Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Dinamo-steaua 1-1
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
cosmin targoviste
Dinamo reuseste sa mentina avansul in fata stelei,remizand in Stefan cel Mare 1-1,prin golul lui Adrian Cristea,jucator ce nu mai marcase din turul sezonului trecut.

+Miranda,Ze Kalanga,Niculae
-Blay,Izvoranu,Ropotan
Joc-Mediocru
Morpheuss
+ ZeKa, Miranda
- Torje, Izvoranu
Jocul foarte slab.

Multa musetel spurcaciunilor ghenciste bananasmile.gif
razvan_superdog
+ Torje
- Izvoranu, Bostina, Cristea, Blay, Ropo, etc, etc.....
Despre Niculae, Mirinda si Danciu nu vreau sa zic nimic pentru ca ei n-au prea atins mingea, dar nu-i numai vina lor.

Joc slab spre foarte slab, dublat din nou de un noroc fenomenal. Culmea norocului era sa castigam in ultimul minut, cred ca-si taiau toate oile venele.

Fabuloasa declaratia lui Marius Niculae: Puteam castiga, chiar eu am ratat. Ca de obicei in meciurile cu Steaua, n-a vrut mingea sa intre in poarta! Aveam o surpriza pentru fani, nu era nici pistol, nici mitraliera. Regret ca n-am inscris si astept returul de pe Ghencea. Stiu, au avut doua bare, dar noi am controlat clar partida, meritam victoria! verystrange.gif 10x.gif
RED75
Asta e lotul de care disounem. Nu prea avem ce face.
Meciul a fost unul slabut si n-ar prea avea rost sa du calificative favorabile.
De apreciat insa Tamas care a jucat accidentant, Torje care parca a miscat ceva mai mult si Ze Kalanga care, desi a facut si gafe, parca a impulsionat ceva jocul cand a intrat.
DisKant
-- Izvoranu (cel mai slab) , Tamas ( nu f mult peste izvoranu ) , Bostina , Danciulescu ...

++ Ze Kalanga (cel mai bun) , Miranda (merita sa joace titular) , Cristea ( golul + acel slalom minunat ) , Torje

Jocul :mediocru

Fara 4-5 achizitii "de marca" nu putem emite pretentii . "De marca" nu inseamna Mitea , M Niculae, Tamas , Nastase , Stoican , Zicu ,etc. Ne trebuie fotbalisti nu "nume" .

Ne trebuie un fundas stanga,2 fundasi centrali,1 fundas dreapta ....un inchizator, un mijlocas stanga ! , un playmaker ! , si 2 atacanti !! deci in concluzie ne-ar trebui cam vreo 9 transferuri nu numai 4-5 . Dar m-as multumi si cu alea daca ar fi de calitate icon_eek.gif
Amn_Googly87
+++ Ze Kalanga ... neaparat trebuie titular, cel mai bun mijlocas de banda din lotul nostru la ora actuala

---- Bostina - jenant astazi, inca un meci cu steaua in care nu reuseste abolut nimic.
rew
- toti
+ nici unu

joc mizerabil, ca un blat nereusit, de parca Bunica a dat gol fara sa vrea.
Hugo Boss
subscriu la cele scrise mai sus
in plus mentionez cu 3 de minus pe Bostina , Izvoranu , Diabate , Tamas , Danciulescu
Florin_Bogdan
+zeka , miranda, cristea
SUNTEM PRAF! au fost calare pe noi.. sa ne multumim cu 1-1 asta :|
bigbobo
+ Cristea doar pentru gol si cursa de 60 m

- restu'

partida slaba... noroc chior pe capu' nostru cu acest punct obtinut...
reddog_sv
+ Torje-cel mai bun, ZeKa, Cristea pentru gol
- Izvoranu, Lobby, Danciu, Bostina?!
Joc : acelasi..
razvan_superdog
N-am nimic cu Cristea, dar sa-l declarati omul meciului pentru ca in 90 de minute a avut o cursa de 40m si pentru ca a marcat printr-o lovitura cu capul din 6m fara sa fie marcat de vreun adversar e exagerat. Daca luam bataie acum Cristea era injurat copios, asa il ridicati in slavi. Hai sa fim mai ponderati si mai rationali. Mijlocasii nostri sunt la pamant, ei nu-si ajuta apararea in fazele in care adversarii pleaca pe contraatac si nu construiesc faze pentru atacanti. Si norocul asta o sa ne paraseasca odata.
gavros
+ PCH
+ Ze Kalanga, Torje si Cristea (doar pt gol)
- ...
Jocul echipe: cum ne-a obisnuit
The Game
+ nimeni
- toti

