djmihaitza
Sep 13 2008, 08:28 PM
Dupa o mare pauza am luat 3 puncte la Vaslui. Dupa o prima repriza neconvingatoare, in a doua parte BD-ul si-a aratat muschii dandu-le peste nas moldovenilor.
Bratu n-a mai ratat ca etapa trecuta cu praz-ilienii si a marcat din pozitie asemanatoare.
La minus (spre "-" infinit) Bostina....enervant de la meci la meci.
cosmin targoviste
Sep 13 2008, 08:58 PM
+Bratu
- Pulhac(cand o sa fie si asta in stare sa mai dea si el o centrare adevarata?!)
Joc : slabut
RED75
Sep 13 2008, 09:03 PM
Joc slabut. Si Vasluiul pare o echipa cam umflata.
Noroc cu Danciu si cu Bratu.
Amn_Googly87
Sep 13 2008, 09:21 PM
Joc slabut azi, am castigat si cu o doza considerabila de noroc - era si cazul ca de obicei ghinionul e prietenul nostru cel mai bun.
In opinia mea, desi nu-l sufar, azi jucatorul meciului a fost BOSTINA. Minte clara la mijloc, a pasat scurt si precis si a si recuperat ceva mingi,
Cel mai slab jucator - Diakite - in primele 10 minute arata de parca nu vazuse o minge de fotbal in viata lui. A fost jenant, penibil, lent, o groaza de mingi pierdute, zero la inchidere, zero la constructie. M-a facut sa-l regret pe Ropotan si asta spune multe...
Morpheuss
Sep 13 2008, 09:33 PM
+ Niciunul
- Toti
Joc jalnic, penibil, execrabil.
3 puncte mari, dar sa nu ne mintim. Jucam extrem de prost.
matador
Sep 13 2008, 10:17 PM
+bratu,bostina,danciu pulac
-lobby,cristea,niculae
Cai Lun
Sep 13 2008, 11:03 PM
Mortala Diakite

Mie mi s-a parut foarte prezent in joc si cu folos Pulhac astazi .. de fapt, ieri, deja... La petarzi l-am nominalizat pe Tamas. E catastrogfa baiatul. Nu mai stie nici sa dea cu picioru' in minge. Una peste alta, un joc mediocru, plin de BULAN pentru noi... insa rezultatul conteaza.
DisKant
Sep 14 2008, 01:34 AM
+ - Cesar
- Tamas clar
-Joc mediocru
bigbobo
Sep 14 2008, 09:17 AM
+ Cesar, Bratone si Danciu pentru goluri
- Diakite, Bostina
Partida modesta...
cosmin targoviste
Sep 14 2008, 09:22 AM
QUOTE(matador @ 13 Sep 2008, 23:17)

+ pulac
Cum ?!
POOL
Sep 14 2008, 10:44 AM
QUOTE(RED75 @ 13 Sep 2008, 22:03)

Joc slabut. Si Vasluiul pare o echipa cam umflata.
Noroc cu Danciu si cu Bratu.
In ce sens umflata?
Azi il voi vota cel mai bun pe Homei, deoarece el ne-a tinut in joc cand a scos cu capul de pe linia portii, incet incet devine al doilea portar al nostru si Bratu merita laudele noastre ( nu a ratat ca in meciul cu Craiova).
Slabi: tamas, bostina, cristea..
Joc mediocru.
reddog_sv
Sep 14 2008, 10:55 AM
+ Danciu, Bratu
- Niculae, Lobby, Diakite, Tamas, Cristea
Joc: mediocru
cosmin targoviste
Sep 14 2008, 11:03 AM
@Pool-Cristea a scos de pe linie.
deenamovista
Sep 14 2008, 11:04 AM
+Bratu, Homei (muuult peste Blay)
-Cristea, Diakite
jocul: slabut (ar fi trebuit sa existe varianta norocos)
cosmin targoviste
Sep 14 2008, 11:10 AM
Lasati-o mai usor cu norocul . Daca si noi mai suntem norocosi ... Spurcatii cate meciuri au castigat in minutul 90 ? Sau aseara , cum au castigat? S-a intamplat sa castigam si noi o data in ultimul minut si , gata , suntem norocosi... Norocosi o sa fim cand om pica la tragerea UCL cu echipe ca Zaglebie Lubin sau Bate Borisov. O echipa mare isi joaca sansa pana in ultima clipa. Asta a facut Dinamo aseara . Minutul 90 nu face parte din joc ? Mai bine am observa ce pasa a dat Julio Cesar la golul lui Bratu...
Leaveyou
Sep 14 2008, 11:29 AM
N-am văzut meciul. De ce a luat Marius Niculae 4 în gașca slugilor proaste ?
cosmin targoviste
Sep 14 2008, 11:42 AM
Pentru ca notele le-a dat un frustrat care a scris si articolul ala .
Mirunik
Sep 14 2008, 12:17 PM
+ Cesar, Danciu, Homei
- Cristea, Tamas, Diakite
Vreau sa-l vad citeva etape pe Cristea pe banca de rezerve. Mi-a scos peri albi aseara. N-are nici o idee de joc, sta ca mortul cu mingea la picior cind o are de parca nu vrea sa gaseasca solutii ( sau nu le vede ). Cind l-am vazut cu cita sila alerga, Bratu il asteapta sa-i centreze, si el fugea ca ologul.
Macar Tiago ala s-a prefacut ca vrea sa joace fotbal, a mai dat o pasa, a mai recuperat o minge.
Cristea, nota 1, stai jos.
Leaveyou
Sep 14 2008, 12:50 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 14 Sep 2008, 12:42)

