DiliBili
Oct 27 2008, 02:09 PM
Sambata, 1 noiembrie, gazonul din Stefan cel Mare primeste turma lui jiji.. Pe terenul nostru, este intalnirea cu numarul 60 impotriva rumegatoarelor. In celelalte partide , cainii au inregistrat 24 de victorii si 22 de egaluri, iar de 13 ori au facut-o de oaie. Speram ca oile sa ramana cu iarba in gat, la fel ca si in ultimele 2 sezoane. Sezonul trecut, pe 4 mai 2008, invingeam mioarele cu 2-1 (goluri Bratu si Danciulescu) si trimiteam titlul spre Cluj-Napoca.
Meciul va fi transmis in direct de Antena 1, ora 21:00.
red_dogvitan
Oct 27 2008, 02:40 PM
Vreau sa umilim oile dar din pacate nu stiu daca vom reusi cel mai important este sa ii batem asta este tot ce conteaza!!!FORZZA DINAMO!!
RED75
Oct 27 2008, 03:02 PM
Lipseste varianta pentru meci egal din cadrul sondajului.
Raikkonen
Oct 27 2008, 03:09 PM
Pai e ultima, nu?
Morpheuss
Oct 27 2008, 03:40 PM
bigbobo
Oct 27 2008, 03:53 PM
Singurul meci care conteaza... Batem sambata si mai stergem din amaraul esecului cu olandezii... FORZA DINAMO!!!
redmania
Oct 27 2008, 04:03 PM
Nu avem echipa, nu avem cu cine sa marcam...de data asta nu cred ca batem.
Daca totusi reusim sa castigam devenim favoriti la titlu.
marcher
Oct 27 2008, 06:16 PM
Daca nu ne gandim la victorie, degeaba respiram pe acest pamant. 3-1...asta este scorul
the dog azza
Oct 27 2008, 06:32 PM
batem cu 2-1.....in ultimele minute....sper sa fi pe stadion mai multi fani decat la meciul cu otelul
insa in primul rand sper sa vad macar la meciul asta ceva daruire din partea jucatorilor si a antrenorului....
COSMIN C
Oct 27 2008, 07:09 PM
QUOTE(RED75 @ 27 Oct 2008, 15:02)

Lipseste varianta pentru meci egal din cadrul sondajului.
Red, egal sau infrangere e tot una. La un meci cu oile. Adica ultima varianta, 13=ghinion. Scuze, Dili, poate tu ai alta explicatie.
cosmin targoviste
Oct 27 2008, 07:24 PM
2-0-Bostina si And. Cristea..
DiliBili
Oct 27 2008, 07:25 PM
Ai dreptate. Initial, nu am vrut sa o pun nici pe aia. Eu nu concep la un meci acasa cu spurcatii alta varianta. Sper sa nu fiu iar nervos sambata seara.
COSMIN C
Oct 27 2008, 07:30 PM
QUOTE(the dog azza @ 27 Oct 2008, 18:32)

....sper sa fi pe stadion mai multi fani decat la meciul cu otelul

De cate ori ai vazut tu, la un meci cu steaua, in Groapa, 1-2000 de suporteri? Aaaaa, uitasem, tu esti cel care merge la meciurile lui Dinamo in tricou ros albastru si se mira ca nu e aplaudat de suporterii dinamovisti...
caine_tm
Oct 27 2008, 07:50 PM
reddog_sv
Oct 27 2008, 07:55 PM
Un 1-0 ar fi scorul...noi am castigat toate meciurile acasa..shtoia n-a castigat de 7 meciuri..lucrurile par clare...dar totul are un sfarsit..sper sa nu vina acu'
bigbobo
Oct 27 2008, 08:06 PM
QUOTE(redmania @ 27 Oct 2008, 16:03)

Nu avem echipa, nu avem cu cine sa marcam...de data asta nu cred ca batem.
Daca totusi reusim sa castigam devenim favoriti la titlu.
Esti mult prea pesimist... Chiar daca ai motive obiective sa fi asa, eu unu' nu ma pot gandi la alta varianta decat la victorie...
Florin_Bogdan
Oct 27 2008, 08:23 PM
Si eu tot la victorie ma gandesc..
da mi`e frica rau de meciu asta.. :|
acu sa vedem.. Forta Dinamo..!
anti-spurky
Oct 27 2008, 08:32 PM
Pentru meciul de sambata exista doar o varianta: V I C T O R I E !!!
Max
Oct 27 2008, 08:36 PM
QUOTE(COSMIN C @ 27 Oct 2008, 20:30)

De cate ori ai vazut tu, la un meci cu steaua, in Groapa, 1-2000 de suporteri?
De cate ori a fost de atatea ori a vazut...
QUOTE(COSMIN C @ 27 Oct 2008, 20:30)

Aaaaa, uitasem, tu esti cel care merge la meciurile lui Dinamo in tricou ros albastru si se mira ca nu e aplaudat de suporterii dinamovisti...

