Me_Sama
Aug 30 2008, 09:56 PM
Am tremurat in meciul asta pentru tot campiontul...
florin_80
Aug 30 2008, 10:01 PM
In prima repriza toti au fost cei mai slabi. In a doua toti au fost cei mai buni, cu un plus pentru Niculae.
Rednic are o bila gri.
bigbobo
Aug 30 2008, 10:01 PM
+ Marius Niculae, Cristea, Lobont...
- Ropo (incalificabile gesturile lui... am o oarecare pata pe dansul dar nu se poate sa nu remarcati lipsa de creier din capul acestuia)
- nenea arbitru... pt ce l-a eliminat pe Cesar?...
meci bun...
Florin_Dinamo
Aug 30 2008, 10:22 PM
+ Niculae, Lobont, Cristea
- Tamas, Campos, poate Diakite, Bratu
dinamodgirl
Aug 30 2008, 10:25 PM
+ Lobont, Marius Niculae, Cristea, Moti
-Ropotan

, Bratu, Tamas
ARIANUL
Aug 30 2008, 10:28 PM
QUOTE(Me_Sama @ 30 Aug 2008, 21:56)

Am termurat in meciul asta pentru tot campiontul...
Jucatorul meciului - Marius Niculaie !!!
Morpheuss
Aug 30 2008, 10:31 PM
Mi-au placut Homei si Julio Cesar. La minus il trec,iar, pe gaina fara cap, Ropotan
Joc slabut. Suntem, oarecum,pe drumul cel bun.
Amn_Googly87
Aug 30 2008, 10:44 PM
+++ Atacantii , Cristea, HOMEI - imens si azi, MOTI
--- ROPOTAN - cum am zis si la meciurile trecute - trebuie trecut rapid pe banca.
Amn_Googly87
Aug 30 2008, 11:09 PM
Vreau sa mentionez si ca in 9 jucatorii au facut un meci eroic - tot noi am avut mai multe ocazii si ne-am aparat impecabil
+++ pentru cei 9
Cai Lun
Aug 30 2008, 11:15 PM
O victorie mai importanta decat cea asupra oltenilor este suspendarea lui Ropotan pentru meciul urmator. A fost mai dezorienta(n)t decat o busola stricata astazi. Cel mai bun mi s-a parut Moti. Imperial de fapt.
cane loco
Aug 30 2008, 11:21 PM
Moti the best, M.Niculae the very best, si daca Bratu nu ar fi aza bezmetic la finalizare ar fi si el in top.
The Game
Aug 30 2008, 11:49 PM
Atmosfera a fost frumoasa, oare incepe lumea sa vina la meciuri?
+ Marius Niculae, Lobont, Moti
- Ropotan, Tamas, Danciulescu, Diakite
Restul au fost de nivel mediu. Joc mediu. Iarasi am observat, cel putin in prima repriza, ca suntem rupti la mijloc. Foarte multe pase direct pe atacanti.
Sergiulica
Aug 31 2008, 01:29 AM
+M Niculae , Moti
-Tamas ,Campos,Diakite si Cristea(nesimtitul asta ii bate joc de proprii colegii a fost singuru care s-a plimbat pe teren lobont a alergat mai mult decat el)
Jocul echipei slab de tot in prima repriza bun in a 2-a avand in vedere ca am jucat cu 7 jucatori de camp ca tampitu ala de Cristea se credea in cismigiu la plimbare.
MULTUMIM PENTRU DARUIREA DE CARE A-TI DAT ASTAZI DOVADA ASA SA JUCATI MEREU!!!!!
redmania
Aug 31 2008, 02:10 AM
Cel mai bun : Moti
Cel mai slab : Tamas
Joc : mediu
Daca in prima repriza am fost pilaf, in repriza secunda am jucat bine spre foarte bine (tinand cont ca am fost si in inferioritate numerica).
Tamas nu stie jocul nostru inca, prea mult arunca mingea direct pe varfuri... Dar asa a fost si in 2005 cand a revenit la noi, in primele 3 meciuri a fost dezastru (revedeti va rog meciul Sportul-Dinamo 0-2) dupa care a fost cel mai bun fundas al nostru.
mihaiul90
Aug 31 2008, 02:29 AM
Mi-a placut mult cum au luptat in repriza a doua cainii nostri !!!
