Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FC Vaslui 1-2 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2
cosmin targoviste
QUOTE(redmania @ 4 Sep 2008, 2:39) *
Cu ninjitsu sau nu, macar aveam un om care sa puna un umar la umar cu N'Doye... Ca pe Cristea sau Torje nu-i vad in stare de asa ceva nici daca Cristea il ia in carca pe Torje si da cu el in N'Doye...

Probabil va fi incercat Diakite ca mijlocas cu rol defensiv... dar Mortalul mi se pare putin neintegrat in jocul echipei

Da,mai ales ca Rednic si-a pus toata increderea in Ropotan. ceuameni.gif
Si ce sa-i faca lui N'Doye ? Sa ii dea peste picioare sa ia rosu?Sau sa se arunce pe langa el si sa ceara fault ? Mai multe mingi a recuperat Torje decat Ropotan sezonul asta , plus ca Torje stie si sa faca un tackling pe langa Ropotan . Unde esti tu ,China , Doamne?!
radu
Lasati ca Redmania e aparatorul asupritilor... Ropotan e un bezmetic asta e. Si tu (redmania) alegi din context numai ce iti convine, nu e vina mea ca nu avem alt inchizator sau ca nu avem in inchizator.
dudu1961
Eu nu ! drunk.gif Abia astept sa vad cum ii batem .
Leaveyou
QUOTE(cosmin targoviste @ 4 Sep 2008, 12:14) *
Da,mai ales ca Rednic si-a pus toata increderea in Ropotan. ceuameni.gif
Unde esti tu ,China , Doamne?!

La Groznâi Măria Ta ! 010.gif
Ce ți-e și cu geografia asta ...
red_dog 4 ever
1-3
mihaiul90
Hai ma terminati cu pesimismul asta. Pana la urma suntem Dinamo si daca jucam la adevaratul nostru potential invingem lejer orice echipa din Romania ! Daca vor lua si ei fotbalul in serios de data asta nu avem cum sa nu invingem !
redmania
Cica Julio Cesar poa' sa joace mijlocas defensiv... la cat de lent l-am vazut cu craiova...
Nu stiu, asta parca vine din rotocoalele de fum ale lui Dinu...
caine_tm
QUOTE(mihaiul90 @ 6 Sep 2008, 16:45) *
Hai ma terminati cu pesimismul asta. Pana la urma suntem Dinamo si daca jucam la adevaratul nostru potential invingem lejer orice echipa din Romania ! Daca vor lua si ei fotbalul in serios de data asta nu avem cum sa nu invingem !

icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif sti e problematic cu adevarata noastra valoare.... avem cam multi jucatori de la care asteptam sa ajunga odata la adevarata lor valoare si tot asteptam.... si nimic....... asteptam de mult ca ropotan pe langa ambitie si determinare sa arate si disciplina tactica..... asteptam de aproape un an ca Lobont sa apere iar bine.... si pauza nimic.... plin de gafe...... asteptama de cand lumea ca tricoul lui Cristea sa fie un pic umed de la efortul depus.... si nimic..... asteptam de la prea multa vreme ca Dinamo sa arate meci de meci daruirea de la meciurile cu Everton si Leverkusen.... si nu se intampla

chestia cu adevarata noastra valoare este extrem de relativa..... cine spune ca adevarata noastra valoare nu cea aratata in meciul cu Elfsborg.... sau cu Otopeni........

