COSMIN C
Sep 15 2008, 09:31 AM
Luni, 22.09.2008, in cadrul etapei a VIII-a se disputa , de la ora 21:00, pe stadionul Dinamo, partida Dinamo - Poli Iasi.
Este meciul cu nr 53 intre cele doua echipe, Dinamo a castigat 32, a pierdut 8 si 12 s-au terminat la egalitate.
Sa speram ca venim cu un moral bun din Olanda si ca nu vom avea nic un fel de probleme cu elevii lui Ionut Popa.
cosmin targoviste
Sep 15 2008, 09:38 AM
Le sar capacele.Iesenilor...
Cai Lun
Sep 15 2008, 09:54 AM
Se va respecta tradiția...
Clau_Goool
Sep 15 2008, 10:13 AM
Nici un stress. Da Ze Kakalanga un hattrick si il dedica lui Liviu.
redmania
Sep 15 2008, 11:39 AM
Cred ca vom fi afectati dupa meciul cu NEC (unde cred ca pierdem 2-1, 3-2) si nu vom face scor cu Iasi.
Dar cele 3 puncte le vom lua oricum, "suntem condamnati sa castigam".
COSMIN C
Sep 15 2008, 11:48 AM
Alooo, domnu', ce tot zici?
redmania
Sep 15 2008, 12:24 PM
CE nu ai inteles ?
Clau_Goool
Sep 15 2008, 12:33 PM
Redmania imi place mult de tot de entuziasmul tau mirobolant, ce sa zic.
O ia NevRednic pe cocoasa, chiar nu imi vine a crede.
COSMIN C
Sep 15 2008, 12:37 PM
QUOTE(redmania @ 15 Sep 2008, 13:24)

CE nu ai inteles ?
De ce esti asa pesimist.
Max
Sep 15 2008, 01:58 PM
Tocmai acu'
bigbobo
Sep 15 2008, 02:37 PM
Ii frijim pi Poli...
redmania
Sep 15 2008, 03:23 PM
QUOTE(COSMIN C @ 15 Sep 2008, 13:37)

De ce esti asa pesimist.
In legatura cu NEC ?
Eu cred ca sunt optimist
Nu vreau sa-mi dai dreptate joi seara...dar Tamas inca nu si-a revenit, la fel Cristea, Torje e acelasi tanar (18 ani) de mare viitor insa care nu reuseste un meci bun...
cosmin targoviste
Sep 15 2008, 03:24 PM
Care Cristea?
dudu1961
Sep 15 2008, 03:27 PM

Am impresia ca eu am baut si voi v-ati imbatat ?!
BATEM TOT !
Nici nu vreau sa aud ca nu trecem de Nec , sau ca ne inpotmolim la Iasi
redmania
Sep 15 2008, 03:50 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 15 Sep 2008, 16:24)

Care Cristea?
care vrei tu...
normal ca ala care conteaza in lotul nostru cat de cat...
QUOTE(dudu1961 @ 15 Sep 2008, 16:27)

BATEM TOT !
Cristi, tu esti ?
nicolle_reddog4ever
Sep 16 2008, 07:17 PM
BATEM TOT !
Total de acord...nici eu nu concep altceva! Cu jucatorii pe care ii avem chiar daca si-au revenit sau nu trebuie sa batem atat cu Nec cat si cu Iasi. Forza
anti-spurky
Sep 16 2008, 09:01 PM
Haideti fratilor la stadion!!!Jucatorii au nevoie sa simta ca au publicul de partea lor si asa le va fi mult mai usor sa castige un meci decat atunci cand la stadion vin 3-4 mii de spectatori.Trebuie sa castigam acest campionat si sa le dam peste nas ungurilor si spurcatilor.Nu mai suport sa-i vad in fiecare zi la tv(nu ca m-as uita foarte des)
Sa vina titlul 19!
red_dogvitan
Sep 17 2008, 01:37 PM
Nici nu concep sa nu ii batem pe moldoveni vom castiga cu 2 sau 3-0
Florin_Dinamo
Sep 17 2008, 01:56 PM
O trupa de moldoveni am batut... hai sa ducem treaba la capat si sa batem si cealalta trupa

Cu tot respectul pentru Rossa, ea e din Iasi, dar sper sa nu se supere ca am zis asa
costin91
Sep 17 2008, 02:33 PM
Ii batem
bigbobo
Sep 17 2008, 03:57 PM
@Florin_Dinamo mai e si Otelu'...
Leaveyou
Sep 17 2008, 04:16 PM
QUOTE(costin91 @ 17 Sep 2008, 15:33)

