Max
Oct 18 2008, 08:15 AM
Criticile si injuraturile nu-si au rostul dupa o astfel de partida.
Pentru ca nu cred ca cineva d'aici sa fi sperat la mai mult de un
egal chiar daca in sondaj au pariat pe victoria lui Dinamo,
aia a fost asa ca o ultima dorinta.
Si daca ar fi sa aleg intre a castiga campionatul si a pleca actionarii ,
as prefera varianta doi , chiar daca ar fi sa ajungem precum Craiova.
razvan_superdog
Oct 18 2008, 08:30 AM
QUOTE(Max @ 18 Oct 2008, 9:15)

Criticile si injuraturile nu-si au rostul dupa o astfel de partida.
1. N-am prea vazut injuraturi p-aici.
2. Daca dupa o astfel de partida nu e cazul sa-i criticam, atunci cand ar trebui sa o facem? Dupa ce ajungem pe locul 6? La final de campionat?
Max
Oct 18 2008, 08:42 AM
Si ce vrei sa demonstrezi cu asta?
( INSEAMNA CA MAI MULT DE PRIMA FRAZA N'AI CITIT DIN CE AM SCRIS EU )
doggy8
Oct 18 2008, 10:32 AM
Norocul nostru se numeste Lobont. Daca nu era el CFR avea 3-0 sau 4-0 chiar...au jucat slab amandoua, insa mult mai slab aia in alb...pacat...mare pacat.
reddog_sv
Oct 18 2008, 12:50 PM
Desi ma asteptam sa decurga asa meciul..sau chiar mai rau..nici daca se nasc de 3 ori mizeriile in frunte cu Rednic nu ajung sa joace precum CFR
Mirunik
Oct 18 2008, 01:51 PM
Ma multumeam cu un egal (vai ce-am ajuns!), dar tinind cont de valoarea fotbalului (

) jucat de Dinamo e bine ca am luat-o doar cu 1-0! Clujul putea mai mult.
Din nefericire, noi nu! Si rezervele Cfrului sint peste titularii nostri si cred ca doar printr-o minune nu vor iesi ei campioni.
Poate si din cauza nervilor, la un moment dat n-am mai reusit sa numar cornerele Cfr-ului sau sa tin socoteala ocaziilor pe care le-au avut la poarta noastra.
Am remarcat insa neputinta jucatorilor nostri care zici ca au facut scoala de fotbal la clasa pentru copiii cu nevoi speciale! Cu Rednic diriginte!
cosmin targoviste
Oct 18 2008, 02:08 PM
Daaaa ! Rednic l-a legat de picioare pe Cristea ca sa nu alerge,la fel si pe Izvoranu,l-o fi hipnotizat sa se impiedice ca un bivol pe terenul de hochei...
Mirunik
Oct 18 2008, 02:12 PM

