu decat cel cu Steaua in opinia mea, in care daca vom reusi minim un egal va fi foarte bine pentru noi...
Leaveyou
Nov 4 2008, 09:29 PM
QUOTE(Cai Lun @ 4 Nov 2008, 15:57)

mai ales că din câte știu ăsta e ultimul an de mers moca în CL...
Ba din contră, după câte știu eu campioana merge moca dar echipa clasată pe II (dacă este cazul) nu mai este cap de serie putând întâlni echipe valoroase din tururile preliminarii. Milogii sint neliniștiți

că campioni nu prea ies și de pe locul doi o să fie greu.
dudu1961
Nov 4 2008, 09:34 PM

Daca si cu astia scoatem un punct , sintem cea mai a dracu echipa din campionat , insemna ca "bulan " ca al nostru nu are nimeni !
Leaveyou
Nov 4 2008, 09:36 PM
Ce te faci dacă scoatem 3 puncte ?
cane loco
Nov 4 2008, 09:39 PM
@Bigbobo
Cred ca le supraestimam prea mult pe saraciile astea separatiste, nu zice nimeni ca nu ar fi in forma acum dar de aici si pana la a zice ca ajung pe locul 1 si ca sunt ei terminatorii campionatului e cale lunga.Toata treaba e ca echipa noastra sa joace mai clar, fara greseli, pentru ca eu zic ca totusi avem lot mai bun. bragadirenilor le e de ajuns un meci doua mai slab si gata cu smecheria, se fasaie imediat ,,revelatia'', stai linistit, crezi ca la astia lucrurile sunt linistite, e nevoie de o ocazie, de o scanteie sa li se puna iar in discutie palmaresul, existenta, faptul ca sunt o chestie mutanta fara nimic, doar un oras de isterici frustrati care vrea cu orice pret sa aiba si ei loc in liga ,,miticilor'' pe care ii urasc asa mult.
dudu1961
Nov 4 2008, 09:41 PM
RED75
Nov 5 2008, 12:05 AM
Le dam 3-0. Hatrick Mirinda
cane loco
Nov 5 2008, 09:00 AM
Sa dea Doamne Doamne, oricum daca echipa e concentrata si nu face greseli mari ii batem sigur.
redmania
Nov 5 2008, 10:28 AM
@bigbobo
Si eu sunt de parere ca totul trebuie sa se joace pe teren si nu la masa verde.
Mai sus doar i-am explicat lui Cai Lun de ce nu cred ca sta cineva sa urmareasca deznodamantul unui meci pentru a decide soarta celor 6 puncte.
cane loco
Nov 5 2008, 05:41 PM
A aparut in presa o chestie cum ca niste firme italiene trateaza cu zambon sa preia palmaresul echipei, si italianul a zis la randul lui ca intentioneaza sa dea palmaresul si echipa orasului timisoara.Cred ca daca se ajunge la asa ceva probabil o sa incerce taranii disperati sa uneasca echipele lu' peste si mutantul bragadiru si pe aia cu palmares in liga a treia. Si totusi pare prea bine pentru astia sa se termine asa, cred ca un soi de scandal ca acu doua trei luni tot o sa fie la astia.Sa vezi iar rascoala pe tarani nevoie mare, renasc boschetarii din rahatul propriu si dupa aia se intorc la loc in el.
Leaveyou
Nov 6 2008, 04:38 PM
Am înțeles că nu joacă Niculae ? Atunci pa ! Nu mai aștept nimic bun de la Mirinda. Cristea iese din discuție ... Poate Ze ?

Poate Danciu ? N-am avut niciodată așa de mulți jucători accidentați ... O fi ceva cu preparatorul ? Cu leneșii ? Nu mai sunt obișnuiți cu efortul ?
DisKant
Nov 6 2008, 08:41 PM
Cu atatia titulari accidentati...mai bine facem cum au facut ei anul trecut cu noi si le-a fost foarte bine.Prefer sa vad 10 jucatori tineri cu dorinta de afirmare+Lobby decat sa-i vad titulari pe Izvoranu,Goian,Bostina,Mitea,Blay....
Mister
Nov 6 2008, 11:56 PM
Cred ca vom face egal sau pierdem...
Clau_Goool
Nov 7 2008, 10:43 AM
Cred ca singurul care le poate da gol astora a ramas Danciu. Sper sa prinda o zi de gratie!
Mirunik
Nov 7 2008, 11:44 AM
Bere, vin, vodca, palinca, la tot forumul ce vreti voi daca marcheaza Mirinda!
QUOTE(Leaveyou @ 6 Nov 2008, 16:38)

