COSMIN C
Oct 27 2008, 01:31 PM
Ia, botoseneni de pe DinamoMania, bucurati-va. Vine Dinamo acasa la voi.
La Casa Fotbalului a avut loc astazi tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei Timisoreana, editia 2008/2009.
Dinamo va intalni, in aceasta faza a competitiei, formatia din Liga a- 2-a, FC Botosani. Meciul se va disputa pe 12 noiembrie pe Stadionul Municipal din Botosani.
Echipa botoseneana se afla in acest moment pe locul 9 in seria 1a Ligii a 2-a.
PS. V-ati bucurat? Asa, reveniti-va, cica nu se joaca la Botosani, ci pe teren neutru.
Raikkonen
Oct 27 2008, 03:11 PM
Ar fi fost cam obositor sa mearga echipa pana acolo...poate joaca la Bucuresti pe Cotroceni, cu Pandurii au jucat pe Lia cand trebuia sa fie neutru.
Morpheuss
Oct 27 2008, 03:44 PM
Foarte frumos. Ar fi bine sa se inteleaga cluburile si sa se joace pe stadionul din Botosani.
Morpheuss
Oct 27 2008, 09:22 PM
Cornel Sfaiter, actionar FC Botosani: "În principiu oficialii lui Dinamo s-au declarat de acord să vină la Botoșani, însă decizia finală o vor lua Rednic și Borcea. Eu sper să vină aici deoarece vor avea parte de un joc cu 15.000 de oameni în tribună și poate de cel mai bun gazon din țară".
antisteaua
Oct 27 2008, 09:56 PM
Ba, daca nu nu-si bat joc de fotbal nu avem de ce sa tremuram. Trebuie vreo 2-3 goluri din prima repriza dupa care sa intre aia mici ca sa-i vedem si pe ei la treaba.
Cai Lun
Oct 28 2008, 10:28 AM
Eu am rămas cu imaginea Botoșaniului din sezonul trecut. Cred că vom găsi acolo o echipă la fel de bună ca și FCM Tg. Mureș...
reddog_sv
Oct 28 2008, 10:47 AM
Daca Rednic nu va baga prea multi extracomunitari sau chestii de genul..ii batem cu cel putin 3/4-1....botosaniul e o echipa foarte redutabila....pe la mesele comisiilor
Morpheuss
Oct 28 2008, 03:57 PM
Stii cum e aia cu vulpea si strugurii...
Si daca tot e sa o luam cu mesele comisiilor, Ceahlaul a depus contestatie, nu Botosani.
redlady08
Oct 28 2008, 06:00 PM
cand se stabileste unde se joaca meciul
reddog_sv
Oct 28 2008, 06:41 PM
QUOTE(Morpheuss @ 28 Oct 2008, 15:57)

Stii cum e aia cu vulpea si strugurii...
Si daca tot e sa o luam cu mesele comisiilor, Ceahlaul a depus contestatie, nu Botosani.

Nu stiu de unde ai scos-o pe asta...Ceahlaul si Cetatea nu au folosit nici una junior..

n-o mai intoarce botosaniul e miloaga 2 si cu asta basta....au luat exemplu de la spurkti..bravo lor..fiecare cum poate...
Vulpea e botosaniul de cand s-a infiintat..si asa va ramane..noroc pentru ei ca mai exista si Cupa Romaniei.........pe care sper sa o castigam anul asta

...
Morpheuss
Oct 28 2008, 10:53 PM

Probleme grave la mansarda.
COSMIN C
Oct 28 2008, 11:18 PM
Cupa Romaniei / FC Botosani - Dinamo, optimi de finalaVoi despre ce vorbiti aici?

