Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo 1-0 Otelul
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2
DiliBili
Vineri, 24 octombrie, Dinamo intalneste acasa pe Otelul Galati. Meciul va fi transmis in direct de Antena 1, de la ora 20:45.
Dinamo a intalnit, pe teren propriu, Otelul in 20 de partide, “cainii” invingand in 17. Otelul a reusit un rezultat de egalitate si 2 victorii pe stadionul din “Stefan cel Mare”, toate inregistrate dupa anul 2000 ( august 2000 / Dinamo – Otelul 1-2, martie 2002 / Dinamo – Otelul 2-2, martie 2006 / Dinamo – Otelul 0-3). Sezonul trecut, Dinamo invingea Otelul cu 6-1 ( 3 goluri Danciulescu, 2 goluri Bratu, 1 gol Moti).
RED75
Otelul are moral bun dupa victoria din etapa trecuta.
Nu stiu la ce sa ma astept de la meciul asta si oricum nici nu prea pot sa spun ca imi pasa. Oricum nu jucam nimic. Mai mult ma ingrijoareaza ca vom juca cu alde Izvoranu, Lucian Goian si Bostina impotriva echipei lui Jiji peste putin timp si ne vom face de ras. Incepe sa se umple din ce in ce mai mult paharul.
Blu
Conform lpf.ro, meciul FC DINAMO 1948 - FC OTELUL GALATI a fost mutat pe vineri, 24 octombrie, de la ora 20:45. Asta ar insemna ca va fi transmis pe Antena 1. De mentionat, ca alaltaieri pe site-ul ligii meciul era trecut sambata 25 octombrie, de la 17:00. Modificarea nu a aparut insa, cel putin deocamdata, pe gașca slugilor proaste.ro
DiliBili
modificarea au facut-o in ultima ora. Cand m-am uitat pe site-ul LPF (pe la 10:00), meciul era trecut sambata.
Blu
Important e ca-l da pe Antena 1. nana2.gif Daca ramane asa...
Mirunik
Nu i-am vazut jucind, numai meciul cu rapidul l-am vazut, deci nu stiu la ce sa ma astept de la ei.
Strict prin prisma rezultatelor din ultimele doua etape, pot spune ca sigur voi avea emotii mari.
Au batut steaua si rapidul, egal parca cu Cfr-ul, nu suna prea bine.
Stiu insa cam la ce sa ma astept de la ai nostri, deci daca invingem nu cred ca ne-ar fi usor
Numai de-am invinge, mai realist mi s-a parut sa votez egalul.
red_dogvitan
Cred ca vom invinge dar greu de tot.......
Leaveyou
Ce zicea Borcea la un moment dat că Dinamo și milogii intră cu 1-0 pe teren era adevărat. Însă el uită că asemenea atitudine se întreține nu se dobândește. Când știau că au meci cu Dinamo înainte vreme înghețau. Intrau cu frică. De când Dinamo joacă cum joacă (nu numai în campionatul ăsta) nu mai are nimeni teama asta. S-ar putea să-i bătem, s-ar putea să ne troznească, s-ar putea să facem egal. Cu Dinamo nu știu ce să zic. Mereu am avut meciuri grele cu ei.
În legătură cu ce zicea RED75 și eu am aceeași frică. Să nu ne facă ăia praf. Singura speranță este să fim cât mai aproape de locul 1, dacă nu pe locul 1 când se ia pauza. Dar mă gândesc cu groază la ce ne așteaptă și în pauză ... Că de adus jucători eu zic că nu mai aduc pe nimeni. Sloganul o să fie că intră Zicu și cu Pulhac, ba poate revine Moți și gata ! Ne-am acoperit (iarăși) de căc posturile deficitare. Iarăși cantonament prin Cipru sau prin alte țări calde cu rezultate zero în pregătirea echipei. Eu sunt convins că jucătorii lui Dinamo nu pot să alerge 90'.
Să zicem că ieșim pe locul I la sfârșitul campionatului.... ce ne facem în ligă ? Ce căutăm noi acolo, în afară de banii dați de UEFA ? Ca să poată Borcea să-și mai cumpere un iaht prin Italia ? Să poată Turcu să mai înalțe 2 - 3 blocuri ? Ca să-l aducem pe Contra înapoi ?
redmania
Trebuie sa castigam meciul asta, cele 3 puncte sunt esentiale pentru a avea liniste inainte de derby si meciurile care vor urma.