Nu fi rautacios....la maciul asta omu' isi va lua tricoul cu Dinamo si va defila prin fata suporterilor stelisti , asa , ca sa-ti faca tie in necaz
the dog azza
Oct 27 2008, 09:01 PM
din pacate nu am posibilitatea sa merg la meci...asa ca nu am cum sa defilez prin fata respectivilor
max...de vazut puteam sa vad si fara sa merg pe stadion
cosmin....nu prea cred ca la meciul cu otelul au fost 1-2000 de suporteri....si daca tot sunt atatia care ii apara pe aia care nu merg la stadion desi sunt acolo numai trebuie sa se ridice de pe scaun si sa faca cativa pasi....de ce nu e niciodata stadionul piln la noi?????si sa nu imi ziceti ca e din cauza ca e stadionul aiurea si se vede prost ca nu prea merge....ca doar ei trebuie sa mearga sa sustina echipa...la bine si la rau....cand suntem pe primul loc si jucam bine....vezi acuma 2 ani ,nu era plin....cand suntem pe 6-5-4(anu trecut),sau lideri dar jucam prost...tot nu e plin...si totusi pe toti dinamovistii ii aud ca isi dau viata pt echipa
COSMIN C
Oct 27 2008, 09:07 PM
Morpheuss
Oct 27 2008, 09:24 PM
Cosmin, nu fi egoist. Mai bine ne impuscam unii pe altii si asa mai si socializam
antisteaua
Oct 27 2008, 09:51 PM
Desi am jurat ca daca nu-i batem pe olandezi nu mai vin in viata mea la stadion, o sa fac o exceptie. Pentru mine este cel mai important meci al sezonului. Orice s-ar intampla in campionat o victorie cu stiaoa poate sa spele orice pacat. Deci Hai Dinamo si muuuuulta dar muuulta muuulta muuulta rau de tot, muulta si mai muuulta muhje la steoi si la toti muncitorii de la A1 si gașca slugilor proastetv si gașca slugilor proaste si toti aia de tin cu zdiaoa si la toti asa in general. A, sa nu uit: si lui mehehe mehehe skoika.
Achiles
Oct 27 2008, 10:16 PM
--Danciu--Niculae(Miranda)--
--Cristea--Bostina--Torje--
-----Ropotan-----
-Izvoranu(Diabate)-Cesar-Tamas-Homei(Blay)
-----Lobont-----
Obligatoriu sa-l jucam pe Adrian Cristea pe stanga si pe Bostina in centru ...
In formula asta , am jucat in repriza a 2-a cu Farul .... si nu ne-am miscar rau deloc
trebuie sa-i umilim pe spurcati ... au 7 meciuri consecutive fara victorie
daca acum nu-i tavalim rau de tot , cand sa o facem ?
reddog_sv
Oct 27 2008, 10:28 PM
Eu tind sa cred ca jocul mai bun in repriza nu tine de formula de joc..ori ii palmuşeţelste Rednic la pauza ori se incalzesc mai greu...
COSMIN C
Oct 27 2008, 10:33 PM
Super filtru! Nu-mi dadeam seama de unde ti-a venit cuvantul ala.
reddog_sv
Oct 27 2008, 10:51 PM
Ce am zis?
Max
Oct 27 2008, 10:52 PM
QUOTE(Morpheuss @ 27 Oct 2008, 21:24)

Mai bine ne impuscam unii pe altii si asa mai si socializam

Putem sa mai socializam si fara sa ne impuscam.
de ex. Sa purtam tricouri cu Barcelona in galerie (alaturi de Cai Lun) la meciul cu steaua .
P.S...poate ma bag si eu pe sub pielea cuiva sa-mi ia belet.
RED75
Oct 27 2008, 11:13 PM
QUOTE(Achiles @ 27 Oct 2008, 22:16)

