Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Dinamo 2-0 Poli Iasi
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
stef 22
Inca 3 puncte muncite si inca un loc in clasament...
La peluza 1 a stadionului Dinamo a luat loc printre fani si fostul antrenor al cainilor, Ioan Andone, care i-a remarcat pe Cristea si pe Danciulescu.
redmania
Cel mai bun : Niculae pentru ca a creat cele 2 goluri.
Cel mai slab : Niciunul.
Meci : Acceptabil
Amn_Googly87
Cel mai slab - Torje - foarte slab, nu i-a iesit nimic, nu reuseste sa scape de adversar, sa se demarce, sa dribleze sau sa centreze - este inca foarte tanar totusi.

Cel mai bun - Diakite - astazi a aratat asa cum trebuie sa arate un mijlocas defensiv. Discret in joc, a tinut in spate mijlocul, a recuperat multe baloane si a dat si cateva pase interesante. Este mult mai ordonat decat Ropotan.

Mentiune : Adrian Cristea - in prima repriza clar cel mai slab om de pe teren. In mod surprinzator pentru mine, nu s-a simtit deloc comfortabil pe postul de mijlocas central. A pierdut multe mingi, nu a reusit nici o pasa de calitate.

In repriza a 2-a indraznesc sa spun ca a fost cel mai bun om de pe teren. Mutat pe stanga, parca a fost alt jucator, a creat practic faza primului gol cu o pasa perfecta pentru Niculae si a tinut-o asa toata repriza. Pacat ca pasele de calitate care au urmat din partea lui nu au mai fost fructificate.

In fine ... mare plus din meciul cu Iasi mi se pare Diakite, dupa care urmeaza Goian care in acest moment este mai sigur si mai exact in interventii decat Tamas.
DinamoEver
Goian e noul Moti .. e in forma ar trebuii mers pe mana lui .. parerea mea
ottosec
Daca aveam 11 jucatori ca Marius, eram departe acum... icon_rolleyes.gif
reddog_sv
+ Cristea, Niculae, Ze, Goian
- nimeni in mod deosebit
joc: slab spre foarte slab
red_dogvitan
+Bratu,Niculae,Cristea,Goian,Lobont
-Ze Kalanga
Joc acceptabil
eny
Bratu si Niculae!
redmania
QUOTE(Amn_Googly87 @ 23 Sep 2008, 2:00) *
Mentiune : Adrian Cristea - in prima repriza clar cel mai slab om de pe teren. In mod surprinzator pentru mine, nu s-a simtit deloc comfortabil pe postul de mijlocas central. A pierdut multe mingi, nu a reusit nici o pasa de calitate.

Aha aha, cand am zis ca nu avem nici un jucator in stare sa lege jocul la mijlocul terenului si ca Bostina e cel mai bun pentru postul de mijlocas CENTRAL OFENSIV din lot multi spuneau de Cristea, ca nu e bine folosit, ca locul lui e in centru...Nah ca v-a facut Rednic si placerea asta, sa-l vedeti pe Cristea acolo. verystrange.gif
cosmin targoviste
la asa un meci,o sa incep cu minusurile...
---Cristea(e incredibil...CUm se poate ca timp de un an si ceva de zile , sa nu iti intre nici macar o pase buna,sa nu iti intre nici macar un sut,cu toate ca incerci meci de meci de foarte multe ori ?! CUM ? Ce a facut el aseara pentru a fi votat la cel mai bun,alaturi de Niculae care a luptat ca un caine sau Bratu care a marcat iar ?! Ce a facut sa merite sa fie pus alaturi de astia 2 ? Mie mi s-a pus rau pata pe Cristea,parerea mea e ca merge din ce in ce mai jos...)
-Ze Kalanga

+++Marius Niculae-Atitudine,RESPECT fata de supoerteri si de culori,vointa,forta,determinare.
++Bratu-2 goluri.
+Goian-Vointa , determinare , atitudine.

Joc: slab,normal...
Amn_Googly87
@redmania lasa-ne frate cu bostina ... nu stiu ce vezi tu ca leaga ala - poate doar sireturile de la adidasi.

@cosmin targoviste, Cristea a jucat intr-adevar foarte slab in prima repriza dar in a 2-a a dat o groaza de pase bune. Cum poti sa spui ca nu i-a intrat nici o pasa buna? Da faza primului gol cine a facut-o ... cine a pasat perfect pt Niculae?

Pe langa asta a mai avut cel putin 3 pase de clasa de pe stanga pentru varfuri dar din pacate fazele nu au fost fructificate. Asa ca nu mai exagera...
razvan_superdog
In opinia mea nici un jucator al echipei nu s-a prezentat satisfacator. Pot spune ca unii au jucat modest (ca sa nu spun slab) (Goian, Bratu, M.Niculae, Diakite, Julio Cesar, Izvoranu, Danciu, Ze Kalanga, Cristea (in a doua repriza)), altii prost (Cristea (in prima repriza), Blay, Ropo) si altii catastrofal (Torje, Thiago). Daca aseara meciul nu se termina cu scorul 2-0 pentru noi, cred ca injuraturile curgeau cu un ritm infernal la adresa jucatorilor, antrenorilor sau conducerii. Asa, dupa o "mare" victorie, incercam sa gasim si plusuri. Nu exista plusuri! Nu am tras un sut pe poarta in prima repriza! Nu am avut decat 3-5 faze de poarta in conditiile in care am jucat cu Iasiul, acasa! Spun faze si nu ocazii si vorbesc de intreaga durata a meciului! Nu jucam NIMIC!!! Daca aseara nu ne-a batut si Iasiul, este pentru ca Iasiul este o echipa mai slaba decat noi care nu a crezut ca poate sa faca surpriza! Nu spun ca a fost blat, dar nici Iasiul nu a aratat nimic. A fost un joc lent, care s-a decis in primele 30 de secunde ale reprizei a doua cand o pasa "filtranta" - cum ar spune Dinu - al lui Cristea, a fost continuata in viteza si in forta de Marius Niculae si concretizata de Bratu.
cosmin targoviste
QUOTE(redmania @ 23 Sep 2008, 17:35) *
Aha aha, cand am zis ca nu avem nici un jucator in stare sa lege jocul la mijlocul terenului si ca Bostina e cel mai bun pentru postul de mijlocas CENTRAL OFENSIV din lot multi spuneau de Cristea, ca nu e bine folosit, ca locul lui e in centru...Nah ca v-a facut Rednic si placerea asta, sa-l vedeti pe Cristea acolo. verystrange.gif

rofl.gif deci nu se poate ... rofl.gif

@AMN-Eu ma refeream la ceva util echipei,care sa ajute echipa concret.Sa dea un sut bun,o centrare adevarata,sau daca nu poate,macar sa alerge sa recupereze mingea.Uite,spre exemplu Danciulescu.A pierdut mingea in jumatatea iesenilor,dar a alergat frate pana in careul nostru sa o recupereze si a recuperat-o.Ca a dat o pasa pentru Niculae,mare lucru...Erau 3 contra 1 pe acel atac .
gavros
toti sunt praf si jocul e varza rau
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.