Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo 1- 1 steaua
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2, 3, 4
reddog_sv
"Rapidiștii nu au de ce să se simtă frustrați că se discută prea mult despre Dinamo-Steaua. Acesta e unicul, eternul derby al fotbalului românesc. Cei de la Rapid au luat contact cu Divizia B, nu au cum să se compare cu cele două echipe, pentru că nici Stelei, nici lui Dinamo nu i s-a întîmplat așa ceva." a spus Ion Marin

Frumos si adevarat spus..mai putin cu shtoia in divizia B...
Amn_Googly87
Obligatoriu sa-l jucam pe Adrian Cristea pe stanga si pe Bostina in centru ...
In formula asta , am jucat in repriza a 2-a cu Farul .... si nu ne-am miscar rau deloc

Foarte corect, si cred ca asa o sa si fie. Mi-e greu sa cred ca mijlocul va arata altfel. Ma rog sa prinda cristea, bostina si ropotan o zi buna ... sa se trezeasca la viata in sfarsit si o sa castigam meciul cu oitele fara probleme, ca aici e buba la Dinamo.
the dog azza
QUOTE(Leaveyou @ 27 Oct 2008, 23:22) *
Dragă ață (dacă nu asta înseamnă "azza", scuze) ce vrei mai exact să facă Rednic ? Să se agite mai mult pe margine ? Să arunce cu cărămida în Boștină sau Cristea ? Să sprinteze cu Torje ca să-i spună de pe margine când să tragă și când să paseze ?
Mulțumesc anticipat.

pai era varianta sa nu ii bage...pe astia doi de exemplu....insa daca ma gandesc mai bine .....pe cine sa bage in loc????pe ze kalanga si mitea???? lightning.gif lightning.gif ....saracu de el nici nu prea are variante...insa cica singur si-a facut lotul....

mdaaa....nu are ce sa faca...atunci astept sa ii vad pe jucatori ca pun suflet...iar pe rednic astept sa il vad din iarna facand asta
cosmin targoviste
Vorba aia...las-o-n sange...
Adica Rednic l-a vrut pe Mitea ?!
the dog azza
de asta am si zis ....cica....insa pe campos,thiago sau ce a mai adus acolo...de unde era sa ii stie porcea sau turcu???
DisKant
Nu inteleg de ce atata pesimism . E momentul potrivit sa ii umilim cat se poate de rau . Adica...om juca noi slab dar nici cu ei nu ne comparam...macar noi nu ne-am facut de ras asa cum s-au facut ei cu "satelitul" ...cu otopeniul..si exemplele pot continua fara a le pune la socoteala pe cele din UCL .

Suntem pe primul loc , batem tot acasa ( nu conteaza cum ) si ce conteaza cel mai mult dupa parerea mea...ca avem un antrenor. Desi nu sufar nicio oaie de la A1 2guns.gif , trebuie sa ii dau dreptate lui Vochin la declaratia "Si un antrenor de fete este mai bun decat antrenorul din loja" .Voi credeti ca daca a venit dorinel la ei se schimba ceva?voi n-ati vazut ca deja ciobanul pune presiune si spune ca il va da afara daca echipa merge prost..? luand in calcul aceste afirmatii , ghiciti cine va face echipa pentru meciul cu noi ?

Macar Rednic tot mai stie cate ceva,e capabil sa schimbe ceva pe parcurs daca echipa nu merge dar situatia de la ei e iremediabila in viitorul apropiat ...Asa ca , de ce sa nu ii facem sa ne salute GIVE ME FIVE ? sau sa le spunem bancul ala cu CINCInatti crazy.gif n-om fi noi de talia lui Lyon dar daca jucatorii nostri ar juca cu daruire si ambitie...un 4-1 sau un 5-1 ar fi un scor rezonabil mancam.gif
Radu10mai
batem cu 1-1
red_dogvitan
Umilinta spurcatilor sau inca un episod din TAIEREA MIEILOR!!!!muşeţel stiaua
POOL
Daca nu batem nici in derbyul cu steaua primul loc nu are nici o valoare.
Mirunik
QUOTE(Achiles @ 27 Oct 2008, 22:16) *
Obligatoriu sa-l jucam pe Adrian Cristea pe stanga si pe Bostina in centru ...
In formula asta , am jucat in repriza a 2-a cu Farul .... si nu ne-am miscar rau deloc