Aaaaa, socializati. Scuze, continuati....pe mess, pm, dati-va intalnire la granita dintre judete, dar nu va incaierati aici.
Morpheuss
Oct 30 2008, 09:30 PM
S-a decis jucarea meciului la Focsani?
cosmin targoviste
Oct 30 2008, 09:34 PM
Era o declaratie a primarului,patronului sau ce are echipa asta din Botosani cum ca DInamo si-ar fi dat acordul sa joace la Botosani.Ma bucur pentru fanii din Botosani sau din preajma.
cosmin targoviste
Oct 31 2008, 11:29 AM
Pana la urma se joaca la Focsani...
DiliBili
Nov 4 2008, 04:51 PM
Meciul dintre Dinamo si FC Botosani se va disputa la Focsani pe 12 noiembrie 2008, ora 14:00, si va fi transmis in direct de Antena 1.
Leaveyou
Nov 6 2008, 04:41 PM
Cred că puteau să se ducă la Botoșani să joace.... Dar mă rog, asta este.
red_dogvitan
Nov 6 2008, 06:37 PM
Am votat ca vom trece greu de ei asa cum am facut-o si cu Tg Mures......
Leaveyou
Nov 6 2008, 07:07 PM
QUOTE(COSMIN C @ 27 Oct 2008, 15:31)

PS. V-ati bucurat? Asa, reveniti-va, cica nu se joaca la Botosani, ci pe teren neutru.

Sare nu ai ?
Morpheuss
Nov 6 2008, 07:12 PM
Pentru ce sare, Liviu? La reddog_sv sunt sigur ca sareau dopurile de la sticlele de sampanie
Leaveyou
Nov 6 2008, 07:59 PM
Pentru a pune pe rană Morpheuss ...
redmania
Nov 10 2008, 11:58 PM
Ii batem greu pentru ca vom avea cam acelasi 11 ca la meciul cu Tg-Mures.
Cu Julio Cesar rupt si Tamas probabil menajat vom avea ocazia sa vedem o aparare centrala de vis : Lucica + Silvica. Ar mai fi o solutie cu Grigore sau Nitu in centru si Silvica pe stanga (ca n-avem alt fundas stanga). In dreapta cred ca vine randul lui Homei.
La mijloc fara Bostina si Ropo cred ca vom vedea cum nu merge Adi CRISTEA mijlocas central + Diakite sau Bucsa la inchidere.
In benzi probabil Zeka(Torjica) si Mitea isi vor face de cap.
In atac ne bazam pe acelasi Danciulescu ca altfel nu avem cum sa dam gol. Perechea lui va fi Miranda sau Andrei Cristea (pt golurile cu Farul si Tim).
In poarta sa mai intre si Dolha ca se plictiseste pe banca.
Cum as incepe cu Botosaniul :
Dolha - Homei, Goian, Grigore, Izvoranu - Zeka,Cristea,Diakite,Mitea(Torjica) - Danciu, An. Cristea.
Ca varianta de rezerva pt mijloc : Zeka, Bucsa, Diakite, Ad.Cristea. Totusi cam multi inchizatori pt meciul asta.
bigbobo
Nov 11 2008, 11:04 PM
Sper sa fie o victorie fie ea si la limita...
redmania
Nov 11 2008, 11:27 PM
Cunoscandu-l pe Rednic cred ca va incerca sa-l menajeze si pe Danciulescu si nu-l va folosi titular. Daca treaba nu merge bine il baga pe Danciu in repriza secunda.
Avem meci greu in aceste conditii. Dar cred ca batem, nu concep altceva.
Florin_Dinamo
Nov 11 2008, 11:37 PM
Cred ca s-au imbatat baietii cu apa rece dupa succesul de la timisoara, si maine vom bate greu, poate chiar in prelungiri.
redmania
Nov 11 2008, 11:45 PM
Din declaratiile de pana acum nu pare sa fie vreunul cu nasul pe sus dupa victoria de sambata. Pana la urma mai sunt vreo 20 de etape de jucat, aproape un campionat
redmania
Nov 12 2008, 02:59 PM
QUOTE(redmania @ 10 Nov 2008, 23:58)