Nu, el e doar antrenorul, seful de trib care ii antreneaza pe sus-numitii si ii motiveaza.
Raikkonen
Oct 18 2008, 02:33 PM
Comparatiile cu sezonul 2006-2007 sunt valabile, il scoatem din ecuatie pe Niculescu care a marcat ( 80-90% din golurile noastre in UEFA!? ) si iarasi un procentaj foarte mare in derbiurile cu steaua si rapid. Fara el nu cred ca faceam mai mult nici in acel sezon, asa suntem pe locul 1, dar am avut 2 meciuri grele si alea le-am pierdut. La Cluj, fara drept de apel, dar ma asteptam fix la ce s-a intamplat. Dinamo nu joaca absolut nimic de cand a inceput sezonul, la Cluj au fost doar niste marionete. S-au facut niste investitii fara rost prin care mafiotii *bleah* actionarii au crezut ca se vor scoate si ca poate o nimeresc. Decat sa cumperi niste jucatori care pe langa ca nu au cine stie ce valoare nu au nici chef sa joace. Nici nu stiu cati realizeaza ca fara Lobont puteam in acest moment sa ne batem cu Gloria Buzau, Otopeni sau Pandurii la retrogradare, fara omul asta Dinamo era pe jos, mare noroc avem cu el. Poate scapa Rednic de el atunci ce scuze mai gasea? Acum "Am jucat prost bla bla bla" dar suntem pe primul loc, serios ca vei ramane acolo? Nu iti da nimeni puncte cu Cluj daca esti pe primul loc ca ai avut meciuri cu Pandurii, Iasi, Buzau, Bistrita, puteau sa ne bata si 5-0, nu se supara nimeni la cum a decurs acel meci.
Mai aud cate un mafiot spunand ca ne batem sa intram in Champions League sau ca Rednic va pleca doar dupa ce se va plictisi sa castige si va duce echipa in CL, serios? Pana atunci sa aduca niste jucatori ca astia nici cat un copil de mingi nu fac.
Si acum sa-i vedem pe Mitea, Miranda si altii la treaba ca Bratu ia si el o pauza!
POOL
Oct 18 2008, 03:45 PM
Am fost la meci. Atmosfera in peluza dinamovista a fost extraordinara, am cantat intreaga partida, insa jucatorii ne-au dezamagit. Ne-au dezamagit prin ce ne doare cel mai mult: joc.
Pe langa infrangerea de pe teren, l-am pierdut si pe Bratu, care din ce am vazut eu, fusese lovit de unul dintre ceferisti in genunche, dupa care a facut 2-3 pasi si a cazut, parerea mea e ca se putea da fault si poate chiar un avertisment.
Un castig il pot numi Diabate, desi a jucat putin temator, a avut cateva interventii decisive atat in prima repriza cat si in a 2-a, iar sustinere din partea mijlocasului stanga, 0. Blay e de toata coma. A vrut sa-l intreaca pe Zoa in momente comice. Cristea are 2-3 faze pe meci, din care nu ies mare lucru, bostina tot incearca, insa nu cu foarte mult "talent", Lobont din nou ne scoate 2-3 goluri.
Jocul, dezamgagitor. De la inceputul sezonului, nu a fost un singur meci de care sa pot zice: mai in meciul asta am jucat fotbal, am fost mai buni. Nici unul. Si am jucat cu echipe vai de mama lor.
RED75
Oct 18 2008, 07:32 PM
QUOTE(Max @ 18 Oct 2008, 9:15)