Pentru ca notele le-a dat un frustrat care a scris si articolul ala .
Să înțeleg că de fapt a jucat de a rupt pământul ?
cosmin targoviste
Sep 14 2008, 01:14 PM
N-a jucat extraordinar,dar nici de 4 . In plus articolul din gasca scris de nenea Justin Gafiuc este penibil . Ar trebui concediat frustratul asta.
Florin_Bogdan
Sep 14 2008, 02:46 PM
mie mi`a placut diakite! mai pun la plus julio cesar si cristea numai ca ne-a scos la un gol gata facut! + danciu si bratu pt goluri!
- Restul si minus mare de tot pentru bostina asta.. zburati`l frate odata ca nu il suport!
joc - bunicel
red_dogvitan
Sep 14 2008, 03:10 PM
+Danciu si Bratu
Restul no comm
Joc slabut.....
stef 22
Sep 14 2008, 06:03 PM
QUOTE(Morpheuss @ 13 Sep 2008, 22:33)

+ Niciunul
- Toti
Joc jalnic, penibil, execrabil.
3 puncte mari, dar sa nu ne mintim. Jucam extrem de prost.
subscriu
tgv-ule cat vroiai sa ii dea lui Niculae? 10? La cum a jucat 4 e nota mare... Pasa "de geniu" a lui Julio Cesar a fost numai o degajare norocoasa.
gavros
Sep 14 2008, 06:07 PM
- toti
un mic + Danciu si Bratu fiindca au bagat-o in poarta
jocul e varza, nu stiu cum am castigat
marcher
Sep 14 2008, 06:15 PM
gașca slugilor proaste-tv
cosmin targoviste
Sep 14 2008, 07:07 PM
QUOTE(stef 22 @ 14 Sep 2008, 19:03)

subscriu
tgv-ule cat vroiai sa ii dea lui Niculae? 10? La cum a jucat 4 e nota mare... Pasa "de geniu" a lui Julio Cesar a fost numai o degajare norocoasa.
Corect,cei de la gasca slugilor proaste sunt atat de impartiali...
redmania
Sep 14 2008, 08:05 PM
Omul meciului :
Bratu, pentru ca a fost decisiv in obtinerea celor 3 puncte
Pe locul 2 ar fi Danciulescu pentru golul de 1-1 si munca depusa mai apoi ca mijlocas.
Slabi :
Fara nominalizari, fiecare si-a facut treaba cel putin satisfacator (chiar si Tamas).
Meci :
Tinand cont si de forta adversarului si de terenul greu... cred ca am facut un meci mediu spre bun.
PS O victorie cum imi place mie, la limita.
Mirunik
Sep 14 2008, 08:33 PM
Sper ca de-acum inainte sa decidem victoria ( noastra ) macar cu 20 de minute inainte de final, Doamne-da!, numa` asa in ciuda ta.
razvan_superdog
Sep 14 2008, 10:00 PM
+,+ Danciu - pentru ca golul lui a schimbat soarta meciului si pentru ca joaca unde i se cere fara sa comenteze.
+ Bratu - pentru ca golul lui a insemnat 2 puncte in plus.
+ Cristea - pentru ca a scos un gol al vasluienilor care in proportie de 99% ducea la o infrangere
+ Homei si Pulhac - pentru ca sunt (in sfarsit) in crestere de forma si ca in general isi fac bine sarcinile defensive
Mediocru: Bostina, Thiago
Slabut: Marius Nicolae, Torje, Lobont (ca deobicei neinspirat la centrari)
- Julio Cesar si Tamas - amandoi au generat panica in propriul careu; aproape orice centare a vasluienilor spre mijlocul careului se transforma in ocazie de gol
- Diakite - joc sters, fara reusite
mihaiul90
Sep 15 2008, 02:54 AM
QUOTE(cosmin targoviste @ 14 Sep 2008, 12:10)

Mai bine am observa ce pasa a dat Julio Cesar la golul lui Bratu...
Sa inteleg ca acum iti place de Julio Cesar ?

Parca nu ii dadeai nicio sansa cand a ajuns la noi...
Eu nu prea pot sa votez fiindca nu am putut sa vad decat 35 de minute din meci, pana mi-a cazut netul din cauza ploii

Sa fac ceva pe gasca slugilor ca daca era meciul pe tv puteam sa-l vedem si noi ca oamenii... Oricum pana atunci mi-a placut jocul echipei, in ciuda golului primit au dominat, au jucat mai bine decat adversarul si Danciulescu a avut 2 mari ocazii ratate, una din pasa lui Julio Cesar care ajunsese pana in careul taranilor dupa ce plecase cu mingea la picior !
cosmin targoviste
Sep 15 2008, 08:12 AM
Da,nu ii dadeam nicio sansa si nici acum nu sunt sigur ca o sa faca mare branza,dar cand face ceva bun trebuie apreciat asa cum toti trebuie apreciati cand fac lucruri bune si criticati cand gresesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.