djmihaitza
Sep 18 2008, 09:50 PM
+ Lobont si un pic Julio Cesar
- Ropotan, Bostina, Cristea
Sa nu disperam totusi, mai avem cel putin 90 minute in "Groapa" pe 2 Octombrie. Dar la ce probleme le-am pus NEC-ilor in seara asta......
Amn_Googly87
Sep 18 2008, 09:56 PM
--------- REDNIC .... l-am aparat de multe ori dar nu mai are nici o scuza .... am obosit de cate ori i-am criticat pe ropotan si bostina in acest sezon... zero barat!!! - toata tara ii vede, numai rednic nu
+ Cristea in prima repriza si putin in repriza a 2-a ... pacat ca este constant chinuit pe stanga, ca sa-l tinem pe bostina in centru ... nu pot sa inteleg ... nu pot ...
e un mister pentru mine ce fac baietii astia la antrenamente. Nu alergam, nu stim sa pasam, nu stim sa centram.
reddog_sv
Sep 18 2008, 09:57 PM
+ Tamas, Cesar si Ropotan
- Cristea

, Homei

,Pulhac
cosmin
Sep 18 2008, 09:58 PM
sincer imi pare nespus de rau ca spun asta dar am ajuns rusinea Romaniei....ne-au batut rebuturile astea de la NEC .......jucatori care dorm prin baruri ca Torje , Cristea sau Danciulescu s-au facut de ras...nu au jucat nimic......din echipa pe care o avem acum eu i-as da afara pe toti , mai putin pe Lobont si Marius Niculae......sincer ma autopropun jucator la Dinamo......sunt foarte talentat si in plus mi-as da viata pe teren pt o aceasta echipa ...sa le fie rushine...m-au facut sa plang din nou...pai eu dupa un meci ca asta nu pot sa mai ies de rushine din casa 2-3 zile...sunt din buzau si aici e full de stelisti....toti imi spun Dinamo si la fiecare esec rad de mine......e crunt ceea ce simt eu...in timp ce eu plang jucatori ca Lobont si Diakite ies zambind de pe teren...am ajuns sa facem schimb de tricouri cu ratatzziii aia...
JUCATORUL MECIULUI : Cei 250 de fani care nu s-au lasat calcatzi in picioare....sincer merita tot respectul oricat de mare ar fi amenda pe care ar primi-o clubul nostru....ei n-au acceptat rusinea...
bigbobo
Sep 18 2008, 09:59 PM
+ Lobby si atat
- Bostina, Ropo...
meci execrabil...
Leaveyou
Sep 18 2008, 10:02 PM
QUOTE(djmihaitza @ 18 Sep 2008, 22:50)

Sa nu disperam totusi, mai avem cel putin 90 minute in "Groapa" pe 2 Octombrie.
De câți ani spunem asta ? Să vezi ce joacă acasă ...
Nu înțeleg de ce era Cristea așa nerovs. De ce nu-i ghiceau ceilalți intențiile ? De ce Rednic nu a cumpărat jucători telepați să-l înțeleagă ? Nu avem mijloc de loc. Nu înțeleg cum am luat atâtea puncte în campionat.
Fane
Sep 18 2008, 10:04 PM
la cum am jucat azi, m-as bucura sa terminam pe 3 in campionat da e prea mult locu 3
Amn_Googly87
Sep 18 2008, 10:05 PM
QUOTE(reddog_sv @ 18 Sep 2008, 22:57)

+ Tamas, Cesar si Ropotan
- Cristea

, Homei

,Pulhac
Nu te supara dar cred ca ai vazut alt meci. In centrul apararii a fost o dezordine incredibila - nu mai vorbesc ca ropotan a fost a nu stiu cata oara total depasit de acest sport.
Leaveyou
Sep 18 2008, 10:06 PM
QUOTE(cosmin @ 18 Sep 2008, 22:58)

