Cai Lun
Oct 5 2008, 09:26 PM
Vicotira 1000. Ce neinteresant!... Bine ca macar am batut.. sa marcam si noi, totusi, cu un reper de palmares aceasta trista zi.
Din punctul meu de vedere, in aceasta zi nici un jucator nu poate fi remarcat, pentur ca un singur jucator trebuie remarcat astazi: Catalin.
Amn_Googly87
Oct 5 2008, 09:35 PM
+++ Ze Kalanga in prima repriza, 2x Cristea in a 2-a si mi-a placut si Izvoranu asa putin :)
---Pulhac care nu se regaseste si Danciulescu care a continuat ratarile din meciul cu NEC si azi cu farul.
Pacat ca n-a fost mai multa lume sa cantam pentru Catalin, dar si asa putini cred ca ne-am auzit respectabil.
Florin_Bogdan
Oct 5 2008, 09:42 PM
+Bostina(bunicel fata de pana acum) Cristeii, Ze Kalanga
-Pulhac,danciu
reddog_sv
Oct 5 2008, 10:04 PM
+ Tamas, Cristeii
- Danciu, Pulhac
Joc: slab
razvan_superdog
Oct 5 2008, 10:15 PM
+ Lobont si Andrei Cristea - oamenii ce au adus astazi 3 puncte
- Ze Kalanga
Joc: slab (spre foarte slab)
Mihai11
Oct 5 2008, 10:57 PM
suporterii.. putini dar care nu l-au uitat pe Capitan!
redmania
Oct 6 2008, 12:44 AM
Cel mai bun : Lobont
Cel mai slab : Ad. Cristea (a avut vreo doua faze dar si multe momente cand nu exista pe teren)
Meci : Mediocru, bine ca am castigat si am luat un usor avans in clasament.
Rednic : inspirat cu prima schimbare, An. Cristea a marcat golul victoriei la putine minute dupa ce a intrat in teren. Ca minus ramane jocul echipei care nu se ridica inca la ce am vrea noi...poate daca isi revine Niculae si jucam din nou cu 3 varfuri ca la Bistrita (cica acolo am facut unul din cele mai bune meciuri, nu stiu, nu l-am vazut).
Leaveyou
Oct 6 2008, 06:20 AM
Un meci îngrozitor. Norocul nu merge de multe ori la apă ... Îmi este frică că ne prind milogii sau CFR-ul cu popoul gol și ne scot fotbalul din cap. Atâta dezorganizare n-am văzut la nici o echipă din Liga 1. Până și Buzăul arată mai bine ca noi. Jucăm haotic, la ce iese (dacă iese), este debandadă în felul cum stau jucătorii în teren, cum acoperă terenul. Mă rog să vină pauza competițională.
+ cei care s-au dus la meci și au avut tăria să-i susțină pe acești ... nici nu găsesc un adjectiv care să nu fie o înjurătură.
Hatzu
Oct 6 2008, 07:31 AM
In primul rand, jocul continua sa fie unul slab...
Cel mai bun zic ca a fost Lobby
Cel mai slab poate Danciu, nu stiu ce e cu el, sper sa isi revina cu chefere-u
DiliBili
Oct 6 2008, 09:34 AM
cel mai bun Lobont
nu inteleg cum puteti spune ca Ze Kalanga sau Cristea (Printul) au jucat bine. Intr-un interviu acordat pentru DinamoMania, Cheregi spunea: "macar 3 din cei 4 mijlocasi ar trebui sa faca si faza de aparare". La noi se chinuie doar Sobi Ceh sa faca si faza de aparare
Danciu si Bratu au fost foarte slabi, la fel si fundasii laterali.
cosmin targoviste
Oct 6 2008, 10:02 AM
+Andrei Cristea pentru determinare
-Bratu
Joc:mediocru
Bascanu
Oct 6 2008, 10:42 AM
Ze o fost cel mai penibil!!
La plus ii greu sa nominalizezi pe cineva.....
redmania
Oct 6 2008, 10:47 AM
QUOTE(DiliBili @ 6 Oct 2008, 10:34)

La noi se chinuie doar Sobi Ceh sa faca si faza de aparare
buna, buna asta.
Clau_Goool
Oct 6 2008, 12:37 PM
+ Lobby
- prea multi ca sa ma chinui sa-i nominalizez
Joc : Mediocru...
gavros
Oct 6 2008, 01:05 PM
+ cuplu de banda dreapta Torje-Homei
- niciunul (am vazut meciul de la schimbarea lui Torje )
Joc bunicel cat am vazut eu (cateva ocazii de poarta, finalizate fara concentrare)
bigbobo
Oct 6 2008, 08:36 PM
+ Lobby
- multi Doamne, prea multi
partida incalcita si slaba...
Morpheuss
Oct 6 2008, 11:03 PM
Recunosc ca nu am vazut tot meciul, dar jocul a fost de rahat din ceea ce am vazut. O gasca de ratati.
M-au scos din minti frazele absolut tampite:"victorie pentru Catalin", "sa invingem pentru Catalin" etc

Pentru Catalin ar fi o victorie sa se curete Dinamo de leprele astea, incepand cu conducerea pana la jucatori, nu un succes chinuit cu Farul.
red_dog_rahova
Oct 6 2008, 11:19 PM
+ niciunul....
-...niciunul...
joc...execrabil....
Mihai11
Oct 7 2008, 06:49 AM
+Lobont
-bou.stina
-joc de popice...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.