Si daca ar fi sa aleg intre a castiga campionatul si a pleca actionarii ,
as prefera varianta doi , chiar daca ar fi sa ajungem precum Craiova.
Cam asa vad si eu situatia. Exista ceva sanse sa ajungem cu vreun mititelu ca oltenii, dar alternativa e sa continuam in acelasi mod si sa ajungem toti la balamuc in cativa ani.
Actionarii sunt ca o tumoare pe creier la Dinamo. Ar trebui extirpata cu riscul de o luar razna. Altfel o sa visam doar Mirinda si o sa cantam danga-langa-kalanga in timp ce tot felul de echipe de provincie vor face misto de noi.
Pentru ca, dupa modelul Paskany sigur or sa mai apara in urmatorii ani altii ca el, capabili sa faca treaba pe la Iasi, Timisoara, Brasov sau cine stie pe unde. IAr ai nostri conducatori este evident ca nu vor face niciodata mai mult de atat, deci ramanem un fel de fraieri.
bigbobo
Oct 18 2008, 08:13 PM
Prestatie jalnica... Mi-au cedat nervii aseara... O echipa de impotenti croita dupa ideile ieftine si fara viitor ale "iubitilor" porcea si muc cel mic... De astia nu scapam oricum o dam... Am pierdut o sansa uriasa aseara, dar cu cine sa joci Doamne cand ei parca viseaza in teren in loc sa joace fotbal... Ma rog si sper sa scapam cat mai ieftin pana la finalu' turului, si poate cine stie, Mos Craciun ii "va gaza" pe acesti "impatimiti" ai performantei din fruntea lu' Dinamo... Fie vorba intre noi, daca prin nu stiu ce minune terminam turul pe primul loc, ne asteapta 3 luni de petreceri cu manele, declaratii tampite din partea petardelor din conducere si de o automultumire inegalabila... Nu-mi doresc nici raul lu' Dinamo dar nici pe astia din conducere... "Vai de steaua noastra"...
cainele_fcd
Oct 19 2008, 03:17 AM
Inca o data au demonstrat taranii de clujeni, si ma refer aici numai la frinari, cit de ,,deosebiti" si de ,,civilizati" sunt ei! Eu am ramas oripilat de atitudinea lor, pur si simplu ,,galeria" aia a lor KVSC striga Dinamo, iar tribunele, atit 1 cit si 2, strigau mu^ie !! sa nu mai zic de celebrul Dinamo m... Dinamo, strigat si de spectatori. si tot asa au fost vreo citeva episoade de astea in timpul meciului, nu stiu daca la televizor s-au auzit... Fratilor voi va dati seama!?! pai dinastea nu striga nici publicul de pe Ghencea!!! am zis ca hai, galeria o inteleg, dar spectatorii?? pai baga-mi-as pwola in mortii lor de tarani frinari spurcati, adica asta e multumirea pentru meciurile din Champions League? si sa nu mai pun la socoteala injuraturile pe care le-am auzit in jurul meu la adresa lui Dinamo, m-am si certat cu vreo citiva iobagi, futu-le-as mamele in gura de nenorociti. mare suparare am avut ca n-am putut sa iau bilete la oaspeti..
cane loco
Oct 19 2008, 07:51 AM
@Cainele_FCD
Asa e, niste tarani bozgori astia de la cfr, nu am fost la meci dar cand au inceput agrometii sa strige cu musetel simteam ca imi vine sa sparg televizorul, imi si ziceam uite ba nene ce inseamna sa fi gyuri sau vasyliko, acum imi pare rau ca i-am lasat sa fie campioni, avea dreptate cine mai spunea ca si acolo e bozgorime la greu, de aia ii si inteleg pe baietii de la U Cluj cand ii iau la omor pe unde apuca pe astia, de acum incolo nici eu nu vreau sa mai aud de scarbele astea, m-am saturat de tarani care si-au luat-o mare in cap ca au dat si ei de bine, recunosc ca strategia de management si marketing a lor e buna dar dupa cum s-au manifestat vineri seara se vede ca tot cu sapa in mana sunt.Si sti ce, stai ca pana la urma mai au de jucat in UCL destule meciuri si nu se stie cum evolueaza treaba sti cum e cu visatul la malai mai e si cucoana realitatea care isi face simtita prezenta.Respect maxim pentru U Cluj si ultrasii lor si Forza

ca intotdeauna.
mafi
Oct 19 2008, 10:21 AM
astia de la CFR sunt niste suporteri veniti cu barca .....
cane loco
Oct 19 2008, 10:52 AM
ati vazut ce a aparut in presa ca arbitrul ala bozgor care a arbitrat partida a chefuit intr-un local in care erau si oficialii franaritelor, sa fie oare doar sfanta coincidenta sau ce incepe toata lumea sa creada, si toti comentatori spurcati acuzau pe Dinamo ca a manarit arbitrul desi au fost faze la care si aia au fost avantajati lejer, toate astea oricum nu scuza jocul slab facut de echipa dar chiar si asa, aveam eu o banuiala cand l-au pus pe bozgorul asta arbitru tocmai la meciul asta.Ar merita ca la meciul retur sa le strigam bozgorilor strigatura aia stramoseasca cu ,,afara, afara din tara'' , cand le mai fac baietii de la U Cluj o ambuscada ar merita sa ne bagam si noi, s-au ajuns bozgoreii si nu se mai satura, poate la meciul ala sa antreneze Andone ar fi si mai tare victoria.
Max
Oct 19 2008, 10:56 AM
QUOTE(mafi @ 19 Oct 2008, 11:21)

astia de la CFR sunt niste suporteri veniti cu barca .....
cu pluta bre.
Mirunik
Oct 19 2008, 11:00 AM
dusi, nu veniti.
cane loco
Oct 19 2008, 11:04 AM
QUOTE(Max @ 19 Oct 2008, 11:56)

cu pluta bre.
agrometii nu au plute, au sape, furci si coase sau alte artefacte agricole.
bleah
Oct 19 2008, 11:27 AM
Eroare.
Raikkonen
Oct 19 2008, 01:10 PM
QUOTE(cane loco @ 19 Oct 2008, 8:51)