QUOTE(Amn_Googly87 @ 28 Oct 2008, 19:17) *
Foarte corect, si cred ca asa o sa si fie. Mi-e greu sa cred ca mijlocul va arata altfel. Ma rog sa prinda cristea, bostina si ropotan o zi buna ... sa se trezeasca la viata in sfarsit si o sa castigam meciul cu oitele fara probleme, ca aici e buba la Dinamo.

icon_lol.gif ... cum mai strigam la inceputul campionatului sa aduca un mijlocas stinga ca sa poata juca Cristea la centru. Oricum asta oriunde ar juca, joaca la fel de aiurea si de in sila. Macar sa il motiveze faptul ca jucam cu steaua si sa dea din picioare mai mult de o repriza.
redmania
QUOTE(POOL @ 29 Oct 2008, 9:07) *
Daca nu batem nici in derbyul cu steaua primul loc nu are nici o valoare.

Primul loc la final inseamna titlul 19 indiferent de meciul cu Oaia.
Primul loc inseamna minim 10 mil euro indiferent de meciul cu Oaia.
Banii astia pot inseamna jucatori CUMPARATI gen TAMAS si nu doar IMPRUMUTATI.
cosmin targoviste
Redmania pregateste-te de duminica,dupa meci.Poti fi eroul forumului daca lui Rednic ii iese si bate pe steaua mainchin.gif ,dar daca nu ... Iti asumi niste riscuri 010.gif .
redmania
Nu am cum sa fiu eu erou pentru ca n-am nici un merit.

Eroi pot fi jucatorii si antrenorul, de ei depinde totul in acest moment.

Daca nu iese bine, asta e, mergem mai departe, probabil vom ramane tot pe locul 1 chiar daca pierdem, construim in iarna si ne pregatim de bataliile finale din retur.

Daca te referi scrict la Rednic, eu merg pe mana lui pana in VARA, indiferent de rezultatul unui meci sau altul. In VARA ne uitam sa vedem ce a a reusit sa faca in sezonul 2008-2009 si pe urma vedem daca se merita sa continuam cu el sau nu, daca avem o varianta mai buna decat el sau nu.

Pana atunci ramane cum am stabilit : MIRCEA REDNIC e numarul 1 ! 10x.gif
mafi
Am inteles ca s-a prezentat o oaie pe la noi, dar a si plecat suparata . lastrunga.gif

Bravo baieti ! Next ! thefinger.gif
gavros
QUOTE(redmania @ 29 Oct 2008, 11:11) *

primul loc inseamna minim 10 mil E, dar asta nu inseamna jucatori de valoare ci un plus de valoare in contul lui borcea, turcu si ceilalti
cane loco
Bine spus, probabil bijnitarilor le sticlesc ochii cand se gandesc la tot banetul ala, desi daca ar fi administrati corect clubul ar avea un alt statut, sa speram ca ne parasesc din iarna aceasta, spre directia jilava daca s-ar putea.
RED75
Pai e foarte clar. Calificare fara meci preliminar = 10 milioane de parai sigure de la UEFA pe care sa-i praduiasca cum vor ei ! Credeti ca Turcu si Borcea sunt prosti sa plece acum cand sunt atat de aproape sa puna mana pe cascaval ? No way ! Sunt doar vorbe in vant ca vor sa se retraga in iarna. Ei deja isi fac planuri cum sa toace banii fara sa ramana nimic in club.

Tocmai asta e motivul pentru care sar la beregata lui Badea. Sa ramana mai putini la "praduiala". Si tot asta e motivul pentru care alte hiene gen Netzoiu si Giovani ar vrea sa reintre si ei in carti.
antisteaua
Pai daca se intorc leprele astea chiar ca se alege praful si pulberea.