Cred ca batem la fel ca si pana acum, greu, dar victoriile astea ne aduc cate 3 puncte si asta e cel mai important.

Echipa probabila :

Lobont - Blay/Homei, Tamas, Cesar, Diabate - Torje, Ropo, Bostina, Cristea - Danciu, Niculae
PhAnToMGL
Dap otelul are un moral bun.Eu sunt din galati dar sunt caine pana la moarte...sper sa ii batem dar in ceea ce priveste meciul din groapa cu "stoia" daca nu ne imbunatatim jocul nu aveam ce face...ne facem de ras oricum o sa fiu akolo la meciul cu steaua.App am un steag de 5m am voie cu teava grosa pe stadion ... daca da cat de groasa..?? A.C.A.B busted_blue.gif forza dinamo
cosmin targoviste
QUOTE(redmania @ 20 Oct 2008, 16:55) *
Echipa probabila :

Lobont - Blay/Homei, Tamas, Cesar, Diabate - Torje, Ropo, Bostina, Cristea - Danciu, Niculae

"Nea Mircea" iar astia ?! Adica iar Ropotan ?! Iar Bostina ?! Iar Cristea ?!
Pe Mitea de ce l-au luat ?

Cat despre ultima varianta din poll...ANul trecut am batut la rrapizi si pe steaua acasa si am facut egal la cfr si cu ce ne-am ales ?! Campionatul se castiga cu echipele mici.
The Game
Macar de am bate echipele mici ... Pana la urma orice ai zice, valoarea se vede cu Rapid, CFR, etc. Nu cu Farul, Otopeni si Buzau.
Cai Lun
QUOTE(redmania @ 20 Oct 2008, 16:55) *
Trebuie sa castigam meciul asta, cele 3 puncte sunt esentiale pentru a avea liniste inainte de derby si meciurile care vor urma.

Se prefigureaza cel mai lispit de miza derby din ultimii ani... cel putin dupa parerea mea...
redmania
Sa inteleg ca nu iti place pe primul loc ? Nu mai are derby-ul interes ?

Dar cum e interesant ? Sa fie OAIA pe locul 1 si noi sa ii oprim din cursa pentru titlu facandu-l cadou altora ? verystrange.gif

QUOTE(cosmin targoviste @ 20 Oct 2008, 21:06) *
"Nea Mircea" iar astia ?! Adica iar Ropotan ?! Iar Bostina ?! Iar Cristea ?!
Pe Mitea de ce l-au luat ?

Altii nu avem.

Mitea a fost impus de catre Giovani ca nu-si mai gasea echipa...Asa ca in ultima zi de transferuri a acceptat sa vina la Dinamo (Rednic a zis intr-un interviu pentru DM cu 2-3 zile inainte ca pana in iarna nu mai vine nimeni, apoi a aparut Mitea).

Mitea abia reuseste sa duca o repriza la bun sfarsit. Atat la Dinamo II cat si cu Tg-Mures in Cupa nu a putut mai mult decat o repriza...si numai cei care au vazut meciul pot spune cum a jucat (pe la comentarii am vazut ca lumea nu era multumita de evolutia lui).
Cai Lun
Iar faci pe... "respectivul"?

...continuam discuția începută de afirmația ta: "Trebuie sa castigam meciul asta, cele 3 puncte sunt esentiale pentru a avea liniste inainte de derby..."
redmania
Eu n-am inceput nici o discutie, tu vrei un dialog, dovada acel reply cu citat.

Daca tot ai dat reply, poate ar trebui sa dezvolti putin despre derby. Cum l-ai vedea tu interesant...
Cai Lun
Mdea.
bigbobo
Hmmm... Urmeaza o noua "reprezentatie" de forta a cainilor... O sa castigam cu Otelu', sunt prea obositi dupa ultimele lor partide... Urmeaza spurcatii pe care e foarte posibil sa-i batem (in opinia mea ii batem cu siguranta) daca privim si prestatiile lor din ultima perioada...
iulian_reddog
mi-e frica de meciul asta....mai ales ca vad ca nea' "dom' profesor" incepe iar cu cei trei crai: ropotan, bostina si cristea
Clau_Goool
Bobo, imi place ca esti increzator. Oki, in primul rand o sa avem meci foarte greu cu otelarii, chiar daca sunt
obositi ei si jucatorii nostri sunt niste obositi, sincer de la inceputul campionatului nu m-au convins cu nimic,
oki suntem pe primul loc, dar n-am batut nici pe rapid, nici pe chefere. Am batut echipe mai slab cotate, sunt
de acord ca un campionat se castiga cu echipele mici, dar eu vreau sa castigam un campionat jucand ceva.
Am mers la meciul cu chefere si am stat ca un caine plouat fara reactie asa dezamagit am fost de prestatia
lor pe cand chefere a jucat fotbal tata.

