bigbobo
Oct 26 2008, 12:17 PM
Bulan ca aseara mai rar vezi... Bine ca am castigat...
antisteaua
Oct 26 2008, 01:38 PM
Pai bulanul asta nu o sa ne tina la nesfarsit, dar macar sa apucam sa intram cu bine in iarna si apoi Dumnezeu cu mila....
RED75
Oct 26 2008, 03:39 PM
QUOTE(Radu10mai @ 26 Oct 2008, 1:18)

ce joc penibili, numa rahatul mancat de turcu ne-a tinut noroc...
Se vede oricum ca rahatul mancat de Turcu e mai putin misrositor decat ala mancat de Jiji... Noi avem noroc in meciuri de-astea de duzina cu Otelu. Ei au noroc porcesc pe la toate tragerile la sorti si prin cupele europene.
Cum ambele echipe au un joc de toata jena, se va vedea in derby cine e cu "bulanul" mai mare toamma asta.
the dog azza
Oct 26 2008, 03:52 PM
ca de obicei nu am jucat nimic...si totusi am castigat...sa vedem cat ne mai tine norocul asta,mai ales ca vin vremuri grele....
piti zicea .....ce o sa se intample daca Dinamo incepe sa joace fotbal.....pai sa nu isi faca griji....cu jucatori de astia nu o sa jucam fotbal prea curand
dudu1961
Oct 26 2008, 04:40 PM
Eu satu si ma intreb cit rahat au mincat de sint pe primul loc !
Intr-un campionat adevarat si cu fotbal adevarat cred ca ne bateam la retrogradare , mie unul imi e rusine de ce joaca Dinamo in acest moment (defapt nu joaca ,se joaca cu nervii nostri ) !
red_dogvitan
Oct 26 2008, 05:06 PM
Acelasi joc ca de obicei macar am obtinut cele 3 puncte!!

va urma cel mai important meci al turului de campionat impotriva spurcatilor care va trebui sa il castigam cu orice pret
POOL
Oct 26 2008, 09:50 PM
Incepeti fratilor si va rugati. Poate asta e secretul lui Rednic.
Achiles
Oct 26 2008, 10:46 PM
Actionarii l-au fortat pe Rednic sa inceapa jocul cu Mitea ... si Rednic s-a conformat ... si Dinamo nu a jucat nimic in prima repriza ...
Mitea - Cristea - Torje
Dupa pauza , a trecut Cristea pe stanga (acolo unde da randament) , Bostina pe centru si Torje pe dreapta .... si s-a vazut schimbarea ... Dinamo a controlat repriza a 2-a , a reusit sa marcheze si sa castige meciul
Cristea - Bostina - Torje
asta trebuie sa fie formula si pt meciul cu steaua ....
--Danciu--Niculae(Miranda)--
--Cristea--Bostina--Torje--
---Ropotan---
-Izvoranu-Cesar-Tamas-Homei(Blay)
---Lobont---
razvan_superdog
Oct 26 2008, 11:00 PM
12 meciuri - 9 victorii , 1 egal , 2 infrangeri - o linie de clasament mult peste ceea ce am jucat. Statistic, am batut in 3 meciuri din 4! La ce am jucat puteam sa avem 14 puncte nu 28. Dar am avut si noroc. "Norocul tine cu cei puternici" spune o vorba de-a noastra. Daca-i batem si pe spurcati cred ca-i vom innebuni pe multi. Asteptam de 4 luni o schimbare in jocul echipei si nu se vad progrese. Paradoxal jucam prost sau foarte prost, dar luam puncte. Suntem la 6 pct. de oile spurcate, la 9 de cfr-isti si la 12 de ciori (au un meci mai putin). Atentie insa la Urziceni - 1 pct, iar Timisoara-i la 5 pct, in timp ce Craiova si Argesul sunt la 7pct. Sunt sigur ca meciul viitor ii vom ierta chiar daca vor juca execrabil daca vom lua tot 3 puncte.
POOL
Oct 27 2008, 09:20 AM
Timisoara ar fi fost pe 1 daca nu le luau 6 puncte. Si ca sa fiu sincer, meritau mai mult decat noi prima pozitie.
Florin_Bogdan
Oct 28 2008, 12:02 AM
Bine zis POOL :|
dar totusi:echipele mari castiga si cand joaca prost sau sa fie norocul ......
reddog_sv
Oct 28 2008, 06:34 PM
@Pool Nu ai de unde sa stii daca Timisoara ar fi fost pe primul loc...chiar ma indoiesc ca ar fi fost asa daca ar fi avut cele 6 puncte..nu se stie..ar fi fost posibil orice
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.