oricum... eu sper intr-o victorie.... probabil chinuita... probabil dupa un meci anost..... in cazul in care meciul devine aspru, disputat, pe contre... cu intrari decise la minge.... nu avem cum sa castigam...... la ora actuala nu cred in victorii clare.... parerea mea.... sper sa nu fie asa
Nenic
Sa speram ca baietii vor juca cu mintea si cu inima,avand in vedere anul trecut cand ne-au batut si in tur si in retur..ForZzA Dinamo!!! ultras.gif
Leaveyou
Cel mai bine ar fi să joace cu picioarele și cu capu' (la centrări). Nu mai cereți ceva ce nu există ...
red_dogvitan
Conteaza mai putin unde s-au cazat important este sa batem maine seara ultras.gif
Morpheuss
Porumboiu chiar a cumparat tot orasul? icon_rolleyes.gif
Mirunik
Cum a cumparat si Mititelu acum doua saptamini Bucurestiul... complaining.gif
deenamovista
M-am saturat de aceasta balacareala ieftina la care se preteaza borcea si turcu...mai putina vorba, mai mult fotbal! ultras.gif
filipo_graddo
pe ce pot sa vad si eu meciu?
caine_tm
ptifff ce slab jucam... mijlocul este varza.... diakite asta paseaza doar lateral.... bostina e aproape inexistent... cristea e iar pe langa joc....
cosmin targoviste
Aveam dubii,dar m-am convins.Rednic are ceva probleme la mansarda. De cate ori sa i se dovedeasca faptul ca Marius Niculae este jucator de repriza a doua ?
razvan_superdog
Dar de centrul apararii ce zici? Aproape orice centrare e ocazie de gol!
djmihaitza
verystrange.gif Are probleme mari. De cate ori sa i se dovedeasca si faptul ca Bostina-fostina e un terminat, nici la Dinamo II nu ar face fata.
Jucam in continuare jenant de prost. Sper sa vad altceva in repriza a doua.
cosmin targoviste
QUOTE(razvan_superdog @ 13 Sep 2008, 20:00) *
Dar de centrul apararii ce zici? Aproape orice centrare e ocazie de gol!

Asta nu e o noutate.
nicolle_reddog4ever
QUOTE(djmihaitza @ 13 Sep 2008, 20:00) *
De cate ori sa i se dovedeasca si faptul ca Bostina-fostina e un terminat, nici la Dinamo II nu ar face fata.

Chiar daca nu il avem la suflet pe Bostina acum nu cred ca mai e cazul sa ne luam de el...in meciul de azi a avut cateva recuperari, cateva pase destul de bune.
Nu am avut un joc foarte bun da' important e ca am luat cele 3 puncte! Forza Dinamo! ultras.gif
redmania
Inaintea meciului as fi fost multumit si cu un egal tinand cont ca Cfr si stiaua au gherlit la Vaslui si tinand cont ca nu-i aveam, din diverse motive, pe Ropotan si Moti (pana se integreaza Tamas si Cesar trebuie sa mai suferim putin)...

Dar MIRCEA REDNIC a jucat din nou TARE atunci cand a trebuit, a bagat din nou 3 atacanti, practic am jucat fara mijlocas defensiv...pe acest rol evoluand Bostina in repriza secunda.

Da, am castigat 2 puncte cu bulan (primul a fost pe merit, la un egal), dar si norocul tine cu cei care incearca, cu cei care risca.

La Vaslui se castiga destul de greu si mai ales in perioada asta cand vasluienii par ca formeaza o ECHIPA in forma.

Ahh, daca ii aveam pe Bratu si Niculae cu Pandurii...
cosmin targoviste
Norocul tine cu cei care muncesc in teren.Si eu l-as fi bagat pe Bratu in locul lui Rednic,si cred ca oricare dintre noi,deci nu cred ca a fost asa o mare inspiratie. Oricum bravo lui ca a reusit sa ii mobilizeze la pauza pe baieti si ca a obtinut victoria.
redmania
Poate l-ai fi bagat pe Bratu in locul unui atacant sau in locul lui Cristea...
Dar sa scoti inchizatorul (Diakite) si sa bagi inca un varf...
Ma rog, nu trebuie sa recunosti nimic...probabil castigam la Vaslui cu oricare dintre forumisti pe banca thumb.gif
RED75
Una peste alta, bine ca i-am dat putin jos din "aroganta" Porumbacului ca o luase si asta pe urma lui Jiji

Nu mi-a placut miscarea lui Rednic cu introducerea fratelui mai mic in locul lui Marius. Nu neaparat ca a bagat un fundas, ca si cum mergeam la meci egal multumiti, , ci pentru ca am in continuare pata pusa pe Goian al mic
Amn_Googly87
Meci slabut mai ales in prima repriza sa recunoastem. Diakite a parut un jucator de diviza a 3-a sunt foarte dezamagit de evolutia lui. Bine ca am castigat.

