Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FC Vaslui 1-2 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2
radu
Meciul se va juca sambata 13 septembrie de la ora 19.00 si va fi difuzat de clonatv.
Amn_Googly87
Dupa umilintele din sezonul trecut nu concep sa nu castigam acest meci. O sa fie un joc foarte foarte greu pentru noi dar cred ca avem un avantaj fata de stoaia sau cfr care au pierdut cu vaslui - o sa tratam meciul cu seriozitate maxima in comparatie cu rivalele unde nu a fost cazul.

Sper sa folosim cu inteligenta aceste 2 saptamani, sa integram cat mai bine ultimii veniti - mai ales strainii, mitea chiar si ze kalanga.

Am incredere ca ne revansam pentru infrangerile de anul trecut si trecem frumos pe primul loc 10x.gif
COSMIN C
QUOTE(Amn_Googly87 @ 1 Sep 2008, 13:58) *
Am incredere ca ne revansam pentru infrangerile de anul trecut si trecem frumos pe primul loc 10x.gif

Si pentru SMS. complaining.gif
Leaveyou
Pe 13 ? Nașpa ! Normal aș zice că dăm cu ei de podea. Marius Niculae știe mai bine. Încă nu suntem bine și nu avem prea mult timp la dispoziție să ne omogenizăm ...
Morpheuss
clonatv? icon_confused.gif Asta ce filtru mai e?

Cu meciurile astea ale nationalei... icon_rolleyes.gif Nu stiu cum o sa ne prezentam.
red_dogvitan
O sa fie un meci disputat vom castiga dar cu mare greutate HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
QUOTE(Leaveyou @ 1 Sep 2008, 15:07) *
Pe 13 ? Nașpa ! Normal aș zice că dăm cu ei de podea. Marius Niculae știe mai bine. Încă nu suntem bine și nu avem prea mult timp la dispoziție să ne omogenizăm ...

De ce Marius Niculae? Nu e el cel despre care acum vreo saptamana spunea lumea ca trebuie sa stea pe banca?
radu
Clonatv nu e niciun filtru... eu consider ca asta e denumirea corecta a postului nu cea comerciala.
Leaveyou
QUOTE(COSMIN C @ 1 Sep 2008, 15:53) *
De ce Marius Niculae? Nu e el cel despre care acum vreo saptamana spunea lumea ca trebuie sa stea pe banca?

Pentru că știe judo bag.gif Eu am fost printre cei care nu credeau că Marius Niculae mai este ce a fost. Prea mulți jucători au (re)trecut pe la Dinamo numai pentru că atunci când au plecat erau buni dar banca nu iartă .... Au venit plafonați, cu muci în cap și alte nerozii. Nici acum Marius nu este în mare formă. Cred că lui chiar îi trebuie convocarea la națională, unde are prilejul să se împrietenească cu Bratu. 010.gif Serios.
COSMIN C
Hahaha, pentru ca stie judo. M-ai lovit, d-asta ii iert orice, pentru ca e fiu de campion de judo (dinamovist, app, cati stiu cine a fost Constantin Niculae?), pentru ca s-a nascut la Dinamo. Stiu, sentimentalisme, dar nu ma scoti din ale mele.
cosmin targoviste
Ne-o luam de la zdrentele astea comuniste.Am o presimtire suuumbra.
Leaveyou
Nici nu încerc, mai ales de când văd că ai luat-o pe urmele lui jiji. Cine știe ce-mi rup și nu o să știu de la cine mi se trage ... 010.gif

QUOTE(cosmin targoviste @ 1 Sep 2008, 17:17) *
Ne-o luam de la zdrentele astea comuniste.Am o presimtire suuumbra.

