qsl111
Oct 26 2004, 12:54 PM
Daca v-ati uitat aseara la emisiunea asta inseamna ca l-ati vazut pe Borcea propunand un pariu cum ca Steaua nu s-ar califica in primavara europeana domnului Becali.Nimic anormal.Acesta din urma propune suma:50000 euro.Borcea accepta.Ce a urmat a fost o mostra din megalomania patronului clubului acela din sudul Bucurestiului care are o preferinta sa se imbrace in rosu-albastru si diplomatia relativa la afaceri cu care domnul Borcea ne-a abisnuit pe toti.Mai exact,Becali a scris un contract ad-hoc si Borcea a refuzat sa il semneze,pentru ca imediat dupa pauza publicitara Becali sa rupa contractul acela spunand ca a fost o gluma,ca ei nu arunca cu banii si Borcea a fost de acord cu dansul.Nu ne pacaliti,stati linistit.Toata lumea si-a dat seama ca la pauza Borcea l-a apostrofat pe Becali,ar fi fost total deplasat sa se semneze asa ceva live,mai ales ca in Romania se cam moare de foame...Dar Borcea este orgolios,nu cred ca isi poate cineva imagina ca el nu duce pariul pana la capat.Pentru oamanii ca ei,care castiga la poker piste de karting si cumpara fotbalisti in locul lor,un contract nu inseamna nimic si cuvantul este mai important.Asadar,Domule Borcea,va permiteti sa aruncati cu 50000 euro asa din senin,si Dinamo nu are posibilittea sa cumpere un fotbalist precum Cristea de la Iasi si face compromisuri de genul sa il luam din iarna...Nu este o situatie putin penibila?...Ce bine ca ati fost diplomat si acestea sunt doar speculatii in acest moment.doar nu oi fi eu guru sa stiu ce s-a intamplat in pauza emisiunii nu?
P.S.
Ce bine trebuie sa se simta stelistii dupa aceeasi emisiune,din moment ce patronul lor drag declara:"votati-ma sau o sa fie rau pentru Steaua" :) .Bravo!
ZOCCOLO DURO
Oct 26 2004, 02:06 PM
nu va mai pierdeti timpul cu emisiuni la care sunt invitati de seama precum beeeecali sau porcea....Niste mizerii !!! AMMAZZATELI !!!!
1948
Oct 26 2004, 06:00 PM
nici nu ma asteptam la altceva din partea lor ... mai ales din partea lu` borcea ... pt Dinamo nu stie sa faca nimic , da` la pariuri se pricepe
junior
Nov 2 2004, 09:30 AM
aseară 1.11. am auzit niște tâmpenii de la Dan Petrescu. că Dinamo a aranjat tragerea la sorți în cupă ca să cadă cu brăila și sportul cu național. cică sunt singurele echipe care o puteau invinge!!! vorbea să se alfe în treabă!!!
Sezran
Nov 2 2004, 10:42 AM
daca ne spune si cum s-a facut aranjamentul asta, sintem tare curiosi. doar a fost de fata. a vazut el ceva?
junior
Nov 2 2004, 12:39 PM
QUOTE(Sezran)
daca ne spune si cum s-a facut aranjamentul asta, sintem tare curiosi. doar a fost de fata. a vazut el ceva?
se pare că a fost o capcană în care Andone era să cadă.
ideea cu aranjatul este foarte simplă și din păcate Andone a dat o explicație (cînd cred eu putea să tacă). știindu-se că prima extrasă va juca cu brăila se poate, spun se poate ca bila lui Dinamo să fi fost
încălzită și astfel să fie extrasă prima.
cât despre restul fabulațiilor vom vedea:
- finala Dinamo - Național
- în semifinale Național - Craiova și Dinamo - FC Argeș
Sezran
Nov 2 2004, 02:27 PM
sigur, incalzita... cu gindul? biletele au fost puse in bile in fata tuturor. parca asa se proceda. si bilele alea nu sint de plastic? cam greu sa le incalzesti.
Anonymous
Nov 2 2004, 02:29 PM
ee, bursucu' nu stia cu ce sa se mai laude...mai grav este ca ando s-a declarat DIN NOU multumit de lot si nu a mai pomenit nici un nume in afara de adrian cristea si de eventuale reveniri ale lui Pereny, ciubotariu si.......ONUT!!!
Sezran
Nov 2 2004, 02:53 PM
onut = un autogol pe meci
qsl111
Nov 2 2004, 05:04 PM
Ma,daca au fost incalzite ce?Masa lor nu se mareste astfel...Acuma nu stiu sistemul ,le-a tras cineva din urne sau a fost ca la loto?Pt ca daca au fost trase de cineva implica rea vointa din partea acelei persoane...Si de fapt de ce-mi bat capul cu ineptii spuse de un fost fotbalist al Stelei,care a antrenat Rapidul si care are drept echipa favorita Chelsea...
1948
Nov 2 2004, 07:23 PM
niste aberatii
junior
Nov 3 2004, 06:17 PM
bineintzeles dar ce nu fac unii pentru a mai da apa la moara speculantzilor din presa
flaviusO
Nov 3 2004, 09:59 PM
hei Sezran iti mai aduci aminte de golul lui Onut din meciul cu steaua, la acel 2-2 in ghena??
junior
Nov 4 2004, 08:36 AM
QUOTE(flaviusO)
hei Sezran iti mai aduci aminte de golul lui Onut din meciul cu steaua, la acel 2-2 in ghena??
nu știu ce legătură are cu acestă temă dar fie. oricum decât l. ciubotariu mai bine onuț chiar dacă ... ar mai putea fi împrumutat vreo 15 ani.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.