JUCATORUL MECIULUI : Cei 250 de fani care nu s-au lasat calcatzi in picioare....sincer merita tot respectul oricat de mare ar fi amenda pe care ar primi-o clubul nostru....ei n-au acceptat rusinea...
Dacă poți să explici cum nu s-au lăsat călcați în picioare și cum nu au acceptat rușinea ți-aș fi recunoscător.
mrbodo2002
Sep 18 2008, 10:10 PM
- Rednic
+ Niciunul
E posibil sa mai avem o sansa la calificare.La sfarsitul meciului Rednic si-a dat seama care a fost problema(mijlocul) si a declarat ca va incerca sa il remedieze. E bine ca a vazut si el pana la urma ceea ce am vazut noi de la primul meci.
Speranta moare ultima,dar...Moare!
DiliBili
Sep 18 2008, 10:11 PM
jucatorul meciului a fost dabija marcovici
atat timp cat sunt imbecilii astia in conducere, Dinamo va arata asa. Vom resuscita jucatori care au fost ceva odata, iar prin simplul fapt ca le enumeram numele credem ca avem mare echipa. Va veni mereu porcea si va spune ca Tamas a gresit in meciul cu echipa "x' pentru ca era nepregatit, ca a gresit in meciul cu "y" pentru ca era accidentat, etc.
redreason
Sep 18 2008, 10:23 PM
singurul jucator pre care il avem e lobont...ropotan ,cristea ,torje ,bostina si homei foarte slabi
deja am enumerat jumate din echipa si i-am trecut la slabi..restul sint mediocri
cel mai mare minus sint conducerea si antrenorul.cum sa stea jucatrorii in halul ala pe teren? cum sa nu avem densitate in nici o zona decat la noi in careu? cum sa nu stii sa faci presing? cum sa ai tehnica lu diakite si sa joci la dinamo?cum sa nu stii sa dezvolti un atac si sa nu existe nici un fel de sincronicitate intre jucatori...sinteti o mizerie de echipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
singurul jucator pre care il avem e lobont...ropotan ,cristea ,torje ,bostina si homei foarte slabi
deja am enumerat jumate din echipa si i-am trecut la slabi..restul sint mediocri
cel mai mare minus sint conducerea si antrenorul.cum sa stea jucatrorii in halul ala pe teren? cum sa nu avem densitate in nici o zona decat la noi in careu? cum sa nu stii sa faci presing? cum sa ai tehnica lu diakite si sa joci la dinamo?cum sa nu stii sa dezvolti un atac si sa nu existe nici un fel de sincronicitate..jucatorii se impiedica unii de altii uniichiar si de obiectul muncii...o echipa de tot kktu...nu vreu sa mai aud de voi....dinamo nu mai exista ...asta e altceva
POOL
Sep 18 2008, 10:24 PM
Conducere executiva si tehnica de cacao. Borcea si Rednic sunt niste canalii. Rezultatele din ultimele etapte de campionat sunt mincinoase. Cu Vasluiul puteam pierde 4-1 si nu comenta nimeni de scor, cu rapid puteam vreo 5-6, cu olandezii iarasi vreo 3-4. Degeaba, Rednic mobilizeaza echipa pe aparare stil autobaza cand noi trebuie sa tinem jocul departe de poarta. E o rusine. O echipa ca Dinamo sa fie ingenuncheata de niste semiprofesionisti olandezi. Am fost 0, ce sa mai. Cine ii mai ia apararea acuma la Rednic? In meciurile importante nu jucam nimic. Din 3, 2 le-am stricat. In unul i-a iesit.
cane loco
Sep 18 2008, 10:29 PM
bine spus de aceea e urgent ca noi suporterii sa facem ceva, e vizibil cum manelistii astia zisi actionarii ne tarasc putin cate putin in prapastie.
Cel mai maro jucator de departe bostina desi si alti candideaza la locul asta.
Inca o data Lobont ne-a scapat de o rusine si mai mare, cel mai bun in seara asta.
POOL
Sep 18 2008, 10:36 PM
Mai lipsea o faza in care sa scoatem iarasi mingea de pe linia portii si eram iarasi "norocosii serii". Ne plangem noi de meciul asta, insa e doar inceputul. Inca nu am jucat cu CFR, Steaua, Urziceni (care cu noi isi pune din start puncte) sau chiar si Brasov. De acum vine greul iar noi suntem in genunchi. Daca nu ne redresam rapid, riscam sa pierdem tot, ca in sezonul trecut.
red_dogvitan
Sep 18 2008, 10:43 PM
+Lobont si Cristea
-restul zero.....
Jocul pe sub pamant
razvan_superdog
Sep 18 2008, 10:56 PM
+ Cristea si Julio Cesar
CATASTROFAL: REDNIC, bostina, ze kalanga, Homei (in prima repriza), Pulhac (in repriza a doua)
Jocul: penibil , execrabil, varza, jenant, rusinos, incalificabil, deceptionant, de tot rahatul, umilitor, vomitiv.
DJ_ME
Sep 18 2008, 11:01 PM
Mi-a placut Lobont si Julio Cesar.
Restul au facut figuratie pe teren, ca ala nu e fotbal.
Max
Sep 19 2008, 07:06 AM
De scarba nu le pot scrie nici numele...sa se voteze ei.
Florin_Bogdan
Sep 19 2008, 11:53 AM
Da.. +Lobont si Julio Cesar si cristea
sa DISPARA frate BOstina ala odata ! cu tot cu cine il tine in teren!
SUNTEM PRAF FRATE! PRAF PRAF PRAF!
Mi-a fost scarba sa ma uit la meci!
matador
Sep 19 2008, 12:02 PM
+javrele care au facut scandal
Clau_Goool
Sep 19 2008, 12:10 PM
Jucatorul meciului ?!?