--Danciu--Niculae(Miranda)--
--Cristea--Bostina--Torje--
-----Ropotan-----
-Izvoranu(Diabate)-Cesar-Tamas-Homei(Blay)
-----Lobont-----
Sa presupunem ca asta va fi echipa. Dupa cum se poate vedea jucam de la inceput in 9 oameni (cu bunavointa).
Sper macar sa-si revina negrul ala (Diabate) ca sa nu-mi mai fac draci cu Izvoranu. Sau poate Rednic imi pune iar nervii la incercare si-l baga pe fratele cel prost titular ca sa fie meci in familie.
Sincer, desi as vrea, nu sunt foarte optimist. Imi pun sperante in revenirea lui Marius Niculae si in ambitia lui la primul derby de cand a revenit, dar totusi si el vine dupa o accidentare.
Va fi un meci intre doua echipe carora nu le prea merge deloc jocul. Poate sa iasa orice. De la un 0-0 pana la un scor de handbal. As cam merge pe un 0-0 sau 1-0 pentru noi, dar pana acum ne-au cam dat toti descultii goluri.
The Game
Oct 27 2008, 11:17 PM
QUOTE(reddog_sv @ 27 Oct 2008, 22:28)

Eu tind sa cred ca jocul mai bun in repriza nu tine de formula de joc..ori ii
palmușețelste Rednic la pauza ori se incalzesc mai greu...

La asta se referea Cosmin, reddog_sv.
reddog_sv
Oct 27 2008, 11:20 PM
Stiu..dar n-am zis
vreun cuvant care necesita interventia filtrului
Leaveyou
Oct 27 2008, 11:22 PM
QUOTE(the dog azza @ 27 Oct 2008, 20:32)

insa in primul rand sper sa vad macar la meciul asta ceva daruire din partea jucatorilor si a antrenorului....
Dragă ață (dacă nu asta înseamnă "azza", scuze) ce vrei mai exact să facă Rednic ? Să se agite mai mult pe margine ? Să arunce cu cărămida în Boștină sau Cristea ? Să sprinteze cu Torje ca să-i spună de pe margine când să tragă și când să paseze ?
Mulțumesc anticipat.
@reddog sv: pălmușețelște

Și mie mi-a ieșit tot așa păl M U I E ște
RED75
Oct 27 2008, 11:23 PM
Da... Tare filtrul. Credeam ca ai informatii ca Rednic le da musetel la vestiare ca sa-i puna pe picioare cand ii vede ca dorm in teren
cane loco
Oct 27 2008, 11:25 PM
QUOTE(antisteaua @ 27 Oct 2008, 22:51)

Desi am jurat ca daca nu-i batem pe olandezi nu mai vin in viata mea la stadion, o sa fac o exceptie. Pentru mine este cel mai important meci al sezonului. Orice s-ar intampla in campionat o victorie cu stiaoa poate sa spele orice pacat. Deci Hai Dinamo si muuuuulta dar muuulta muuulta muuulta rau de tot, muulta si mai muuulta muhje la steoi si la toti muncitorii de la A1 si gașca slugilor proastetv si gașca slugilor proaste si toti aia de tin cu zdiaoa si la toti asa in general. A, sa nu uit: si lui mehehe mehehe skoika.
dar tot cea mai multa multa tot la cioban si la noul lui sclav dorinel o dam.Victoria noastra impotriva spurcaciunilor va fi sigura daca toata echipa va juca in meciul asta mai bine decat in tot campionatul, vreau sa vad oile impartindu-si copite unele la altele de suparare.
mafi
Oct 27 2008, 11:44 PM
Cate bilete se pot cumpara maxim de o singura persoana ?
Achiles
Oct 27 2008, 11:52 PM
QUOTE(reddog_sv @ 27 Oct 2008, 22:28)