Ii batem

Depinde de meciul de joi ...
Mirunik
Sep 22 2008, 11:48 AM
Depinde si de schimbarile pe care le va face Rednic in echipa, sper la un meci fara Ropotan si Bostina.
Am totusi emotii; de un an tot sper sa vina ziua in care voi putea privi cu lejeritate meciuri cu echipe d-astea
stef 22
Sep 22 2008, 12:44 PM
@Mirunik se pare ca ai noroc pe jumatate, ziarele "de sport" il anunta pe Ropotan rezerva iar pe Bostina titular, alaturi de Lobont, Blay, Cesar, Goian, Izvoranu, Diakite, Cristea, Torje, Bratu si Niculae
mousiniRD
Sep 22 2008, 12:57 PM
Incep cu o comparatie intre 2 meciuri(echipa mare vs echipa mica) :
Dinamo - Gaz Metan 1-0
2 penalty-uri pt Dinamo, doar unul transformat + superioritate numerica mai mult de o repriza
Steaua - Gaz Metan 4-0
Niciun penalty + 11 vs 11
In ceea ce priveste meciul cu iesenii ... votul meu s-a dus catre optiunea - > vom castiga, dar ne vom chinui ... presupun ca moldovenii vor veni sa se apere tot meciul sperand intr-un rezultat de egalitate ...
Mirunik
Sep 22 2008, 01:06 PM
QUOTE(stef 22 @ 22 Sep 2008, 13:44)

@Mirunik se pare ca ai noroc pe jumatate, ziarele "de sport" il anunta pe Ropotan rezerva iar pe Bostina titular, alaturi de Lobont, Blay, Cesar, Goian, Izvoranu, Diakite, Cristea, Torje, Bratu si Niculae
Deci in continuare Cristea pe stinga
MousiniRD, unde bati?!
mousiniRD
Sep 22 2008, 01:13 PM
QUOTE(Mirunik @ 22 Sep 2008, 14:06)

Deci in continuare Cristea pe stinga
MousiniRD, unde bati?!
Diferenta de valoare dintre lotul nostru(cica de Champions League ... cu acest lot Borcea & Co viseaza sa castige titlul ... oare in ce an ?) si cel al Stelei(care este cu adevarat un lot de Champions League). Cand citesc numele jucatorilor dinamovisti mi se face scarba ...
Sa mai fac o comparatie ? Hai ca mai fac una ...
NEC - Dinamo 1-0(Cupa UEFA)
NEC o echipa de 2 bani cu o traditie 0 fata de cea a lui Dinamo.
Steaua - Bayern 0-1(Champions League)
Un meci care daca se termina egal nu se supara nimeni.
mihaiul90
Sep 22 2008, 01:28 PM
vaslui - steaua 1-0
vaslui - Dinamo 1-2
Uite alta comparatie... las-o ca behaie, ce vrei tu sa ne explici ca steaua e mai buna decat Dinamo ? Ai gresit forumul cred.
Nu mai zic ca in ultimii ani i-am cam batut pe unde i-am prins, exceptie face un singur meci, cand ne-au batut in gayncea chinuit.
O juca Dinamo prost la ora actuala, sunt de acord, dar in niciun caz steaua nu joaca mai bine !
Puteai sa dai ca un model demn de urmat cfr-ul, nu echipa prostimii, steaua... sau ai cumva si tu blanita ?
mousiniRD
Sep 22 2008, 01:43 PM
QUOTE(mihaiul90 @ 22 Sep 2008, 14:28)

vaslui - steaua 1-0
vaslui - Dinamo 1-2
Uite alta comparatie... las-o ca behaie, ce vrei tu sa ne explici ca steaua e mai buna decat Dinamo ? Ai gresit forumul cred.
Nu mai zic ca in ultimii ani i-am cam batut pe unde i-am prins, exceptie face un singur meci, cand ne-au batut in gayncea chinuit.
O juca Dinamo prost la ora actuala, sunt de acord, dar in niciun caz steaua nu joaca mai bine !
Puteai sa dai ca un model demn de urmat cfr-ul, nu echipa prostimii, steaua... sau ai cumva si tu blanita ?
Tare asta cu blanita