............... Eu ca am stat ca un nebun sa ma uit la toate cele 90 si ceva de minute
din joc. Mai bine crosetam niste sosete pentru nepotii mei.
+ Lobby, si-a facut datoria si a restrictionat proportiile scorului
- restul gloatei de neputinciosi in frunte cu petarda Rednic, urmat de febletea lui Foshtina Gabriel,
Printesa Cristea, Homei, fricosul Pulhac, plus restul ...
Jocul : Am jucat fotbal aseara ca sa spunem cum a fost acesta ?!?
Legat de cei care au facut scandal in Olanda, in primul rand recidivistii nu mai au ce cauta in deplasarile
echipei, dar traim in Romania, iar acest lucru ne spune multe. Cei care merg in deplasare cu echipa trebuie
verificati atent si dupa aceea sa le se dea dreptul de a participa la un meci al echipei favorite.
Morpheuss
Sep 19 2008, 01:09 PM
+ Lobont, Cesar
- restul
Rednic ori e nebun, ori se face. Cert e ca ne ducem jos si repede.
costin91
Sep 20 2008, 11:09 AM
+Julio Cesar
-Bostina...
cosmin targoviste
Sep 20 2008, 11:24 AM
+Lobont,Julio Cesar,Cristea
-Ze Kalanga...
joc:ultima varianta...
dinamodgirl
Sep 20 2008, 09:39 PM
+Lobont
-Bostina, Ropotan
Jocul echipei foarte slab
stef 22
Sep 20 2008, 11:31 PM
Singurii cu nota de trecere (adica 5): Lobont, Cesar, Cristea
Restul la pamant, in special Pulhac, Ze Kalanga, Ropotan si Bostina
redmania
Sep 21 2008, 01:18 AM
Cred ca toata lumea se astepta ca NEC sa aiba potentialul Otopeniului si sa-i batem cu 3-0... altfel nu-mi explic deceptia asta generala. Aaa si mai e si stiaua in UCL...
E doar un meci pierdut la limita in deplasare, avem returul la noi acasa, batem 2-0 si ii vom lauda din nou.
Cel mai bun : Cesar
Cel mai slab : Zeka
Meci : Mediocru
cosmin targoviste
Sep 21 2008, 08:46 AM
daca aveau potentialul otopeniului,i-am fi batut cu 3-2,nu cu 3-0 pentru ca noi nu suntem in stare sa dam in vreun meci 3 goluri fara sa primim vreunul...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.