Dar sa-i dam dracu pe zdrentele astea, eu nu mai am rabdare. Vrau sa fiu acolo in PCH, langa ultrasi sa le bag la oi carne muuulta in frigider, sa sara lana dupa ele cand le-oi face urari. Toate ca toate dar daca nu-i batem va fi belea mare si jale multa.
redmania
QUOTE(gavros @ 29 Oct 2008, 15:43) *
primul loc inseamna minim 10 mil E, dar asta nu inseamna jucatori de valoare ci un plus de valoare in contul lui borcea, turcu si ceilalti

ok, poate nu vor fi cumparati jucatori pe banii astia dar macar sa nu mai vanda altii gen Radu si Moti...
se vorbea de Lobont si Ropo...pai unde naiba ajungem daca vindem intr-una ?? Luam titlul si iar facem 1-2 ani de pauza ??
djmihaitza
Arbitrul Alexandru Deaconu va conduce la centru partida dintre Dinamo și steaua, din etapa a 13-a a Ligii I, au declarat, joi, pentru NewsIn, surse din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor.
Deaconu va fi ajutat de asistenții Cristian Nica și Marcel Savaniu.
Clau_Goool
Doamne fereste-ne de tantalache asta! Sper sa batem si sa nu ne puna si cap de bricheta asta
bete in roate...
POOL
QUOTE(redmania @ 29 Oct 2008, 11:11) *

Asa te bucuri de parca tu ai incasa banii. Ce te face sa crezi ca draga noastra conducere va investi banii astia in jucatori?
anmini
la ce distanta e intre tribune si teren la noi pe stadion, slabe sanse sa ajunga vreo bricheta unde trebuie..........doar sa schimbe obiectul.
redmania
QUOTE(POOL @ 30 Oct 2008, 13:41) *
Asa te bucuri de parca tu ai incasa banii. Ce te face sa crezi ca draga noastra conducere va investi banii astia in jucatori?

Unde vezi tu ca ma bucur ?

Sansele sa investeasca in jucatori vor fi mai mari, nu stiu sigur ca vor investi dar sunt sanse mai mari.

Dar daca nu intra in UCL se scarpina in coor ca nu au bani si SUNT SIGUR ca solutia ar fi vanzarea jucatorilor...Macar de asta sa scapam intr-o prima faza.
cane loco
de ce imi era frica nu am scapat, ca intotdeauna spurcaciunile ataca pe toate planurile si automat arbitrajul trebuia manarit cumva, cand am vazut mai devreme pe spurcatul de deaconu bricheta am zis ca gata e belea sambata seara, adevarul e ca nici nu mai sti ce arbitru e mai integru mai bun, toti o branza de oaie, acum vad ca s-a trezit taranul ala umflat de porumboiu cum ca vezi dom'le Dinamo avea arbitrajul pe mana inainte de '89 dar porumboiu era ,,rebel'' calare pe baricada, cea mai buna gluma a fost cand a zis ca el era integru, ce sa spun diamantul in gramada de rahat unde era, te bufneste rasul, in fine toate mizeriile astea vin tot din partea unui spurcat acest porumboiu, daca stau sa imi amintesc cum arbitra el pentru spurcati in cel mai nesimtit mod, daca nu ma insel chiar si niste meciuri cu oile ni le-a compromis, i-a facut pe spurcati castigatori.
Chiar ca o sa fie mai greu decat ne asteptam, e clar spurcaciunile vor avea 12 oi in teren, sper macar echipa sa joace bine, cu ambitie si in rest ce o vrea Dumnezeu.
red_dog_rahova
ne vedem pe stadion...sa dam clanta la spurcati!!!...si sa-nvingem obligatoriu!!!
antisteaua
Ba e belea mare cu deaconu asta. Sper sa ma insel dar nu-mi miroase a bine. Si plus de asta mai are si cane loco dreptate cand spune ca toti sunt o oaie si o behaiala. Iar porumb sa taca dracu din gura ca ii miroase gura a branza de oaie. Pai el vorbeste? Cand ne rupea pe unde ne prindea?
Achiles
Rednic: "O să încep cu Miranda titular și probabil că și cu Diakite de care zice lumea că nu prea are ce căuta la Dinamo."

Pai daca o sa incepi asa , e clar ... ai luat bani de la cioban ca sa trantesti meciul ...
Diakite nu are valoare nici de Dinamo II ...

