Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gloria Bistrita 1-2 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
COSMIN C
Vineri, 26.09.2008, Dinamo se deplaseaza la Bistrita pentru partida cu Gloria lui Sabau, meci contand pentru etapa a IX-a. Partida incepe la ora 17:00 si va fi transmisa, evident, de gasca slugilor proaste tv.

Cele doua echipe s-au intalnit in campionat de 36 de ori. Dinamo a castigat 23 de meciuri, Gloria 8 si 5 s-au terminat la egalitate. Din cele 18 partide disputate la Bistrita, Dinamo a castigat 7, Gloria 6 , 5 terminandu-se la egalitate.
biancap78
Singurele meciuri pe care le-am vazut ale Gloriei sunt cele de acasa.....Echipa joaca destul de slab si vedeti rezultatele.....Cel mai slab jucator din ultimele meciuri a post portarul Tatarusanu.....se poate....sa il vedem pe Albut in poarta, desi totul e posibil......
redmania
Cand am batut la Bistrita am contat in lupta pentru titlu...sau invers, nu mai stiu exact blahblah1.gif

Sper sa luam cele 3 puncte, nu ma intereseaza cum jucam si la cate goluri batem.

Bistrita este echipa periculoasa, se pune pe doua linii si se inchide foarte bine. Si in 2006 i-am batut cu noroc, cu gol Niculescu din lovitura libera de la 30 metri (exact cum a marcat in ghena lui Andrei).
biancap78
Cum ar spune cineva.....Gloria bate pe cine vrea....cum ii e interesul....si aici apar de obicei greseli individuale in joc care pot intoarce un rezultat
in orice caz....Dinamo are nevoie de puncte... asa ca trebuie sa dea mult pe teren....
cosmin targoviste
Batem cu 1-0.
reddog_sv
De la 16:30 incepe meciul...1-0 pentru noi zic si eu
COSMIN C
Pe siteul LPF, pe Prosport si gasca slugilor proaste zice 17:00.
gavros
din ce am vazut in ultimile meciuri sunt convins ca il castigam si pe asta
Gol Danciulescu
biancap78
la 17 am vazut si eu pe afise in oras....oricum pe stadion se intra mai devreme ca e inghesuiala. La Tv asa stiu ca de la 17....
reddog_sv
Programat inițial pentru ora 17:00 reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal, împreună cu reprezentanții Antenei 1, au luat decizia ca ora de desfășurare al meciului dintre Gloria Bistrița și Dinamo s-a modificat. Acesta va incepe la ora 16:30 și va fi transmis în direct de gașca slugilor proaste TV.(copy/paste.ro)
nabucodonosor
Ar fi frumos cat mai multi suporteri dinamovisti in tribune, mai exact grupati toti in sectorul rezervat galeriei oaspete, aviz dinamovistilor din zona!
red_dog 4 ever
Din cauza DinamoManiei iar luam bataie
Leaveyou
QUOTE(gavros @ 24 Sep 2008, 13:33) *
din ce am vazut in ultimile meciuri sunt convins ca il castigam si pe asta
Gol Danciulescu

+ Bratu. Nu de alta dar îi am la echipa fantastică ... 010.gif
red_dogvitan
Invingem cu 2-0 goluri Danciu si Bratu HAITA_DINAMO.gif
red_dog 4 ever
Un gol da vedeta Mitea
Florin_Dinamo
"Pădureanu se teme de meciul cu Dinamo: "În fotbalul nostru sunt multe găinării""
Cine s-a gasit sa vorbeasca de gainarii verystrange.gif verystrange.gif
reddog_sv
Lobonț - Blay, Tamaș, J. Cesar, Pulhac - Adr. Cristea, Ropotan, Boștină - Bratu, Dănciulescu, M. Niculae
Acesta ar trebui sa fie primul 11 in orice meci(cu exceptia lui Bostina evident)..in conditiile in care mijlocul e muci..varianta cu 3 varfuri mi se pare ce mai buna..sper sa dea roade si sa fie pastrata si in restul partidelor
P.S. jucam in negru azi icon_cool.gif
ARIANUL
QUOTE(COSMIN C @ 24 Sep 2008, 9:40) *
Vineri, 26.09.2008, Dinamo se deplaseaza la Bistrita pentru partida cu Gloria lui Sabau, meci contand pentru etapa a IX-a. Partida incepe la ora 17:00 si va fi transmisa, evident, de gasca slugilor proaste tv.

Cele doua echipe s-au intalnit in campionat de 36 de ori. Dinamo a castigat 23 de meciuri, Gloria 8 si 5 s-au terminat la egalitate. Din cele 18 partide disputate la Bistrita, Dinamo a castigat 7, Gloria 6 , 5 terminandu-se la egalitate.