... eu spun ce vad in momentul de fata si nimic mai mult ... eu cand dau niste exemple nu fac referire doar la niste cifre afisate pe tabela de marcaj la finalul meciului, ci si la modul in care s-au obtinut acele cifre ...
"Ai gresit forumul cred."
Asta e la moda din ce am vazut eu pana acum ...
"Puteai sa dai ca un model demn de urmat cfr-ul, nu echipa prostimii, steaua... sau ai cumva si tu blanita ?"
Te crezi mare dinamovist si ti-e frica mai mult de CFR decat de Steaua ? M-am lamurit ...
Florin_Dinamo
Sep 22 2008, 02:07 PM
Eu nu inteleg de ce trebuie iar Lobont sa fie titular daca tot nu si-a revenit dupa accidentare. Chiar nu merita si E.Dolha o sansa? Romanovs mai exista la noi in curte?
@MousiniRD: bucura-te ca inca nu ti-a raspuns rew
Mirunik
Sep 22 2008, 02:08 PM
Vedea-l-as in polonia pe dolha!
Florin, Romanovs e la Dinamo; n-ai mai intrebat chestia asta o data?!
Mousini, era o intrebare retorica, puteai sa nu continui sa ne iriti cu comparatia aia.
Florin_Dinamo
Sep 22 2008, 02:55 PM
Mie doar mi se pare ca unii jucatori de la Dinamo sunt de neatins din primul 11. Nu eu am intrebat de Romanovs, dar ma gandesc ce-o fi si in sufletul lui, nici macar rezerva la Dinamo, din portar ce batea la portile nationalei tarii sale.
POOL
Sep 22 2008, 03:03 PM
Victorie la peste 2 goluri diferenta.
red_dog 4 ever
Sep 22 2008, 04:23 PM
Pierdem din cauza DinamoMania
gavros
Sep 22 2008, 05:53 PM
QUOTE(mousiniRD @ 22 Sep 2008, 12:57)

Diferenta de valoare dintre lotul nostru(cica de Champions League ... cu acest lot Borcea & Co viseaza sa castige titlul ... oare in ce an ?) si cel al Stelei(care este cu adevarat un lot de Champions League). Cand citesc numele jucatorilor dinamovisti mi se face scarba ...
ba spurkatule, du-te ba la stana si lasa-ne cu comparatile asta
auzi la el steua are lot de CL, cne ma moreno ala care nu stie sa puna un stop
mousiniRD
Sep 22 2008, 06:33 PM
QUOTE(gavros @ 22 Sep 2008, 18:53)

ba spurkatule, du-te ba la stana si lasa-ne cu comparatile asta
auzi la el steua are lot de CL, cne ma moreno ala care nu stie sa puna un stop

"ba spurkatule, du-te ba la stana si lasa-ne cu comparatile asta"
Aici nu-ti pot arata decat

deoarece vorbesti ca pe camp.
"auzi la el steua are lot de CL, cne ma moreno ala care nu stie sa puna un stop

"
La ei sunt 2-3, dar la noi sunt peste jumatate din echipa.
cosmin targoviste
Sep 22 2008, 07:42 PM
Si mie ,cand vad "suporteri" ca tine, mi se face scarba...
mousiniRD
Sep 22 2008, 07:48 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 22 Sep 2008, 20:42)

Si mie ,cand vad "suporteri" ca tine, mi se face scarba...
Ok, va las sa visati in cotinuare !
cosmin targoviste
Sep 22 2008, 08:59 PM
Du-te la stana la tine sa iti vezi oile de sampion lig ... Si lasa-ne pe noi sa alegem care e urmatorul steag pe care o sa vi-l fure baietii din peluza, care va dau lectii cu orice ocazie . Hai pa !
La pauza 0-0 ... Joc penibil , 0 suturi pe poarta , spurcatii de la gașca slugilor proaste isi dau iar in petec . In minutul 34 in stanga ecranului apare : sTE-IAS 0-0 . Imi venea sa imi dau cu pumnii in cap cand am vazut ... Si baleanu ala,spurcatu' ala care vedea fault pentru iasi la orice contact m-a scos iar din sarite .
mousiniRD
Sep 23 2008, 12:22 AM
QUOTE(cosmin targoviste @ 22 Sep 2008, 21:59)

Du-te la stana la tine sa iti vezi oile de sampion lig ... Si lasa-ne pe noi sa alegem care e urmatorul steag pe care o sa vi-l fure baietii din peluza, care va dau lectii cu orice ocazie . Hai pa !
Nu pot sa trec cu vederea aberatiile pe care le spui si iti garantez ca te afli intr-o mare eroare ...
Ne vedem in PCH la meciul cu NEC, asta daca nu cumva astia de la UEFA ne fac vreo bucurie si o sa se joace cu portile inchise.
cosmin targoviste
Sep 23 2008, 07:38 PM
Daca eu ma aflu intr-o mare eroare,se datoreaza tie . De ce ? Pentru ca daca ai fi dinamovist adevarat,nu ai compara pe Dinamo cu toate cacarezele de echipe,cu care dai impresia clara ca simpatizezi,mai ales ca le scri numele cu litera mare....
mousiniRD
Sep 23 2008, 09:02 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 23 Sep 2008, 20:38)