Eu tind sa cred ca jocul mai bun in repriza nu tine de formula de joc..
in prima repriza , cu Otelul , am jucat cu Mitea pe stanga si practic NU am avut mijloc ...
-Mitea-Cristea-Torje-
in a 2-a repriza ... am jucat si noi fotbal ...
-Cristea-Bostina-Torje-
sper ca Rednic sa nu aiba vreo idee tampita ... sper sa NU foloseasca 2 mijlocasi la inchidere ...
le-au dat gol spurcatilor otopenistii si buzoienii ... dar noi ?! care avem super atacanti , fata de ce au codasele clasamentului
Florin_Bogdan
Oct 27 2008, 11:59 PM
Da.. poate castigam meciul asta.. Daca la sfarsitul campionatului nu suntem pe primul loc tot degeaba!
Asa ca fratilor.. vorba voastra "cu o floare, nu se face primavara"
reddog_sv
Oct 28 2008, 10:51 AM
@Achiles, am mai jucat si in prima repriza cu Bostina&co si tot in repriza a doua ne-am trezit...iar legat de ideea ca avem cei mai tari atacanti..degeaba daca n-ai mijloc..
@Liviu, mersi de lamurire
matador
Oct 28 2008, 11:02 AM
la cum jucam infrangere scrie pe noi
cosmin targoviste
Oct 28 2008, 11:38 AM
Bineinteles,mai ales ca cei de la oaia practica un fotbal megaultraextrasupergalactic.
Clau_Goool
Oct 28 2008, 11:39 AM
Important e sa batem oile, nimic nu mai conteaza, victorie sa fie...
redmania
Oct 28 2008, 12:15 PM
Eu zic ca nici un egal nu e chiar asa rau in conditiile actuale : accidentarile de la noi si situatia din clasament.
Cu un egal vom ramane la 6 puncte de oi.
Urziceniul va pierde la CFR (cel mai probabil) si va ramane la 2 puncte dupa noi, iar CFR va ajunge la 7 puncte.
Timisoara nu bate la Galati, ba inclin sa cred ca va pierde...caz in care ramane la egalitate cu noi (in caz ca-si recupereaza cele 6 puncte).
Practic ramanem la 6 respectiv 7 puncte de principalele contracandidate la titlu...cu 4 etape inainte de pauza de iarna cand cred ca se va investi in 2-3 TITULARI daca vrem sa avem sanse mai bune la castigarea titlului. Avem nevoie de un inchizator (Lazar ?) si un atacant (Marica imprumutat ?). Aceste 2 transferuri sunt INDISPENSABILE...Orice achizitie in plus ramane binevenita.
Forza NOI !
PS Nu socotesc o victorie a noastra in derby, cred ca intru in delir daca batem
RED75
Oct 28 2008, 12:19 PM
Mda... Si eu inclin spere un egal, desi acum ar fi fost momentul sa-i tavalim rau de tot.
In iarna clar ne trebuie urgent intariri pe mai multe postruri. Eu zic ca atacul merge (cu Bratu recuperat), dar trebuie scapat urgent de solutii gen Izvoranu si ne trebuie neaparat un om sa faca jocul la mijloc. Din pacate astia sunt scumpi si greu de gasit. Daca ne bazam in continuare pe solutii gen Bostina ne calca chefere-ul si in retur la noi acasa.
iulian_reddog
Oct 28 2008, 12:22 PM
haideti, bre, la cum joaca turma lu' jiji ar trebui sa-i batem si cum jucam acuma.
antisteaua
Oct 28 2008, 01:15 PM
QUOTE(redmania @ 28 Oct 2008, 12:15)

Eu zic ca nici un egal nu e chiar asa rau in conditiile actuale : accidentarile de la noi si situatia din clasament.
Un egal cu ztiaoa? Exclus! Totul sau nimic. Ori la bal ori la spital. Dar mai bine la bal, nu?
Ba ce dracu ma fac, ca pe mine deja m-a apucat euforia si pana sambata mai e mult.
anmini
Oct 28 2008, 01:36 PM
cum ce sa faci? sa bei....si sa te gandesti la saworma si la un scor pe masura.
matador
Oct 28 2008, 02:15 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 28 Oct 2008, 12:38)

Bineinteles,mai ales ca cei de la oaia practica un fotbal megaultraextrasupergalactic.
nici ei nu exceleaza,dar sa fim seriosi,relatiile de joc nu-s punctul nostru forte mai ales in conditiile in care avem si singurul atacant de viteza accidentat.imi pun sperante in Miranda sa faca locuri pentru Danciu. Doamne Ajuta sa ma insel asupra pronosticului
Mirunik
Oct 28 2008, 02:33 PM
Spectacole mai amuzante decit meciurile cu Lyon si Gloria Buzau au fost doar cele oferite de stelistii cu care am vazut meciul duminica seara. Asa ca`` n-avem mijlocasi``, ``nu jucam``, ``cutare si cutare accidentati``, ``relatii de joc lipsa``, bla-bla, nu exista! Asa cum e Dinamo in momentul asta, e peste pacaleala de echipa a stelei! Nu imi dau voie sa fiu pesimista inainte de meciul asta! Deci simbata seara sper ca voi fi bucuroasa de doua ori, o data pentru ca batem si inca o data pentru ca ma voi amuza din nou teribil vazind spurcateii umiliti. Abia astept!
red_dog 4 ever
Oct 28 2008, 02:47 PM
Meciul care conteaza.La acest meci nu prea conteaza forma de pana acum.Acest meci se joaca cu sufletul.Prevad un meci frumos cu un scor pe masura.5-2.muşeţel stOAIA
amma
Oct 28 2008, 04:15 PM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.