Iar la meciul cu spurcatii, nici ei nu joaca nimic, dar nici noi, asa ca o sa fie un derby trist din prisma mea.
Leaveyou
QUOTE(Cai Lun @ 21 Oct 2008, 10:26) *
Se prefigureaza cel mai lispit de miza derby din ultimii ani... cel putin dupa parerea mea...

Ba, pardon ! Miză este.
N-avem noi cu cine .... Miza ar fi numai și dacă sperăm să nu o luăm pe cocoașă rău. Probabil că ne vom pune ca miză să luăm un punct.
Maxim. La ora actuală vom avea probleme cu orice echipă care muncește pe teren. Alde Urziceni, Timișoara ...
Dar vine ea și primăvara ... bag.gif
nicolle_reddog4ever
"numai și dacă sperăm să nu o luăm pe cocoașă rău" ?? de la stOaia?? eu nu sper, chiar cred ca nu o sa o luam pe cocoasa....mai frica mi-e de otelul decat de stOaia. N-avem noi cu cine da' ei nici atat...nu o sa fie ca in vremurile bune da' un 1-0 e suficient dupa parerea mea!
cane loco
o sa fie meci greu, otelarii joaca bine, si noi avem probleme mai nou am vazut ca nea butelie i-a bagat in sedinta pe giocatori ca unii din ei au binevoit a se distra intr-un club dupa infrangerea de la Cluj.Il urasc eu pe borcea asta, l-as vrea disparut ca Elodia, dar la faza asta mi s-a parut ca a procedat bine, ale dracului vedete numai cluburi, fite, masinute, p*&#zde si fotbal din plua.Se pare ca si Rednic a fost luat la rost, are si asta partea lui de vina, a lasat mereu vedetele astea sa se ,,manifeste'' ca niste mimoze, plus toate maimutele africane care nu fac nimic.Chiar ar fi bine ca pana la meciul cu astia de la otelul sa le dea vreo amenda sau ceva asemanator, macar suntem pe primul loc si e bine sa il pastram.
redmania
@cane loco

Cine sa traga la raspundere ? Porcea ??? hahahaha

Asta e chiar buna... bootyshake.gif
cane loco
@Redmania
Pai daca nea butelie i-a bagat in sedinta nu e normal sa adopte niste masuri? nu contest ceea ce spui ca la cum e borcea toata treaba poate sa se fasaie, dar macar poate se gandeste mai serios la faptul ca toti giocatori din care multi i-a adus el la echipa nu joaca nimic sunt niste petarde cu pretentii de campioni mondiali si tot vrea el campionatul ca sa se pregateasca linistit pentru UCL crazy.gif , poate o avea si borcica strafulgerari d-astea ca si asa multi ca bostina, cristea, aua zoo, diakite s.a.m.d. isi iau o gramada de bani degeaba.
POOL
Da Doamne sa prinda Danciu o zi buna. mosionroata.gif Altfel nu ma astept la mare lucru de la meciul asta.
cane loco
Dar si Danciulescu trebuie sa aiba sprijinul echipei ca sa faca ceva, dar cum mai toti joaca slab, imbacsit nu prea avem sanse mai ales ca se pare ca si Niculae nu va juca desi era anuntat ca fiind refacut, raman la parerea ca trebuie sa ii arzi la bani pe toti fasaitii astia, altfel nu mai reactioneaza, si ,,mari'' actionari nu au aplicat aproape deloc o metoda de genul asta si se vede in joc treaba asta.
cosmin targoviste
Danciulescu nu are sprijinul echipei de vreo 2 ani si tot face cate ceva.
Cai Lun
Păi nici echipa nu are sprijinul lui... și tot face câte ceva...
matador
2-0 dubla miranda
Leaveyou
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 21 Oct 2008, 17:30) *
"numai și dacă sperăm să nu o luăm pe cocoașă rău" ?? de la stOaia?? eu nu sper, chiar cred ca nu o sa o luam pe cocoasa....mai frica mi-e de otelul decat de stOaia. N-avem noi cu cine da' ei nici atat...nu o sa fie ca in vremurile bune da' un 1-0 e suficient dupa parerea mea!

