Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Sporting Vaslui 1-2 DINAMO Bucuresti
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
djmihaitza
Dupa o mare pauza am luat 3 puncte la Vaslui. Dupa o prima repriza neconvingatoare, in a doua parte BD-ul si-a aratat muschii dandu-le peste nas moldovenilor.
Bratu n-a mai ratat ca etapa trecuta cu praz-ilienii si a marcat din pozitie asemanatoare.
La minus (spre "-" infinit) Bostina....enervant de la meci la meci.
cosmin targoviste
+Bratu
- Pulhac(cand o sa fie si asta in stare sa mai dea si el o centrare adevarata?!)

Joc : slabut
RED75
Joc slabut. Si Vasluiul pare o echipa cam umflata.
Noroc cu Danciu si cu Bratu.
Amn_Googly87
Joc slabut azi, am castigat si cu o doza considerabila de noroc - era si cazul ca de obicei ghinionul e prietenul nostru cel mai bun.

In opinia mea, desi nu-l sufar, azi jucatorul meciului a fost BOSTINA. Minte clara la mijloc, a pasat scurt si precis si a si recuperat ceva mingi,

Cel mai slab jucator - Diakite - in primele 10 minute arata de parca nu vazuse o minge de fotbal in viata lui. A fost jenant, penibil, lent, o groaza de mingi pierdute, zero la inchidere, zero la constructie. M-a facut sa-l regret pe Ropotan si asta spune multe...
Morpheuss
+ Niciunul
- Toti
Joc jalnic, penibil, execrabil.

3 puncte mari, dar sa nu ne mintim. Jucam extrem de prost.
matador
+bratu,bostina,danciu pulac
-lobby,cristea,niculae
Cai Lun
Mortala Diakite icon_lol.gif

Mie mi s-a parut foarte prezent in joc si cu folos Pulhac astazi .. de fapt, ieri, deja... La petarzi l-am nominalizat pe Tamas. E catastrogfa baiatul. Nu mai stie nici sa dea cu picioru' in minge. Una peste alta, un joc mediocru, plin de BULAN pentru noi... insa rezultatul conteaza.
DisKant
+ - Cesar

- Tamas clar wtf.gif

-Joc mediocru
bigbobo
+ Cesar, Bratone si Danciu pentru goluri

- Diakite, Bostina

Partida modesta...
cosmin targoviste
QUOTE(matador @ 13 Sep 2008, 23:17) *
+ pulac

Cum ?!
POOL
QUOTE(RED75 @ 13 Sep 2008, 22:03) *
Joc slabut. Si Vasluiul pare o echipa cam umflata.
Noroc cu Danciu si cu Bratu.

In ce sens umflata? icon_rolleyes.gif

Azi il voi vota cel mai bun pe Homei, deoarece el ne-a tinut in joc cand a scos cu capul de pe linia portii, incet incet devine al doilea portar al nostru si Bratu merita laudele noastre ( nu a ratat ca in meciul cu Craiova).

Slabi: tamas, bostina, cristea..
Joc mediocru.
reddog_sv
+ Danciu, Bratu
- Niculae, Lobby, Diakite, Tamas, Cristea
Joc: mediocru
cosmin targoviste
@Pool-Cristea a scos de pe linie.
deenamovista
+Bratu, Homei (muuult peste Blay)
-Cristea, Diakite
jocul: slabut (ar fi trebuit sa existe varianta norocos)
cosmin targoviste
Lasati-o mai usor cu norocul . Daca si noi mai suntem norocosi ... Spurcatii cate meciuri au castigat in minutul 90 ? Sau aseara , cum au castigat? S-a intamplat sa castigam si noi o data in ultimul minut si , gata , suntem norocosi... Norocosi o sa fim cand om pica la tragerea UCL cu echipe ca Zaglebie Lubin sau Bate Borisov. O echipa mare isi joaca sansa pana in ultima clipa. Asta a facut Dinamo aseara . Minutul 90 nu face parte din joc ? Mai bine am observa ce pasa a dat Julio Cesar la golul lui Bratu...
Leaveyou
N-am văzut meciul. De ce a luat Marius Niculae 4 în gașca slugilor proaste ?
cosmin targoviste
Pentru ca notele le-a dat un frustrat care a scris si articolul ala .
Mirunik
+ Cesar, Danciu, Homei
- Cristea, Tamas, Diakite
Vreau sa-l vad citeva etape pe Cristea pe banca de rezerve. Mi-a scos peri albi aseara. N-are nici o idee de joc, sta ca mortul cu mingea la picior cind o are de parca nu vrea sa gaseasca solutii ( sau nu le vede ). Cind l-am vazut cu cita sila alerga, Bratu il asteapta sa-i centreze, si el fugea ca ologul.
Macar Tiago ala s-a prefacut ca vrea sa joace fotbal, a mai dat o pasa, a mai recuperat o minge.
Cristea, nota 1, stai jos.
Leaveyou
QUOTE(cosmin targoviste @ 14 Sep 2008, 12:42) *
Pentru ca notele le-a dat un frustrat care a scris si articolul ala .