Forzza Bratu!
antisteaua
Nu vazui meciul (multa multa zeama de musetel la aia de la gașca slugilor proaste si la aia de la net) dar ma bucur ca am reusit sa ii batem pe porumbi din doua motive: mereu ne-au facut probleme si apoi ma bucur ca si-a luat-o porumBoul. Si nu pentru cearta de fatada cu borcea ci pentru toate arbitrajele alea ceausiste ale lui din meciurile in care jucam cu stafiile dintre cimitire.
bigbobo
3 puncte sunt 3 puncte dar victoria de aseara nu ma face prea optimist pentru viitorul prea apropiat.
cosmin targoviste
Nici pe mine,dar evolutiile celorlalti adversari la titlu ma fac mai optimist.
POOL
3 puncte, insa nu am jucat mare lucru. Observ ca dam din ce in ce mai multe goluri la intamplare, semn ca mijlocasii nostri nu au idei cand vine vorba de a-i angaja pe atacanti. Primul gol a venit dupa un sut ratat al lui bostina daca nu ma insel, care a ajuns in picioarele lui Danciu care a marcat. In meciul cu Craiova iarasi respingeri aiurea, balbaiala, gol. NU ne cream ocazii, vasluiul puteau sa ne dea 4-5 lejer aseara (si cand am jucat cu inchizator). Zicea borcea ca nu avem nevoie de Moti... mai e ceva de spus? Dupa meciul de aseara. Ceea ce este trist e ca unii vad meciul cam pe dos si sunt cei care se mint pe ei insusi. Aseara noi am aratat precum o echipa mica, de duzina, iar vasluiul ca echipa mare favorita, echipa fruntasa. De data asta, norocul a tinut cu noi. In meciul cu Rapid nu, au avut ocazii si au marcat. Noi am avut ocazie si am marcat. Sa nu fiti surprinsa daca Nijmegen o sa ne puna mari probleme. Bostina pe centrul terenului, e crima. Dau exemplu o faza. La 1-0 avem lovitura libera, in jumatatea vasluiana, aia se repliau, iar Bostina asteapta pana vine si Mike in jumatatea vasluiana. Pe langa ca nu are valoare e si prost.
reddog_sv
QUOTE(reddog_sv @ 2 Sep 2008, 11:18) *
Ii batem...totdeauna dupa ce rivalele se impiedica intr-o deplasare si comentatorul zice "vai, atentie, oile cfr-istii toti au pierdut aici" noi venim si ii trezim la realitate pe baieti icon_cool.gif

Turbo-Bratu loveste din nou icon_cool.gif ....ma bucur mult ca am castigat si noi un meci nemeritat si in prelungiri ca te cam saturi sa-i vezi numai pe spurcati in poitia asta.
Sa speram ca victoriile aduc victorii...asta daca mijlocul se trezeste..nu mai exista jocul acela perpendicular pe poarta...1-2uri in fata careului...ne lipseste viteza..ei habar n-au sa dea o pasa de 2 metri si incearca sa paseze fara sa se uite bangmyhead.gif
deenamovista
Eu nu stiu ce meci a vazut Borcea...sa afirmi ca suntem imbatabili mi se pare o mica (mare) exagerare! Ar trebui sa ne ingrijoreze mai mult cat de prost jucam, nu putem sa depindem suta la suta de Bratu.
Am avut si noi parte de norocul minutului 90 (specific ovin...) o data in viata.
Max
Oare ce ati fi zis daca pierdeam ?
Sa criticam cand e de criticat si sa ne bucuram cand castigam.
Pentru ca altii ar fi fost in stare sa dea si-o valiza cu bomboane ca sa castige la Vaslui.
red_dogvitan
Tot ce conteaza este ca am obtinut cele 3 puncte dupa un joc nu prea stralucit........
Florin_Dinamo
QUOTE(deenamovista @ 14 Sep 2008, 12:09) *
Eu nu stiu ce meci a vazut Borcea...sa afirmi ca suntem imbatabili mi se pare o mica (mare) exagerare! Ar trebui sa ne ingrijoreze mai mult cat de prost jucam, nu putem sa depindem suta la suta de Bratu.
Am avut si noi parte de norocul minutului 90 (specific ovin...) o data in viata.