Ar fi culmea sa jucam cu 2 mijlocasi la inchidere ...
Spurcatii de ghena sunt varza in atac si noi sa ne aparam cu 2 mijlocasi la inchidere ? ... si macar daca am fi avut 2 mijlocasi la inchidere de valoare ...
In afara de Ropotan nu avem altul ... Diakite si Izvoranu sunt niste VERZE
Florin_Dinamo
QUOTE(antisteaua @ 30 Oct 2008, 17:59) *
Ba e belea mare cu deaconu asta. Sper sa ma insel dar nu-mi miroase a bine. Si plus de asta mai are si cane loco dreptate cand spune ca toti sunt o oaie si o behaiala. Iar porumb sa taca dracu din gura ca ii miroase gura a branza de oaie. Pai el vorbeste? Cand ne rupea pe unde ne prindea?

Si la meciul din primavara cand a fost delegat Tudor, (cu antecedente grave si el) s-a zis inainte de meci ca vom fi furati. Insa el a arbitrat meciul 100% corect. beerchug.gif S-ar putea sa faca si Deaconu acest lucru, mai ales ca, atunci cand ne-a arbitrat sezonul trecut cu steaua nu tin minte sa ne fi facut probleme.HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Florin_Bogdan
Fiti atenti .. :) miranda o baga in ate ;)
cosmin targoviste
QUOTE(Achiles @ 30 Oct 2008, 18:03) *
Pai daca o sa incepi asa , e clar ... ai luat bani de la cioban ca sa trantesti meciul ...
Diakite nu are valoare nici de Dinamo II ...
Ar fi culmea sa jucam cu 2 mijlocasi la inchidere ...
Spurcatii de ghena sunt varza in atac si noi sa ne aparam cu 2 mijlocasi la inchidere ? ... si macar daca am fi avut 2 mijlocasi la inchidere de valoare ...
In afara de Ropotan nu avem altul ... Diakite si Izvoranu sunt niste VERZE

Nu faci o lista cu transferuri? Te rooog mainchin.gif

Rednic joaca cum vrea ca doar el raspudne de rezultate.Urlati la el dupa meci,nu acuma.Si daca ii iese ce faci ? Daca Dinamo bate prin golul lui Miranda si Diakite joaca impecabil ce faci ?
DisKant
Il prefer pe Diakite la inchidere decat pe Izvoranu...

Si oricum el vrea sa-l introduca titular pt a le demonstra tuturor ca nu actionarii fac echipa.Asta e toata schema
dudu1961
Vom vedea ce va fi , numai anemici nostri jucatori trebuie sa joace mai bine ca oricind , in acest tur nu au fost instare sa faca un meci de nota 5-6 macar ,sa speram ca vor face unul macar de 9 ca sa invinga , imi pare rau dar eu nu sint atit de optimist ca voi ! 149.gif
Nu pot nu am cum , cind vad ce si cum joaca Dinamo , nu zic ca nici spurcati nu joaca cine stie ce dar ....parca joaca mai bine ca noi , nu mai zic de schimbarea de antrenor facuta care de obicei e benefica pentru unele echipe !
cosmin targoviste
Sunt de acord ca nici noi nu jucam mare lucru si parca nu mai sunt asa optimist pe masura ce se apropie ora meciului.Imi pun sperantele in Marius Niculae...

P.S: La oi nu s-a schimba antrenorul,doar cateva modificari in staff-ul tehnic.Antrenorul e tot incultul latiFUNDiar din pipera de la "loje" .
redmania
Achiles

Ai incredere in REDNIC, are si el o tactica la meciul asta. Din pacate REDNIC e usor de citit pentru cei care il urmaresc atent (eu). Cred ca as putea sa scriu aici inaintea unui meci cum gandeste el partida, cum face 11-le de start, de ce il face asa (gresit in opinia unora), de ce face anumite schimbari la pauza si mai tarziu in repriza secunda. E usor de ghicit si acum de ce vrea sa inceapa meciul cu Diakite, dar armele lui care ii vor aduce plusul (si poate victoria) vor fi aruncate in lupta in repriza secunda.