Nu mai aștept nimic bun de la Mirinda.
Bre, ce a fost a fost, acu` o saptamina atit cit a jucat si-a facut treaba. Mai bine ca idolii tribunelor, as zice eu. Atita vreme cit de la Dinamo II nea` Rednic n-a luat alti atacanti, in el ne punem sperantele.
Clau_Goool
Nov 7 2008, 12:04 PM
Poti sa iti pui sperantele ca desarte raman. Singurul in care am incredere ca poate marca impotriva echipei
din Bragadiru este Danciu, ca pe ala micu Torjinho nu-l vad, ca o sa ii tremure jenunchii impotriva fostei sale
echipe. Imi place ca da declaratii razboinice, insa sa il vad pe gazon cat de razboinic mai e.
Eu unul sunt curios de ceva, Miranda asta are cap stie da un gol cu capul, anul asta de preferinta, ca daca
e sa dea cu piciorul unul, mai bine trag un pui de somn.
Mirunik
Nov 7 2008, 12:18 PM
Ok, deci tu pe Danciu pariezi, eu pe

Mirinda. ( ce-am ajuns!). Apai in cazul asta, daca marcheaza Mirinda dai tu o bere si eu dau de baut daca marcheaza Danciulescu.
Am zis bine?
Clau_Goool
Nov 7 2008, 12:41 PM
Ai zis bine, draga floare trandafir, insa o sa ai parte de o deziluzie, o sa ma vezi pe mine cum beau de unul singur. Dar mai sa fie norocul a dat peste tine, dat fiind faptul ca nu obisnuiesc sa beau de unul singur o sa iti fac cinste si tie cu o bere si asa toata lumea e fericita. Of, of, mai, mai Miruno...
Mirunik
Nov 7 2008, 12:50 PM
Sa vedem care pe care
Oricum, fie ce va fi la Timisoara, de baut tot bem!
Leaveyou
Nov 7 2008, 05:00 PM
QUOTE(Mirunik @ 7 Nov 2008, 13:44)

Bere, vin, vodca, palinca, la tot forumul ce vreti voi daca marcheaza Mirinda!
Bre, ce a fost a fost, acu` o saptamina atit cit a jucat si-a facut treaba. Mai bine ca idolii tribunelor, as zice eu. Atita vreme cit de la Dinamo II nea` Rednic n-a luat alti atacanti, in el ne punem sperantele.
Stai fetele că sângerez repede, lasă jugulara ! Ș-o fi făcut omul treaba dar era mică și nu s-a văzut clar când ridica piciorul.
Ce înțelegi tu la un atacant că și-a făcut treaba ? A ținut doi fundași după el ? A făcut măcar un dribling ? Bine, să zicem că nu-i trebuie ... a dat cu capul măcar în pieptul lui Goian ? A avut ocazii ? Și dacă da, înseamnă că eu mă dusesem să fumez de nervi și n-am văzut. Micuță floare-de-colț (dacă-mi permiteți, Clau nu fac concurență neloială, am crezut că așa este obiceiul locului) puteți să vă puneți speranțele în oricine dar asta nu înseamnă că și poate să vi le îndeplinească.
Ah ! Acuma am văzut cu ce începe topicul dvs. Mă duc până la Cașin să dau o acatistă să înscrie amețitul însă am o singură întrebare: produsele mai sus menționate sunt unul la alegere sau se pot face și asocieri cum ar fi: bere + palincă, vin + vodcă sau, nu-i de dat încolo, vin+vodcă+palincă ?
Danciu la ce face acuma pe teren este greu de crezut că marchează. Lui nu-i trebuie postul ăsta, el ar trebui, în opinia mea, să stea de vorbă cu Pantelimon prin careu. Sau să-i strige măcar de la marginea careului. Că de unde ajunge mingea la el obosește până la poartă.
Mirunik
Nov 7 2008, 06:53 PM
Si-a facut treaba din punctul meu de vedere ca parte a echipei Dinamo in meciul cu steaua, care ne-a imprastiat de nu ne-am vazut, ca s-o zicem p-aia dreapta.
N-a marcat, nici macar n-a ratat. Si-a tras bine omu dupa el si a incercat sa creeze culoare. Asta in timp ce omul meciuluui care se presupune ca ar trebui sa lege jocul lui Dinamo dormea pe el, iar mijlocasul defensiv si-a scapat omul din marcaj de nu stiu cite ori si daca a recuperat vreo minge.
In ultimele meciuri si Danciu face multa munca la mijlocul terenului, nici el nu mai marcheaza ca acu un an sau doi pentru ca iese sufletul din el incercind sa faca treaba mijlocasilor.
Ne vedem dupa meci! In Taverna! Numai sa nu te apuci sa te rogi sa nu marcheze Mirinda doar ca sa tragi o dusca. Nu mai bine o baga in poarta si bem palinca lui Clau?
red_dogvitan
Nov 7 2008, 07:01 PM
Singura varianta pentru meciul de maine seara VICTORIA trebuie sa obtinem neaparat cele 3 puncte si un egal la crapid cu stoaia ar fi o etapa perfecta
red_dog 4 ever
Nov 7 2008, 07:09 PM
Sa vedeti voi cum se destrama si mitul celor 11 ani de cand nu ne-a invins Bragadiru acasa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.