Nu chiar odata in viata, ca s-a mai intamplat... in rest ai dreptate. Eu sunt de acord ca am castigat cu noroc, dar titlul in ziar cu "victorie falsa" e de-a dreptul penal. Pai s-ar deduce ca am castigat cu arbitrii, ceea ce nu e cazul.
cane loco
am castigat pe merit meciul cu taranii moldoveni, se mananca prea mult cacao din partea revarsatului taran de porumboiu, sa recunoasca faptul ca nu stie sa piarda si sufera de spume, mai da-l incolo de mafiot si asta, s-a vazut mare patron de echipa, stapanul arbitrilor.
Din ce am mai vazut legat de meci observ cu bucurie ca Cesar e cu adevarat un mare castig pentru Dinamo, un jucator calm, bine pozitionat in teren, cu multa experienta, unul din putinele transferuri bine facute de bijnitarii de ,,actionari''.Vorba cuiva daca am mai avea un om sau doi ca el la mijlocul terenului la coordonare am putea merge spre titlu fara probleme, la golul doi pasa spre Bratu el a dat-o cum multe ,,vedete'' de la noi nu reusesc sa dea o pasa asa lunga si precisa.
Meciul urmator cu ceilalti moldoveni de la iasi cred ca il castigam si pe ala si uite asa ne apropiem de etapa a 13-a(sa fie norocul cu noi) cand vom intalni spurcaciunile, jegurile ghenciste, si atunci tot o victorie mare sa facem.Pana atunci mult musetel si extract de castravete spurcatilor si ziaristilor care il ,,dezmiarda'' pe cioban.
Mirunik
QUOTE(Florin_Dinamo @ 14 Sep 2008, 16:31) *
Nu chiar odata in viata, ca s-a mai intamplat... in rest ai dreptate. Eu sunt de acord ca am castigat cu noroc, dar titlul in ziar cu "victorie falsa" e de-a dreptul penal. Pai s-ar deduce ca am castigat cu arbitrii, ceea ce nu e cazul.

Pai Florine, nu se deduce ca ne-au dat arbitrii meciul, se deduce doar ca am avut bafta de alea doua goluri. Eu mi-am facut cruce dupa meci, nu credeam ca luam 3p; mijlocasii nostri-s de belea, inspiratie putina, nu colaboreaza, parca nu se vad unul pe altul, am jucat in buna masura ca p... complaining.gif
Cit despre mecena din Vaslui, nu stiu ce naiba va inflamati atita, pe mine una ma doare fix in cot de declaratiile lui, is toti o apa si-un pamint, lua-i-ar gaia!
Florin_Dinamo
Fals inseamna furaciune. Puteau sa titreze "Victorie cu noroc" sau asa ceva... atunci eram de acord. Falsa... auzi la ei, fals si uz de fals...
Mirunik
Mai Florine, bag de seama ca tu esti mai gica contra chiar si decit m@x taunt2.gif
Florin_Dinamo
Cine vorbeste goodone.gif goodone.gif
razvan_superdog
Victorie muncita, obtinuta si cu multa sansa. Spun asta pentru ca vasluienii au fost in mai multe randuri aproape de un 2-0 ce ar fi fost aproape sigur decisiv. Odata Cristea a scos cu capul de pe linia propriei porti, faza ce se poate efectiv compara cu marcarea unui gol. Dupa o prima repriza lipsita de mari ocazii de gol. repriza a doua a inceput cu o multime de sanse pentru vasluieni de a surprinde apararea noastra avansata si rasfirata. Din fericire, cel care a marcat a fost Danciu, golul lui taind apetitul ofensiv al vasluienilor. Finalul pe contre a fost decis de clasa lui Bratone care dupa ce l-a scos de pe teren pe Canu, a punctat decisiv in stilul lui inconfundabil! In general, se poate spune ca meciul a fost decis prin actiuni "la limita", vasluienii deschizand scorul la prima minge trimisa pe spatiul portii (bara - gol), Danciu egaland dupa o pivotare inspitrata cu o minge printre picioarele unui fundas si Bratone marcand sec in minutul 90 dupa un sprint decisiv pe zona din care fusese scos Canu accidentat cu 2 minute mai devreme. Oricum, 3 puncte meritate!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.