djmihaitza
Oct 14 2008, 06:44 PM
Uraaaaaa, ne-am calificat!
E o performanta daca ne aruncam un pic privirea dincolo de cimitirele de la capatu' lu' 41.
Au jucat azi doar Noe si Danciu. Restu' ii trec la
"mortaciuni", chiar si pe favoritu' "foștină".
Oare cat tre'sa mai suportam jucatori ca Awoa Zoa, Criste-ii si "foștină", d-le tehnician, antrenor si responsabil-cu-lotu'-de-(insamantari)-de-24-de-karate Rednic?
Amn_Googly87
Oct 14 2008, 06:52 PM
cel mai bun - niciunul - azi au fost toti penibili. Pe Danciu nu-l pun la socoteala el e din alt film nu poate fi pus in aceeasi oala cu ceilalti.
cel mai slab - felix awoa zoa - sper sa nu mai calce vreodata la prima echipa, asa antitalent n-am mai vazut demult in Liga 1 ce sa mai pomenesc de Dinamo.
trist ce am vazut. O lipsa de ambitie si mentalitate tipica romanilor - astia suntem.
gavros
Oct 14 2008, 07:30 PM
Awoa Zoa

.
cane loco
Oct 15 2008, 06:48 AM
QUOTE(gavros @ 14 Oct 2008, 20:30)

Awoa Zoa

.
nu ai cu cine, nene, aua un maimutoi
Cai Lun
Oct 15 2008, 09:05 AM
"Ema".. acuma îl și alintăm!...

Eu zic că pentru o asemenea execuție, venită într-un asemenea moment, Dănciulescu merită să fie votat omul meciului. La polul opus e Mitea. Nu l-am văzut tot meciul într-un prim plan.. nu știu cu ce și-a ocupat timpul în cele 90 de minute petrecute pe teren...
a.. cică ar fi fost schimbat la pauză... tot una...
DinamoEver
Oct 15 2008, 09:19 AM
plus mare pt Osvaldo Miranda .. totusi poate poate..
minus felix awo zoa coa goa moa , Cristea amandoi, Torje+Mitea, Cesar
ANGER
Oct 15 2008, 09:34 AM
Bostina este un zero absolut.Dar , daca nu marca ieri, acum eram out.Jucatorul meciului : Danciu.
Julio Cesar a gresit clar si copilareste , dar pe ansamblu isi merita locul in defensiva.
POOL
Oct 15 2008, 09:44 AM
- Julio Cezar a gresit grav la golul muresenilor ceea ce ne putea duce la eliminarea din cupa, insa cu exceptia acelei faze a avut o evolutie buna.
- Woma Zoa. Eu asa ceva nu am vazut la un jucator de-al lui Dinamo niciodata, asta cand o sa fie de 26 de ani o sa fie noul Blay.
- Izvoranu.. V-am spus ca nu avem fundas stanga, a fost inexistent. A pierdut majoritatea mingilor jucate, unele dintre ele fara sa fie sub presiunea vreunui adversar
- Goian cel ofensiv. Mai baiatului asta trebuie sa ii fie interzisa iesirea din propria jumatate de teren. E teroare in careul advers, ii pune pe ceilalti pe contraatac. Cel mai bun loc al lui este pe banca.
- Cristea .. cu cat te astepti la mai mult de la el cu atata te dezamageste mai mult. Sa speram ca la meciul cu clujul va marca, in ultimele meciuri a fost "nasul" lor.
- Torje.. s-a zbatut, insa mai mult precum un peste pe uscat. L-a evidentiat de 2-3 ori pe Botosar, care a devenit brus mare portar
+Danciulescu.. a cata oara ne salveaza omul asta?
+ Mitea, care la fel ca Torje s-a zbatut mult, a avut o incursiune in prima repriza care mi-a amintit de Mitea care juca cu Ajax in Champions League. Nu e pierdut ca jucator. O sa fie al n-shpelea jucator pe care Dinamo il "reinvie".
+ trebuie sa recunosc ca nici bostina nu a jucat rau, cel putin a jucat mai bine decat Cristea, dar si bostina a pierdut cateva mingi destul de usor, semn de revenire la normal.
Leaveyou
Oct 15 2008, 11:44 AM
Am văzut o fază reprezentativă pentru meciul de ieri făcută de Izvoranu: singur, fără să-l atace cineva, pe la mijlocul terenului se uită după un coechipier îl vede și dă o pasă de 5-6 m direct la un adversar. Poate trebuia să fie mai aproape, până în doi metri.
Și din păcate nu numai el. Toată echipa greșește pasa într-o veselie. Sare mingea din tibiile dinamoviștilor de mă sperie. Putem spune că trecem printr-o pasă proastă. Da, cam de rahat gluma !
Am urmărit cu viu interes și cu diazepam-ul în palmă pe care până la urmă l-am folosit și am putut să supraviețuiesc meciului.
marcher
Oct 15 2008, 07:55 PM
Ma uit de 35 de ani la Dinamo...si credeti-ma, mai mare natarau ca cioara aia dupa dreapta, va dau cuvantul meu de onoare, n-am vazut. Este inadmisibil sa existe un asemenea specimen in curtea noastra. Recunosc, e mai tantalau decat goian, prostul diplomat al Romaniei si al lui Dinamo. Si sa fiu al dracu de-am inteles cum il cheama. Mare panarama, manca-l-ai copt Rednice
Leaveyou
Oct 15 2008, 08:24 PM
Cred că d'asta l-au adus ! Să-i facă pe Goian și celelalte rebuturi jucători de fotbal.
În comparație cu Awoa Zoa toți sunt fotbaliști de marcă. Chiar internaționali
DinamoEver
Oct 16 2008, 04:50 PM
mi-e rusine mie de rusinea lor .. sa vad specimene precum awo zoa coechipier cu maestrul Danciulescu !!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.