Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miss DinamoMania 2008
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
Cai Lun
Dramaticul meci cu oltenii de duminica trecuta, a fost prefatat la shaormeria de la intrarea in stadion, de premierea castigatoarei concursului Miss DinamoMania 2008. Irina si-a ales premiul, iar noi am ales o poza cu care sa ii deschidem topicul rezervat special - acesta fiind si premiul din forum pe care il primeste.

Felicitari inca odata! (de aici inainte se ocupa irina de intretinut atmosfera si de pus poze... icon_mrgreen.gif)
cosmin targoviste
Frumos premiul . Felicitari inca odata Irina . Cu toate astea eu trebuia sa castig rofl.gif
mihaiul90
Felicitari Irina ! bravo.gif

Cosmine, daca tu zici... te cred, imi pare rau ca nu te-am votat 010.gif nu te-am gasit printre optiunile de vot ca de te-as fi gasit ... bananasmile.gif taunt2.gif
nicolle_reddog4ever
Poi am avut eu grija sa nu fie gasit printre optiunile de vot ca altfel...toata lumea il vota si ratam titlul icon_redface.gif
Adi, merci ca mi-ai lasat onoarea de a pune aceasta poza http://img296.imageshack.us/img296/4899/rew2699aj6.jpg taunt2.gif goodone.gif
Amn_Googly87
Dap, Irina a castigat indubitabil pe MERIT !!!

BRAVOOOOOOOO !!!!!
anmini
Da, pe merit, corect. Felicitari missule. Si data viitoare sa te imbraci mai gros, cam tremurai in prima repriza...sau erau emotiile premierii?
nicolle_reddog4ever
Multumesc tuturor icon_redface.gif
@anmini: cred totusi ca era din cauza frigului ca premierea trecuse deja...sau de emotii ca nu dadeau baietii gol??? icon_rolleyes.gif dar am sa ma imbrac mai gros pentru orice eventualitate.
cosmin targoviste
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 6 Sep 2008, 17:33) *
Poi am avut eu grija sa nu fie gasit printre optiunile de vot ca altfel...toata lumea il vota si ratam titlul icon_redface.gif
Adi, merci ca mi-ai lasat onoarea de a pune aceasta poza http://img296.imageshack.us/img296/4899/rew2699aj6.jpg taunt2.gif goodone.gif

Si inconfundabila shaorma ! De fapt,ea trebuia sa castige. 010.gif
anna
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 6 Sep 2008, 17:33) *

Frumoasa imagine...Dinamo, noi si nelipsita shaorma verystrange.gif
Florin_Dinamo
Felicitari Irina! bravo.gif bravo.gif bravo.gif
Alex_01DoG
Felicitarile mele pentru Irina, ai meritat pe deplin :) bananasmile.gif
Leaveyou
Deci, ai 1 post și ăla ca s-o feliciți pe Irina .... S-a făcut vinul în zonă la tine ? 010.gif Dar cum ai aflat că a câștigat Irina ?
nicolle_reddog4ever
Are 1 post da' uite de cand e inregistrat...pana acuma a stat in umbra 010.gif anyway... merci alex tongue.gif
Cai Lun
Pfoama.. eu abia acuma am vazut poza aia... omfg.gif
Leaveyou
Shaorma aia tinde să ocupe un loc pe steag ! O să fie viitoarea stemă ? Asta când o să avem un stadion nou, normal 010.gif . Doi câini și o shaorma. Ne trebuie un sondaj: unde este locul shaormei: între cei doi câini, în locul steluței de deasupra ? Alte locuri ... goodone.gif
anna
Cand o sa ajunga shaorma pe stema clubului, Cai Lun o sa fie, clar, in locul lui Borcea goodone.gif numai ca, acum, nu sunt sigura ca ar fi ceva rau... icon_question.gif icon_rolleyes.gif
Leaveyou
Desigur vorbești despre shaormă. 010.gif
Sau despre CaiLun ?
anna
Nu stiu cat de mult mi-ar placea sa vad shaorma pe stema clubului, dar daca asta ar insemna ca, in locul lui Borcea, este Cai Lun, nu m-ar deranja atat de tare 010.gif crazysanta.gif
MnML_dog
eh`eu spun ca a castigat cinstit. bananasmile.gif Ne intalnim in Pch sa-i huiduim pe spurcati.Bafta in continuare x
Clau_Goool
Tulai Saveta ! rofl.gif
Aurel_Vlaicu
In alta ordine de idei: cand se da startul la Miss Dinamo Mania 2009? beer.gif
Cai Lun
la 1 iunie.
anna
da' la mister cand ? tongue.gif
Cai Lun
N-o s-apuce nimeni ziua aia. 010.gif
biancap78
Esti foarte foarte rau.... complaining.gif
Cum adica?...majoritatea ar trebui sa decida...io zic sa facem un sondaj...sa vedem cine vrea sa se tina misteru....
Si atunci nu o sa mai fie probleme....
Mie mi se pare o idee buna...daca e miss sa fie si mister icon_lol.gif
anna
@ Cai Lun: CUm dom'le ? Pai facem revolutie dwarf.gif cum sa nu fie si mister? Hai ca siguuuur sunt pretendenti la titlu...010.gif
Cai Lun
nono.gif