dudu1961

Nici eu nu sunt prea optimist daca ma uit la jucatorii nostri...Pur si simplu nu vad pe nimeni in stare de ceva pozitiv.
Dar am o speranta, avem un as in maneca, asul care ma face sa sper sezonul acesta. Te las pe tine sa ghicesti care este dar ai incredere ca va fi bine, oricat de slabi am fi.
Alaturi de AS mai avem ceva : SPIRITUL DE LUPTA. La nici un alt club nu mai vezi asa ceva ca la noi. Din pacate spiritul asta de lupta intra in noi de 2 ori pe an cand jucam cu spurky (vezi ca Dinamo e singura echipa care are bilant pozitiv la directele cu oaia din intreaga Romanie).

Pe langa SPIRITUL DE LUPTA mai avem ceva UNIC, ceva ce nici o alta grupare nu are...e tot un SPIRIT care ne face sa fim altfel, care ne face sa fim ca EL in astfel de momente...e tot un fel de SPIRIT DE LUPTA dar e mai mult decat atat. Din 5 octombrie 2000 eu il simt in fiecare zi, e cu mine in fiecare clipa, e cu mine si acum cand scriu, e cu mine peste tot. Nu stiu cum sa-i spun, nu stiu sa-l definesc exact dar ii simt mereu prezenta.

PS Sunt perfect sanatos si n-am baut mai mult de juma' de Cola azi icon_cool.gif
RED75
Bun... Sa-i mai dam o data credit lui Rednic cu Diakite si Miranda. Dupa mine, cheia va fi la Marius Niculae.
O sa-mi reprim pesimismul si o sa pariez ca batem cu 1-0. Gol Niculae sau Iulio Cesar .
Achiles
Becali către Borcea: "Mă nenorocitule, tu ai tocmit arbitrii! De tușieri mi-e frică, nu de Deaconu"

si sclavii nostri de actionari , se succesc si dau bilete spurcatilor ...
cane loco
pai pana la urma ce naiba fac bijnitarii astia mai nene, ba le dau biletele oilor ba nu le dau, sa nu le dea si spurcatii care incearca sa vina la meci sa o faca pe blana lor, oricum daca fac imprudenta sa se bucure la vreo faza si-o iau la rumegatoare imediat.O ocazie mai buna decat acum cu cearta fecalianului cu oile sale nici ca se putea, sa stea la stana sa nu ne infecteze tribunele, si asa baietii de la Sud de abia asteapta sa prinda niste oite infiltrate pe la ei, sa vezi dans sportiv atunci, pana intervine militia oile deja o sa fie cu botul spart.
Leaveyou
QUOTE(Florin_Bogdan @ 30 Oct 2008, 23:19) *
Fiti atenti .. :) miranda o baga in ate ;)

Ăsta-i banc ? 010.gif
Clau_Goool
Nu Liviule, pe bune o baga in ate, doar i-a promis lui djmihaitza...
Leaveyou
Când frate, că nu am fost atent ... icon_rolleyes.gif S-a jurat ? Dacă nu, nu se pune.
Achiles
--Danciu-Niculae(Miranda)
-Cristea-Bostina-Torje
---Ropo---
Diabate-Cesar-Tamas-Homei
---Lobont---

Mitea, ZeKalanga, Thiago, Campos, Diakite, Goian, Andrei Cristea ... NU au ce cauta pe teren
dinocaine1956D
IMPORTANT E SA-I MACELARIM SA RAMANEM SUS ACOLO UNDE NE E LOCUL 1. SA- I BATEM SI ATAT,SPURCATI TOT RAMAN.
ARIANUL
QUOTE(DiliBili @ 27 Oct 2008, 14:09) *
Sambata, 1 noiembrie, gazonul din Stefan cel Mare primeste turma lui jiji.. Pe terenul nostru, este intalnirea cu numarul 60 impotriva rumegatoarelor. In celelalte partide , “cainii” au inregistrat 24 de victorii si 22 de egaluri, iar de 13 ori au “facut-o de oaie”. Speram ca oile sa ramana cu iarba in gat, la fel ca si in ultimele 2 sezoane. Sezonul trecut, pe 4 mai 2008, invingeam mioarele cu 2-1 (goluri Bratu si Danciulescu) si trimiteam titlul spre Cluj-Napoca.
Meciul va fi transmis in direct de Antena 1, ora 21:00.

