Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo 1- 1 steaua
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2, 3, 4
Leaveyou
QUOTE(marcher @ 2 Nov 2008, 20:39) *
Dracu nu-i asa de negru...jucand prost, sîntem pe primul loc. Va inchipuiti ce-o sa facem cand o sa jucam bine.

Să nu se termine campionatul până vom juca noi bine ...
RED75
Motive sa fim optimisti nu prea sunt... Mergem totusi inainte. Una peste alta, Rednic a mestecat in rahat cum zicea rew si cu ceva noroc nu ne-am facut de bafta.
Daca stam sa ne gandim ca asa o tinem de la inceputul campionatului si avem "bulan" dupa "bulan" inseamna ca, nu e doar noroc, si totusi Rednic e priceput la facut din rahat bici.

Sper sa trecem si de meciurile grele care vor urma si, pe masura ce incepe sa le miroasa mai mult paraii din Champion League, actionarii sa mai bage niste firfirei si sa astupe macar o parte din golurile care le afem in lotul asta ciuruit.

p.s. Cica Goian (de la steaua) filozofeaza ca exista o lege a compensatiei si ca acum au pierdut niste puncte dar pe urma vine norocul la ei. Pai daca ar functiona legea compensatiei in materie de "bulan", ei ar trebui sa piarda urmatoarele 30-40 de meciuri pe linie.... Ar fi meritat ce-i drept sa intre mingea aia scaosa de Ogararu in poarta, macar sa le vedem fetele daca o lua cu 2-1. Aia da "compensatie"
redmania
QUOTE(razvan_superdog @ 1 Nov 2008, 23:46) *
Singurele plusuri la acest meci sunt evolutia buna a lui Torje, devotamentul extrem al lui Tamas si ambitia lui Nicolae si Ropotan.

La plusuri l-as trece trece si pe Ze Kalanga. A creat haos pe partea lui Golanski si Toha (stiu ca se scrie cu j).

In locul lui Rednic l-as titulariza pentru meciul urmator pe Ze Kalanga.
Mirunik
Eu la plusuri i-as trece pe Ogararu si Nicolita, care au creat haos pe partea lui Cristea si Izvoranu complaining.gif

Aaaa... Eu cu cine tin?!? omfg.gif Doamne, tin cu echipa din care fac parte Cristea si Izvoranu! Mama! bangmyhead.gif
redmania
Cristea nu prea conteaza defensiv, iar Izvoranu e cel mai slab jucator din lot. Mai slab chiar si decat Lucica.
Mirunik
Serios? tongue.gif
red_dog 4 ever
verystrange.gif
cane loco
ze talanga a fost mai rapid decat astia de pe partea dreapta a spurcatilor, a fost inspiratia lui Rednic ca l-a bagat, oricum linia de mijloc are nevoie de un coordonator de meserie, chiar daca a dat gol Cristea nu e nicidecum in forma si jocul lui lasa de dorit.
Vad ca spurcaciunilor nu le convine deloc egalul, numai spume, mai ales mirela răƣoi sa ne apuce de amandoi ,,oi'', spurcatul asta ma irita mereu prin tupeul si prostia luata de la fecalian, poate se accidenteaza din nou si nu mai auzim juma' de an de oaia asta infatuata.
Leaveyou
M-a amuzat Ră2. Auzi, n-aducem onoare României ... Este drept că atunci când pierzi cu 5 la 3 aduci mari onoruri țării.
cane loco
da-l in moloz de oaie cretina pe răţoi asta, un jeg ovin, bine spus la 5-3 erau ,,eroii'' tari, ia sa ii vedem acum in UCL cu Lyonul ce fac isi iau oile o scarmaneala la fel ca asta de aici, lasa dom'le ca vine nervoasa mirela răţoi si ii bate pe toti, da tare cu copita.
POOL
Am jucat slab. E suparator ca si in derbyuri jucam prost.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.