Joc : rusinos.
cainele_fcd
slabuts... bine ca n-am pierdut, cel mai important e ca mentinem diferenta de puncte. anul acesta trebuie neaparat sa cistigam campionatul, neaparat!!!
Leaveyou
QUOTE(razvan_superdog @ 3 Nov 2008, 1:03) *
Mijlocasii nostri sunt la pamant, ei nu-si ajuta apararea in fazele in care adversarii pleaca pe contraatac si nu construiesc faze pentru atacanti.

Și atunci te întrebi cu ce-și ocupă ei timpul 90 de minute +/- 5 ? Își spun bancuri ? Plănuiesc petreceri ? Taie lemne ?
COSMIN C
- Din tribună ți se reproșează că nu prea alergi...

- Unii sînt cu mintea, unii cu alergatul, alții cu forța, nu sîntem toți la fel. Fotbalul se joacă întîi cu mintea, apoi cu inima și după aceea cu picioarele.

Adrian Cristea e cu explicatia. Te multumeste, Liviu?
DiliBili
QUOTE(Leaveyou @ 3 Nov 2008, 8:08) *
Taie lemne ?

taie lemne (Nu), bate cuie (Nu), f*te`n cur si da si m**e (cat cuprinde)
Mirunik
Fata de alte meciuri, un plus pentru Torje. Care nu stiu daca la golul primit nu l-a incomodat cumva pe Lobont, mie asa mi s-a parut desi n-am vazut bine faza; s-ar putea sa vorbesc prostii, asa ca lamuriti-ma va rog daca aberez sau nu.
Restul au jucat asa cum speram ca nu vor juca, un joc de tot plinsul...
Cel mai tare ma roade faptul ca cel care a marcat a fost Cristea, mi-a stricat seara de tot. Nu m-am putut bucura de egalare asa cum se cuvenea, pina la gol imi facusem o lista lunga-luuuuunga cu injuraturi adresate acestui nesimtit... Nu m-am mai putut racori asa cum se cuvenea, m-a lasat fara glas. Cu tot golul lui, --- pentru Cristea.
stef 22
Golul spurcatilor a venit dupa greselile a cel putin 4 dinamovisti (Diabate, Tamas, Lobont, Blay)
1. Diabate l-a lasat pe balanel sa centreze
2. Tamas nu reuseste sa tina omul de marcaj
3. Blay nu strange in centru (ciudat Torje apare langa kapetanos)
4. Lobont, care din nou nu iese pe centrare. E inadmisibil sa iei gol cu capul din careulde 6 metri unde un portar ar trebui sa faca legea...
redmania
Cel mai bun : Cristea (urmat de Ze Kalanga)
Asa cum e el, a facut o cursa "Box to Box" de care nu e in stare nici un alt jucator de la noi. A venit excelent din linia a doua la gol, a lovit corect cu capul si a inscris...ceea ce Niculae sau Miranda nu au reusit tot meciul desi asta e rolul lor

Cel mai slab :
Izvoranu - m-am saturat sa mai vorbesc despre el

Meci :
- Mediocru.
As fi spus slab dar totusi s-au straduit sa revina pe final, au alergat tot meciul dupa egalare. Dupa 1-1 cand Oaia a iesit la joc din nou, am punctat si noi la capitolul "artistic" cu cateva atacuri/contraatacuri taioase.

Rednic ;
Se descurca in continuare cu ce are la dispozitie, mai mult de atat nu cred ca se putea obtine.
Foarte inspirat din nou la schimbari, practic cu schimbarile a reusit sa intoarca meciul si sa obtinem 1 punct (stiaua a pierdut doua) care poate fi decisiv la final.

