COSMIN C
Oct 2 2008, 09:53 PM
Aici ar trebui sa existe un sondaj. Azi nu e cazul. Jucatorul meciului, singurul care merita aplauze si respect, a fost astazi in tribune. Din pacate nu cunosc numele celor care au umplut stadionul Dinamo in aceasta seara, ca sa putem vota. Prin urmare, din fata calculatorului, ma inclin in fata celor care au fost acolo dupa toate laturile pe care actionarii dinamovisti (???) le-au aruncat asupra lor in ultimele doua saptamani. Multumesc comisiei de disciplina a UEFA ca a dat posibilitatea unor handicapati ( actionari, jucatori si antrenori) sa isi arate adevarata valoare pe teren, asa cum si-au dorit.
NU SUPORTERII SCOT PE DINAMO DIN EUROPA! VOI FACETI ASTA NESIMTITILOR! ARZA-V-AR FOCUL SA VA ARZA!
mrbodo2002
Oct 2 2008, 10:12 PM
Ce meci, ce spectacol...Pana vom mai avea noi echipa vor mai trece vreo 2 generatii...
Amn_Googly87
Oct 2 2008, 10:22 PM
acum am ajuns acasa ... sunt la pamant ... nu se poate asa ceva
atat de jos parca nu am fost niciodata. NU AM JUCAT NIMIC ...
acelasi bostina, acelasi blay acelasi joc ... ne racim gurile degeaba.. insa .... NOI SUNTEM DINAMO NU EI.
ACUM MAI MULT CA NICIODATA TREBUIE SA FORTAM CONDUCEREA SA PLECE
si rednic parca s-a prostit. Am zis de nu stiu cate ori ca jocul nu merge cu acesti mijlocasi si nu s-a schimbat nimic. La antrenamente nu stiu ce fac.
in fine ... jucatorul meciului asa cum a zis si Cosmin sunt FANII - respect prieteni, pentru fiecare dintre cei care au fost acolo si au cantat pana la final...
RED75
Oct 2 2008, 10:24 PM
QUOTE(mrbodo2002 @ 2 Oct 2008, 23:12)

Ce meci, ce spectacol...Pana vom mai avea noi echipa vor mai trece vreo 2 generatii...
Stai ca la anu sau peste doi ani tot ajungem in Champions League. Sa vezi atunci cum asteptam vreo 2 generatii sa spalam rusinea. O sa ne calce aia in picioare mai raiu ca pe oi.
Mi se pare o situatie fara iesire. Ar trebui schimbat totul de la stadion la jucatorii de rezerva si pana la actionari. Incepand cu actionarii evident.
Morpheuss
Oct 2 2008, 10:24 PM
Nea Mircea m-a convins ca Bostina e
The Chosen One
Poate isi imparte oaia salariul cu Rednic, altfel nu-mi explic prezenta acestei ciume meci de meci pe teren.
bigbobo
Oct 2 2008, 10:29 PM
In necunostinta de cauza votez in felul urmator:
"+" Actionarii pentru merite deosebite: stadion "ultra modern", tabela de la NASA instalata in "timp record", tranferuri de renume, managementul si marketingul de aur de la club
- aerul prafuit din Bucuresti...
Partida "minunata"... Am catigat un punct in Europa... Coeficientu' lu' Dinamo "radiaza" de fericire... In 2 ani ne intoarcem de unde am plecat, jdemii de tururi preliminare...
PS... Mos Craciun de esti real / Scoate-i Doamne la "liman" / Da-le lor cum ne dai noua / Da-le tare-n ficati / Da-i lu' turcu abecedar / Sa-i faca viata calvar / Da-i in porcea cu sarin / Si suprima-i visu' / Da-i lu' Badea KFC / Poate, poate s-o rani / Da-le lor cat poa' sa duca / Numai, numai ni-i alunga...
razvan_superdog
Oct 2 2008, 10:31 PM
MULTUMIM CRISTEA!
SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE BOSTINA!
SARUTATI-AS PICIOARELE GOIANE!
SCUZA-MA DOM' PROFESOR. TE UITASEM. SA-TI FIE VIATA FRUMOASA CA MULT NE-AI BUCURAT ASTA SEARA!
