Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Gloria Bistrita 1-2 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
DiliBili
Am batut la Bistrita, dupa un joc bun.
Morpheuss
+Danciu
-Niciunul
Jocul bun in prima repriza, slab in a doua.
reddog_sv
+ Danciu, Tamas, Cesar
- Pulhac complaining.gif , Cristea complaining.gif ..treziti-va mizeriilor!
Joc: bun.
djmihaitza
Cel mai bun dintre pamanteni: Danciulescu ~ pentru ca 9 din 10 jucatori ar fi preluat mingiile alea in careu. Danciu este exceptia care intareste regula, a tras plasat la poarta fara preluare, nu ca orice jucator de duzina ci ca un FOTBALIST.

Cel mai slab: Bostina (nu-l supooooort complaining.gif ), Cristea (fara vlaga, e supt de nevoi si/sau de nevasta) si Lobont (doar in a doua repriza).
Aaaaa ... si era sa-l uit pe Ropotan ~ bezmetic rau de tot, cred ca face colectie de galbene sezonul asta.

Meci bunicel in prima repriza (2-0 pt. noi), slabut in a doua jumatate (1-0 pt. ei).
anmini
10x.gif 10x.gif 10x.gif mainchin.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif
Leaveyou
Ai așteptat cam mult coniță 010.gif Sper să nu se mai oprească.
Cel_mai_rosu
+: Danciu , Tamas a inceput sa miste
-:Pulhac care de multa vreme numai joaca nimic si cumatrul Cristea
Amn_Googly87
+++++++ Danciulescu evident

in rest ar trebui sa dau copy/paste la ce am tot scris eu in ultimele luni despre anumiti jucatori asa ca o sa va scutesc.

Jocul cu Bistrita : Mediocru - sa nu ne imbatam cu apa rece. Gloria a jucat foarte slab, noi am reusit 2 pase bune care au rezultat in 2 goluri frumoase si aia e ...

Oricum, suntem pe primul loc si asta e cel mai important. Daca trecem de NEC cred ca moralul ne va ajuta sa continuam sa castigam meciuri in Liga 1.
cosmin targoviste
+Danciu
-Nimeni

Joc:mediu
SunGod
+danciu
-lipsa totala a unor mijlocasi de valoare
Daca jucam asa si in meciul cu Nec nu cred ca putem spera la o calificare....
Leaveyou
QUOTE(Amn_Googly87 @ 27 Sep 2008, 1:51) *
+++++++ Danciulescu evident
Oricum, suntem pe primul loc si asta e cel mai important.

Da, așa-i. Chiar dacă nu terminăm turul pe locul I trebuie să fim în coasta lor. Zic eu că din retur începem să contăm cu adevărat. Zicu, Mitea sunt jucători care pot da o altă față echipei. Desigur, îmi este și frică că acești jucători după absențele îndelungate nu se vor ridica la nivelul așteptărilor noastre. Lumea o să înceapă să-i înjure și îi pierdem. Dar sunt optimist ! (ce-o fi cu mine ? 010.gif )
razvan_superdog
+++ Danciu (pentru ca tace si face, pentru ca nu s-a complicat cu floricele si a tras sec si fara preluare spre poarta)
+ M Niculae( pentru ambitie si implicare in joc)
- Lobont, Pulhac si Blay, toti mijlocasii (Cristea, Ropo, Bostina, Torje) - pentru jocul batranesc, lent si neinspirat

Jocul echipei: foarte slab - Daca nu era Danciu cu golul lui la inceputul meciului si Bistrita intr-o forma jenant de slaba, probabil ca rezultatul si impresiile voastre erau mult mai negative. Asa, 3 puncte luate la Bistrita + postura de lider distorsioneaza in sens pozitiv impresiile voastre. Daca nu schimbam nimic in joc nu vad cum o sa-i batem pe olandezii de la NEC.
cosmin targoviste
Mor cand aud ca bistritenii au fost "suspect" de slabi sau "jenant" de slabi....
reddog_sv
Da..si anul trecut erau suspect de determinati la 1-0 in Stefan cel Mare icon_rolleyes.gif
costin91
+Danciulescu
-Bostina
A fost un joc slab, dar bine ca am luat 3 puncte icon_smile.gif
doggyy86
Au jucat astia slab ca ne-o luam de nu...in fine jucam slab sanse mici de performanta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.