Să înțeleg că de fapt a jucat de a rupt pământul ?
cosmin targoviste
N-a jucat extraordinar,dar nici de 4 . In plus articolul din gasca scris de nenea Justin Gafiuc este penibil . Ar trebui concediat frustratul asta.
Florin_Bogdan
mie mi`a placut diakite! mai pun la plus julio cesar si cristea numai ca ne-a scos la un gol gata facut! + danciu si bratu pt goluri!
- Restul si minus mare de tot pentru bostina asta.. zburati`l frate odata ca nu il suport!
joc - bunicel
red_dogvitan
+Danciu si Bratu
Restul no comm
Joc slabut.....
stef 22
QUOTE(Morpheuss @ 13 Sep 2008, 22:33) *
+ Niciunul
- Toti
Joc jalnic, penibil, execrabil.

3 puncte mari, dar sa nu ne mintim. Jucam extrem de prost.

subscriu

tgv-ule cat vroiai sa ii dea lui Niculae? 10? La cum a jucat 4 e nota mare... Pasa "de geniu" a lui Julio Cesar a fost numai o degajare norocoasa.
gavros
- toti
un mic + Danciu si Bratu fiindca au bagat-o in poarta
jocul e varza, nu stiu cum am castigat
marcher
gașca slugilor proaste-tv gunshot.gif
cosmin targoviste
QUOTE(stef 22 @ 14 Sep 2008, 19:03) *
subscriu

tgv-ule cat vroiai sa ii dea lui Niculae? 10? La cum a jucat 4 e nota mare... Pasa "de geniu" a lui Julio Cesar a fost numai o degajare norocoasa.

Corect,cei de la gasca slugilor proaste sunt atat de impartiali...
redmania
Omul meciului :
Bratu, pentru ca a fost decisiv in obtinerea celor 3 puncte
Pe locul 2 ar fi Danciulescu pentru golul de 1-1 si munca depusa mai apoi ca mijlocas.

Slabi :
Fara nominalizari, fiecare si-a facut treaba cel putin satisfacator (chiar si Tamas).

Meci :
Tinand cont si de forta adversarului si de terenul greu... cred ca am facut un meci mediu spre bun.

PS O victorie cum imi place mie, la limita.
Mirunik
Sper ca de-acum inainte sa decidem victoria ( noastra ) macar cu 20 de minute inainte de final, Doamne-da!, numa` asa in ciuda ta. crazy.gif
razvan_superdog
+,+ Danciu - pentru ca golul lui a schimbat soarta meciului si pentru ca joaca unde i se cere fara sa comenteze.
+ Bratu - pentru ca golul lui a insemnat 2 puncte in plus.
+ Cristea - pentru ca a scos un gol al vasluienilor care in proportie de 99% ducea la o infrangere
+ Homei si Pulhac - pentru ca sunt (in sfarsit) in crestere de forma si ca in general isi fac bine sarcinile defensive
Mediocru: Bostina, Thiago
Slabut: Marius Nicolae, Torje, Lobont (ca deobicei neinspirat la centrari)
- Julio Cesar si Tamas - amandoi au generat panica in propriul careu; aproape orice centare a vasluienilor spre mijlocul careului se transforma in ocazie de gol
- Diakite - joc sters, fara reusite
mihaiul90
QUOTE(cosmin targoviste @ 14 Sep 2008, 12:10) *
Mai bine am observa ce pasa a dat Julio Cesar la golul lui Bratu...

Sa inteleg ca acum iti place de Julio Cesar ? 010.gif Parca nu ii dadeai nicio sansa cand a ajuns la noi...

Eu nu prea pot sa votez fiindca nu am putut sa vad decat 35 de minute din meci, pana mi-a cazut netul din cauza ploii icon_rolleyes.gif Sa fac ceva pe gasca slugilor ca daca era meciul pe tv puteam sa-l vedem si noi ca oamenii... Oricum pana atunci mi-a placut jocul echipei, in ciuda golului primit au dominat, au jucat mai bine decat adversarul si Danciulescu a avut 2 mari ocazii ratate, una din pasa lui Julio Cesar care ajunsese pana in careul taranilor dupa ce plecase cu mingea la picior !
cosmin targoviste
Da,nu ii dadeam nicio sansa si nici acum nu sunt sigur ca o sa faca mare branza,dar cand face ceva bun trebuie apreciat asa cum toti trebuie apreciati cand fac lucruri bune si criticati cand gresesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.