Cum as incepe cu Botosaniul :
Dolha - Homei, Goian, Grigore, Izvoranu - Zeka,Cristea,Diakite,Mitea(Torjica) - Danciu, An. Cristea.
Din nou l-am "ghicit" pe REDNIC, singura modificare a lui in primul 11 este Torje in locul lui Mitea care s-a accidentat duminica la Dinamo II si a fost lasat acasa.
mihaiul90
Nov 12 2008, 03:03 PM
Nea Mircea nu mai sta pe forum, treci inapoi pe banca si pune-i pe baieti la treaba ca trebuie sa castigam
Leaveyou
Nov 12 2008, 03:44 PM
Ne-am revenit ! Jucăm trăznet ! Dar câștigăm ...
N-am văzut meciul dar am înțeles că Mirinda nu a dat gol. Nici cu o echipă de pe locul 13 în liga a II-a. Sună promițător. Mai vine și Clau înapoi și avem atac devastator.
Florin_Dinamo
Nov 12 2008, 03:50 PM
djmihaitza
Nov 12 2008, 03:55 PM
QUOTE(Leaveyou @ 12 Nov 2008, 15:44)

N-am văzut meciul dar am înțeles că Mirinda nu a dat gol.
A scos cornerul din care a inscris Danciu dupa o pirueta a lui Andrei Cristea si a dat pasa de gol pentru 3-0.
Mai lasati-l fratilor in pace! Am impresia ca sughite de 5 ori pe secunda, de cate ori il pomeniti pe DM.
radu
Nov 12 2008, 04:00 PM
Pai la cate posibilitati a avut, cred si eu. Sare mingea din el ca din masa de ping pong. Un papuas de 1,5 milioane de euroi.
Mirunik
Nov 12 2008, 04:03 PM
Miranda, Campos, Diakite
A, era sa-l uit pe Izvoranu
Florin_Dinamo
Nov 12 2008, 04:50 PM
Parerea mea ca Izvoranu nu se poate spune ca e un jucator slab. A dovedit si la Timisoara, si cu steaua cand i-am batut cu 2-1, ca ne putem baza pe el in caz ca e accidentat Pulhac sau unul din fundasii centrali. Puteti sa ziceti ce vreti de el, dar slab nu e. De rezerva e numai bun.
redmania
Nov 12 2008, 04:59 PM
Mie Diakite nu mi s-a parut chiar strain de fotbal...
reddog_sv
Nov 12 2008, 06:14 PM
Meci fara emotii..chiar daca au inceput ei mai bine...parca vad ca o sa cadem cu Timisoara...daca se va lua capii de serie dupa locurile din sezonul trecut iar CFR nu se va impiedica...
The Game
Nov 12 2008, 08:41 PM
E de ajuns o faza ca cea de la Timisoara ca sa iti dai seama ca Miranda e din alt film ...
red_dogvitan
Nov 13 2008, 09:22 AM
Inca o evolutie buna a baietilor acum urmeaza sa castigam meciul cu taranii de la urziceni e tot ce conteaza!!
bigbobo
Nov 13 2008, 11:27 AM
Bine c-am batut. Imi era tare frica de o surpriza...
Leaveyou
Nov 13 2008, 02:50 PM
QUOTE(djmihaitza @ 12 Nov 2008, 17:55)

Mai lasati-l fratilor in pace! Am impresia ca sughite de 5 ori pe secunda, de cate ori il pomeniti pe DM.
Poate ai dreptate și din cauza noastră nu joacă el bine. Se știe că sughițul este nasol pentru un fotbalist. Mihăiță, am jucat cu niște ăia din liga a II-a de pe locul șpe ... Eera mai înalt ca toți fundașii lor. Înseamnă ori că nu a primit pase, ori nu era unde era pasa (centrarea). Se vede treaba că ești mai răbdător ca noi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.