Pleacă dom'le cu defetismul ăsta ... Citesc jucătorii și îi demoralizezi !
nicolle_reddog4ever
O sa fie un meci greu care trebuie tratat cu maxima seriozitate...or sa ne puna ceva probleme cei de la vaslui da' o sa castigam...TREBUIE sa castigam. Hai ultras.gif
costin91
Mie imi este cam frica de acest meci...Vaslui chiar joaca bine.Sper sa batem HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
Meciul de la Vaslui va fi unul foarte greu. Nu cred ca venim cu toate cele trei puncte, dar daca vom veni
inseamna ca am jucat un fotbal adevarat. In acest moment Vasluiul joaca mult mai bine decat noi, dar
sper ca pana la ora meciului forma lor sa fie mai slaba decat a noastra. Mergem la victorie !
dinamodgirl
Meciul de la Vaslui va fi un meci foarte greu dar am speranta ca vom juca si vom lua cele trei puncte, in ciuda formei bune a vasluiului
Me_Sama
Ne bat de ne suna apa in cap!
De dragul lui Marius Niculae, sper sa nu fie asa... icon_rolleyes.gif
Leaveyou
Cum de sunteți așa siguri ?
Clau_Goool
Apai bre Liviule n-ai vazut ce viteji is astia de Vaslui. Vai, pai astia rup tot, tot, tot ce le iese in cale.
Suntem victime sigure in fata plaiesilor lui babaciunea Hizo. Pfuaaaaiii ... 256.gif
Poate ii pune Bambi Boy Niky o vorba buna la fosta sa prietena Bambi si ii vrajeste pe Mike ala negru
din atacul lor, sau pe Burdujila ala care ne-a furat un titlul cu aportul bine cunoscutului Lucica Sex Simbol
Goianus. icon_rolleyes.gif
Me_Sama
Eh, ma bantuie trecutul. Noi il vom avea pe Goian in aparare si ei pe Burdujan in atac. Old memories... 256.gif
RED75
Eu am o presimitire sumbra... Mai puneti o varianta de raspuns la sondaj : "Ne executa porumboiu cu arbitrii"
Hatzu
Ar trebui ca jucatorii sa isi dea sufletul pentru jocul asta, trebuie sa batem neaparat la vaslui, sa ii inchida odata cineva gura pasaroiului ca deja prea mult comenteaza. Victorie, singura optiune!!! (ramane insa sa si putem)
reddog_sv
Ii batem...totdeauna dupa ce rivalele se impiedica intr-o deplasare si comentatorul zice "vai, atentie, oile cfr-istii toti au pierdut aici" noi venim si ii trezim la realitate pe baieti icon_cool.gif
gavros
e un mei foarte foarte greu, iar in ultima vreme ne-au cam ars moldovenii si de aceea nu cred ca o sa castigam, dar poate o sa jucam si noi mai concentrati in special in aparare
COSMIN C
Daaa, in aparare...Moti s-a dus, Tamas e accidentat, Cezarica suspendat ( pana una alta)....o sa fim super tari in aparare....
Bascanu
Goian si Izvoranu icon_exclaim.gif Hai ca o sa fie bine icon_biggrin.gif
dudu1961
dar baieti astia ce au ? Anul trecut ne-am facut treaba cu ei , acum vezi doamne nu mai sint buni .
Parca aluat-o razna toata lumea , rednic s-a apucat sa trimita sms-uri , lui papagalul ala , prostii aia doi borcica si sobolanul ala , urla pe la tv. ca ia furat arbitrul !Voi aveti ce aveti cu Moti . ce aveti oameni buni nu mai este canicula icon_rolleyes.gif
Eu as vrea sa-i batem pe astia rau , rau de tot , numai pentru porumboiul asta care zxicea ca se retrage , gata nu mai apre public nu mai da declaratii si cind colo alturi de ciobanul ala nenorocit tine prima pagina a ziarelor si stirilor blahblah1.gif
Morpheuss
Daca nu i se anuleaza suspendarea lui Cesar, chiar ca avem niste impotenti cu comportament de sluga in conducere. Pai daca se intampla la stana asa ceva, iesea ciobanul pe la toate posturile si ii spurca pe arbitri si va asigur ca se rezolva imediat. Ce dracu, frate? Chiar inghitim toate porcariile? Am ajuns sa ne resemnam cu incompetenta si slugarnicia lor?

Nu stiu cum mai are curaj vanzatorul de butelii sa vorbeasca de Dinamo si de spiritul dinamovist. Mi-e sila.
bigbobo
Daca luam un punct mare minune...
cane loco
in mod normal daca nu ar fi intervenit treaba asta cu Moti poate ca putem spune ca ii batem pe moldovenii dar asa tinand cont de toata debandada asta mie sa nu ne-o traga porumboiu, caz in care bijnitarii ,,actionari'' ar fi in stare sa il demita pe Rednic, lucru la care nu as mai vrea sa ma gandesc pentru ca ar insemna iar scalda in noroi.Pana la urma am incredere ca intotdeauna in Rednic ca va reusi sa carpeasca echipa, tinand cont si de cartonasele acumulate, si poate cu atentie sa ii intepam pe moldoveni.
nicolle_reddog4ever
@"Daca luam un punct mare minune..."
Si daca luam 3 ce o sa fie? icon_rolleyes.gif
Leaveyou
QUOTE(Morpheuss @ 2 Sep 2008, 17:18) *
Daca nu i se anuleaza suspendarea lui Cesar,