@Cainele_FCD
Asa e, niste tarani bozgori astia de la cfr, nu am fost la meci dar cand au inceput agrometii sa strige cu musetel simteam ca imi vine sa sparg televizorul, imi si ziceam uite ba nene ce inseamna sa fi gyuri sau vasyliko, acum imi pare rau ca i-am lasat sa fie campioni, avea dreptate cine mai spunea ca si acolo e bozgorime la greu, de aia ii si inteleg pe baietii de la U Cluj cand ii iau la omor pe unde apuca pe astia, de acum incolo nici eu nu vreau sa mai aud de scarbele astea, m-am saturat de tarani care si-au luat-o mare in cap ca au dat si ei de bine, recunosc ca strategia de management si marketing a lor e buna dar dupa cum s-au manifestat vineri seara se vede ca tot cu sapa in mana sunt.Si sti ce, stai ca pana la urma mai au de jucat in UCL destule meciuri si nu se stie cum evolueaza treaba sti cum e cu visatul la malai mai e si cucoana realitatea care isi face simtita prezenta.Respect maxim pentru U Cluj si ultrasii lor si Forza

ca intotdeauna.
Asa si? Iara judecam o echipa dupa niste suporteri care oricum s-au trezit peste noapte sa tina cu echipa aia? Asa judecam noi echipa CFR dupa niste prosti care striga m***? Si ce vroiai din moment ce noi suntem "mari prieteni" cu marii "U" care vad ca mor de invidie...de cand cu CFR au cam luato razna aia.
Si ce vroiai? Varianta sa bata aia pe steaua ca era datoria lor sa-si bata rivalii cum s-a si intamplat SAU sa faca egal cu steaua ca sa nu ia CFR-ul titlu doar ca sa fie aia de la U mai fericiti?
cane loco
Oct 19 2008, 03:04 PM
@Raikkonen
Nu e vorba ca judecam pe cineva sau nu, aia chiar ne-au injurat fara nici o problema, cand vedeam imaginile zambeau taranii ca niste retarzi d-aia de la spitalul de baieti veseli, era vorba de respect dar probabil ca astia nu stiu ce e aia, in fine odata si odata probabil ca tot ii manca undeva sa se ia de noi.Cat despre U Cluj nu cred ca e o chestie neaparat de invidie fata de bozgori desi e cu siguranta si asa ceva cat faptul ca a fost si este o mare dusmanie intre echipele Clujului, iar relatia galeriei noastre cu cea a U este mai veche decat ar crede multa lume si nu cred ca e ceva de genul cum a fost cu tiganii aia de la petrolul ploiesti.
Chestia aia cu meciurile ce au dus la castigarea campionatului au fost chestii conjuncturale, spontane nu stiu cat s-au gandit sau nu la implicatiile momentului, asa a fost sa fie.
Bancheru
Oct 19 2008, 05:29 PM
Prestatie extrem de slaba a cainilor, fara pic de ambitie, determinare zero.... M-am ofticat la culme cand l-am vazut pe Cristea cum pierde mingi inutil, pe Ropotan cum se angajeaza in patrunderi si nici el nu stie ce face... Nu Rednic e devina, jucatorii astia care i-au mii de euro au distrus echipa...
dudu1961
Oct 19 2008, 05:50 PM
Ce sa mai spui cin deja stii ?!
Stiam ca ne-o luam , bine ca nu a fost scorul mai mare ! Norocul lui Dinamo s-a numit Lobont , in rest
Mijlocul lui Dinamo e MORT si nu de acum de citeva sezoane , ma asteptam ca Rednic sa faca ceva in acest sens , se pare ca nu are cu cine , ma uitam la Ropotan la virsta lui arata de parca ar avea 40 de ani .
red_dog_rahova
Oct 19 2008, 08:42 PM
dezamagire totala.......suntem de nerecunoscut...fara pic de ambitie....suntem niste anonimi...foarte dureros....
Mirunik
Oct 20 2008, 12:01 PM
QUOTE(cainele_fcd @ 19 Oct 2008, 4:17)