Daca eu ma aflu intr-o mare eroare,se datoreaza tie . De ce ? Pentru ca daca ai fi dinamovist adevarat,nu ai compara pe Dinamo cu toate cacarezele de echipe,cu care dai impresia clara ca simpatizezi,mai ales ca le scri numele cu litera mare....
Tu si cu tURCU ... ala crede ca Dinamomania este de vina pentru rezultatele obtinute de echipa si tu crezi ca daca eu scriu cu litera mare numele unor echipe adverse gata sunt si fanul lor ... tu realizezi cat de complexat si frustrat poti fi ?
razvan_superdog
Sep 23 2008, 09:39 PM
Fratilor, nu va mai certati! Oricum cred ca toti suporterii dinamovisti au vazut ca si cu un Poli Iasi blajin si lipsit de ambitie ne-am chinuit penibil si am reusit performanta sa nu tragem nici un sut pe poarta in prima repriza. Am jucat execrabil ca si in alte randuri si foarte putini au taria sa recunoasca asta. Am reusit sa tragem primul sut pe poarta in min.46 (si a fost gol), nu am avut mai mult de 5 faze de poarta in 90 de minute (jucand acasa cu una din cele mai slabe echipe din prima liga) si amintind ca in prima repriza, Lobont era sa-i cafteasca pe minunatii lui coechiperi din linia de mijloc pentru prestatia plina de avant a acestora este suficient pentru a caracteriza un joc pe care doar l-am castigat si atat!
mousiniRD
Sep 23 2008, 10:28 PM
QUOTE(razvan_superdog @ 23 Sep 2008, 22:39)

Fratilor, nu va mai certati! Oricum cred ca toti suporterii dinamovisti au vazut ca si cu un Poli Iasi blajin si lipsit de ambitie ne-am chinuit penibil si am reusit performanta sa nu tragem nici un sut pe poarta in prima repriza. Am jucat execrabil ca si in alte randuri si foarte putini au taria sa recunoasca asta. Am reusit sa tragem primul sut pe poarta in min.46 (si a fost gol), nu am avut mai mult de 5 faze de poarta in 90 de minute (jucand acasa cu una din cele mai slabe echipe din prima liga) si amintind ca in prima repriza, Lobont era sa-i cafteasca pe minunatii lui coechiperi din linia de mijloc pentru prestatia plina de avant a acestora este suficient pentru a caracteriza un joc pe care doar l-am castigat si atat!
O observatie cat se poate de corecta si plina de realism ... nici nu ma mir ca ea vine din partea ta(razvan_superdog ->
37 years old) ... de cealalta parte cosmin(cosmin targoviste ->
16 years old) nu stie decat sa jigneasca si sa-si dea cu parerea in necunostinta de cauza ... eu acum am observat ca are doar 16 ani si regret ca am intrat intr-un dialog cu el ... cosmine sper sa deschizi si tu ochii si sa realizezi ca Dinamo se chinuie de la meci la meci ... pana cand iti vei da seama de acest lucru n-am sa-ti mai raspund la niciun mesaj ... apropo, pana atunci poti sa crezi ca tin cu ce echipa vrei tu
The Game
Sep 23 2008, 10:38 PM
Gavros & Cosmin, relaxati-va. Omu si-a spus parerea si daca scrie 'steaua' cu majuscula e fix problema lui. Nici eu nu sunt de acord cu el, asa ca fapt divers.
cosmin targoviste
Sep 24 2008, 07:07 AM
De la a-ti zice parerea pana la "a-ti fi scarba" de jucatorii de la Dinamo,e totusi o maaaare diferenta . SI eu unul nu ma simt prea bine cand cineva compara Dinamo,pana la urma,cu curva fotbalului ... Mi se pare o lipsa totala de respect,sa le zici unor dinamovisti ca "ti-e scarba de jucatorii de la Dinamo",dar ca ai "S"telei sunt de champions league .
Plus ca mi se pare exagerat,exagerat de penibil sa te legi de varsta unuia care nu e de acord cu tine.Prietene,alte argumente sa ma ataci nu ai gasit ? Si becali are 40 si ceva de ani,si e mai prost ca unul de 3 ani,deci nu cred ca varsta sta la baza problemelor omenirii.
Si daca nu iti convine jocul lui Dinamo,critica jocul lui Dinamo,asa cum am facut-o si eu daca te-ai fi uitat la unul din ultimele posturi de mai sus ,dar nu zice de steaua ca e de UCL,ca stim cu totii cum a ajuns steaua acolo si cum se fac treburile la steaua,da ?
Gata,ca am fost destul off-topic.Daca nu te legai,de varsta probabil ca am fi putut continua dialogul pe privat,dar asa nu are rost sa vorbesc cu cineva care cand vede ca nu mai are ce zice o baga repede pe aia "A,dar stai ba ca asta are doar 16 ani...".Scuze domnilor admini si moderatori n-o sa se mai intample.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.