Printre evidentiati se numara Julio Cesar care a demonstrat ca nu e numai cv-ul de el, insa a fost eliminat total aiurea, sper sa i se ridice suspendarea; Moti care a dus tot greul si a jucat exceptional in a doua repriza, Marius Niculae care a revigorat atacul, Lobont care a fost din nou imperial si Bratu care ne arata in fiecare meci ca este cel mai rapid jucator din campionat(pacat de acele ratari, daca reusea sa si finalizeze era omul meciului)
Slab de tot Tamas !!! Pana se integreaza mai dureaza, pana atunci pe banca !
- Bezmeticul de Ropotan... sper sa ii dea o suspendare cat mai lunga ca ne-am saturat de el !
A fost slabut si Campos, insa raman la parerea ca are potential... poate in meciurile ce vor urma... cine stie.
Daca am avea acelasi spirit de lupta ca in a doua repriza in toate partidele am ajunge departe !
reddog_sv
Aug 31 2008, 09:51 AM
+ Niculae, Moti, Lobont, Bratu
- Tamas, Danciu, Ropotan
Joc: execrabil si foarte bun
dudu1961
Aug 31 2008, 10:28 AM
Moti a jucat pentru Lazio !
Dar a jucat bine intradevar ! Imi place Homei !
daca m-as lua dupa prima repriza as zice ca in afara de Homei , Torje , ceilati au jucat in nota lor obisnuita , adica MEDIOCRU !
Daca as lua repriza a doua in aafra de Ropotan (care nu stiu de ce nu sta un timp pe banca sa-si mai limpezeasca creierii ) le-as da la toti 10 , in afara de Bratu care pentru ratariile alea .....i-as da 7!
radu
Aug 31 2008, 10:38 AM
Cel mai bun: Moti
Cel mai slab: Tamas pe Ropo nici nu vreau sa il includ in ecuatie el nu a jucat aseara.
Mirunik
Aug 31 2008, 11:05 AM
Cel mai bun Moti (cu ++ Niculae si Cesar)
Cel mai slab Tamas ( si Ropotan si Campos)
Joc mediu, mai multa determinare in repriza a doua; m-am bucurat de Cesar, am avut ce vedea la el.
Clau_Goool
Aug 31 2008, 11:17 AM
Slabi : Ropo, Tamas, Bratu, Danciu
Buni : Lobby, Moti, Homei si Niculae, Marius Niculae
gavros
Aug 31 2008, 04:55 PM
+ Moti Pulhac Homei (un castig intoarcerea lui)
- toti strainii din echipa
meci mediu/ bun
marcher
Aug 31 2008, 08:59 PM
+ bratu si cristea...primul pentru fazele de joc la care a participat, al doilea pentru creatie si minte limpede
- ropotan...are minte de vacar
Leaveyou
Sep 1 2008, 07:44 AM
Mă sperie că încă pierdem mingea foarte ușor. Pase greșite foarte multe. Aproape că jucăm la întâmplare.
+ Moți (joacă bine nervos), Pulhac, Homei, Bratu. Oltenii trebuiau bătuți rău. E bine și așa ...
- Cristea (dar s-a văzut când a intrat nesimțitul), Ropotan (totuși a jucat mai bine)
Despre cei noi: au nevoie de timp. Avem prea mulți jucători la națională.

Nu credeam că o să spun asta. Să aducă de la milogi ...
cosmin targoviste
Sep 1 2008, 08:58 AM
+Niculae,Marius Niculae !!! , Moti(ati vazut ce bine i-a prins banca? ) , Julio Cesar ( cat timp a jucat cu Moti in aparare,a facut-o foarte bine,se vede ca are maturitate si experienta.Ne putem baza pe el) , Lobont , Homei , Danciu( a facut foarte bine faza defensiva si a ajutat si in atac).
++++ Publicul
-Tamas(mai are nevoie de timp) , Bratu(ratari si iar ratari).
Joc : bun. clar cel mai bun din sezonul asta,mai ales in repriza a doua.
Nenic
Sep 10 2008, 12:28 AM
noi..impreuna cu jucatorii...trebuie sa luptam ptr echipa..nu numai pentru noi..sau nu stiu ce...trebuie sa ne iubim inima impartita in 2 bucati,rosu-alb...Forza Dinamo!!!
matador
Sep 10 2008, 12:01 PM
QUOTE(Me_Sama @ 30 Aug 2008, 22:56)

Am tremurat in meciul asta pentru tot campiontul...
asa sunt cele mai frumoase victorii
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.