Dacă i se anulează s-ar putea să-l suspende pe Lobonț.
Max
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 2 Sep 2008, 22:04) *

Bâlci cu Porumboiu.
POOL
Vasluiul ne cam bate in ultimul timp pe unde ne prinde. Ar fi o minune sa luam 3 puncte. Eu personal ma multumesc si cu unul, mai ales ca jucam in deplasare si ca probabil vom juca cu IZvo sau Goian.
Clau_Goool
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 2 Sep 2008, 22:04) *

Daca o sa luam trei o sa fie o mare minune. Eu unul nu prea cred ca plecam cu trei puncte de la Faslui ...
Morpheuss
QUOTE(Leaveyou @ 3 Sep 2008, 7:35) *
Dacă i se anulează s-ar putea să-l suspende pe Lobonț.

Il avem pe Dolha Click to view attachment
redmania
Si eu merg pe un egal, apararea noastra va suferi enorm in acest meci....cum o sa-l mai regrete unii dupa meci pe Ropotan, dintr-odata o sa fie mijlocasul central de care avem nevoie.
radu
verystrange.gif verystrange.gif chiar crezi? Poate o sa il regretam nu ca e bun ci ca nu avem cu cine sa il inlocuim.

PS adevarul e ca o sa imi lipseasca fazele lui de ninjutstu..
cane loco
lui ropotan nu o sa i se simta lipsa deloc, lui Moti o sa i se simta lipsa cu adevarat la echipa, asta e beleaua.
nicolle_reddog4ever
QUOTE(Clau_Goool @ 3 Sep 2008, 10:53) *
Daca o sa luam trei o sa fie o mare minune.

Incep sa cred in minuni.... icon_rolleyes.gif
Leaveyou
QUOTE(radu @ 3 Sep 2008, 11:16) *
PS adevarul e ca o sa imi lipseasca fazele lui de ninjutstu..

Mie mi se par mai mult de delfinariu...
The Game
Toate ca toate, dar pana la urma cel mai mult se vede la mijloc lipsa lui Margaritescu. E cu o clasa peste Ropo.
Max
QUOTE(Leaveyou @ 3 Sep 2008, 12:58) *
Mie mi se par mai mult de delfinariu...

Asta inseamna ca i-au placut "Ninja americanu" si "Toate panzele sus".
L-o fi vazut pe "Rambo" sau "Terminator" ?
bigbobo
QUOTE(redmania @ 3 Sep 2008, 11:05) *
Si eu merg pe un egal, apararea noastra va suferi enorm in acest meci....cum o sa-l mai regrete unii dupa meci pe Ropotan, dintr-odata o sa fie mijlocasul central de care avem nevoie.

Mie nu-mi plac ciomagarii, falsorii si saritorii... Ropo ma innebuneste etapa de etapa cu intrarile sale grosolane si greselile impertinente... Ori ii lipseste creierul ori luciditatea, dar Ropo numai un jucator bun nu poate fi catalogat, ca sa nu mai spun determinant...
red_dog_rahova
o s-o luam urat pe coaja.....
marcher
Ssssstttt.....
Leaveyou
QUOTE(red_dog_rahova @ 3 Sep 2008, 20:07) *
o s-o luam urat pe coaja.....

Și eu ziceam că sunt cel mai pesimist 010.gif . De unde ați văzut bre la ăștia echipă bună ? Ce, doar că aleargă ? Îi rupem pe șoldoveni.
redmania
Cu ninjitsu sau nu, macar aveam un om care sa puna un umar la umar cu N'Doye... Ca pe Cristea sau Torje nu-i vad in stare de asa ceva nici daca Cristea il ia in carca pe Torje si da cu el in N'Doye...

Probabil va fi incercat Diakite ca mijlocas cu rol defensiv... dar Mortalul mi se pare putin neintegrat in jocul echipei
RED75
Deja incep sa ma sperii si eu. ...N-am vazut atata pesimism nici cand jucam cu Manchester sau cu Lazio :)
Max
Eu ma bazez pe red dog rahova, cand da un pronostic ii iese exact pe invers.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.