Intreb si eu pe cei care spun ca Miranda a jucat bine, ce face mai exact baiatul asta pe teren ? Ce realizari are ?
cosmin targoviste
Realizari : -Lupta,se zbate,creeaza mingi pentru colegii din atac,recupereaza mingi.Iar rolul sau la golul lui Cristea a fost foarte important pentru ca l-a tras pe Ghionea dupa el,creandu-i astfel lui Adrian un culoar perfect.

Rolul lui Bostina ?! Ca Rednic l-a titularizat..
redmania
Si Damaschin se zbate, Niculae se zbate, Danciulescu se zbate...dar ce a realizat ?! Spune-mi macar 1 faza ??? Una singura si iti dau dreptate !!!

Din contra, la gol eu am vazut ca Miranda a venit pana langa Cristea deci l-a atras si pe Ghionea acolo....Bine ca n-a sarit la cap sa-l incomodeze pe Cristea !

Dupa ce a iesit Bostina de pe teren am cazut complet la mijloc...De asta a si fost nevoit Rednic sa-l scoata repede pe Danciulescu... Si sa renunte la ideea cu 3 atacanti.

@stef22

Esti sigur ca ai observat ca la golul oilor Blay a ajuns de pe dreapta pana pe stanga la Banel ???
1. Diabate a cazut undeva la 16 metri de poarta noastra
2. Din contra lui Cesar mingea ajungea in dreapta
3. Blay traverseaza careul si ajunge in fata lui Banel
4. Tamas il pierde din marcaj pe Kapetanos care se duce de langa el spre coltul lung (sau a doua bara cum se mai spune)
5. Blay nu apare in locul lui Torje pentru ca este langa Banel
6. Lobont nu are cum sa intervina pentru ca Banel era prea aproape de poarta si nu avea cum sa paraseasca prima bara...Pe toata traiectoria mingii nu avea cum sa intervina pentru ca mingea era prea sus...singurul loc unde putea ajunge la minge este exact unde a lovit Kapetanos cu capul...dar sunt vreo 5 metri de la bara si pana in acel loc

Concluzie : Cea mai mare vina o are Tamas la gol.
Clau_Goool
+ Ze Talanga, parca de la intrarea lui s-a simtit o imbunatatire in joc
- restul
Joc : slab de tot.

Daruire : exista asa ceva ?!? complaining.gif
iulian_reddog
am jucat prost de tot! in ritmu asta nu luam nici cupa mcdonalds.

si cel mai prost stam la mijloc unde procentajul paselor mai lungi de 2 metrii este aproape egal cu 0. nu mai vorbesc de centrari utile....care in afara de cea de la gol, altele nu stiu sa fi fost.....asa ca avem niste fundasi foarte buni daca au reusit sa ia numai un gol, avand in vedere ca mijlocul nostru lipseste cu desavarsire
Mirunik
QUOTE(redmania @ 3 Nov 2008, 12:09) *
Cel mai bun : Cristea (...)

...ceea ce Niculae sau Miranda nu au reusit tot meciul desi asta e rolul lor

goodone.gif
Cu tot respectul, Redmania, o spui de parca ar fi plouat cu centrari tot meciul la poarta stelei. Mirinda n-a jucat tot meciul, iar rolul lui sau al lui Niculae sau al lui Danciulescu poate ca nu e acela de a se retrage in incercarea de a recupera mingi pierdute de fabulosii bostina, cristea si ropotan.
redmania
N-au fost multe dar nici atacantii n-au facut nimic la acelea care au fost.

Imi amintesc o faza in care mult laudatul Miranda lasa mingea sa-i treaca printre picioare desi se afla la vreo 7-8 metri de poarta. Pai ce varf e asta ? Unde mai lasi mingea cand te afli in acea pozitie ?!
Raikkonen
+Ze Kalanga
- Bostina

Slab spre Mediocru, am pus Mediocru ca parca cand au mirosit frica s-au pus pe ei.
DinamoEver
trebuie incercati mai des Ze cu Torje simultan pe benzi ..viteza lor ne ajuta foarte mult iar ca mijlocas de creatie Cristea
la Ropotan am unele retineri .. el alterneaza meciurile bune cu cele jenante
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.