Inca o data au demonstrat taranii de clujeni, si ma refer aici numai la frinari, cit de ,,deosebiti" si de ,,civilizati" sunt ei! Eu am ramas oripilat de atitudinea lor, pur si simplu ,,galeria" aia a lor KVSC striga Dinamo, iar tribunele, atit 1 cit si 2, strigau mu^ie !! sa nu mai zic de celebrul Dinamo m... Dinamo, strigat si de spectatori. si tot asa au fost vreo citeva episoade de astea in timpul meciului, nu stiu daca la televizor s-au auzit... Fratilor voi va dati seama!?! pai dinastea nu striga nici publicul de pe Ghencea!!! am zis ca hai, galeria o inteleg, dar spectatorii??
Adevaru-i ca atunci cind noi cintam cu galeria lui U. pe aia cu ``pe casa poporului`` stelistilor sau pe aia cu ``in mijlocul Clujului sta statuia Iancului``
stam si ne facem probleme daca ii jignim sau nu sau daca le ranim sentimentele. Eu una ma cutremur de respect fata de frinari cind strig ``sus ii Iancu pe statuie``.
Si-apai daca ei is niste tarani si doar ue pot sa strige si n-au cintece, ne ofticam noi? Asta e, le-o luat-o echipa inainte, n-au avut timp sa se descebaluiasca si sa isi compuna si ei niste cintece mai de Doamne-ajuta.
La Dinamo e exact pe dos, avem suporteri, avem baietii in peluza, avem traditie si-n galerie, echipa insa e sub a lor, asta e marele necaz. Ca Cfr-ul de care pina acum trii ani habar n-aveam ca exista joaca in Ucl si noi doar ne pregatim.
Da-i incolo de tarani, lui Borcea&co sa le uram de bine, ei sint adevaratii dusmani ai lui Dinamo.
The Game
Oct 20 2008, 08:16 PM
Dar cand PCH dadea m**e CFR-ului impreuna cu cei de la 'U' meciul trecut ? Parca ar fi prima oara cand se striga anti-Dinamo pe un stadion din Romania. Nu stiu de ce faceti atata caz pe asta.
cosmin targoviste
Oct 20 2008, 08:22 PM
Mda..Si acuma sincer..Parca noi ne-am bucurat cand am batut steaua ca a luat cfr titlul,nu ca l-au pierdut oile...Sa fim seriosi...
redmania
Oct 21 2008, 09:58 AM
good point
POOL
Oct 21 2008, 05:38 PM
QUOTE(The Game @ 20 Oct 2008, 21:16)

Dar cand PCH dadea m**e CFR-ului impreuna cu cei de la 'U' meciul trecut ? Parca ar fi prima oara cand se striga anti-Dinamo pe un stadion din Romania. Nu stiu de ce faceti atata caz pe asta.
Ai dreptate. Noi am inceput sa strigam m..e cfr cand tot puneau imnul, dupa care s-a continuat cu afara afara cu ungurii din tara iar clujenii au reactionat.
Raikkonen
Oct 25 2008, 02:56 PM
Deci in concluzie nu mai dati vina pe ei, din moment ce vin cei mai mari rivali ai lor cu tine in peluza si strica m__e cfr cand oamenii isi canta imnul ce pretentii sa mai ai de la ei? Sa lasam prietenia cu "U" intre noi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.