Sper sa castige ! Succes !
Morpheuss
Invingem azi. Frumos echipament.
nicolle_reddog4ever
Nu o sa fie un meci usor da' o sa castigam HAITA_DINAMO.gif si sper ca la sfarsitul etapei sa fim peste stOaia! icon_rolleyes.gif
Leaveyou
Arză-i-ar focul și catranul pe ăia de la UPC. Scârna să se pogoare asupra lor ... mainchin.gif
nicolle_reddog4ever
un gol frumos. Bravo Danciu! ultras.gif
Ashtray
Eteeeeeee pleosc, a dat bostina pasa de gol . Frumos, oricum.
P.S: Liviu, search ultra' tei daca nu ai unde sa vezi meciu'.
Florin_Bogdan
Jucam si noi binisor in sfarsit! :D
Da nu am pomentit comentator mai retardat decat asta de acum :)) nu stiu cum il cheama, si sincer nici nu ma intereseaza
marcher
Frumos echipament...all blacks
@florin
alin buzarin e tampitul
cosmin targoviste
Mi-a placut Ropotan.
Morpheuss
Danciu a fost imperial.

Poate ramanem pe primul loc, ca la Cluj e 1-1 mainchin.gif
reddog_sv
Super golurile, joc bun...dar si pe fondul absentei din joc a bistritenilor...geniala pasa lui Bostina dar tot nu ma simt bine cand il vad in primul 11
anmini
QUOTE(marcher @ 26 Sep 2008, 17:44) *
Frumos echipament...all blacks
@florin
alin buzarin e tampitul

coane, cand am vazut ca ai postat, ma gandeam ca bagi ceva si de Danciu.......... taunt2.gif
Leaveyou
Eu am văzut doar a doua repriză (poate trebuia să nu mă uit) și nu am văzut meciul bun. Am văzut golul bistrițenilor și panica de după a dinamoviștilor. Care au ratat. Și au ratat ... și iarăși au ratat. Faze clare, zic eu, de gol rămase în plop. Schimbările făcute au fost total la mișto. Poate doar să tragă de timp. Când ai în față o echipă care nu prea te-a deranjat și termini în corzi eu unul sunt nemulțumit. După joc, atât cât am văzut, nu am speranțe la meciul cu Nijmegen. Încă este bulibășeală, acțiuni întâmplătoare și grația unor atacanți buni.
Acuma mă uit la meciul cu milogii și CFR-iștii mi se par echipă. În afară de faptul că iar au fost conduși și au revenit se vede determinare în jocul lor cum demult nu am mai văzut la Dinamo. Părerea mea.
cane loco
nu am vazut meciul pentru ca nu sunt abonat la acea retea ce are si televiziunea spurcata, dar din ce am auzit de la altii si vazut pe DM ai nostri au jucat mai dezinvolt, e buna victoria asta pentru moral, pentru meciul cu fatalaii olandezi, remarc ca ne-a priit negrul ca echipament, mai elegant si distins decat verzuiul ala de oaie de la spurcati de pe tricouri.
djmihaitza
Ai rezumat pe prima pagina!
Nici la ala nu te-ai uitat?
Achiles
Daca baietii ar avea pe teren , un plus de vointa si de rautate , Dinamo ar domina Liga 1.
razvan_superdog
Un meci castigat in stilul ce s-ar putea omologa ca marca inregistrata "Dinamo". Adica 3 puncte obtinute intr-un joc extrem de modest, fara faze de poarta, decis de inspiratia unui atacant. Daca in alte meciuri "salvatore della patria" s-a numit Bratone sau Niculae, de data asta Danciu a facut legea, marcand intr-un stil specific unui atacant de clasa aflat in fata unui portar mai putin inspirat. In rest, jocul alb-rosilor - imbracati in negru - a fost extrem de lent si putin incisiv.N-am reusit sa vad meciul din primul minut, insa intre minutele 15 si 93 mingea a ajuns extrem de rar in careul bistritenilor - care s-au prezentat lamentabil. Nu au existat mari ocazii de gol, Danciu a marcat din 2 suturi de la cca. 17m si tot ce am putut remarca este clasa celor 3 atacanti (Danciu, Niculae si Bratu) care nu a fost pusa decat rareori in valoare de actiunile unor mijlocasi neinspirati (Ropo, Cristea, Bostina si Torje) si a unor fundasi laterali care inca n-au invatat sa centreze (Pulhac si Blay). Gafa meciului: Lobont care a aratat inca odata ca nu stie "sa iasa pe centrare". Finalul meciului - desi echipele dovedeau extrem de multe carente fotbalistice - a fost de cosmar pentru noi, baietii in negru intrecandu-se in cazaturi (simulari), in pase aiurea, intr-o dezorganizare totala. S-a reusit si performanta ca un jucator dinamovist sa execute o lovitura libera direct intr-un coechiper (Blay) aflat la 10m de el, faza absolut jenanta.
P.S. Efectiv nu-i inteleg pe cei care catalogheaza acest meci drept bun. Cate faze de poarta am avut? Cate ocazii de gol am avut? Cate suturi pe poarta am avut? Cum a jucat adversarul? Meciul poate fi catalogat bun doar in liga a treia.
The Game
Si al de borcea si turcu ziceau ca cu jocul asta nu mai pierdem locul 1! goodone.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.