Voi aveti grija, ca in 10 zile tre' sa iesiti pe interval, nu mai distrageti atentia! 010.gif
biancap78
sau las' 010.gif
da totusi...asa ca intre vechi forumisti 010.gif ...de ce nu vrei si mister?...da sincer icon_evil.gif
Cai Lun
pt. ca nu suntem site de gay?
BladeBt
Buna asta.
biancap78
Tre' musai sa fiti homo.gif ca sa participati la un concurs de mister? taunt2.gif
Cai Lun
da. icon_rolleyes.gif
anna
verystrange.gif ba nu tre' sa fii neparat gay ca sa participi la un concurs de mister tongue.gif

QUOTE(Cai Lun @ 21 May 2009, 1:14) *
nono.gif
Voi aveti grija, ca in 10 zile tre' sa iesiti pe interval, nu mai distrageti atentia! 010.gif

Care "voi"? Sau vorbesti cu Bianca la persoana a 3-a?010.gif

Cai Lun
Lasa vrajeala... icon_mrgreen.gif
anna
Care vrajeala? Eu vorbeam serios... protest.gif icon_rolleyes.gif
Cai Lun
Dai din coada, zici ca nu? icon_lol.gif

Anul acesta, concursul va incepe dupa ultima etapa. E stresul prea mare ca sa stam de concursuri de miss. Ultima etapa se joaca pe 10 iunie. Concursul se va deschide in saptamana care va urma acestui meci.
biancap78
QUOTE(anna @ 22 May 2009, 20:51) *
Care "voi"? Sau vorbesti cu Bianca la persoana a 3-a?010.gif

Ana...scuze ca intervin...dar..."voi" nu e cumva pronumele de persoana a 2-a? icon_redface.gif
anna
Acum, Bianca...mai greseste omu' ce vrei? Si Dinamo era pe 1 si brusc a ajuns pe 2... icon_rolleyes.gif
Si tu..in loc sa te bucuri de respectul pe care ti-l ofera Cai Lun,corectezi greseli d'astea?? 010.gif icon_lol.gif
biancap78
Scuze... icon_redface.gif ...da ma simt foarte mandra de ceea ce spune el....
Aproape m-a convins sa particip taunt2.gif
anna
Si pe tine? Ce coincidenta, si pe mine... 010.gif
MihaiC
A FOST BLAT .. RUSINICA IRINA ....

FAARAAAAAAAA BLATURIIIIIIIIIIIII FARAAAAAAAAAAAAA BLATURIII
anna
de unde stii tu? ai cumva un glob de cristal in care vezi viitorul sau citesti cumva gandurile oamenilor? daca da, spune-ne si noua ce-o sa faca timisoara cu urziceniul, ca sa nu mai asteptam pana Duminica... taunt.gif

Si nu tipa la noi ...lasa capsu' warning.gif
biancap78
QUOTE(MihaiC @ 29 May 2009, 0:42) *

Mai bine numara voturile...in caz ca mai sunt inca vizibile...si ai sa vezi ca nu a fost blat...fiecare a votat cu cine a crezut ca merita sa castige...iar majoritatea a decis Irina...
Si oricum comentarile facute acum dupa un an...chiar inainte de inceperea unui nou concurs..mi se par de prisos...
nicolle_reddog4ever
QUOTE(MihaiC @ 29 May 2009, 0:42) *

Ca sa fiu sincera, parerea ta ma lasa rece da' totusi, te-ai gandit mult pana sa ajungi la concluzia asta? Nu crezi ca ar fi mai bine sa taci daca nu aveai nicio treaba cu DinamoMania cand am castigat eu si habar nu ai ce s-a intamplat atunci??? Sau esti prieten cu ioana si inca nu s-a impacat cu ideea? taunt.gif
Cai Lun
...sau poate a glumit.... nu trage dom' SEmaca, sunt eu, Lascarica!!! plecaciune.gif
anna
sau poate a glumit, da' eu chiar asa vrea sa stiu rezultatul ala de pe acum icon_lol.gif
nicolle_reddog4ever
1-1 jester.gif
energie
anul asta particip si eu 010.gif
nicolle_reddog4ever
Pune picioru' in prag si spune-i lu' Cai Lun sa faca si mister DM...noi abia asteptam taunt2.gif
Cai Lun
Raspunsul meu il gasesti la inceputul acestei pagini...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.