Cel_mai_rosu
Oct 2 2008, 10:31 PM
Ce sa faci bre cu jucatori rupti prin alte campionate care nu au mai jucat de cativa ani si veniti aici ca mari vedete , cu jucatori liberi de contrat pe care nici o alta echipa nu i-a vrut, asta e mergem inainte !
red_dog_rahova
Oct 2 2008, 10:32 PM
Atat timp cat cel mai bun jucator este Julio Cesar....adica un fundas......nu mai avem nicio speranta de calificari.....suntem epave pe teren!!!!!!
cane loco
Oct 2 2008, 10:41 PM
Lobont si Cesar au mai miscat ceva in seara asta, poate si Bratu ca saracul nu l-a servit nimeni, joc de rasul curcilor, si-au batut joc de oamenii de la stadion, lumea nu mai stia ce sa mai zica atunci cand s-a terminat, nici eu de altfel, poate ceva dedicatii actionarilor.
Amn_Googly87
Oct 2 2008, 10:57 PM
am vazut si eu acum ratarea lui goian .... incredibil ... parca doare si mai tare ....
cosmin targoviste
Oct 3 2008, 07:24 AM
+Julio Cesar ,Lobont si Tamas
-restul
joc : mediocru
p.s Suporteri minunati,pacat ca din minutul 60 au inceput sa huiduie.
p.p.s: Nu sunt asa dur ca voi pentru ca echipa si-a creat destule ocazii,a avut si ghinion la bara lui Danciulescu, ni s-a refuzat si un penalty...Asta e acuma...
P.P.P.S : "Daca Dinamo nu se califica in grupele UEFA,castiga campionatul"-Ioan Andone
Poate o fi Ando vreun Nostradamus.
dudu1961
Oct 3 2008, 10:08 AM
Am spus in partea cealalta , eu nu am rezistata pina la sfirsit , probabil pentru prima data in viata mea as fi facut ce au facut aia in Ilanda si CHIAR NU SE MERITA , asa ca am preferat sa plec in min 70 .
Nu am cuvinte , nici nu vroiam sa intru azi pe forum , pentru ca nu mi-au trecut nervi si nici nu-mi vor trece , decit in momentul in care voi vedea aceasta echipa ca :JOACA FOTBAL ADEVARAT .
NU pot sa cred , parca-i un vis urit , anul trecut a fost Lazio , am zis ok , astia au totusi un nume de care se stie in Europa , dar astia .....dumnezeule cine sint maimutele astea strinse dupa te miri ce insule si s- a facut cu ei o echipa de fotbal ...?!
Vorbeam cu altii , daca echipa asta de "fotbalisti " ar fi jucat FOTBAL BINE as fi zis ;bun domnule am jucat foarte bine ma incinta jocul lor , dar am avut ghinion , asta e asa ce sa spun , ca jucam a cita oara cu un bosorog bostina , ca avem un bratu care nu stie sa demarce , ca avem un pulhac care nu mai stie sa alerge si sa paseze , ca avem un critea care da mingea innpoi in loc sa o dea in fata ca si bostina dealtfel , ca avem un blay la fel de neinspirat ca si culoarea lui ca avem O ECHIPA DE RUSINE A FOTBALULUI SI DE TOT CACATUL .
reddog_sv
Oct 3 2008, 10:50 AM
+ Julio Cesar, Tamas
- restu...in frunte cu gunoiul numit Pulhac
joc: mediocru...au vrut foarte mult dar n-au putut nimic
FarfelkugeL
Oct 3 2008, 12:15 PM
Bostina, Adrian Cristea, Blay, Goian saracul oricum nu poate nimic - AFARA!
Julio Cesar si Lobont au miscat ceva...
Florin_Bogdan
Oct 3 2008, 12:18 PM
Mda.. Cesar lobont blay! atat plus....
afara cu jegul de rednic
nicolle_reddog4ever
Oct 3 2008, 01:56 PM
Am uitat de toate mizeriile de pana acum si am mers pe stadion, am cantat pana am ragusit in speranta ca vom spala rusinea da' "minunata" noastra conducere si "marii" nostri fotbalisti ne-am mai dat o palma....acum ma gandesc ca mai bine ne suspendau ca nu mai aveam parte de o astfel de UMILINTA si poate pana cand jucam iar in uefa invatau si jucatorii nostri ce inseamna o preluare, un stop, o pasa....
+ pentru Julio Cesar (a fost singurul care a miscat ceva) si pentru fanii care au cantat pana in ultimul minut....
Aurel_Vlaicu
Oct 3 2008, 02:15 PM
Doar dureri de cap si frustari. Again. Pe mine m-a impresionat Lobont, ce profesionist si serios ramane, in mijlocul acestui amatorism.
red_dog 4 ever
Oct 3 2008, 02:39 PM
Mamele lor ca au fost cele mai pomenite aseara
caine_berceni
Oct 3 2008, 05:55 PM
Ropo si Cesar au mai miscat ceva in rest toti morti.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.