Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Meseria de "ultras"
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
BogdanDinamo
Ce se intampla astazi pe mai toate stadioanele din Romania si chiar din lume nu mai are nici o legatura cu sportul, cu placerea vizionarii unei competitii sportive cu bunul simt si decenta.
Perimetrele stadioanelor au ajuns zone "rezidentale" ale drogatilor, ratatilor, retardatilor, icultilor, gunoaielor acestei societati si asa destul de degrada. "Biletele" de acces in stadion au ajuns sa fie voma verbala, injuratura, ura, invectivele. Oamenii normali fug de stadion ca "draku' de tamaie" fiind ingroziti de ceea ce se intampla acolo.
Spectatorul, suporterul de alta data este inlocuit astazi de "fan", de "ultras" noi concepte in spatele carora se camufleaza toata scursura societatii.
S-a ajuns in incredibila situatie de a fi injurati, oameni ce nu mai sunt printre noi, un Catalin Hildan (Dumnezeu sa-l ierte), un Cristi Munteanu (Dumnezeu sa-l ierte). Si de cine? De niste nenorociti ce nu au nici un Dumnezeu, ce nu stiu decit sa injure si sa produca suferinta, de niste gunoaie ce nu stiu nici macar cu ce se manica fotbalul, de niste animale care in marea majoritatea a timpului unui meci stau cu spatele la terenul de fotbal dirijind cica o "galerie", transformata in hoarda ce nu isi incurajeaza propria echipa, ci doar injura echipa adeversa, familiile adversarilor etc.

Cei ce populeaza stadioanele astazi sunt copii la indigo ale "oamenilor de fotbal" din ziua de azi. Oare este vreo diferenta intre un Borcea, un Becali, un Dinel, un Seche, un Pinalti, un Mitica, un Sandel, un Padureanu si gunoiul din tribune? Eu cred ca nu.

Daca nu se vor lua urgent masuri pentru "dezinfectarea" arenelor de fotbal, un sport frumos, un spectacol, ce ramine in final, doar, un joc sportiv ar putea sa dispara, usor, usor.....

Bogdan,
Un suporter dinamovist.
Sphynks
jocul, spectacolul, bucuria, au disparut de mult... acum nu mai e decat afacere...atat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.