Să te audă Dumnezeu optimistă mică ce ești ! Cred , totuși, că nu ai văzut meciurile noastre. Nu suntem în stare să construim nimic.
nicolle_reddog4ever
Ba am vazut chiar toate meciurile cap-coada si tot cred ca o sa castigam in fata spurcatilor! Ai dreptate, nu construim nimic...nu stim sa dam o centrare, nu stim sa facem un stop da' oile stiu ?!? Dupa parerea mea joaca mai prost ca noi asa ca ii putem bate...si daca o sa fie si putin mai multa concentrare din partea dinamovistilor avand in vedere importanta meciului nu vad de ce nu m-ar asculta Dumnezeu! HAITA_DINAMO.gif
Blu
Inainte sa batem Steaua, trebuie sa batem Otelul. Sa luam hopurile in ordinea in care ne sunt date. icon_mrgreen.gif
mafi
....asa si-asa, dar pana la urma veniti la meci ?
redmania
Pana la urma Niculae va fi oprit in lot pentru meciul cu Otelul.
djmihaitza
Pentru partida cu Otelul, Mircea Rednic nu poate conta pe Ze Kalanga (leziune fibrilara) si Thiago (pubalgie), pe langa Bratu, Pulhac si Zicu (toti accidentati pentru o perioada mai lunga de timp).
Medicul Liviu Batineanu face eforturi sa-l recupereze complet pe Marius Niculae, insa prezenta atacantului dinamovist in meciul cu Otelul sta sub semnul intrebarii.

(fcdinamo.ro)
red_dogvitan
Singura solutie pentru meciul din seara asta este sa invingem si sper sa reusim un joc cat de cat mai bun pentru a matura cu oile etapa viitoare HAITA_DINAMO.gif
mafi
ultras.gif
bigbobo
Maiculita... Ne joaca astia de nu mai gasim mingea... Fara Loby eram papa... N-am remarcat decat incursiunea lu Ropo (una buna in sfarsit) si pasa lu Cristea la Torje... Pentru o echipa care vrea titlul suntem la pamant...
Raikkonen
Ca deobicei nu jucam nimic, Lobont ne scoate ca deobicei.
caine_tm
complaining.gif complaining.gif nu cred ca se poate sa jucam si mai prost de atat... infernali suntem... nu miscam nimik.... iar cristea este iar cel mai mare dobitoc din cati exista.... iar cei ce lauda pe lobont mai usor... deja a gafat de vreo doua ori
POOL
Nu mai am rabdare cu Cristea, Izvoranu si Blay. Mai bine bagam de la Dinamo 2. De langa blay centreaza si bunica, Cristea e cel mai nepasator jucator pe care l-a cunoscut omenirea, iar Izvoranu numai din noroc daca o pasa calumea. Miranda inexistent.
Raikkonen
@caine_tm: A gafat de vreo 2-3 ori dar ne-a zis scos...ce iti convine? Sa scape 2 mingi sau sa o respinga in corner de pomana sau sa ia 3 goluri ca au aia ocazii pe banda?
super_dog
Prefer sa jucam la fel si cu oile, dar la final sa adaugam inca trei puncte .....
mafi
DINAMO bate pe steaua !!
BATEe pe steaaua !
Dinamo BATE pe steaua !!!

FIREdevil.gif
razvan_superdog
Inca 3 puncte si nici o urma de fotbal in jocul nostru. Hazard s-atat! Daca la pauza Otelul conducea cu 1 sau 2-0 nimeni nu putea spune nimic. Daca se termina 1-1 la fel. Asa, am avut noroc inca odata si ramanem lideri.
Achiles
ne-am facut moral pt meciul cu stOAIA
Radu10mai
ce joc penibili, numa rahatul mancat de turcu ne-a tinut noroc...
matador
3 puncte,bune si alea,la mai multe
reddog_sv
Incredibil cata bafta putem avea goodone.gif ..sper sa nu ne lase la meciul cu spurcatii..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.