Nu mai cititi fituica lui ioanitOAIA !

QUOTE(DiliBili @ 27 Oct 2008, 14:09) *
Sambata, 1 noiembrie, gazonul din Stefan cel Mare primeste turma lui jiji.. Pe terenul nostru, este intalnirea cu numarul 60 impotriva rumegatoarelor. In celelalte partide , “cainii” au inregistrat 24 de victorii si 22 de egaluri, iar de 13 ori au “facut-o de oaie”. Speram ca oile sa ramana cu iarba in gat, la fel ca si in ultimele 2 sezoane. Sezonul trecut, pe 4 mai 2008, invingeam mioarele cu 2-1 (goluri Bratu si Danciulescu) si trimiteam titlul spre Cluj-Napoca.
Meciul va fi transmis in direct de Antena 1, ora 21:00.

Nu mai cititi fituica lui ioanitOAIA !
Achiles
Ce oaie spurcata e Turcu asta ... s-a apucat sa-i jigneasca pe fratii Negoita , potentiali investitori la Dinamo ,
in speranta ca acestia se vor scarbi si vor renunta sa vina la Dinamo ...

Pleaca Turcu , Pleaca Turcu , Pleacaaaaa
cane loco
chiar ca papuasul mic si negru intrece masura, se vede treaba ca ii fuge banutul din maini si de aia face spumite, oare cand o veni ziua aia sa ii vedem pe boschetarul asta pitic si pe borcea plecati?
Raikkonen
QUOTE(Florin_Dinamo @ 30 Oct 2008, 20:02) *
Si la meciul din primavara cand a fost delegat Tudor, (cu antecedente grave si el) s-a zis inainte de meci ca vom fi furati. Insa el a arbitrat meciul 100% corect. beerchug.gif S-ar putea sa faca si Deaconu acest lucru, mai ales ca, atunci cand ne-a arbitrat sezonul trecut cu steaua nu tin minte sa ne fi facut probleme.HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

Sa nu uitam ce presiune imensa era pe Tudor dupa meciul steaua-CFR. Si culmea, a venit faza cand Zapata l-a dat jos pe Danciu fix la fel ca la faza lui Semedo cu cateva luni in urma.
ANGER
QUOTE(Achiles @ 31 Oct 2008, 18:05) *
Ce oaie spurcata e Turcu asta ... s-a apucat sa-i jigneasca pe fratii Negoita , potentiali investitori la Dinamo ,
in speranta ca acestia se vor scarbi si vor renunta sa vina la Dinamo ...

Pleaca Turcu , Pleaca Turcu , Pleacaaaaa

Ai auzit ca celebrii frati Negoita, in afara de multe datorii in banca , nu au nimic ?
Din astia sa vina sa mulga de la transferuri , nu este nevoie. Nu am nimic impotriva sa vina Tiriac , care are cascaval buluc.Problema e daca incape de actualii mulgatori.

Referitor la meci:
Scor 0-1 la pauza pentru oi.La finalul reprizei secunde 3-1 , un gol Danciu. 10x.gif
cosmin targoviste
O,da ?! Coincidenta,acelasi citat "celebri frati Negoita,in afara de multe datorii la banca,nu au nimic" l-a folosit si ciobanu' aseara la Ivanovici in emisiune.
antisteaua
Ce truci ba? Ce negoiti, ce borci, gata cu astia. Maine aseara incepe cel mai important meci al sezonului. Pentru mine este mai presus decat o finala de cupa europeana. Este totul sau nimic.
Am revazut azi filmuletele facute de Dinamomania si am turbat. Vreau sa fie sambata seara, sa fie ora 11 noaptea si sa fiu fericit. Deci muuulta muulta si mai multa musetel la ovine si la toti aia de tin cu ei si la toata suflarea lor si la cadavrele care i-au infiintat si la toti de care nu imi amintesc acum.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.